330
HAWX 2
-
#90 GK teszt 71/100 -
#89 Eurogamer 7/10
Gameblog.fr 6/10 -
#88 Launch trailer -
#87 olyan, mint az első rész csak több a rombusz:D -
Grusi #86 Abszolút nem kezdett el szimulátor irányba menni, ugyanannyira pofonegyszerű (és totálisan unrealisztikus) a játék, mint az első rész. Nekem ez abszolút nem gáz, de sokan biztos forgatják a szemüket. Megint csak az akción van a hangsúly, és szerintem nem kér lehetetlent a játék - legalábbis regular szinten nem.
(ebből következik, hogy van állítható nehézségi fokozat)
Sokan a légi utántöltés miatt panaszkodnak, hogy nehéz - nos, én aztán nem vagyok egy ügyes gyerek a kontrollerrel (csak pár hónapja van boxom), de még nekem is sikerült elsőre megcsinálni az egészet.
Nem lesz az év játéka, de teljesen fasza kis lövölde nulla realizmussal, szép grafikával, és tényleg szinte semmi újítással. -
#85 Miért higgadjon le? Torrentes kommentekből copyzta ennyi nem ő írta.
Ott olvasgattam és ilyeneket irnak szar a landolás van aki szerint nagyon jó.
Meg hogy ugyanúgy repülőket kell lődözni mint az 1-be.LOL mit vártak égből aláhulló gumicukrot kell majd lődözni egy repülős játékban.
Nagy az isten állatkertje sajnos!Lehet én is egy vagyok közülük sőt biztos de ilyen blődségek akkor sem írnék! -
#84 Engem azéééé érdekelne néhány dolog, ha lehiggadtál.
Fura ezt pont tőled. ;)
Az alap kérdés:
Tényleg őszintén, mit vártál ettől a játéktól? - Sárkányeregetést, hónaljborotválást, mit? Egy harci repülőgép (szim/ árkád - itt most mind1) játékban van sok jepüjő, van gép-pú-pú, meg jakéta, oszt' gyün az ellenség és piff-puff le kő lűűni. ;) Ezen kívül mi kell még?
Mondom ezt persze úgy, hogy én még nem játszottam vele.
Nyilván a megvalósításon sok múlik, de akkor néhány további kérdés:
- Jól értettem, hogy nehezebb lett a játék, mert az UBI elkezdett szimulátor irányba menni?
- Mit értesz azon, hogy szimulátor a HAWX 2-ben?
- A csalódást számodra az újítás hiánya okozza kizárólag, vagy van más is?
- Milyen a földközeli tájtextúra?
- Szép lett-e a night-vision?
- Mennyi repülőből lehet választani?
- Különbözőek-e a repülők menettulajdonságai típustól függően?
- Változott-e a repülés lemodellezése az előző részhez képest?
- Állítható-e benne a nehézségi szint?
- Van-e benne freeplay?
-
#83 Fórumból, nem nevezem meg
"NA GYEREKEK, ENNYI VÉGE. EZT a játékot ne hogy megvegyétek. tökre ugyanolyanokat kell csinálni mint az elsőben, repcsiket kell leszedni, csakhogy az első sokkal jobb és élveztesebb. nem kapunk idegbajt."
Döntsék már el a kedves román bagázs, hogy most mi a faszt akar csinálni a hawx2-ből? szimulátort vagy árkádot? szimnek vérszegény egyébként is, meg eleve kerülöm a simes repülő gémeket
Árkádfosra számítottam, a stílusom a játék csalódottságával egyenlő, sry érte, nagyon vártam, meg is karatam venni origibe, hogy online multizhassak, de ezt végképp nem fogom megvenni. HATALMAS BAZI NAGY CSALÓDÁS. Semmi újítás nincs benne, ugyan már ezt a két szart teszik bele, a landolás, és a szánalmasan idegesítő, kontroller odavágos, szex-lyukérzékes tankolással?? ugyan már epic fail.
2/10" -
#82 nem baj, kipróbáltam csak azért is, előrendelés visszamondva, ritka szarul csinálták meg a landolást, ezért én nem fogok venni zsákba macskát. kva anyukat -
#81 Pc-s csak október 3-ra:( -
Nagyi06 #80 Van már egy ilyenünk: Tom Clancys H A W X 2 XBOX360-COMPLEX -
#79 Szerintetek a HAWX 2 steam support lesz? -
bgabor #78 Nem vagyok meglepve. Ubisoft az AC2-őn kívül nem adott ki normális minőségű játékot az utóbbi két évben. -
#77 Már kész van.. Ez üzlet.. Aki többet fizet annak kézül el hamarabb. Micro biztos tolt egy kis pénzt hogy nekik kedvezezn a megjelenés.
Nem ez az első ilyen.. -
#76 HG demóteszt -
#75 Mostanában kurvanagy divat lett hogy minden késik,legalább hónapokat PCn!És akkor csodálkoznak ha nem vesszük meg a konzolos szarjaikat amit amúgyis csak később kapunk meg?Nem a warez a baj,hanem hogy szart próbálnak meg eladni! -
#74 BAKKERR!! baszhatjuk, naná hogy késik PC-re. minden késik azon :S
Csúszik a HAWX 2 -
#73 hát, akkor ne adj xD -
#72 én csak elmondtam a véleményemet...
ennyi pénzt nem adnék érte...ennyi -
#71 Első 15 perc!!!
-
#70 De olyan alapvető dolgokat tettek bele,amik már az 1-ből is nagyon hiányoztak... -
#69 Pedig részben igaza van, főleg a látottak alapján :) -
#68 Tipikus konzolos/vérpisti,ne vedd komolyan,őt sem érdeklik a tények,ragaszkodik az ő elképzeléséhez. -
#67 Ne bolondozz. ;)
Az első részben hol volt night-vision?
Az első részben hol volt hangrobbanás minden egyes hangsebesség átlépéskor?
Az első részben hol volt ennyire kidolgozva a földközeli textúra?
Biztos, hogy jó játékot nézel? xD -
#66 STORY trailer
látványos -
simonl #65 Sziasztok srácok,
Tudom kicsit OFF, de talán megbocsátható.
A Media Marktban most csak 1.990.- vidám forint ez ez a régi de remek kis joy.
-
#64 tegnap este kipróbáltam és számomra semmi újítás nincs benne, ugyanaz mint az 1 rész...
inkább azt venném meg 2000-ért mit ezt... -
#63 találtam linket boxra akit érdekel Katt ide! -
#62 Exkluzív GAMEPLAY, 8 perces videó -
#61 Ha valaki tud linket a BOX-os demohoz akkor ossza meg.
Köszönöm. -
#60 Jön a demó,csak épp nem PCre!Remélem nem játsszák azt mint az első résszel is,hogy PC le van szarva,és DLC is csak konzolra jön... -
#59 Steamen előrendelhető! -
#58 Jó kis előzetes,és találtam az alján egy gameplay videót,mindjárt meg is nézem. -
#57 Van valami kis gameplay belőle?1 hónap és itt lesz.(szeptember 3. ha minden igaz) -
#56 Hungamer előzetes -
#55 Multi infó -
#54 Képek -
#53 Jeah, kapunk megint fincsi Ubi DRM-et:) -
#52 Megjelenési dátum! -
#51 trailer