330
HAWX 2
-
#290 "ha nincs varez akkor a topik se pörög"
érdekes, nálam működik a warez verzió mind xbox360amon, mind a wiimen, csak a notebookomon nem tudok ingyen hawx2zni, nemtom nálatok tényleg semmin sem megy warezverzió?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!^^ -
#289 Nem néztelek hülyének, szerintem kicsit félreértetted a stílusom akkor, de mindegy annyi baj legyen :D -
#288 Most azért mert segíteni próbáltam nem kell hülyének nézni.
Tudom mi az az Onlive.De most h mondod ki is próbálom h mennyire működik a rendszer. -
#287 És most légyszíves had ne magyarázzam el h mi is az az onlive :D -
#286 Hogyne lenne, onlive-ra beregisztrálsz és ott minden játéknak van játszható demója, ha nem hiszed olvass utána. -
#285 Éppenséggel DEMO van,csak az a demo egy benchmark amivel megnézheted hogy hogyan menne a játék a gépeden.Játszható demo nincsen sajnos. -
sanya200 #284 És ez pc-s demo engem az érdekelne ha létezik. -
#283 onlive-ról -
#282 Nem tudja vki , hogy honna lehet működő Demot letölteni ? ( ha létezik ugyan )
Köszi -
CptXecutor #281 Sziasztok!
Érdekes, hogy az Ubisoftnak talán sikerült crack-elhetetlen játékokat kiadni, lásd HAWX 2, Silent Hunter V .... az Assassin's Creed - Brotherhood-hoz készült crack, de sokan panaszolták azok közül akik megvették eredetiben, hogy a telepítés után hasonló kedves üzenet fogadta őket: CD key is in use! XD SH 5-re is panaszkodtak sokan. Lehet kicsit túlzásba vitték a védelmet, és még az eredeti-seknek sem künnyű játszani :) 100 szónak is 1 a vége, akinek nincs pénze a HAWX 2-re, de szeretne játszani annak ajánlom a HAWX 1-et. Egy okos kis program segítségével simán lehet crack-elt verzióval is neten játszani:
1. lépés: letöltöd a Tunngle-t INNEN
2. lépés: feltelepíted, és a beléptető ablakon regisztráció
3. lépés: regisztrálás, és e-mail-es visszaigazolás
4. lépés: belépés a Tunngle-be, azon belül a HAWX szobába
5. lépés: HAWX indítása, és a LAN játékokon belül vagy szerver készítés, vagy egy már meglévőhöz csatlakozás
Ilyen egyszerű. A Tunngle tulajdonképpen a Hamachi egy változata. Mintha az Xfire-t kombinálták volna össze a Hamachival. Ezerszer jobb, és rengeteg játék játszható vele. Jó szórakozást! -
kader #280 @nyirog
Helyedben vigyáznék magadra,arab vagyok. /hatásszünet/
és mérges. =)
Én most megpróbálkozom egy random crack-el illet egy WaitingForCrack release-val.
Írjatok ,ha rettentő felesleges.
=)
Kader. -
szobipeet #279 Itt a weboldal egyébként, oda kell a promo code és már szedheted is. -
szobipeet #278 STEAM edition. Van egy kódom amit ha a weboldalon beírsz le tudod tölteni. Teljes verzió nem torrent. Egyébként a lapot, amin az egész levan írva meg rajta van a kód beszkennelem, de ha akarod postán is el tudom küldeni levélben. -
#277 és hogyan gondoltad a dolgot?
posta stb.... -
szobipeet #276 Sziasztok
Eladó egy HAWX 2 pc game az ára 2000 ft. -
#275 Onlive.com-on ki lehet próbálni a teljes játékot. -
#274 :) sikerült elindítanom, a törtet, de nm enged játszani,mert azt írja hogy nem sikerült internet kapcsolatot létrehozni. a játékon belül hol lehet bejelentkezni ? -
#273 A második kijelentésed a helyénvaló :\ . Most cdgalaxisban akciós volt (lehet még az), 4000 Ft. -
#272 Ennek van értelme: http://hawx2keys.blogspot.com/
Vagy egyátalán nem is lehet használni a játékot anélkül hogy meg nem vennéd? -
#271 Szerintem olvass vissza pár sort és rögvest nyilvánvalóvá fog válni h nincs működő törés ehhez a játékhoz ;) -
falcon16 #270 Sziasztok
Abban kérném a segítségeteket hogy leszedtem a Hawx2-höz egy crack-t de nem igazán működik elküldeném amit itt leír mert nem igazán értem és lehet hogy ezért nem működik, ha tudtok esetleg egy linket adni amin magát a HAWX 2-t leszedhetem és egy működő crack-t, vagy ha leírnátok amit elküldök hogy konkrétan sorba hogy is kell csinálni akkor azt nagyon megköszönném.
Ez az utasítás:1) Place MadCHook.dll in your system32 folder
2) Open mchEvaluation.exe (Do not close it until you finish playing)
3) Open cppInjector.exe
- Select Logger.dll
- In process watcher settings, write "UbisoftGameLauncher.exe" and tick Use Watcher
4) Start the game normally and the most important step, have fun.
5) Replace original Game Launcher with the one I included
Üdv:falcon16 -
#269 Há' hogy az istenbe ne... :DDD. Csak arabokat fel ne bőszítsük xD -
#268 megyünk együtt késezni keletibe maciba? :D :D lol -
#267 -
#266 Nah akkor felejtős, helyette inkább a puma melegítőnaciba invesztálom a pénzem -
#265 kössz XXXD -
#264 grat -
#263 sajnos nem, semmiben sem jobb, mint az első rész, még grafikában sem... és még mindíg nem tudom hogy kell a repziket unlockolni.. az 1-ben minden küldetés után szépen megkaptam jutalomként párat, itt semmi...
ráadásul olyan küldetések vannak, hogy behányok a sok pörgéstől meg fordulózástól.. -
#262 Ez kérdő mondat akart lenni, csak lemaradt az írásjel :D -
#261 És megérte, csak mert gondolkodok h majd beruházok rá május tájékán... -
#260 dehogynem én emgjelenés napján megvettem... -
#259 Ha valakinek esetleg lenne egy eredetibe, akkor adnák érte egy Battlefield Bad Company 2 gamét!Vagy Medal OF Honor 2010-et!
üdv -
#258 Én most akarom megvenni!! -
#257 XD.Való igaz:) -
#256 senkinek nincs meg eredetiben :D -
#255 gyerekek hogy lehet unlockolni a repülőket, hogy free flight-ba is lehessen velük menni. A sztoriban már szépen előre haladtam, de csak úgy repkedésre még mindig az alap 2 orosz gépet lehet választani -
#254 Lesz ez még olcsóbb is. Már alig várom. :D -
#253 Csak van egy ismerősőd akinek van netes vásárlásra alkamlas kártyája mivel dobozás 3500ft és házhoz is viszik!
Zavvin!! -
sanya200 #252 Meg is venném de 8000-et nem adok érte a cdgalaxisnál, dobozos verziót szeretnék.Majd ha lemegy az ára a felére akkor majd megveszem de 8-at nem ér. -
#251 Azt hitték a marhák, hogy ha nincs warez akkor mindenki rohan megvenni a játékot. Tévedtek.