7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#141 És ez hogy jön ide? Ennyi erővel én is írhatnám hogy megvágtam az ujjam -.- -
#140 hát te hülye vagy. xbox verzió má két héttel május 18 elött volt... -.- csak a PC-s verzió jön később, és az is 11-én. Steam-en akkortol lesz letölthető, és sztem akk várható is egy SKIDROW release majd. -
syberia2 #139 A POPban ezio ruhája nem semmixD -
Lorant999 #138 eredetibe asszem van má de egyik törő csapat sem foglalkozik vele :( -
Lorant999 #137 pop-ról még mindig nincs semmi hír :(
xboxon má van kalóz versön is
télen lehet h veszek egy boxot Jippí :) -
#136 Mondom hogy csak futólag tűnt Ezionak :) -
#135 Sztem nem hasonlít, tuti nem Ezio az. :D -
#134 Nem a csuklyája miatt kérdem XD csak így hirtelen hasonlított -
#133 Nem... mindenkinek lehet olyan csuklyája majd gondolom... -
#132 Am az utolsó képen baloldalt az nem Ezio? -
#131 Uccsó képen bírom azt a fecskendőt :D -
#130 Új képek (a grafikára itt sem lesz panasz):
-
#129 sajnos nem, csak a fórumban lett kitéve egy hsz-be. -
#128 De a múltkor be lett téve, nem? Én mintha úgy emlékeznék, hogy már ott volt egyszer. -
#127 Fogalmam sincs, meg lett csinálva, de senki sem tette be... -
syberia2 #126 Jövő havi PCGURU állítólag írni fog róla! -
#125 Hát eddig volt egy, nem? Mi lett azzal? -
#124 Valakinek nincs kedve vmi fejlécet berakni? :S -
#123 Amazon júni 8-at ír, Galaxis júni 11-et... Mind2 baszott messze van még, szal most 3 nap ide vagy oda.... -
#122 Heh, még jó hogy végigvittem... :D Most viszem végig 4-edszer... :D
Jönni fog PC-re a POP is, csak később. -
Lorant999 #121 azta ATKAMON :)
150 óra :D én csak 35 körül...
végig is vitted gondolom
POP akkor b*szik jönni pc-re?
xbox-ra má láttam -
#120 De abban igazad van hogy kárpótoltak :D -
#119 Eltudom képzelni milyen szar lehetett:S
-
#118 hidd el ez is az. abba is nehezen törődtem bele, de az utcso hónapot kibirni KÍNSZENVEDÉS Volt. ha belegondolok h még 3 hét,elmegy a kedvem az élettől. :D Addig meg nézem a YT-os videovégigjátszásokat, és szörnyülködök h h bénáznak, meg h én jobban csinálnám. :D -
#117 Egy hónap az AC2-höz képest semmi... Vártam mint az állat a novembert, erre szeptemberben bejelentik, hogy késik NÉGY hónapot... Na az már picit gázabb volt... -
#116 nekem nem az a bajom, én is sokat toltam az ac2, sose csatlakozott le, a túlterhelt szervereknél viszont gyakran nem akart beloggolni. De aztán megoldották, és kárpótlást is adtak, gyakorlatilag a Black Edition virtuális bónuszait. :D Dee... nekem nem ezzel van bajom, hanem az EGY HÓNAPOS KÉSÉSSEL!!!!!!!!!!! -
#115 Én tényleg nem értem, mi a gond ezzel a DRM-mel... Mindenki fel van háborodva hogy húú, mi lesz, ha megszakad a net; pedig nekem, akinek van egy 5mb-es nete (csak pár hónapja, előtte 2megával szenvedtem), ami igen gyakran szenved a router miatt, nekem is sikerült SH5-öt meg AC2-t is tolnom max 3 megszakítással.
De ezt a játékot nagyon várom már, főleg, ha rendesen megcsinálják a multit. És valszeg rendesen meg fogják. Nem hiába, az ubi az ubi. -
#114 A csúsztatásokkal nekem is bajom van,a DRM-el már kevésbé... 150 órát játszottam már az AC2-vel bármilyen DRM gond nélkül. Pop 2008-at DRM nékül adták ki, nem is vette meg senki... Ezért lett az új DRM. -
#113 A baj csak a geci DRM-jükkel van, meg a PC-s megjelenés-csúsztatásokkal. A DRM előtt nem volt mindig így. Emlékezzünk csak: PoP 2008.... -
#112 Semmi. A Ubisoft az etalon :D
Szabi: Amúgy meg az activision csak egy kiadó nem pedig fejlesztő de a Ubisoft kiadó is meg fejlesztő is -
#111 az AC 2 király volt, a SCC király volt, az új PoP király lesz. Mi bajotok a Ubisofttal kérdem én? -
#110 hát pl az Sp conviction egy kisit rövidre sikeredett annak ellenére h milyen sokáig nem adták ki.. :S -
syberia2 #109 Az ubi nagyon régóta nem adott ki rossz játékot, talán a pop: SoT volt az első jó játék, azóta rengetegnek nagy sikere van! -
#108 Mondanál példát? Nekem az össze smostanában kijött Ubi játék nagyon tetszett... Már amikkel játszottam. A többi a témája miatt nem érdekel. -
#107 pff
ez azért nagy volt:)
bár az X-Men-t 2009 február-márciusban valamikor gyártották ez pedig jóval utána volt...
na kb. ennyi, és szerintem már tovább is áshatják magukat xDD -
#106 Ajánlom figyelmedbe az utolsó bekezdést -
#105 Nekem ne is mond azt hogy activision. egy pénzéhes bagázs (vagy csak az igazgató) ha érdekel olvasd el -
#104 De a háttérben az Activision is kezd jó lenni, áll. a Spiderman játékok egész jók, és ott a CoD sorozat meg egy 2009es q*rva jó játék, az X-Men:Origins wolverine
-
#103 A Ubisoft még mindig messze jobb az ea-nél -
bgabor #102 Reméljük nem lesz akkora színvonaltalan szar, mint amiket az ubisoft tízesével nyomat ki mostanában. Nagyon leadták a szintet.