1634
Fable III
  • Shep
    Ez mind rendben van de sok játéknál akkor is azt írja ha billel nyomod ami azért elég gyászos.
  • balee4
    Hát tényleg elég gyengus, de legalább reméljük a gépigénye baráti lesz.
  • wedge31
    Még jó, hogy ilyen gondjaim nincsenek...
  • Csokis
    Sok játékot már Xbox 360 kontroller-rel (is) lehet irányítani, így a fejlesztők (talán a tesztelők is) is azzal játszanak. Lásd pl. a Two Worlds 2-t. Ha nem húzom ki a kontrollert, akkor nem is engedi, hogy billentyűzet + egér párossal játszak.
  • Shep
    PC-s kép de azért xboxos gombok ott vigyorognak a képen :) Remélem nem hagyják így, valamint a mosottas csúnya grafika mellé nem fog párosulni egy óriási gépigény!
  • Csokis
    Igen, nekem is ez tünt fel. Valahogy olyan mosott az egész kép.
  • grebber
    Nagyon low polynak tűnik!
  • Csokis
    PC-s képek!
  • Totti5
    360on sem volt demo.
  • grebber
    Nem lesz semmiféle pc-s demó semmikor baki volt csak hogy lesz!
  • grebber
    Később meg értelme nincs mert aki ki akarja próbálni let9őlti a warezt.
  • Csokis
    Fable 3 Demo NOT coming to PC next week Fenébe.
  • xxxpaulxxx
    Ohh értem köszi:D
    Akkor ezek szerint az 1hez meg pláne nem lesz köze:D Azt a játékot imádtam, jó párszor végigvittem anno:)
  • Seth
    A főszereplő a 2. rész fia/lánya. Ennyi
  • grebber
    Köze nincs a 2höz azt mondják!
  • xxxpaulxxx
    Sziasztok! Most jutott eszembe, hogy biztos van már erről is topic. Az mennyire lesz gáz, hogy pcre nem volt 2. rész? Vagy történetben teljesen külön fog állni?
  • wedge31
    Május 17...mintha aznap jönne a Witcher 2, nagyon-nagyon rossz idözités.
  • pxxl
  • Csokis
    Szia! Pedig feltünök több topikban is.
  • tutituti

am szia Csokis.just cause 2nél láttalak utoljára.
  • Csokis
    Fable III gets PC demo next week!
  • tutituti
    Előrendelői akció
  • wedge31
    Fable III PC Developer Diary Video.

• lolSL
    “Fable III” will be available for pre-order on both Steam and Games for Windows Marketplace starting 21 April. Fans who pre-order through Games for Windows Marketplace will receive “Fable: Lost Chapters” – the start of the Fable saga - for free! And those who purchase on Steam will receive the Rebel's Weapon & Tattoo Pack, a collection of four exclusive weapons and five exclusive tattoo sets to customize their rebel hero.
  • lolSL
    PC interjú + képek, azt ígérik nem egy vacak port lesz.
  • IMYke2.0.0.0
    Egy másik próbálkozás pedig: "Fable Chest Contents" program.

A használatához azért nem árt előtte olvasni is. KLIKK
  • IMYke2.0.0.0
    Nem Fable Chest Formatter véletlenül?
  • Ari18
    Onnan tudom, hogy vettem egy boxot csak a Fable 2-3 miatt. Ha az 1 rész szerinted rossz volt, akkor ezt ki sem próbáld.

Magiszter: oké rákeresek, köszi

Wedge31: szerintem nem közelíti meg.
  • wedge31
    Az első rész szerintem nagyon zsír lett, ha ez csak megközeliti azt a színvonalat én már elégedett leszek.
  • Anonymusx
    Micsoda? Mármint a 2. és a 3. rész rosszabb mint a 3? Honnan veszed ha még meg sem jelent a 3. rész?
    Hát szerintem az első rész elég rossz volt, nem tudom hogy lehetne még annál is gyengébb. :)
  • Magiszter
    Van hozzá egy szerkesztő, amivel neked kell csinálnod hozzá a dolgokat. Tavaly nyáron tettem fel utoljára, de most így meg nem mondom hol találtam, vagy mi volt a neve... de Google segített akkor is. :)
    Talán Save Game Editor, vagy valami Treasure Chest dolog... ezen a vonalon indulj el.
  • Ari18
    Vannak hozzá módok? ez nekem új. Egy linket dobnál róla? nagyon érdekelne.
  • Magiszter
    Én azt minden évben előveszem és kis moddingal végigviszem. Berakok az elejére egy ládát, amiben van egy rakás sör, ami gyógyít, mannát tölt, meg XP-t is ad (meg atomrészeg is leszel tőle :D ). Illetve egy szénné enchant-ozott kardot, ami lehetőleg nem kerül az NPC-k kezébe. A ruhát meg a pénzt azt meg megszerzem normális úton.

Apropó. Régebben elkövettem azt a hibát hogy az egyik egyszerűbb kard sebzését felhúztam toronymagasra, mondván hogy most én leszek a kemény csávó. Csakhogy a kard tulajdonságai Globális értékek. Azaz az NPC-knek is érvényesek a kard beállításai. Tehát jött egy egyszerű útonálló azzal a karddal és egy ütésből ölt :D
  • pxxl
    az első onnantól unalmas, hogy rájössz, hogy lehet már az elején tiptop (gonosz) karaktert csinálni :D
  • JaSoN HuNTeR #240
    Ja az első az jó csak már unalmas.
  • Ari18
    Azért az első részhez ne hasonlítsuk, közelébe nem ér egyik sem. (sajnos)
  • Shep
    Miért mi megy még szarul?
  • balee4
    Gondoltam jobb lesz PC-n, első része is mennyire jó már, ráadásul egy plusz chapterral is bővítették.
  • Rage47
    vid. kari picit gyenge talán
  • Bence94
    szerintem jol fog menni azon a konfigon.