330
HAWX 2
-
lammaer #50 Készits egy fotót légyszi ha fejreálltál már :P -
lammaer #49 Inkább kapcsold ki a voice recognitiont :)
Úgyis megbizhatatlan szvsz.
-
#48 A 4 szavas tőmondatnak melyik részét nem értitek?
Aki tudja a választ A SAJÁT TOPICJÁBAN is szívesen segít neki.
És ott nem OFF ;) -
Punkbuster #47 xD Istenem háttérzaj( zene ) nélkül nemtok gémelni...:D inkább kibírom...x( de azért köszöntem...xP jah és h nem eredeti a game akkor nem is lehet multizni igaz? -
lammaer #46 Mondjuk ennyi erővel segíthettél is volna :)
Na Mr. Punkbuster, szerinted mi lehet a megoldás?
Mégegyszer:
Bekapcsolva van a hangvezérlés, és emiatt reagál mindenféle hülye hangra/zörejre a játék.
Megoldás:
a. A szobában teljes csendet csinálsz, kikapcsolod a hangszórókat, óvatosan mozgatod a joyt, és az utcán is kiraksz egy táblát hogy lábujjhegyen közlekedjenek az autók.
b. :) -
#45 VAN neki SAJÁT (!) topicja. -
Punkbuster #44 és akkor ez ellen nem lehet mit tenni vagy vmi?:D ja és elírtam játéknál* -
lammaer #43 HAWX 1ben volt olyan, hogy ha bekapcsolva maradt a hangvezérlés, akkor művelt ilyen véletlenszerű dolgokat... -
Punkbuster #42 sziasztok....:D lenne egy érdekes problémám....mégpedig h akciózás közben magától lövi ki a rakétákat és nézeteket is maguktól állítódnak -.-"decsak ennél a játéknél... -
#41 Okos enged :) -
#40 De hát épp ezaz hogy nem így van odaírva hogy felbontás.Ez a térbeli felbontás,nem minden féle felbontás felbontás,mivel mindegyik mást mutat meg.Gamestarosok balfaszok,csak kimásolták egy olyan helyről ahol szintén nem tudják hogy milyen felbontás is ez. -
lammaer #39 Igy van odairva hogy "felbontás", csavargasd a szavakat ahogy akarod. A cikket meg nem kell idézned, én linkeltem be neked :D
Fikáztad a gamestart, megmutattam hogy nincs rá okod. A 29ben megmutattad bőven hogy mennyire képben voltál (41 cmre 5x5 centis képet széthúzni) de mostmár okosakat is tudsz idézni, tehát segítettem. Ez elégedettséggel tölt el :) -
#38 De te ,a felbontás nem lehet 41 centis,nem lehet így megadni,ellenben van sok féle felbontás,itt az egyik:
Térbeli felbontás azt jelenti, hogy egy képelem mekkora felszíni területet reprezentál. A jelenlegi műholdak felbontóképessége már 1 m alattiak. Minél nagyobb a kép felbontása, annál kisebb területről tud felvételezni, mivel hamarabb megtelik a műhold adatpuffere.
Erre értették a 41 centit,amit be is másoltam angolul,röviden,de úgy tűnik ne értetted meg.És most mondhatod hogy nincs igazam mivel lehet rá mondani hogy felbontás,de nem ugyanaz a kettő akkor sem. -
lammaer #37 És nesze mégegy, keress rá a felbontás definiciójára, és rájössz mindenre:
http://geothink.net/?q=hu/geothink/segedanyagok/97/spektrometria.html
-
lammaer #36 Tudod mit. Nem hagylak a sötétségben:
http://ismeret.virtus.hu/?id=detailed_article&aid=55240 -
lammaer #35 Figyelj, ha TE nem vagy képes felfogni valamit, és valaki megmutatja neked a tényeket, legalább normális hangnemben válaszolj.
Mennyé azt vitatkozzál azzal, amit a geoeye műhold hivatalos leirásában találsz :) És ha nem tudsz angolul, használj szótárt vagy google translatet (resolution = felbontás).
De nyilván azok is hülyék a témához, akik felderítő müholdakba építenek kamerákat és optikákat.
-
#34 -
#33 - Végre most már eléri a Ace Combat 6 szintjét
- Van benne Night Vision
- A föld közeli textúra is elég pofás
- Gamespot szerint 2010 aug. 31-én jön. Lehet ez?
Freeplay-ről egyelőre nem szóltak semmit.
Remélem lesz benne. -
#32 Szép! -
vajo #31 lesz 2??? :O:O nekem az 1 megvan eredetiben! xd szóljatok ha kijött :D -
#30 élő IGN
-
#29 De nem fogod fel hogy nincs ilyen hogy 41 centis felbontás?41 centire be lehet rakni egy 5x5 centis képet is széthúzva...Szóval ennek semmi értelme.
Illetve:"Data reflects ground sample distance resolution" -
lammaer #28 Nos, kivételesen az ön készülékében van a hiba, ugyanis nemcsak a számítástechnikában létezik a felbontás fogalma, és nem csak pixelben lehet megadni :)
http://www.satimagingcorp.com/satellite-sensors/geoeye-1.html
"GeoEye-1 is capable of acquiring image data at 0.41 meter panchromatic (B&W) and 1.65 meter multispectral resolution."
Valóban, a GeoEye-1 felbontása fekete fehérben tényleg 41 cm :)
-
#27 Új képek -
#26 Igen,mert azt sem tudják hogy mi az a felbontás,és még egy ilyet sem tudnak kicopyzni máshonnan. -
#25 Csak rosszul van megfogalmazva.
"A GeoEye műholdrendszer fekete-fehér felbontásban akár 40cm-es részletességgel készít képeket, ami azt jelenti, hogy műholddal megnézhetjük, hogy a szomszéd előző nap leparkolt autója ma ugyanott áll-e a kocsibehajtón, vagy a hogy hány méter autópálya épült a tegnapi eredményhez képest." -
#24 Gamestar.Hát mégis mi az a "40 centis felbontás"?:O Eddig is sok értelmetlen szarságot leírtak a gamestaron,de ezt most egyáltalán nem értem. -
ATi0021 #23 HAWX 2 Képek -
#22 Semmi köze a két játéknak egymáshoz. F4 szimulátor HAWX pedig szórakoztató árkád lövölde. Ez kb olyan volt, mintha az Live for speed-et hasonlítanád az Need for speed-hez. -
#21 Jöhetnek HAWX 11-el is, én a Falcon 4-et nem hagyom. :P -
#20 Gyere inkább Lock-onra, mert ez nem a te játékod. Komolytalan az egész... -
#19 Ja ez nem degradálás volt, csupán érdekesség. -
#18 A Silent Hunter III. részét is románok csinálták, mégis mestermű a mai napig is.
Hozzáértők és nem balf.szok kezébe kell adni a fejlesztést. Ennyi az egész. -
#17 Ezt is ők fogják csinálni. -
#16 Az első részt a Románok fejlesztették:) (Ubisoft Romania fejlesztőcsoport) -
#15 Az első rész az első ilyen játék az Ubisoft-tól.
Sokat loptak az Ace Combat sorozatból, viszont, valaki már írta, hogy nem voltak képesek túlszárnyalni annak legutolsó részét, pedig volt rá +2 évük.
Ace Combat háza táján nagy a csend, ezért bízom benne, hogy Uborkáék a 2. részt nem b.sszák el annyira, mint az elsőt. -
#14 Igen... még most is fent van a gépen a játék -
#13 Elsővel sokat repkedtünk:) -
#12 Én meg azt remélem, hogy lehssen benne választani kicsit is realisztikus fizikát. Mondjuk ne menjen folyamatosan az utánégető, meg a leglassabb sebesség ne 800kph legyen, stb. Igy még a demoját is letöröltem 10perc után, mert annyira óvodás szintű az egész. Nomeg a VC minősége is szánalmasan gyenge. -
#11 Elég baj az...
A Star Wars Racer Revenge 2002-ben tudta...
Most 2010-et írunk kedves Ubisoft!