1634
Fable III
-
Cat 02 #434 Mikor megveszed van opció, hogy neked lesz vagy kiadod-e. -
W726 #433 szevasztok! az a bug van nállam, hogy megáll a kép az #ðÐ[]Ð#] anyját :D nem haladok mert mentés előtt mindig ez történik, a kép megáll, a játék megy tovább, olyankor csak maximum 1 alt+f4et tudok nyomni.. ha meg töbször ez megtörténik a játék elinditásánál már megáll az egész, csak a gép újrainditása után sikerül rendesen elinditani.. valaki nem tudja mi lehet? közsi előre -
#432 Már nem emlékszem. A térképen kiválasztod,aztán vmelyik gomb ? Vhova oda van írva -
#431 hogy kell kiadni őket? -
#430 Nekem már megvolt a pitekészités meg a Lantozás eddig ! xD
Pitekészités sikerült de a Lantozást csak a 7x-es szorzóig vittem ! -
#429 Az első részből ismert minijátékok vannak itt is ? / csirkerúgás, pecaverseny, bunyó / -
#428 Elsődlegesen boltokat,butikokat,egyedi épületeket(kocsma pl) vegyél,azok jobban hozzák a pénzt. Házakat pedig kiadhatod,megnövelheted a bérleti díjat, de ez negatív karmával jár(ami senkit sem érdekel :D) -
asdasdas #427 imageshack... -.-'
szóval így néz ki. -
#426 házak vásárlásának van értelme? mert nem nagyon növekszik a bevétel :S vagy kell valamit csinálni hogy bérbeadjam, vagy automata? -
#425 Igen. -
asdasdas #424 Valaki találkozott már azzal a hibával, hogy fényjelenségekre bekockázódik a textúra?(gyertyák fénye, ablakon beszűrődő napfény, tűzeffektek, kardösszecsapások szikrái, szóval bármi, ami fényt bocsájt ki.)
Valahogy így:
Vga (hd3850) drivert frissítettem, de ugyanúgy fennáll probléma.
Esetleg valakinek valami ötlete rá? -
Cat 02 #423 Tehát ha nem döntök arról, hogy újra kell-e építeni azt a városrészt, csak mászkálok, akkor nem indul a számláló? -
Ironman2 #422 Ejtette már valaki teherbe az online társát? A játékban azt is lehet -
#421 Majd holnap, most meloba vagyok akkor telepitem mert ma probáltam de nem engedte, az eredeti játék hátulütöi... -
#420 Nem, csak a királyi teendők után. -
#419 Aha ok, megy előre akkor is a visszaszámlálás, ha nem haladok a fősztoriszállal? -
#418 Elvileg... de szerintem közben érdemes, utána már nam ugyan az. -
#417 Hát 40-50 óra tuti, hogy nincs, mondjuk nekem majdnem 10 óra volt úgy eljutni (milyen "jó", hogy pont ezen a héten lettem beteg :D), hogy alig csináltam mellékküldit és sokat nem fedezgettem fel a kulcsokból és egyéb biszbaszokból. Nem tudom mennyi lehet még hátra, de ha mégegyszer ennyi, akkor azért nem olyan rövid a játék, aztán még ott a gyűjtögetés és a rengeteg ötletesebbnél ötletesebb mellékküldi. Szóval 100%-ra teljesíteni lehet, hogy van 40 óra is. -
#416 Hát igen az első részben mennyivel jobbak voltak a harcok, meg az egész fejlődésrendszer, külön 3 féle XP, csomó fejleszthető képesség. Igaz az sem volt túl nehéz, hiszen könnyen kimaxolhattál mindent. -
#415 Jójó, de 2 nap alatt kitoltad te is:S -
#414 "George Backer, the Audio Producer over at Lionhead went into detail on the loads of spoken dialogue that fans can expect in Fable III. The game will contain an impressive roster of voice actors, coming in with a final count of around 80 actors voicing said 47-50 hours of dialogue."
Érdekeseket hazudnak a LionHeadnél, mert az egész játék nincs meg 40 óra nem hogy a dialogueok.:S
Nem tudom, miért kell hazudni mindig a gyártóknak. -
#413 wedge31: tennél be majd pár képet, hogyan is fest a játék doboza, kézikönyv stb.? -
#412 Ha befejeztem, még lehet a mellékküldiket teljesíteni és gyűjtögetni? Mert akkor inkább csak a főszálra koncentrálok. -
#411 Na immár a trónon vagyok, beszarás de egyre jobb ez a játék, komolyan mondom egyik legjobb játék amivel eddig dolgom volt, pedig nemcsak PC-n nyomulok. A beteg szövegeken, pl. azon amit Walter lejtett az Aurorás résznél, azon beszartam. Most mega trónon napi rendi pontok, meg ez a közelgő támadás, parádés. -
#410 Hát igen. Mind1 egyszer érdemes kitolni, talán a witcher 2 hosszabb lesz, de ott meg várni kell a patchre. Addig jó ez is. -
Cat 02 #409 Hát kísérgettem embereket ide-oda meg csináltam mellék dolgokat, de igazából azt hittem, hogy hosszabb lesz a főszál és lesz még időm a dolgokra, gyerekre, házra, etc :/ Miután eljutottam az új szigetre már nem volt visszaút. -
#408 Az a fele kb, még lesz egy nagy rész, de nem érdemes most már sietni, mert hamar eltelik az az 1 év. -
#407 Egyébként jó gyorsan eljutottál odáig a visszaszámlálásig, az a játék vége kb :S. Látom te is csak a főszálat tolod, pedig érdemes lenne mást is csinálni a gameben. -
#406 Nehogy azt hidd, először majd egy napot ugrik, aztán egy hetet, végul 220 naprol 120 -ra aztán vége, igy lesz a 365 nap kb 5 a valóságban. -
Cat 02 #405 Úha, most így random nézegettem boltokat és egy híd mellett volt utcai árus. Nyomj egy M-t, nagyíts rá egy városra és nézd végig a bódékat. -
#404 bejelölöd nekem a térképen? -
Cat 02 #403 Láttam pár ékszerészt útközben. -
#402 gyűrűt hogy lehet szerezni? -
Cat 02 #401 Van még 365 napom
Amúgy meló alatt a zenélést/sütést/kovácsolást érted? -
#400 Pénzt kapsz a küldetésekért és vedd meg a kis boltokat, bódékat... kis lépésekben kell haladni. A kovács várhat az drága, amúgy dolgozni is érdemes abból lehet annyi tőkét összeszedni amennyi a kis árusokért kell, nomeg a lényeg és amiből dől a pénz az a házak. Meg kell venni mindent! és kiadni... millió aranyad lesz belőle ami kell is majd a vége fele, persze nem kötelező, de érdemes gyűjteni előre. -
#399 ja most hogy mondod ott én is -
Cat 02 #398 Én ott anno azért szenvedtem az Arénában. Itt kb fire + vortex és sima pisztollyal elvagyok (sima = elején találtam és nappal többet sebez, zombikat meg instant öli).
Amúgy valaki tud ötletet, hogy hogyan lehet gyorsan pénzt csinálni ? Pl ha veszek kovácsműhelyt / etc-t akkor az termel elegeT ? Illetve, honnan szerezzek eleve arra pénzt ? :D -
ratgab #397 Ott nehezíthettél magadnak (pl. ruha nélkül harcolok, nem healelek ilyesmi szóval meg lehetett izzadni, ha akartál!) -
#396 Pc-én erre van a kihivás mod ugy már megtudsz halni ha nagyon akarsz. -
#395 A gond ott kezdődött hogy a fegyvernek semmi értelme, hiába volt erősebb, vagy volt képessége lényegében sokat nam ért, max az erősebb fegyóvel 1 lövés elég volt a gyenégvel meg kettő kellett. Azt sem értettem miért nem maradt meg a fejlődési rendszer ami a kettőbe volt, ami szintén nem volt túlbonyolítva de legalább volt és azt lehetett volna bővíteni hogy érezzük már egy picit a fejlődést.
Varázslatoknak semmi értelme hiszen alap szinten is sebezhetetlenné teszi az embert és sosem fogy ki, a kombinálással pedig szuperhősök leszünk igen hamar.
Én sem vagyáok a szopásra, de leyen benne kihívás... a fősbosst a végén 1 helyeben állva 6-7 varázslattal 2 perc alatt legyőztem, kb ez jellemezi a játék nehézségét, és még arról sincs szó hogy nem a harcról szólna, mert sokat kell benne harcolni, csak éppen minden harc sémája ugyana az ami egy RPGben halál, de még egy FPSben is ahol az egyes enemyk más és más taktikát kívánnak meg, de a Fable 3ba nem.
Meghalni sem lehet, ami nem zavar, de ha már elhullok akkor legyen valami következménye, bár művészet meghalni ebben a részben.