Tom Clancy\'s H.A.W.X. 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbálta már valaki a játékot Windows 8 -ra telepíteni? Mûködik?
Köszönöm a válaszokat...
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika
02/19/13 06:13 PM H.A.W.X.2-TiNYiSO Cracked -- TiNYiSO 6344 MB
02/17/13 11:59 AM Tom.Clancys.H.A.W.X.2.v1.01.Cracked-3DM 6300 MB
02/17/13 12:02 PM Tom.Clancys.H.A.W.X.2.Update.v1.01.Crack.Only-SHIELD 107MB
Szerintem ezek is ugyanazok mint a korábbiak.
Update 1.01 + Crack Only
rlslog.net-rõl:
3DM didn’t crack anything!!!!!!!
Ubisoft released an offline update today that makes the game NOT require the internet to play!.. since we now have offline files, Steam006′s uplay crack(the same one from AC3) now works to get the ownership file needed to bypass the uplay launcher serial check!!!… so if anyone is responsible for making the game playable, its Steam006 from cs.rin.ru not 3DM!!!!
also 3DM forgets to mention you need the latest uplay launcher set to offline mode too!
Tom Clancy’s H.A.W.X. 2 v1.01 Cracked-3DM
02/15/13 09:19 PM Tom.Clancys.H.A.W.X.2.v1.01.Cracked-P2P 6697 MB
THX!
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ma megvettem a hawx 2-öt! És nagy nehezen sikerült életet lehelni belé!
Tetszik hogy a 2. részben már van le/fel szállás, ez nagy pozitívum nekem.
Mondjuk a magyar nyelvet nagyon hiányolom belõle!
Hát így elsõ nekifutásra nem rossz a game, megérte a 3 rugót.
Jó vadászatot mindenkinek! <#wave>#wave>
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
De mint ahogy láthatod nem nagy érdeklõdés van a játék iránt így nem is foglalkoznak vele.
Valaki nem tudna serial kódót adni?
Mert csak akkor tudok játszani vele.
Már nagyon sokat kerestem a neten, de nem találtam sehol kódot hozzá.
Ha mégis valaki tudna adni 1-et akkor legyen szíves írja le.
Köszönöm.
Találtam 1 crack-es verziót,amit a README-be leírtak szerint próbáltam csinálni,de a végén serial key-t kér...
Tudna valaki adni 1 key-t?
Elõre is köszönöm!
Tegnap kaptam meg a lemezt, a Zavvi-tól rendeltem. A gondom az, hogy nem tudom indítani!
Regisztráltam a már meglévõ UBI-s ID-vel, kiírta, hogy köszi...
Amikor indítanám, azt közli, hogy nincs megadva termékazonosító! De azt reg. nél nem is kért!
Légyszi segítsetek! Köszi!
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
érdekes, nálam mûködik a warez verzió mind xbox360amon, mind a wiimen, csak a notebookomon nem tudok ingyen hawx2zni, nemtom nálatok tényleg semmin sem megy warezverzió?
A
Tudom mi az az Onlive.De most h mondod ki is próbálom h mennyire mûködik a rendszer.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Érdekes, hogy az Ubisoftnak talán sikerült crack-elhetetlen játékokat kiadni, lásd HAWX 2, Silent Hunter V .... az Assassin's Creed - Brotherhood-hoz készült crack, de sokan panaszolták azok közül akik megvették eredetiben, hogy a telepítés után hasonló kedves üzenet fogadta õket: CD key is in use! XD SH 5-re is panaszkodtak sokan. Lehet kicsit túlzásba vitték a védelmet, és még az eredeti-seknek sem künnyû játszani :) 100 szónak is 1 a vége, akinek nincs pénze a HAWX 2-re, de szeretne játszani annak ajánlom a HAWX 1-et. Egy okos kis program segítségével simán lehet crack-elt verzióval is neten játszani:
1. lépés: letöltöd a Tunngle-t INNEN
2. lépés: feltelepíted, és a beléptetõ ablakon regisztráció
3. lépés: regisztrálás, és e-mail-es visszaigazolás
4. lépés: belépés a Tunngle-be, azon belül a HAWX szobába
5. lépés: HAWX indítása, és a LAN játékokon belül vagy szerver készítés, vagy egy már meglévõhöz csatlakozás
Ilyen egyszerû. A Tunngle tulajdonképpen a Hamachi egy változata. Mintha az Xfire-t kombinálták volna össze a Hamachival. Ezerszer jobb, és rengeteg játék játszható vele. Jó szórakozást!