7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • Atkamon
    Reménykedhetünk, hogy kijön PC-re is most egy időben, vagy csak egy pici késéssel, nem 4 hónappal... Kíváncsi lennék, hogy milyenek lettek a PC-s eladásai a második résznek.
  • syberia2
    óh
    de ha már ilyen jól állnak, hátha sikerül nekik hamarabb átírni pécére
    nem értek hozzá, de szerintem nem tart majdnem fél évig egy ilyen munka:)
  • Kongy
    ja, én 2011 tavaszára tenném a megjelenést.

"Assassin's Creed Brotherhood - Xbox 360/PS3 - 2010 Q4, PC - 2011 Q1
  • syberia2
    én harmadszorra nézem;D
    am ha már gyakorlatilag minden kész(látom menük is kész vannak, meg már lehet játszani folyamatosan) akkor kb még mennyit fognak ezzel dolgozni?
    Remélem minél hamarabb
    azt mondják, novemberre lesz kész, akkor pc-re megint márciusig várhatunk?
  • Kongy
    Jó trailer, de már láttuk.:)
  • syberia2
    multi-trailer
  • syberia2
    ELÉGGÉ...
  • Atkamon
    Én valszeg meg is fogom, bár csak UK-be szállítanak, meg pár másik országba, úgyhogy ismerősön keresztül kell ezt is, mint az AC2 Black Edition-ömet... Csakhát ez is elég drága... 70 font azért elég sok.
  • syberia2
    ezért külföldről is megrendelném:D
  • HidaRaidon
    Codex Edition exkluzív in-game tartalma: KATT
  • xXtamasXx
    nemhiszem, h 1 játékmóddal dobják ki az áhított multiplayert....
  • Atkamon
    Hát igen, ez azért így elég gyorsan el tud unalmasodni.
  • elitehun
    Jaja de azért remélem még beledobnak vmi más játékmódot is
  • Atkamon
    Jónak néz ki:) Jó kis izgalmas és epikus üldözések jöhetnek ki ebből:)
  • elitehun
    Jó lesz ez lesz ez :D
  • syberia2
    hmm
    még meg se jelent a játék, de ennyien multiznak:D:D:D
  • Kongy
    Még több multiplayer (gameplay!!)
  • ricsa008
    uff a büvös ...
  • Kongy
    kurvanagy. :D
  • tommygear
  • Kongy
    aztakurva. :D mennyibe kerülhetett...
  • Atkamon
    Anyáááááád
  • Atkamon
    Assassinscreed.com -on multiplayer gameplay videó!!!!
  • Atkamon
    Az Assassin's Creed sztori szerint ölték meg ők, nem a valóságban...
  • syberia2
    nyilván nem tudjuk pontosan, hogy ki ölte meg őket, de az biztos, hogy Caligulát "el tették láb alól"- ő volt a bolond, zűllött római császár
  • xXtamasXx
    Dareiosz volt a király :D
  • Kongy
    Darius nem a perzsa király volt? :D
    Vagy az Dareiosz? :D
  • xXtamasXx
    am csak egy kis érdekesség (ha valaki nem olvasta volna el a menedéknél a szobrokat):
    Qulan Gal - mongol bérgyilkos, íjával lőtte le Ghekhis Kán-t
    Darius - perzsa bérgyilkos, rejtett tőrével ölte meg Xerxest
    Wei Yu - kínai bérgyilkos, lándzsájával ölte meg Quin Shi Huang császárt
    Amunet - egyiptomi bérgyilkos, egy kígyóval ölte meg Kleopátrát
    Iltani - babilóni bérgyilkos, megmérgezte Nagy Sándort
    Leonius - római bérgyilkos, törével leszúra Caligulát

1. Lehetséges, hogy valamelyik esetleg a leszármazottja volt? Mert akkor adott a hely bár ezt kétlem csak egy újabb agyszüleményem :D
    2.Ezek kitalációk (asszem a Kleopátrás igaz) vagy tényleg így voltak?
  • Atkamon
    Tényleg, ezt a második részben említi is Mario, hogy hivatalosan 200 éve feloszlatták a templomosokat, de igazából ugyanúgy folytatták a munkájukat.
  • Piszkos  Fred
    Altair elvileg ciprusba költözött, vagy mi.
  • Palinko
    a francia vonalat ezio előtt kellett volna bevezetni, mert 1307 ben francia király érte el a templomosok feloszlatását. ebből lehetett volna egy jó kis történet.

a japánost azért nem tudom elképzelni mert altair és ezio is hasonlít desmondra, japánba tudtommal nem volt külföldi ninja, sőt szerintem senki más külföldi abban az időben :D
    de hát ennyire nem is fontos ragaszkodni a történelmi hűséghez.

a templomosok portugáliában alakultak újjá krisztus lovagrend néven, na ebből is lehetnek érdekességek.
  • Atkamon
    Hát, mivel Ezio elődjei is úgy vándoroltak Olaszországba, valószínű, hogy csak így lehetne... Mert Altair meg ugyebár arab volt...
  • syberia2
    nemár
    japcsi felmenője lenne desmondnak? ajánlom, hogy ne , max valami európai, aki kivándorolt japánba:)
  • xXtamasXx
    ezt a Japános dolgot énis hallottam, és szerintem abból még egész jó is kisülhet
  • Atkamon
    Japán is felmerült már... Ugye ott is voltak elég jó bérgyilkosok... Illetve ugye a francia forradalom is lehet még... Annyit mondtak, hogy ugye az első, meg a második rész is olyan időben játszódik, amit még egy játékban sem igazán dolgoztak fel, szóval a harmadik is ilyenben fog.
  • Palinko
    a modern időket én is csak nagyon kötött játékmenettel tudnám elképzelni, ami megölné a játék lényegét...

de érdekes találgatni hol játszódhat a 3. rész, én amerikára gondolok.
  • Atkamon
    Nem olyan biztos az, hogy Desmond-al leszünk a harmadik részben... egyrészt az előttem említett okok miatt... Nem tudom, hogy oldanák meg, hogy olyanokat csináljunk a modern időkben, mint amilyeneket a régi időkben.

#182: Jade Raymond nem is hagyta ott a Ubit... Az AC-vel nem nagyon foglalkozik már, de ő a vezetője a Torontói stúdiónak...
  • xXtamasXx
    és majd Desmonddal a felhőkarcolókon ugrálunk (Prototype style), vagy hogy valósítják majd meg? Erre kiváncsi vagyok
  • Kongy
    Az AC3-ban nyilván dDsmonddal megyünk majd végig. Ugyanis már a 2-ben is kezdi átvenni Ezio tulajdonságait, nyilván lesz egy kis ugrabugra, és talán még fegyveres harc (gy.k.:lövöldözés) is. :)
  • elitehun
    Érdekességek. A Ubisoft egyik producere, Patrick Plourde leszögezte azt, amit sejteni lehetett: a Brotherhood nem az Assassin's Creed 3, hanem csak egy folytatása a második résznek. Plourde szerint a számozott részek mind új környezetet és történelmi érát kapnak majd. Végül egy rossz hír: Jade Raymond és Clint Hocking után egy harmadik neves dizájner is ott hagyta a Ubisoftot, konkrétan Patrice Désilets, az Assassin's Creed elsőszámú dizájnere döntött úgy, hogy visszavonul.

Forrás: Gamekapocs