1634
Fable III
-
#354 Sziasztok!
Ha ott hagytam esetleg egy kulcsot, valahol később vissza lehet menni mindenhova? Vagy lesznek olyan kulcsok, amiket ha egyszer nem veszek észre és ott hagyom akkor már nem is fogom tudni felszedni soha? -
Ironman2 #353 Már ki is van rakva a bannerba! -
GPoWeR #352 Sziasztok!
A következő lenne a gondom: ha játszok a játékkal, és utána kilépek, akkor következő alkalommal a save gamet nem tudja betölteni, azt írja, hogy hibás a mentett fájl. Valakinek ötlet, hogy miért csinálja ezt? -
#351 Refresh rate problémára valaki? 60hz-ről szeretném 85-re állítani. -
#350 Játszottam vele pár órát, kellemes lett nagyon. Jópofa quest-ek, szépjó zene, a régi hangulat. Grafikára egy rossz szavam sincs, egyedül talán az irányítás ami nehézkes, de szokható. -
szapor #349 nem láttam bocsi :S köszi a segitséget :) -
Ironman2 #348 NEM LÁTTÁL? Kikérem magamnak!
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1305636814 -
szapor #347 sziasztok.
mivel nem láttam warez topicot ezért ide irom.
mért van az hogy játszok és egyszer csak ledob a játék vmi hibával és a köv inditásnál azt irja hogy az utóbbi inditásnál helytelenül volt leállitva a játék. már 2x játssza el ezt. :S valakinek van még ilyen? megoldás? -
#346 Nem, csomoan írták a neten, hogy mire mindent osszegyujtottek 50 óra volt, én is ugy fogom tolni. -
#345 menj wowozni -
#344 20-30 az kevés én 50 -et akarok -
#343 Utána néztem, sajnos nem tud dx11-et, ez csak egy sima xbox port, amiből kigyomlálták a bugokat. -
#342 20-30 óra. Ha csak a főszálra mész akkor 6 óra, de akkor el se kezd, mert semmi értelme végigrohanni rajta. -
#341 haha -
#340 Sziasztok mennyi a játékideje ennek a fable 3-nak. Valahol azt olvastam hogy 6 óra, de volt aki 50 óra tolta végig. Hogy lehet ilyen nagy a különbség? -
#339 Azt nem tudom, hogy ez tud-e, de a Crysis 2 az biztos nem. -
#338 Miben jobb? -
Zoliz #337 Ez már tud DX11-et mint a Crysis2? -
#336 Hali!
Nem tudja valaki, hogy hol lehet refresh rate-t beállítani? 1 óra játék után 60hz kicsit leterheli a szemet. -
csgj #335 Az effekteket kell minimumra venni. Vagy eggyel feljebb. -
#334 Na akkor megnyugodtam ! XD Mert konzol hiányában pont azzal nem játszottam ! -
#333 No megvan a játék, kaptam hozzá egy csirkecomb kupont is... -
#332 az biztos hogy jobb a 2-nél sztem az a legrosszabb Fable eddig, valahogy nem jött át az első rész után -
Csokis #331 Fogalmam sincs. Próbálgatni kell egyesével, hogy melyik lehet az. -
xxxpaulxxx #330 Tényleg nem akkora szám a játék?:D Gamespoton 8+on áll pcn és konzolon is...
No mind1, úgy is nemsokára jön a DNF:D -
#329 És mit kell hozzá levenni, hogy ne legyen rajta ez az elmosódás? -
#328 Játszottam kicsit a játékkal és ismét visszajött a mesés hangulat érzés. Bár az elég zavaró ,hogy van mondjuk 50 fps-em elfordulok már csak 25 tovább fordulok megint 50. V-synet bekapcsolom akkor meg fixen 30-ra álltja. Let volna még mit javítani a játékon de összességében eddig tetszik. Francba, hogy egyszerre jött ki ez is, meg a Witcher is. Egyébként ebben a közelharc nekem nagyon bejön, tök jó figurákat vág a kölyök. -
#327 Ha nem probáltam volna akkor nem írtam volna.Látatlanba nem szoktak fikázni!
Bár nem fikázom W2 grafikát sem de nem olyan szép szerintem mint mások beállítják! -
#326 Ja igen az elmosodás engem is nagyon zavar :S -
#325 Próbáltad már a Witcher 2őt? Szerintem nagyon durva a grafikája és olyan kidolgozottak a területek hogy csak na. De a Fablenek meg ilyem mesés grafikája van és azért szép és jó. -
Csokis #324 Igazad is van! Itt van összehasonlítás, és számomra is a minimum grafika szebb, mint a max. Mintha a max beállításra dobtak volna egy adag bool-ot és ettől egy mosott szar lett. Nem értem ebben mi a szép?! -
#323 Mindenkinek más az a fogalom hogy szép ezt illene tudni.
Van aki tarkonszarja magát a Wicther 2-től pedig semmiben nem kimagasló a grafikája szerintem.
Szóval ezért nem kell a másikat leszólni/megszólni! -
#322 Ezen is látható a mosottság, mondom már szinte szemrontóan mosott. -
#321 Akkor két eltérő játékkal játszottunk.
-
#320 Szerintem meg egyáltalán nem szép a grafika, olyan mosott az egész, hogy már szemrontó, az első rész anno nagyon szépnek számított, és nem volt ilyen gépigényes, az egy normálisabb átirat volt. -
#319 És tényleg, köszi. Amúgy nem rossz a játék, persze sokkal gyengébb mint az 1, nagyon le van egyszerűsítve, ez már RPG-light-nak sem nevezhető, de a történet és azt hogy meg kell küzdeni a trónért, nagyon tetszik. -
#318 Mai szemmel is nagyon távol van a csúnyától, az 1től pedig fényévekre. Az rendben van hogy a W2 szebb ez kétségtelen. Majd itt is ámulatba ejt ha az elején túljutsz, ha más nem is a desing és a grafika biztos. -
#317 Igen arra gondoltam. Lehet félreérthető volt. Egyébként mielőtt megszólnál, nyilván változott kicsit több poligonból állnak a karakterek, nagyobb a tér ilyesmi de olyan komoly egyből szembetűnő grafikai javulás nem fedezhető fel. Ráadásul mai szemmel ez már csúnyának is mondható, ami persze nem gond csak az első résznél sokat dobott az élményen az ámulatba ejtő meseszerű grafika. -
#316 "szerintem az 1-hez képest szinte semmit nem változott"
a grafika? -
#315 Hát azért annyira nem vészes a helyzet mert lehet be lehet lőni, gyengébb képeken is beállítható a normális fps, az persze más kérdés, hogy szerintem az 1-hez képest szinte semmit nem változott és az meg ugye már nem tegnap volt. Na mindegy jó lesz ez egynek itt legalább ha akarom lehet 70 fps-em is nem úgy, mint a W2-ben ahol ha 30 van már örülök, igaz az legalább szép is cserébe.