1634
Fable III
  • grebber
    Mert egy fos szar konzolátirat amit b...tak optimalizálni!
    Ténylég kell venni egy konzolt lassan!
  • Shep
    Ugye-ugye, mondjuk egy minimál árnyék jó lenne mert így olyan az egyé, mint valami 15 évvel ezelőtti játék. Mindenesetre érthetetlen miért zabál ennyi fps-t még a legkisebb árnyék is.
  • BlastR
    Szó szerint tényleg 40+ fpsm lett :D
  • wesker24
    Nálam sincs maxon habár simán vinné a gép de én is visszavettem Highra mert ugy jobban néz ki !
  • csgj
    Maxon tényleg nagyon rosszul megy... De hát nézd meg, valami hihetetlen ocsmányak maxon az effektek. Az egész mosottas, szétfolyik. De ha leveszed csutkára, akkor sokkal gyorsabb és még szebb is lesz. :-P De tényleg! Na meg az árnyékot is vedd le. A textúrákat meghagyhatod élesen, és úgy tényleg egész pofásan néz ki. Nálam így megy laptopon, egész tűrhetően, csak ritkán akad be egy kicsit. (Maxon bezzeg féltem, hogy felrobban a gép XDXD)
  • wesker24
    Nekem eddig a Fable 3 ameddig játszottam vele addig nem volt vele gond nekem eddig tetszik !

Habár az egyik döntésnél én se tudtam választani !

Bár a Fable 1-el olyan rég játszottam már hogy csak na !

Asszem 65 évesen fejeztem a játékot a Jó oldalon már Glóriám is volt ! xD Azt se tudom ki volt a Főboss az 1-ben ha jól emléxem akkor valamilyen Jack fószer volt aki maszkot viselt és amikor legyöztük lehetett választani hogy megtartsuk a maszkot vagy megsemmisitsük ?

Persze a stáblista után is volt játék na ott a végén asszem egy sárkány volt ? szintén Jack monsterként !

A Fable 2-vel nem játszottam konzol hiányában de a Fable 1-ben már egész szép kis házam volt fullra megvettem mindent és persze otthon várt a feleségem is ! XD
  • wedge31
    Megjött az értesitö a CG-tól, estétöl felváltva tolom a Witchert meg a Fablét....
  • Shep
    Árnyékot kapcsold ki egyből lesz 40+ fps. Valamit nagyon elszartak az árnyék programozásánál.
  • MerlinW
    Csak a 4 éves VGA-dat kellene lecserélni és jó is lennél.
  • balee4
    Na kipróbáltam, sejtettem, hogy ez is szarul fog menni, maxon van 7-8 FPS-em. Ahhoz képest meg egyáltalán nem szép. Vicc, hogy belső tereken is szarul fut.
  • nyirog
    IGN mindig lehúzza a játékokat, a 6 pont náluk már jót jelent (az máshol kb olyan 8-as)
  • HeadHunter86
    Én nem tudtam választani. Nem is választottam.
  • Fpocok
  • And5
    Na jó lett ? Érdemes megvenni ? Lehet multizni PC-n ?
  • Fpocok
    A 6 pont, az nagyon is jó. Ennyit ér.
  • Rage47
    mondjuk ez a rész tényleg durva volt, de hát kemény az élet:D
  • Ironman2
    Szerintem is jó lett!
  • Rage47
    nemtom mi a bajotok:D tök jó lett!
  • foxxi
    hááát.. nekem megvan x360ra és ott se volt egy nagy élmény... A 1et nem szorongassa meg. Sőt!
  • exoterm
    6 pont! Nevetséges...
  • lolSL
    elején választani kell hogy melyik ártatlan embert öljék meg..
    altf4 uninstall
  • wedge31
    Már ezt is kilopták ? ez gyorsan ment.
  • Shep
    Na, hogy fut?
  • Totti5
    Fél éve még 8,5 pontot ért nekik, most meg 6ot:)) csöppent ellentmondásos, de valszeg más tesztelte. Amúgy a 6 a reálisabb. A 2. rész magasan jobb volt mint ez.
  • ratgab
    Jah... OK!
  • Bullitt
    Ők az IGN, általában, ha nem kapnak elég pézt a kiadótól, lehúzzák a játékot
  • ratgab
    Ezek azt se tudják, hogy mi az a Fable... ergó egy rosszindulatú értékelést láthattunk...
  • lolSL
  • lolSL
    megjelent amerikában a 3. rész
  • Ironman2
    Offtopik:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1305636814

Mehet a bannerba!
  • grebber
    WP Review 79%
    Gamerant 4/5
  • lammaer
    Hopp, épp idejében fejeztem be a Fable I-et... alig kell csak 1-2t aludni, és már játszhatok is a következő PCs Fable-val :)
  • Ironman2
    Nem olyanok ezek mint az EA-nál
  • Shep
    Hát akkor biztos én játszok rossz játékokkal :)
  • ratgab
    Beugrottam mi?....
  • wedge31
  • ratgab
    Hol is?
  • BoneDragon
    Még jó, hogy már 2 napja fent van neten...
  • Csokis
    Én ezt már jó rég óta nem tapasztaltam. Nem is tudok ilyen játékot így hirtelen.
  • ratgab
    Nem vagyok már olyan nagy warezhuszár, mint régen, de érdekes, hogy még egy clone DVD-t se látni sehol a neten!

Nagyon ügyelhetnek, hogy ne szivárogjon ki a játék!