Fable III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár én megvárnám míg valahol máshol is felröppen ez a hír, hogy aztán a Microsoft cáfolhassa/megerõsítse.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Való életben egy ilyen biztos, hogy fos...sal együtt távozott volna az emberbõl.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Három író, kb. 460 ezer szóból álló anyagát 80 színész mondja fel.
Nem tartozik ugyan szorosan a témához, de érdemes megemlíteni azt is, hogy a fejlesztõk kihajították a szerintük zavaró 2D-s felhasználói kezelõfelületet, s helyére a Sanctuary névre keresztelt, egyetlen gombnyomással bármikor elõhívható, világtérképpel és utazási lehetõségekkel felvértezett játékbeli szobát ültették. Itt öltöztethetjük át hõsünket és szerelhetjük fel másik fegyverrel. - GS
Next PC upgrade: 2022
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Reméljük, hogy csak rosszul fogalmazott és lesz pc-re.
Megjelenés 2010 Okt 26.
Azok után csak röhögnénk a sok fogyókúrázón: " Hehehe én játszok, jól érzem magam, és fogyok. Igaz másnap kiskanállal kell kivakarni az ágyból egy kiadós Lan party után (pl. Cod 8 2-3 órán keresztül VR ruhában... :-D LOL XD )
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nevetséges is lenne, csak akkor játszhatsz egy játékkal, ha megveszed hozzá jó drágán a Natalt, és órákig kalimpálsz meg ugrálsz a gép elõtt...
Lehet majd játszani anélkül is, de az tény, jó kis pluszt ad a játékhoz, de hosszú távon meg nem jó. Amikor az ember órákat játszik egy jó játékkal, nem fog órákon át a TV vagy monitor elõtt bohóckodni, hanem leül és kezébe kapja a kontrollert, vagy akármit, és játszik a hagyományos módon.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Egy kiegészítõ funkciónak még el tudnám képzelni a Fatál irányítást, de hogy csak azzal... Valami kesztyût pluszban felhúzni és máris van +10 új amivel funkcióvezérlést lehetne végezni. Ehhez hozzá a mozdulatok és az ujj elhelyezkedésének kombinálása (gesztusok)... igen így már eltudnék képzelni egy ilyen játék komplett irányítását. Jah meg még egy cucc a lábhoz, amivel a sétálást, meg ilyeneket irányítanál. Végülis akkor már egy komplett VR ruha, külsõ mozgásérzékelõvel és VR sisakkal... XD Welcome to the Real World, Neo!
Szerintem csak az interakció pl.: kézfogás, és ehhez hasonló dolgok lesznek, vagy lehetnek így megoldva.
Biztosítónak: "Natalozás közben lerúgtam egy gyertyát és leégett a ház"... LOL. Biztosító meg visszaírná, hogy Epic Fail XD
De ez az XDoboz Teljesfordulat ez kicsapta a biztosítékot. Gratulálok hozzá, ez marha nagy duma. 10 percig vigyorogtam rajta magamban :-D
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Egyszerûen ez is csak egy üzleti fogás volt. Most majd a 3. részt többen megveszik. Vagy nem. 😊
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Xbox Live gamertag: kilencnad
Azért persze csak akkor venném meg, ha normálisan átírják PC-re. Egy optimalizálatlan bugos szarért én se fizetnék.
De miért adnák ki szarul? Én bízok bennük, hogy teljesen rendben lesz a PC-s verzió.