Tom Clancy\'s H.A.W.X. 2
← ElőzőOldal 7 / 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nem fogod fel hogy nincs ilyen hogy 41 centis felbontás?41 centire be lehet rakni egy 5x5 centis képet is széthúzva...Szóval ennek semmi értelme.
Illetve:"Data reflects ground sample distance resolution"
Illetve:"Data reflects ground sample distance resolution"
Nos, kivételesen az ön készülékében van a hiba, ugyanis nemcsak a számítástechnikában létezik a felbontás fogalma, és nem csak pixelben lehet megadni 😊
http://www.satimagingcorp.com/satellite-sensors/geoeye-1.html
"GeoEye-1 is capable of acquiring image data at 0.41 meter panchromatic (B&W) and 1.65 meter multispectral resolution."
Valóban, a GeoEye-1 felbontása fekete fehérben tényleg 41 cm 😊
http://www.satimagingcorp.com/satellite-sensors/geoeye-1.html
"GeoEye-1 is capable of acquiring image data at 0.41 meter panchromatic (B&W) and 1.65 meter multispectral resolution."
Valóban, a GeoEye-1 felbontása fekete fehérben tényleg 41 cm 😊
Csak rosszul van megfogalmazva.
"A GeoEye mûholdrendszer fekete-fehér felbontásban akár 40cm-es részletességgel készít képeket, ami azt jelenti, hogy mûholddal megnézhetjük, hogy a szomszéd elõzõ nap leparkolt autója ma ugyanott áll-e a kocsibehajtón, vagy a hogy hány méter autópálya épült a tegnapi eredményhez képest."
"A GeoEye mûholdrendszer fekete-fehér felbontásban akár 40cm-es részletességgel készít képeket, ami azt jelenti, hogy mûholddal megnézhetjük, hogy a szomszéd elõzõ nap leparkolt autója ma ugyanott áll-e a kocsibehajtón, vagy a hogy hány méter autópálya épült a tegnapi eredményhez képest."
[merlinw.org]
Gamestar.Hát mégis mi az a "40 centis felbontás"?😮 Eddig is sok értelmetlen szarságot leírtak a gamestaron,de ezt most egyáltalán nem értem.
Semmi köze a két játéknak egymáshoz. F4 szimulátor HAWX pedig szórakoztató árkád lövölde. Ez kb olyan volt, mintha az Live for speed-et hasonlítanád az Need for speed-hez.
[merlinw.org]
Jöhetnek HAWX 11-el is, én a Falcon 4-et nem hagyom. 😛
P45D3 PLATINUM | Core2 Quad Q9550 | Scythe Mugen 2 | Corsair DDR3 4 GB 1333 MHz | MSI ATI HD4870 1GB OC | BFG Tech ES-800 | Antec 300 | Mac OS X | Ubuntu Linux | Win7
A Silent Hunter III. részét is románok csinálták, mégis mestermû a mai napig is.
Hozzáértõk és nem balf.szok kezébe kell adni a fejlesztést. Ennyi az egész.
Hozzáértõk és nem balf.szok kezébe kell adni a fejlesztést. Ennyi az egész.
Just do it :)
Az elsõ rész az elsõ ilyen játék az Ubisoft-tól.
Sokat loptak az Ace Combat sorozatból, viszont, valaki már írta, hogy nem voltak képesek túlszárnyalni annak legutolsó részét, pedig volt rá +2 évük.
Ace Combat háza táján nagy a csend, ezért bízom benne, hogy Uborkáék a 2. részt nem b.sszák el annyira, mint az elsõt.
Sokat loptak az Ace Combat sorozatból, viszont, valaki már írta, hogy nem voltak képesek túlszárnyalni annak legutolsó részét, pedig volt rá +2 évük.
Ace Combat háza táján nagy a csend, ezért bízom benne, hogy Uborkáék a 2. részt nem b.sszák el annyira, mint az elsõt.
Én meg azt remélem, hogy lehssen benne választani kicsit is realisztikus fizikát. Mondjuk ne menjen folyamatosan az utánégetõ, meg a leglassabb sebesség ne 800kph legyen, stb. Igy még a demoját is letöröltem 10perc után, mert annyira óvodás szintû az egész. Nomeg a VC minõsége is szánalmasan gyenge.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Elég baj az...
A Star Wars Racer Revenge 2002-ben tudta...
Most 2010-et írunk kedves Ubisoft!
A Star Wars Racer Revenge 2002-ben tudta...
Most 2010-et írunk kedves Ubisoft!
Fõleghogy az ati-hoz is járt néhány gém (köztük a hóksz is), meg valamimiatt kaptak(talán az assassin's creed 2 valami edísön után ingyen kiadott dls miatt a dls-t elõzõleg drágábban megvásárolt verziósoknak osztottak még hókszból!) kárpótlásként a "zubi"-tól 1-et!
Mindenesetre én kimaradtam az 1millából pedig nemis vagyok fekete (báránysem)!<#idiota>#idiota>
Mindenesetre én kimaradtam az 1millából pedig nemis vagyok fekete (báránysem)!<#idiota>#idiota>
Ja, majdnem kifelejtettem:
a földközeli sebességélmény az elsõ részben lóf.sz
Erre kéne még odafigyelniük, no meg, h multiplatform legyen.
a földközeli sebességélmény az elsõ részben lóf.sz
Erre kéne még odafigyelniük, no meg, h multiplatform legyen.
Elsõ 10 perc után kifagyott, remélem ez nem fog 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
1 millió példány az szép (tekintettel arra hogy bizonyos fokig rétegjáték), bár nem tudom ebbõl mennyi a PC-s, de annak ellenére, hogy nem volt rajta másolásvédelem, szép eredmény. 😊
Csak a hülyék még mindig nem jöttek rá hogy DRM helyett minõséget kell adni...
Csak a hülyék még mindig nem jöttek rá hogy DRM helyett minõséget kell adni...
Remélem ezúttal TÉNYLEG túl akarják szárnyalni az Ace Combat 6-ot.
+ a földközeli textúra is jó lenne ha sokkal kidolgozottabb lenne.
+ a földközeli textúra is jó lenne ha sokkal kidolgozottabb lenne.
😊
akkor kezdjük elõröl:
"Örömmel jelentem, hogy a Ubisoft hosszas titkolózás után végre hivatalosan is bejelentette a Tom Clancy nevével fémjelzett HAWX második felvonását. A fejlesztéseket a bukaresti stúdió fogja elvégezni a legújabb repülõs-árkádjátékon. A román Ubisoft kreatív igazgatója, Bogdan Bridinel szerint a HAWX elsõ részébõl eddig több, mint 1 millió példányt értékesítettek a kis keresekdõk segítségével, így hát nem csoda, hogy folytatják a játékot. A játék egy igazi Tom Clancy projekt lesz sztorilag és játékmenetileg, ami PC és konzolok mellett már Wii-re is meg fog jelenni, valamikor 2011 magasságában! Az E3-on pedig nagyon valószínû, hogy a Tom Clancy's Vegas 3-at fogják bejelenteni egy hatalmas teaser videóval😊 Istencsászár vagy VG247, köszi!"
akkor kezdjük elõröl:
"Örömmel jelentem, hogy a Ubisoft hosszas titkolózás után végre hivatalosan is bejelentette a Tom Clancy nevével fémjelzett HAWX második felvonását. A fejlesztéseket a bukaresti stúdió fogja elvégezni a legújabb repülõs-árkádjátékon. A román Ubisoft kreatív igazgatója, Bogdan Bridinel szerint a HAWX elsõ részébõl eddig több, mint 1 millió példányt értékesítettek a kis keresekdõk segítségével, így hát nem csoda, hogy folytatják a játékot. A játék egy igazi Tom Clancy projekt lesz sztorilag és játékmenetileg, ami PC és konzolok mellett már Wii-re is meg fog jelenni, valamikor 2011 magasságában! Az E3-on pedig nagyon valószínû, hogy a Tom Clancy's Vegas 3-at fogják bejelenteni egy hatalmas teaser videóval😊 Istencsászár vagy VG247, köszi!"
Szép kezdõ hsz.
Amúgy tényleg fasza h jön😊
Mondjuk erre lehetett is számítani.
Amúgy tényleg fasza h jön😊
Mondjuk erre lehetett is számítani.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
← ElőzőOldal 7 / 7