1634
Fable III
-
#274 Ez mind rendben van de sok játéknál akkor is azt írja ha billel nyomod ami azért elég gyászos. -
#273 Hát tényleg elég gyengus, de legalább reméljük a gépigénye baráti lesz. -
#272 Még jó, hogy ilyen gondjaim nincsenek... -
Csokis #271 Sok játékot már Xbox 360 kontroller-rel (is) lehet irányítani, így a fejlesztők (talán a tesztelők is) is azzal játszanak. Lásd pl. a Two Worlds 2-t. Ha nem húzom ki a kontrollert, akkor nem is engedi, hogy billentyűzet + egér párossal játszak. -
#270 PC-s kép de azért xboxos gombok ott vigyorognak a képen :) Remélem nem hagyják így, valamint a mosottas csúnya grafika mellé nem fog párosulni egy óriási gépigény! -
Csokis #269 Igen, nekem is ez tünt fel. Valahogy olyan mosott az egész kép. -
#268 Nagyon low polynak tűnik! -
Csokis #267 PC-s képek! -
#266 360on sem volt demo. -
#265 Nem lesz semmiféle pc-s demó semmikor baki volt csak hogy lesz! -
#264 Később meg értelme nincs mert aki ki akarja próbálni let9őlti a warezt. -
Csokis #263 Fable 3 Demo NOT coming to PC next week Fenébe. -
xxxpaulxxx #262 Ohh értem köszi:D
Akkor ezek szerint az 1hez meg pláne nem lesz köze:D Azt a játékot imádtam, jó párszor végigvittem anno:) -
#261 A főszereplő a 2. rész fia/lánya. Ennyi -
#260 Köze nincs a 2höz azt mondják! -
xxxpaulxxx #259 Sziasztok! Most jutott eszembe, hogy biztos van már erről is topic. Az mennyire lesz gáz, hogy pcre nem volt 2. rész? Vagy történetben teljesen külön fog állni? -
#258 Május 17...mintha aznap jönne a Witcher 2, nagyon-nagyon rossz idözités. -
#257 -
Csokis #256 Szia! Pedig feltünök több topikban is. -
am szia Csokis.just cause 2nél láttalak utoljára. -
Csokis #254 Fable III gets PC demo next week! -
#253 Előrendelői akció -
#252 Fable III PC Developer Diary Video.
-
#251 “Fable III” will be available for pre-order on both Steam and Games for Windows Marketplace starting 21 April. Fans who pre-order through Games for Windows Marketplace will receive “Fable: Lost Chapters” – the start of the Fable saga - for free! And those who purchase on Steam will receive the Rebel's Weapon & Tattoo Pack, a collection of four exclusive weapons and five exclusive tattoo sets to customize their rebel hero. -
#250 PC interjú + képek, azt ígérik nem egy vacak port lesz. -
#249 Egy másik próbálkozás pedig: "Fable Chest Contents" program.
A használatához azért nem árt előtte olvasni is. KLIKK
-
#248 Nem Fable Chest Formatter véletlenül? -
Ari18 #247 Onnan tudom, hogy vettem egy boxot csak a Fable 2-3 miatt. Ha az 1 rész szerinted rossz volt, akkor ezt ki sem próbáld.
Magiszter: oké rákeresek, köszi
Wedge31: szerintem nem közelíti meg. -
#246 Az első rész szerintem nagyon zsír lett, ha ez csak megközeliti azt a színvonalat én már elégedett leszek. -
Anonymusx #245 Micsoda? Mármint a 2. és a 3. rész rosszabb mint a 3? Honnan veszed ha még meg sem jelent a 3. rész?
Hát szerintem az első rész elég rossz volt, nem tudom hogy lehetne még annál is gyengébb. :) -
#244 Van hozzá egy szerkesztő, amivel neked kell csinálnod hozzá a dolgokat. Tavaly nyáron tettem fel utoljára, de most így meg nem mondom hol találtam, vagy mi volt a neve... de Google segített akkor is. :)
Talán Save Game Editor, vagy valami Treasure Chest dolog... ezen a vonalon indulj el. -
Ari18 #243 Vannak hozzá módok? ez nekem új. Egy linket dobnál róla? nagyon érdekelne. -
#242 Én azt minden évben előveszem és kis moddingal végigviszem. Berakok az elejére egy ládát, amiben van egy rakás sör, ami gyógyít, mannát tölt, meg XP-t is ad (meg atomrészeg is leszel tőle :D ). Illetve egy szénné enchant-ozott kardot, ami lehetőleg nem kerül az NPC-k kezébe. A ruhát meg a pénzt azt meg megszerzem normális úton.
Apropó. Régebben elkövettem azt a hibát hogy az egyik egyszerűbb kard sebzését felhúztam toronymagasra, mondván hogy most én leszek a kemény csávó. Csakhogy a kard tulajdonságai Globális értékek. Azaz az NPC-knek is érvényesek a kard beállításai. Tehát jött egy egyszerű útonálló azzal a karddal és egy ütésből ölt :D -
#241 az első onnantól unalmas, hogy rájössz, hogy lehet már az elején tiptop (gonosz) karaktert csinálni :D -
#240 Ja az első az jó csak már unalmas. -
Ari18 #239 Azért az első részhez ne hasonlítsuk, közelébe nem ér egyik sem. (sajnos) -
#238 Miért mi megy még szarul? -
#237 Gondoltam jobb lesz PC-n, első része is mennyire jó már, ráadásul egy plusz chapterral is bővítették. -
#236 vid. kari picit gyenge talán -
#235 szerintem jol fog menni azon a konfigon.