7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • xXtamasXx
    ááá de jó lesz , alig várom
  • Atkamon
    Szerintem biztos nem lehet majd Mo-on kapni, a Black Edition-t sem lehetett, azt is play-com-on vettem én is. Ezt is ott lehet amúgy, 70 font, ami nagyon nem kevés:D Kezdek is gyűjteni asszem:D
  • Kongy
    Nagyon brutál a gyűjtői, lehet azt veszem majd ha lehet Mo-on kapni. :D
  • HidaRaidon
    Ki akarja látni a Brotherhood Gyűjtői Kiadását? Itt megnézheti: KATT
  • Palinko
    de ha lesz róma, meg pár új város, új küldetések, azért van ezzel is munka... de igazad van sok minden megállja a helyét amit már elkészítettek, szóval kevesebb lesz a munka, ezért remélem hogy tényleg nem fog annyit késni most a pc verzió.
  • syberia2
    nembaj:D

de ugy látom, a srác már rendesen nyomja konzolon, akor már kész kell h legyen több mint a fele!
  • Rage47
    nem sokat kellett dolgozniuk rajta sztem, ugyanaz a graf, modellek, mozgások (+pár új) olyan mint egy kieg. :D
  • Kongy
    Ja. :D
  • syberia2
    azt a büdös élet, hát már ennyire "kész van"???
  • Kongy
    Nagyon durva, Ezio Mario villájából menekül. :D
  • Kongy
    Gyerekek! itt az első gameplay videó.
  • JethroHUN
    Nekem ez a videó nagyon nem tetszik... főleg a 20. semmiből lenyilazott őr után, a végén meg az a versus mod... nyílt utcán, 4 assassin kontra 30 katona :S Ne hogy elmenjenek ilyen irányba h az legyen a lényeg h 100-200 katonákkal co-op ba harcoljunk.... egy assassin játék könyörgöm... lopakodás nem várostrom
  • Atkamon
    Na gametrailers-en már hivatalosan is kinn van:)
  • Kongy
    nem bizony. :D
  • Atkamon
    Nem igazán... De látom, te viszont élni sem tudsz nélküle...
  • Kongy
    Titeket nem zavar h nincs fejléc am? :D
  • tommygear
    ebből is ám
  • Atkamon
    Simá csinálhatna a Ubi amúgy egy hosszabb ilyen CGI filmet... Eddig mind a három játék CGI trailere eszméletlen jó.
  • Atkamon
    Ez most épp jó... De gyorsan nézd meg, mielőtt leszedik:D
  • syberia2
    na, most fenn van valahol?:D
  • Kongy
    Nem baj, én 2x is végignéztem. :D
  • elitehun
    Több mint valószínű
  • Atkamon
    Hát ezesetben ezt jól elcseszték... Az egész világ tud már róla:D Ma este lesz a Ubi Press Conference E3-n, valszeg arra tartogatták.
  • elitehun
    Azért mert ez a ubisoft tulajdona és lehet még be se akarták mutatni csak kiszivárgott vagy mittomén
  • Atkamon
    Na már ezt sem lehet megnézni...:D
  • Kongy
    De ez akkora szar. Mi az, hogy csak a júbiszaft tölthet fel trailereket?
  • Atkamon
    Na közben találtam egy másikat, hát húúú:)

Feltöltötték vagy 100-an, de a kedves youtube 100at le is tiltott:D Nem értem, mi értelme van ezt csinálni...

Most még egyenlőre nem kezdek el tinilányként sikongatni, tavaly túl nagy érvágás volt ez a csúsztatás PC-re T_T
  • tommygear
  • Atkamon
    Van mási videó? Csak mert ezt törölték és én nem láttam még:S
  • tommygear
    nagyon igérgették, hogy most nem fog késni
    persze ez semmit nem jelent :S
  • Kongy
    Jaja, nekem is baromira tetszik, de a PC-s verzióra még lesz idő gyűjtened. :D:D:D Reménykedem azért, hogy ez kivételesen nem fog késni...
  • elitehun
    Basszus már a pénzt is félreraktam csak jöjjön már :D
  • elitehun
    Odabasz!!!
  • Kongy
    E3 trailer (tudom már linkelték előttem, de aki a megjelenési dátomot kérdezi annak tessék. :D

• grebber
    Hm simán jó lenne Coopban is :D
  • Kongy
    Videó végén írja, hogy November 16, 2010. Ami valszeg PC-n 2011 tavaszt jelent...
  • Kongy
    2010 Q4 elvileg...
  • Reg5
    Ez mikor fog megjelenni?
  • tommygear
    haló
  • Kongy
    hát én már inkább kivárnám akkor a következő konzolgenerációt, 2012 körül...