1634
Fable III
-
ratgab #74 Én is megelőlegezem a bizalmat ennek a proginak (1 annak idején nagyot ütött)! -
#73 Na ez jó hír, szinte tuti vétel lesz. Nagyon várom. -
ratgab #72 HA még csak magyarul nem adnák ki, de hazánkban egyáltalán nem lehet megvásárolni, csak külföldről. -
#71 De bezzeg egy Drakensangot nem képesek magyarul kiadni :( -
#70 Magyar feliratal jön a játék. -
#69 A Fable 2 36 órányi szinkronizált dialógusához képest a Fable 3 már több mint 47 órányi párbeszédet fog tartalmazni. Meglepő módon nem a történethez, a küldetésekhez, vagy épp a harchoz kapcsolódó szöveg teszi ki az anyag nagy részét, hanem az MI által vezérelt 30-40 karaktertípus egymás közötti csevegése. Így válik majd életszerűvé a város utcáin való baktatás, hiszen nem csak a játékos karakterére, hanem egymásra is reagálnak a lakosok. A cél, hogy ne hallja a játékos újra és újra ugyanazt a pletykát a kofáktól.
Három író, kb. 460 ezer szóból álló anyagát 80 színész mondja fel.
Nem tartozik ugyan szorosan a témához, de érdemes megemlíteni azt is, hogy a fejlesztők kihajították a szerintük zavaró 2D-s felhasználói kezelőfelületet, s helyére a Sanctuary névre keresztelt, egyetlen gombnyomással bármikor előhívható, világtérképpel és utazási lehetőségekkel felvértezett játékbeli szobát ültették. Itt öltöztethetjük át hősünket és szerelhetjük fel másik fegyverrel. - GS
-
#68 Harci bemutató! -
#67 Nem lesz PS3ra => Box ex, nomeg attól hogy lesz pécére, ez még egy xbox húzócím. -
#66 Fable III E3 2010 Demo.
-
#65 Molyneux bácsi szavait nem mindig érdemes komolyan venni mondot, igért, ö már olyan dolgokat aminek a fele se lett igaz. -
#64 Lehet azt akarta mondani hogy lesznek Xbox 360 exkluzív tartalmak is. Csak mert már jó ideje be van jelentve PC-re. Persze mint az Ébredj Alan-nél lefújhatják a PC-s megjelenést az utcsó pillanatban. -
ratgab #63 Habár amazonnál hirdetik a Fable 3-at pc-re, és a Lionhead oldalán is írják, hogy lesz, szóval vagy hüly.én fogalmazott Peter, vagy a forrásom nem tud angolul... -
ratgab #62 Állítólag Peter Molyneux a hétfői sajtó tájékoztatón azt nyilatkozta, hogy a Fable 3 XBOX exluzív lesz, tehát nem lesz Pc-re...
Reméljük, hogy csak rosszul fogalmazott és lesz pc-re. -
#61 Fable III E3 2010 Trailer.
Megjelenés 2010 Okt 26. -
#60 Hát igen, 2010 Q4 vagyis okt-nov-dec. -
ratgab #59 Valahogy év vége felé jön, pontos megjelenés még nem ismert... -
#58 Fable III PC Details Revealed
-
Bence mage #57 Hello nem tudjátok mikor jön a Fable 3?? -
ratgab #56 Persze tudom, hogy COD nem hack and slash, akkor mondjuk legyen Witcher 3... :-D -
ratgab #55 VR ruhában, azért már felérne egy jó kis hack n slash egy komplett Norbi kazetta végigcsinálásával :-D
Azok után csak röhögnénk a sok fogyókúrázón: " Hehehe én játszok, jól érzem magam, és fogyok. Igaz másnap kiskanállal kell kivakarni az ágyból egy kiadós Lan party után (pl. Cod 8 2-3 órán keresztül VR ruhában... :-D LOL XD ) -
#54 Vagy a nagy ugrándozás közben azon vennéd észre magad, hogy a pincében/alsó szomszédnál próbálod kivakarni magad a födém törmelékei közül. -
TDantes #53 Egyrészt én is úgy tudom, nem biztos, hogy lesz PC-re Natal. Ha meg lesz is, nem lesz kötelező. Az árát, már lehet tudni, elég drága lesz.
Nevetséges is lenne, csak akkor játszhatsz egy játékkal, ha megveszed hozzá jó drágán a Natalt, és órákig kalimpálsz meg ugrálsz a gép előtt...
Lehet majd játszani anélkül is, de az tény, jó kis pluszt ad a játékhoz, de hosszú távon meg nem jó. Amikor az ember órákat játszik egy jó játékkal, nem fog órákon át a TV vagy monitor előtt bohóckodni, hanem leül és kezébe kapja a kontrollert, vagy akármit, és játszik a hagyományos módon. -
#52 Natal csak xbox360-ra lesz. Move pedig csak PS3-ra.
ONLIVE meg csak PC-n. lehet ezzel kevered te -
#51 "+10 új amivel funkcióvezérlést..." = "+10 új lehetőség amivel a funkcióvezérlést" -
#50 Én majd előkapom az egyik kardomat otthon, mondjuk az ember nagyságú kétkezes pallost, meg az íjamat és "beleélem" magam a játékba a TV előtt. Anyagi kár tetemes. Szerintem a hiradóba is bekerülhetek XD
Egy kiegészítő funkciónak még el tudnám képzelni a Fatál irányítást, de hogy csak azzal... Valami kesztyűt pluszban felhúzni és máris van +10 új amivel funkcióvezérlést lehetne végezni. Ehhez hozzá a mozdulatok és az ujj elhelyezkedésének kombinálása (gesztusok)... igen így már eltudnék képzelni egy ilyen játék komplett irányítását. Jah meg még egy cucc a lábhoz, amivel a sétálást, meg ilyeneket irányítanál. Végülis akkor már egy komplett VR ruha, külső mozgásérzékelővel és VR sisakkal... XD Welcome to the Real World, Neo! -
ratgab #49 Fable 3-ban mondjuk egy videókban is látott ugrásból hátbaszúrod az ellenfeled azé mókás lenne Natallal. Látna valami rokon azt hinné megőrültem, hogy ugrálok mint a hülye. Nameg azért egy Natalos teleportálást megnéznék.
Szerintem csak az interakció pl.: kézfogás, és ehhez hasonló dolgok lesznek, vagy lehetnek így megoldva.
Biztosítónak: "Natalozás közben lerúgtam egy gyertyát és leégett a ház"... LOL. Biztosító meg visszaírná, hogy Epic Fail XD -
#48 Most éppen a Fable:TLC-vel játszom és azon agyalok, hogy a pékbe lehetne megoldani ezt Natal-os kalimpálós módszerrel. Hiszen az alap kocogás, futás, harcolás, interakció-kon amit még meg lehet oldani, még vannak a varázslatok, az inventory, meg ugye a teleportálás és az abban lévő navigáció. Na most ezeket kellene megcsinálni úgy hogy ne akadjanak össze, és nekedse keljen jóga- és harcművészet órákra járnod a játék előtt... elgondolkodtató a Natal életképessége a játékos környezetben. A Másik meg hogy akkor kell kötnöm a biztosítóval "Natal-ozás közben okozott károk"-ra biztosítást. Áh... még a gatyám is rámene :D -
ratgab #47 Nekem is akkora hely van a tévé előtt. De jó is volna lecsapkodni a díszeket, csak úgy szállnának a porcelán, kerámia kiskacsák, halacskák,angyalkák ki az ablakon XD.
De ez az XDoboz Teljesfordulat ez kicsapta a biztosítékot. Gratulálok hozzá, ez marha nagy duma. 10 percig vigyorogtam rajta magamban :-D -
#46 Szerintem csak XDoboz Teljesfordulat-ra jön. Ha lenne PC-re Natal, kellene hozzá Windows-os támogatás. Én bár örülnék neki, mert kikötném a gépet a 94centis HDTV-re és tök királyság lenne kalimpálni, meg leverni polcról a díszeket játék közben :D (van vagy 2x3-as hely a TV előtt, szerintem az kevés lenne.) -
ratgab #45 Szerintem igen, de 100 százalékra nem tudom neked megmondani. Valakitől azt hallottam, hogy azért is jön ki a Fable 3, hogy bevezesse a Natalt. -
#44 Ez új. PC-hez is lesz Natal? -
ratgab #43 Szerintem jó eladásai lesznek a Fable 3-nak Pc-n. Ennek a fő oka pedig maga a Natal. Ha úgy állítják be a rendszert, hogy anélkül nem tudják játszani és a Natal nem fog működni warezos játékkal, akkor szerintem sokan meg fogják venni. Én kíváncsian és érdeklődve várom, hogy milyen lesz ez az új Natal rendszer. Ha beválik nagyon sok plusszt fog a már eleve rendkívül lebilincselő Fable élményhez adni. -
TDantes #42 Ekkora egy idiótát... -
#41 Persze, mert a Microsoft-nak nem maradt annyi pénze hogy megcsinálja a második részt PC-re. Teljesen logikus.
Egyszerűen ez is csak egy üzleti fogás volt. Most majd a 3. részt többen megveszik. Vagy nem. :) -
#40 mert az elsőt senki se vette, bünti a warezes geciknek -
steweee #39 na akkor nem kérdezek olyat ami le van írva pár hozzászólással ezelőtt. azt kérdezem inkább, hogy tudja e valaki hogy miért nem jelent meg a második rész pc-re, ha a harmadikat már megint kiadják itt ? -
#38 Nem fogják, a 2-őt úgy hagyják, ha érdekel a Fable 2, akkor vegyél xboxot. Érthető M$ politika. -
#37 Én éppen emiatt (meg még jónéhány PC-re meg nem jelent játék miatt) veszek boxot, jó csak Fable 2 miatt nem érné meg, de ha mellette van még 8-10 olyan játék ami érdekel, már megéri az árát. -
#36 A kutya már az elejétől fogva ott volt, kincskeresésre lehetett használni meg trükköket lehetett tanítani, amikkel besegített az emberek lenyűgözésébe. Elvileg harcolni is tudott, de nekem szinte soha nem csinálta, pedig max szintre volt tanítva abból is. -
TDantes #35 Én viszont ha megtehetem,(remélem lesz rá pénzem, nem szívesen warezolnám le) tuti megveszem. Hátha más jó játékot is kiadnak PC-re, nem csak a Fable III-at, ha látják, hogy sokan megveszik.
Azért persze csak akkor venném meg, ha normálisan átírják PC-re. Egy optimalizálatlan bugos szarért én se fizetnék.
De miért adnák ki szarul? Én bízok bennük, hogy teljesen rendben lesz a PC-s verzió.