1634
Fable III
  • Totti5
    Nem volt benne semmi időhúzás.

1, ruhát lehetett vizuális látni a karakteren ezzel el lehet pöcsölni és kombinálni, ha van hozzá kedv
    2, fegyverraktárnak sok értelme nincs, mert az alap fegyókkal is vígan lehet játszani, de ha találsz újat, akkor berakod és kész, ami nem több mint 10 másopderc

mást nagyon nem is kell használni "sűrűn" csak a térképet, ami meg 1 gombal elérhető bármikor bárhol
  • grebber
    Tökmindegy milyen a lényeg magyarul jön
  • Fpocok
    Ízlések és pofonok. Szerintem borzalmas. Csak időhúzásra jó.
  • Totti5
    A menü rendszer talán az egyetlen dolog ami ésszerű átalakítás volt, a térképpel meg az ég világon semmi gond nincs. Gyors, átláható és könnyű használni.
  • Fpocok
    Hát ja. A menürendszer egy lol. A harcok túl könnyűek. Egy csomó felesleges dolog van benne. A térkép rendszer is elég gagyi.
  • Totti5
    Egyetlen nagy baja hogy nincs benne kihívás, annyira nincs hogy az már fájó volt, pedig a világa zseniális és a megvalósítás is odabaszott, csak a játékmechanika zéró, 0a, semmi.
  • wedge31
    Nálam biztos vétel, csak már jönne egy release date.
  • Fpocok
    Én nézegettem ezt a játékot, tetszett is. Aztán megnéztem egy másik videót róla, ahol elmondják az összes rossz tulajdonságát. Hát elég durva dolog vannak benne. Teljesen le is mondtam róla.
  • JaSoN HuNTeR #186
    Adni fogja!
  • grebber
    Fable 3 - PC-re minden extrával
  • Magiszter
    Vagy fizetett Hoszteszek, akik eddig csak fényképről láttak számítógépet. "Némá ez az izé klattyog és mozog tőle a csávó a képen"
  • xido
    szerintem az a titka,ami a kamerás felvételnek is..nem hivatalos prezentáció,csak Jack és Bob odament,dikk,ki lehet próbálni,nyomkodjad én meg felveszem,höhö:)
    bár aki ilyen expo-ra elmegy,az már feltételez valami nerd skill-t,de ezek szerint nem törvényszerű:)
  • Rage47
    milyen béna video ez?! fele nem látszik
  • Magiszter
    Nah, csak a lényeg maradt le:

Fable III videó

• Magiszter
    Miért mindig nyomorék analfabéták játszanak az összes ilyen "teszt" videóban? Egyszer sem olyat ültetnek le akinek bármi köze/gyakorlata is van a játékhoz. Kb mintha a 90 éves nagyanyámat ültettem volna le egy kontrollerrel a kezében, hogy "Ehunne! Gombok, oszt nyomorgassad mama!"

Aki nekem meg tudja fejteni ezt a rejtélyt....
  • lolSL
  • pxxl
    promózza, én meg cserébe nem veszem majd meg :D
  • JaSoN HuNTeR #177
    jó nagy sz*rházi
  • Prince23
    Már rég kész van, csak várják hogy "fusson" be X360-ra :S Mulika amúgy is X360 párti, úgyhogy kedvencét jóhogy azon prómozza be :S
  • wedge31
    Könnyebb volna a várakozás ha már volna hivatalos megjelenési dátum, de most is gözerövel készül a pc-és verza, legalábbis ezzel nyugtatgatnak minket.
  • Desiderata #174
    videó végigjátszás, annak aki nem bírja kivárni a PC megjelenést
  • zenoka
    pardon!! tenyleg!! remelem lassan fogtok, jo game:P:)
  • JaSoN HuNTeR #172
    sajnos mi még nem játszunk:( Konzolosokhoz ird :)
  • zenoka
    Hali
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

magyarul jatszom kaptam egy olyan kuldit az akadamian hogy keresem meg a rejtelyek konyvet. ami elmeletileg kodbercen van. kodbercre erve eltunik az iranymutato feny. aztan ott bemegyek a vasutallomasra ahol a feny megint megjelenik es a lifthez vezet. beszalok lemegyek vele kiszalok a liftbol es a fenyecske visszamutat a liftbe. ezt a kuldit valaki lenyomta?
  • Prince23
    Új trailer
  • Fratello
    Na, ez mindeképpen pozitívum, amint kipörgetem a Fable 2-őt újra (kíváncsi vagyok mit lehet kihozni egy mesterlövész csajból aki fél Albiont feláldozza az Árnyaknak hogy megszerezze az ultimate gonosz fegyvert :)), rögtön nekiállok újra a háromnak...
  • Renátó1985
    keresek partnert co-op acsikra legendás fegyver csereberére és még női karaktert keresek ruha cserére
    üdv
  • Prince23
    Ja értem én. de a Fable 3 alatt mégis úgy éreztem magam, amikor éppen Anglia polgárosodik. Főleg Lugaskő Művek. Tökre arra emlékeztetett. Attól mondjuk lehet egy kis fantázia benne.
  • Renátó1985
    de mint tudjuk ez egy kitalált világ így első vh-t ne nagyon várjál :D
  • Totti5
    Most nézem, azért van benne pár fegyver:)

Legendary Weapons List

Swords
    Avo's Lamentation
    Beadle's Cutlass
    The Casanova
    The Love Sword
    The Merchants Bodyguard
    Mr Stabby
    Really Sharp Pair of Scissors
    Slimquick
    Souldrinker
    The Splade
    The Swing Sword
    Thunderblade
    Hammers
    Aurora's Shield
    Dragonebone Hammer
    Faerie Hammer of the Moon King
    Hammer of Wilmageddon
    Jack's Hammer
    Lunarium Pounder
    Mallet's Mallet
    Scythe's Warhammer
    Sorrow's Fist
    Tannar's Glory
    The Tenderiser
    Trollblight
    The TYPO
    Pistols
    The Barnumificator
    Bloodcraver
    The Bonesmasher
    Briar's Blaster
    Chickenbane
    Desert Fury
    Dragonstomper .48
    Gnomewrecker
    Holy Vengeance
    The Ice Mainden
    Mirian's Mutilator
    Reaver Industries Perforator
    Tee Killer Shooter
    Rifles
    Arkwright's Flintlock
    Defender of the Faith
    The Equaliser
    Facemelter
    The Hero's Companion
    Marksman 500
    Ol' Malice
    The Sandgoose
    Scattershot
    The Shrieking Pilgrim
    Simmons's Shotgun
    Skorm's Justice
    Swift Irregular
  • horfe
    Lugaskői művek nagy épület
  • kill3r21
    megházasodtal, gyerek is lett aztán elváltam, Jasper aztmondta a gyerek, árvaházban és ha akarom hazahozhatom, de ezt hogy lehet? hol van árvaház?
  • Prince23
    A negyedik rész lehet, hogy az első világháború idején fog játszódni XD

Fable 2: késői kőzépkor
    F3: iparosodás korszaka
  • Fratello
    "A kettőbe sem volt jobb a történet, max annyiban hogy az jobban hasonlított egy mesére, ugye ott volt gyermekkor, ott volt a zenedoboz, Albion mesés világa ( ami most nagyon megváltozott hisz itt az ipari forradalom és a városiasodás ) stb stb... "

Tökéletes a meglátásod, pontosan ez a bajom a fősztorival: nem elég "mesés" a kettőhöz képest... Szerintem egész egyszerűen nem hagytak elég időt a fejlesztésre, minél hamarabb ki akarták adni az új részt (meglovagolva a kettő sikerét), és ezáltal a játéknak kb. semelyik része sem lett eléggé átgondolva... A világkép tekintetében túl nagy ugrás ez a hirtelen ipari forradalom, jó lett volna valami cyberpunkosabb (kifejezetten valami hibrid technomágikus) átmenet előtte, ami végül lett az szerintem nagyon kilóg a Fable világából, már-már túl földhözragadt...

A szentélybe meg annyira beleszerettek hogy a kedvéért beáldoztak mindent: nem azt mondom hogy nem lehet megszokni az új rendszert, nade ennyire mindent alárendelni kicsit túlzásnak tűnik.

A második rész (valóban súlyos problémának számító) "végtelen inventory" megoldására meg a dobjuk-el-az-egészet kicsit radikális (mondhatnám csúnya szóval hogy igénytelen) ötlet...

"Az üzletek vétele és a vagyon felhalmozás az akkor válik érdekessé miután király lettél, előtte sok értelme nincs"

Na ja, ha az egész játékban nincs mire elkölteni a pénzt (tárgyak, fegyverek, ruhák és kaja hiányában) míg király nem leszel akkor valóban nincs sok értelme...
    (Mondom, ezek a dolgok a kettőben olyan apró opcionális hangulati elemek voltak amik kedvéért érdemes volt az egész világot felderíteni, megtalálni pl. a vándor árúsokat, a spéci questadó ingatlanokat, stb...)

Na mindegy, végigviszem újra a kettőt és miután kiszórakoztam magam vele nekiesek megint a háromnak, és persze kíváncsian várom a negyedik részt (remélem abban már végre kicserélik az engine-t is).
  • Totti5
    Jutubon ugy tünt hogy az ürge megszerezte a kulcsot, ami ugye fent van magasan és ehhez kell a pénz hogy fel tudj mászni érte az aranykupacon, aztán átutalta az összeget a királyi kincstárba hogy hozzáférjen a lenti ládához és kinyissa.
  • Seth
    "Az üzletek vétele és a vagyon felhalmozás az akkor válik érdekessé miután király lettél, előtte sok értelme nincs, de miután megszerezted a képességet érdemes gyűjteni, mert jól fog jönni., ráadásul ha 5 millió megvan akkor meg tudsz szerezni egy Legendary fegyvert ami a kincstáradban van abban a ládában ( nekem már nem sok kell hozzá ).
    "

De aztán el is kell veszteni azt az 5 millát nem? Legalábbis vmi olyasmi szöveg van ott,, hogy az érdemli meg ezt a ládát,aki a teljes vagyonát feláldozza, vagy vmi ilyesmi
  • Totti5
    Tudhattad hogy a story mi lesz. Forradalmat indítani és megdönteni a királyt, ezek után átevnni a hatalmat és... a többit nem tudtad, persze nem lenne játék a játék ha nem lenne benne egy gonosz erő amit le kell gyűrni a végén.

A kettőbe sem volt jobb a történet, max annyiban hogy az jobban hasonlított egy mesére, ugye ott volt gyermekkor, ott volt a zenedoboz, Albion mesés világa ( ami most nagyon megváltozott hisz itt az ipari forradalom és a városiasodás ) stb stb... nekem az jobban tetszett, de ez a rész max egy picit marad el attól. A feeling ugyan az hisz a játékmenet is 1:1ben ugyan az.

A térképt 2 gombnyomással szinte szempillantás alatt eléred mindig... pl a Dragon Agébe sem kevesebb idő mire odabotorkál az ember a sok oldalnyi inventoryba ( nyilván pécén van hotkey hozzá mert ott van 101 gomb ).

Az üzletek vétele és a vagyon felhalmozás az akkor válik érdekessé miután király lettél, előtte sok értelme nincs, de miután megszerezted a képességet érdemes gyűjteni, mert jól fog jönni., ráadásul ha 5 millió megvan akkor meg tudsz szerezni egy Legendary fegyvert ami a kincstáradban van abban a ládában ( nekem már nem sok kell hozzá ).

A fegyverpakkot letöltötted? 250 megás dlc amit a megjelenáéskor tettek fel ( nyilván már nem tudták beletenni a játékba hisz pár hete már ment a gyártás ), persze ezeket megkell szerezni, nem csak úgy az öledbe pottyannak. Ruha tényleg nincs olyan sok.

Aurorán voltál legalább? az egy külön bazi nagy terület sok felfedezni valóval, utána leszel majd király és jön a game másik fele.
  • Fratello
    Utánanéztem ezeknek a "kormányzói feladatoknak" és arra jutottam hogy nem maradtam le semmiről... Igazából már a játék felénél csak azon járt az agyam hogy hagyni kéne az egészet a fenébe és elővenni újra a Fable 2-őt...
  • Prince23
    Akkor minden bizonnyal lemaradtál a kormányzói feladatokról!

Végén király leszel, de a nagy küldetés előtt, helyre kell rázni Albiont a jó vagy rossz rendeletekkel.
  • Fratello
    Hát, amennyire imádtam a Fable 2-őt (az első részhez nem volt szerencsém), annyira gyenge lett ez a harmadik... Mintha a második részhez kiadtak volna egy kiherélt, érdektelen sablonsztorival rendelkező küldetéslemezt. Ami a kettőben érdekes pluszt adott a játékhoz (főleg a hangulathoz), azt vagy egy az egyben kivették, vagy a végtelenségig butították.
    Pozitívumok:
    - Továbbra is viccesek a mellékküldetések
    - Rohadt jó lett a fegyverfejlesztési rendszer, órákat el tudtam tökölni a tápolásukkal
    - Végre a közel használhatatlan "Kövess!" emociós parancsot kicserélték a "kézenfogva vonszolásra"
    - A gonosz kertitörpék viccesek
    Negatívumok:
    - Hihetetlen érdektelen ócska ripacs főszál
    - Kötelező "Szentélyhasználat", nincsenek "gyorsbillentyűk" semmire (térkép, questlog, stb.)
    - Nincs inventory, tehát nincsenek vicces tárgyleírások, valamint röhejes hogy csak akkor látod mi van nálad ha eladni akarsz valamit
    - Iszonyat kevés fegyver, ruha, kaja, miegyéb
    - Minimális számú (és erősen korlátozott elérhetőségű) könyvek (remek hogy csak a könyvtárban tudom megnézni őket miután lerakodtam a helyükre...)
    - HP regenerálódás van, innentől kezdve értelmetlen kaját venni, főleg mert (inventory nélkül ugye) nem lehet "direktbe" használni őket
    - Lebutított interaktivitás az NPC-kel (nekem hiányzik pl. hogy nem tudok "tömegre hatni" emocióval, hogy nem én választom ki mit akarok használni)
    - A "Road to Rule" fejlesztési rendszer kissé lineárissá teszi a játékot... (sokáig nem tudsz pl. üzletet venni, stb.)
    - NPC-s "barátkozós" küldetések... Na ezt nagyon nem kellett volna, az első öt után a hajamat téptem a futárkodás-ásás megakombótól...
    - Kissé kevés démonkapu az előző részhez képest

Előrebocsátom hogy nem játszottam végig a játékot (kb. a kétharmadánál beleuntam), és a persze a fenti negatívumok jó része apróság, de mint említettem olyan hangulati elemeket heréltek ki a játékból ami pont a többtízórás játszhatóságot szavatolta, és TELJESEN értelmetlen volt kivenni őket (illetve jópár a zseniális "inventory-reform" áldozatául esett).