7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#221 Reménykedhetünk, hogy kijön PC-re is most egy időben, vagy csak egy pici késéssel, nem 4 hónappal... Kíváncsi lennék, hogy milyenek lettek a PC-s eladásai a második résznek. -
syberia2 #220 óh
de ha már ilyen jól állnak, hátha sikerül nekik hamarabb átírni pécére
nem értek hozzá, de szerintem nem tart majdnem fél évig egy ilyen munka:) -
#219 ja, én 2011 tavaszára tenném a megjelenést.
"Assassin's Creed Brotherhood - Xbox 360/PS3 - 2010 Q4, PC - 2011 Q1 -
syberia2 #218 én harmadszorra nézem;D
am ha már gyakorlatilag minden kész(látom menük is kész vannak, meg már lehet játszani folyamatosan) akkor kb még mennyit fognak ezzel dolgozni?
Remélem minél hamarabb
azt mondják, novemberre lesz kész, akkor pc-re megint márciusig várhatunk? -
#217 Jó trailer, de már láttuk.:) -
syberia2 #216 multi-trailer -
syberia2 #215 ELÉGGÉ...
-
#214 Én valszeg meg is fogom, bár csak UK-be szállítanak, meg pár másik országba, úgyhogy ismerősön keresztül kell ezt is, mint az AC2 Black Edition-ömet... Csakhát ez is elég drága... 70 font azért elég sok. -
syberia2 #213 ezért külföldről is megrendelném:D -
HidaRaidon #212 Codex Edition exkluzív in-game tartalma: KATT -
#211 nemhiszem, h 1 játékmóddal dobják ki az áhított multiplayert.... -
#210 Hát igen, ez azért így elég gyorsan el tud unalmasodni. -
#209 Jaja de azért remélem még beledobnak vmi más játékmódot is -
#208 Jónak néz ki:) Jó kis izgalmas és epikus üldözések jöhetnek ki ebből:) -
#207 Jó lesz ez lesz ez :D -
syberia2 #206 hmm
még meg se jelent a játék, de ennyien multiznak:D:D:D -
#205 Még több multiplayer (gameplay!!) -
ricsa008 #204 uff a büvös ... -
#203 kurvanagy. :D -
#202 -
#201 aztakurva. :D mennyibe kerülhetett... -
#200 Anyáááááád -
#199 Assassinscreed.com -on multiplayer gameplay videó!!!! -
#198 Az Assassin's Creed sztori szerint ölték meg ők, nem a valóságban... -
syberia2 #197 nyilván nem tudjuk pontosan, hogy ki ölte meg őket, de az biztos, hogy Caligulát "el tették láb alól"- ő volt a bolond, zűllött római császár -
#196 Dareiosz volt a király :D -
#195 Darius nem a perzsa király volt? :D
Vagy az Dareiosz? :D -
#194 am csak egy kis érdekesség (ha valaki nem olvasta volna el a menedéknél a szobrokat):
Qulan Gal - mongol bérgyilkos, íjával lőtte le Ghekhis Kán-t
Darius - perzsa bérgyilkos, rejtett tőrével ölte meg Xerxest
Wei Yu - kínai bérgyilkos, lándzsájával ölte meg Quin Shi Huang császárt
Amunet - egyiptomi bérgyilkos, egy kígyóval ölte meg Kleopátrát
Iltani - babilóni bérgyilkos, megmérgezte Nagy Sándort
Leonius - római bérgyilkos, törével leszúra Caligulát
1. Lehetséges, hogy valamelyik esetleg a leszármazottja volt? Mert akkor adott a hely bár ezt kétlem csak egy újabb agyszüleményem :D
2.Ezek kitalációk (asszem a Kleopátrás igaz) vagy tényleg így voltak? -
#193 Tényleg, ezt a második részben említi is Mario, hogy hivatalosan 200 éve feloszlatták a templomosokat, de igazából ugyanúgy folytatták a munkájukat. -
#192 Altair elvileg ciprusba költözött, vagy mi. -
#191 a francia vonalat ezio előtt kellett volna bevezetni, mert 1307 ben francia király érte el a templomosok feloszlatását. ebből lehetett volna egy jó kis történet.
a japánost azért nem tudom elképzelni mert altair és ezio is hasonlít desmondra, japánba tudtommal nem volt külföldi ninja, sőt szerintem senki más külföldi abban az időben :D
de hát ennyire nem is fontos ragaszkodni a történelmi hűséghez.
a templomosok portugáliában alakultak újjá krisztus lovagrend néven, na ebből is lehetnek érdekességek. -
#190 Hát, mivel Ezio elődjei is úgy vándoroltak Olaszországba, valószínű, hogy csak így lehetne... Mert Altair meg ugyebár arab volt... -
syberia2 #189 nemár
japcsi felmenője lenne desmondnak? ajánlom, hogy ne , max valami európai, aki kivándorolt japánba:) -
#188 ezt a Japános dolgot énis hallottam, és szerintem abból még egész jó is kisülhet -
#187 Japán is felmerült már... Ugye ott is voltak elég jó bérgyilkosok... Illetve ugye a francia forradalom is lehet még... Annyit mondtak, hogy ugye az első, meg a második rész is olyan időben játszódik, amit még egy játékban sem igazán dolgoztak fel, szóval a harmadik is ilyenben fog. -
#186 a modern időket én is csak nagyon kötött játékmenettel tudnám elképzelni, ami megölné a játék lényegét...
de érdekes találgatni hol játszódhat a 3. rész, én amerikára gondolok. -
#185 Nem olyan biztos az, hogy Desmond-al leszünk a harmadik részben... egyrészt az előttem említett okok miatt... Nem tudom, hogy oldanák meg, hogy olyanokat csináljunk a modern időkben, mint amilyeneket a régi időkben.
#182: Jade Raymond nem is hagyta ott a Ubit... Az AC-vel nem nagyon foglalkozik már, de ő a vezetője a Torontói stúdiónak... -
#184 és majd Desmonddal a felhőkarcolókon ugrálunk (Prototype style), vagy hogy valósítják majd meg? Erre kiváncsi vagyok -
#183 Az AC3-ban nyilván dDsmonddal megyünk majd végig. Ugyanis már a 2-ben is kezdi átvenni Ezio tulajdonságait, nyilván lesz egy kis ugrabugra, és talán még fegyveres harc (gy.k.:lövöldözés) is. :) -
#182 Érdekességek. A Ubisoft egyik producere, Patrick Plourde leszögezte azt, amit sejteni lehetett: a Brotherhood nem az Assassin's Creed 3, hanem csak egy folytatása a második résznek. Plourde szerint a számozott részek mind új környezetet és történelmi érát kapnak majd. Végül egy rossz hír: Jade Raymond és Clint Hocking után egy harmadik neves dizájner is ott hagyta a Ubisoftot, konkrétan Patrice Désilets, az Assassin's Creed elsőszámú dizájnere döntött úgy, hogy visszavonul.
Forrás: Gamekapocs