Tom Clancy\'s H.A.W.X. 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van már egy ilyenünk: Tom Clancys H A W X 2 XBOX360-COMPLEX

Prince23
Szerintetek a HAWX 2 steam support lesz?

Nem vagyok meglepve. Ubisoft az AC2-õn kívül nem adott ki normális minõségû játékot az utóbbi két évben.

MarkBlade
Már kész van.. Ez üzlet.. Aki többet fizet annak kézül el hamarabb. Micro biztos tolt egy kis pénzt hogy nekik kedvezezn a megjelenés.
Nem ez az elsõ ilyen..
Prince23
Fehercsoki
Mostanában kurvanagy divat lett hogy minden késik,legalább hónapokat PCn!És akkor csodálkoznak ha nem vesszük meg a konzolos szarjaikat amit amúgyis csak késõbb kapunk meg?Nem a warez a baj,hanem hogy szart próbálnak meg eladni!

Prince23
BAKKERR!! baszhatjuk, naná hogy késik PC-re. minden késik azon :S

Csúszik a HAWX 2

Muttley
hát, akkor ne adj xD

Just do it :)

FLeT
én csak elmondtam a véleményemet...
ennyi pénzt nem adnék érte...ennyi

°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®

Prince23
Elsõ 15 perc!!!

http://www.youtube.com/v/3FB9uscyU18?fs=1&hl=hu_HU&

Fehercsoki
De olyan alapvetõ dolgokat tettek bele,amik már az 1-bõl is nagyon hiányoztak...

Prince23
Pedig részben igaza van, fõleg a látottak alapján 😊

Fehercsoki
Tipikus konzolos/vérpisti,ne vedd komolyan,õt sem érdeklik a tények,ragaszkodik az õ elképzeléséhez.

Muttley
Ne bolondozz. 😉
Az elsõ részben hol volt night-vision?
Az elsõ részben hol volt hangrobbanás minden egyes hangsebesség átlépéskor?
Az elsõ részben hol volt ennyire kidolgozva a földközeli textúra?
Biztos, hogy jó játékot nézel? xD

Prince23
STORY trailer

látványos <#taps>

Sziasztok srácok,

Tudom kicsit OFF, de talán megbocsátható.
A Media Marktban most csak 1.990.- vidám forint ez ez a régi de remek kis joy.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

FLeT
tegnap este kipróbáltam és számomra semmi újítás nincs benne, ugyanaz mint az 1 rész...
inkább azt venném meg 2000-ért mit ezt...

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

FLeT
találtam linket boxra akit érdekel Katt ide!

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

FLeT
Ha valaki tud linket a BOX-os demohoz akkor ossza meg.
Köszönöm.

Fehercsoki
Jön a demó,csak épp nem PCre!Remélem nem játsszák azt mint az elsõ résszel is,hogy PC le van szarva,és DLC is csak konzolra jön...

Prince23
Fehercsoki
Jó kis elõzetes,és találtam az alján egy gameplay videót,mindjárt meg is nézem.

Fehercsoki
Van valami kis gameplay belõle?1 hónap és itt lesz.(szeptember 3. ha minden igaz)

Prince23
Prince23
Prince23
MerlinW
Jeah, kapunk megint fincsi Ubi DRM-et😊

[merlinw.org]

Prince23
Prince23
Készits egy fotót légyszi ha fejreálltál már 😛

Inkább kapcsold ki a voice recognitiont 😊
Úgyis megbizhatatlan szvsz.

Muttley
A 4 szavas tõmondatnak melyik részét nem értitek?
Aki tudja a választ A SAJÁT TOPICJÁBAN is szívesen segít neki.
És ott nem OFF 😉

xD <#nevetes1><#nevetes1> Istenem háttérzaj( zene ) nélkül nemtok gémelni...😄 inkább kibírom...x( de azért köszöntem...xP jah és h nem eredeti a game akkor nem is lehet multizni igaz?<#szomoru1>
Mondjuk ennyi erõvel segíthettél is volna 😊

Na Mr. Punkbuster, szerinted mi lehet a megoldás?
Mégegyszer:
Bekapcsolva van a hangvezérlés, és emiatt reagál mindenféle hülye hangra/zörejre a játék.
Megoldás:
a. A szobában teljes csendet csinálsz, kikapcsolod a hangszórókat, óvatosan mozgatod a joyt, és az utcán is kiraksz egy táblát hogy lábujjhegyen közlekedjenek az autók.

b. 😊

Muttley
és akkor ez ellen nem lehet mit tenni vagy vmi?😄 ja és elírtam játéknál*<#nyes><#rolleyes>
HAWX 1ben volt olyan, hogy ha bekapcsolva maradt a hangvezérlés, akkor mûvelt ilyen véletlenszerû dolgokat...

sziasztok....😄 lenne egy érdekes problémám....mégpedig h akciózás közben magától lövi ki a rakétákat és nézeteket is maguktól állítódnak -.-"decsak ennél a játéknél...<#szomoru1><#confused>
Muttley
Okos enged 😊

Fehercsoki
De hát épp ezaz hogy nem így van odaírva hogy felbontás.Ez a térbeli felbontás,nem minden féle felbontás felbontás,mivel mindegyik mást mutat meg.Gamestarosok balfaszok,csak kimásolták egy olyan helyrõl ahol szintén nem tudják hogy milyen felbontás is ez.

Igy van odairva hogy "felbontás", csavargasd a szavakat ahogy akarod. A cikket meg nem kell idézned, én linkeltem be neked 😄

Fikáztad a gamestart, megmutattam hogy nincs rá okod. A 29ben megmutattad bõven hogy mennyire képben voltál (41 cmre 5x5 centis képet széthúzni) de mostmár okosakat is tudsz idézni, tehát segítettem. Ez elégedettséggel tölt el 😊

Fehercsoki
De te <#lama>,a felbontás nem lehet 41 centis,nem lehet így megadni,ellenben van sok féle felbontás,itt az egyik:
Térbeli felbontás azt jelenti, hogy egy képelem mekkora felszíni területet reprezentál. A jelenlegi mûholdak felbontóképessége már 1 m alattiak. Minél nagyobb a kép felbontása, annál kisebb területrõl tud felvételezni, mivel hamarabb megtelik a mûhold adatpuffere.
Erre értették a 41 centit,amit be is másoltam angolul,röviden,de úgy tûnik ne értetted meg.És most mondhatod hogy nincs igazam mivel lehet rá mondani hogy felbontás,de nem ugyanaz a kettõ akkor sem.

És nesze mégegy, keress rá a felbontás definiciójára, és rájössz mindenre:

http://geothink.net/?q=hu/geothink/segedanyagok/97/spektrometria.html

Tudod mit. Nem hagylak a sötétségben:

http://ismeret.virtus.hu/?id=detailed_article&aid=55240

Figyelj, ha TE nem vagy képes felfogni valamit, és valaki megmutatja neked a tényeket, legalább normális hangnemben válaszolj.

Mennyé azt vitatkozzál azzal, amit a geoeye mûhold hivatalos leirásában találsz 😊 És ha nem tudsz angolul, használj szótárt vagy google translatet (resolution = felbontás).

De nyilván azok is hülyék a témához, akik felderítõ müholdakba építenek kamerákat és optikákat.

Prince23
http://www.youtube.com/v/948dBzT1h_E&hl=hu_HU&fs=1&hd=1

Muttley
- Végre most már eléri a Ace Combat 6 szintjét
- Van benne Night Vision
- A föld közeli textúra is elég pofás
- Gamespot szerint 2010 aug. 31-én jön. Lehet ez?

Freeplay-rõl egyelõre nem szóltak semmit.
Remélem lesz benne.

Fehercsoki
Szép!

lesz 2??? 😮😮 nekem az 1 megvan eredetiben! xd szóljatok ha kijött 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*