1634
Fable III
-
#394 Nincs súlya mert nem lehet meghalni. Legalábbis a 360 verzióban, a legnehezebb fokozaton sem lehetett. Egyszerűen elvette az abban a harcban addíg összeharácsolt XP-t a játék(ami nem egy nagy érvágás,mert akár fejlődnöd sem kéne, mivel ugye nem tudsz meghalni, feltámadsz az XP "leadása" után- ha nem volt XP-d akkor meg semmit sem vesztettél:D)
Aki már nyomja PC-n,azoktól kérdezném, hogy van e másképp, teszemazt, halál esetén game over, reload checkpoint.
Na nem mintha újra szeretném kezdeni,elég volt 1x végigszenvedni 360-on, de kiváncsi vagyok hallgattak e a panaszokra -
#393 én a Fable 1-ben sem emlékszem, hogy szenvedtem volna a harcokkal -
#392 Túl könnyű? És nehezebb fokozaton? -
Cat 02 #391 A harc meg ezek nem nagy eresztés, de a szövegek, történet (történet az mondjuk annyira nem) viszont nagyon jó :D -
xxxpaulxxx #390 Juuuj tényleg! "Chickenchaser":DDD Mekkora jó volt az egyben ez, amikor mindenki így hívott:D -
#389 Az igaz, de már maguk a poénok, a küldetések és a történet elviszi a hátán az egészet, na meg érezni a Fable hangulatot rajta. -
#388 Nincs súlya a harcoknak ez a legnagyobb baja. -
sztem azok rinyálnak, akik megunták már a Fable2-t
mi PC-sek meg ezer éve láttunk Fablet..D: -
#386 Bazdmeg egyre betegebbek a mellékküldik, vigyétek végig 'A játék' című mellékküldit, hát fetrengtem a nevetéstől.
Brutális mennyire bejön a játék, nem is értem mire fel volt ez a sok rinya, már maguk a poénok miatt megéri végigtolni. -
#385 sztem jócskán akadna -
#384 Üdv.Szerintetek menne a gépemen minimumon egy kicsit akadva???
AMD Sempron 2,8 Ghz
1x 1 GB PC3200 DDR SDRAM 200 MHz 2x 512 MB PC3200 DDR SDRAM 200 MHz
NVIDIA GeForce 7600 GS 256 MB
DirectX 9
Windows XP -
#383 csak ez szerepjáték, ahol elvileg azonosulsz a karakterrel
ezért nemtok csajjal lenni -
#382 Kösz, majd megnézem. -
lammaer #381 Simán.... majdnem minden játékban hölgyeket inditok, jobban szeretem őket nézegetni hátulról a monitoron is, mint a való életben, a 4-6os villamoson. -
#380 Ha valakit érdekel a Platinumshop-ban 8.500 Ft a játék. -
Cat 02 #379 Kell majd vinni egy levelet a könyvtárosnak, azt is olvasd el :D -
#378 Nagyon betegek a mellékküldetések, olyan szövegek vannak a játékba, fetrengek a nevetéstől.
-
#377 Nope én eleve herceget inditottam ! xD -
#376 Csak nekem laggol marhára GTX 460-al és 4GB rammal? A vicc az, hogy a laptopomon magas beállításokkal lagg nélkül elmegy, a nagy gépen összehallja magát. Próbálgattam levenni az elmosódást, hátha az okozza, de semmi változás. Ötlet?
dienesoft -
#375 Van még rajtam kívül olyan elvetemült aki a hercegnővel megy?^^ -
#374 Na, ezzel sikerült! Nem is hallottam még erről a programról, pedig már nem mai darab. Köszi a segítséget!!! -
Cat 02 #373 OFF: akinek nem jó az egér, lépjen ki Xfireből :D -
Csokis #372 Tényleg, ezt el is felejtettem, pedig mindig ezt ajánlom mindenkinek! -
#371 Lehet megveszem a jövő héten, érdekelne a multi, egyébként milyen a közös kalandozás? -
wednes #370 Használd a RefreshLock programot. Én is ezt használom a CRT-hez (még azzal tolom sajnos :) ) Van pár játék, ami csak 60hz-en menne, de ezzel sikerül 100Hz-re beállítanom rendesen. -
#369 Tényleg durva: kikapcsoltam teljesen az árnyékokat, többi minden maxon van és le sem megy a 30 FPS-ről. De amint rárakom az árnyékokat akár minimumra is, egyből lemegy 20-25-re. Valamit elcsesztek az árnyék programozásánál. -
Cat 02 #368 Áhh, mese a mesében, hatalmas :D -
#367 Sajna így is 60hz-en van, de egy próbát megért. Köszi a segítséget!!! Legfeljebb megvárom az új monitort és addig a Witcher 2-t tolom ezerrel. :) -
Csokis #366 http://noob.hu/2011/05/19/9B5rf.png -
#365 Köszi, de sajna a képet amit feldobtál nem tudom megnézni, esetleg valami linket a képről tudsz rakni? -
Csokis #364 Egy ötletem van. Csinálj egy valami.reg file-t és másold bele ezt:
REGEDIT4
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\NVTweak]
"NvCplDisableRefreshRatePage"=dword:00000000
Mentsd el, lépj ki és indítsd el. Utána nyisd meg az nvidia vezérlőpultot -> 3D beállítások kezelése -> Programbeállítások és kikeresed a Fable III-at és a képen lévőt beállítod. Utána alkalmaz és kilépsz, majd indítod a játékot. Így elvileg a legnagyobb Hz-en járatja majd, amit a monitor bír az adott felbontáson. Próbát megér.
-
#363 Nem, sajnos az ASUS megadta magát úgy két hete (használtan vettem), ezért a jó öreg LG Studioworks 700S-en szeretném 85hz-re állítani. -
Ironman2 #362 ÁÁÁÁ.Nagyon király egy játék lett.Bár vannak hiányosságok az első részéből,de ez igy is jo lett.Nem kell mindig ugyanazt a stilust folytatni -
#361 P a menü asszem. -
#360 Jó rájöttem, rossz gombot nyomkodtam a váltogatáshoz.
Menü nektek is csak a Home-ra jön be? -
#359 A tetoválást, hogy lehet feltenni? Hiába vettem meg sehol nincs ráadásul ha bemegyek a szobába felrakom a szakállat addig ki sem enged míg a tetkó fent nincs de azt ugye meg nem tudom felrakni. + ugye a menedékházban menteni sem lehet, sőt kilépni sem, mert ugye a menüt ott nem hozza be. -
#358 VH222D max 75Hz-et tud. -
Csokis #357 Minek? Az aláírásbeli LCD monitoron akarsz te 85Hz-et használni? -
Cat 02 #356 Illetve a térkép csak szerintem izé ? Tök mást mutat o.o -
Cat 02 #355 Ha 2 ugyanolyan kesztyűm van fent, erősebb lesz a varázslat ?
Illetve lesz később dupla pisztoly ?