330
HAWX 2
-
Mester8522 #250 Az a baj hogy hiába akarnak törést csinálni a neten vannak fent a cuccok, sikerült elindítanom a játékot bejön a menü rákattintok a new story-ra és kiírja internet connection failed! kidob egy ablakot quit game ennyi nem lesz törés hozzá! -
#249 Most még akciósabb ~3500FT házhoz szállítással!
Lassan 500-ért dobálják csak hogy végre vegye már meg valaki. -
#248 "Életkor: 18-25 között"
Azért az gáz ám, hogy ennyi idősen nem megy a magyar helyesírás. -
ApPa123 #247 cs
tugya valaki hogy honanlehet leszedni crackfix-et a hawx 2-höz??
-
#246 Single része is szarabb mint az első részé amúgy? -
#245 nem tudom mit reméltek :D -
#244 Nem veszt senki semmit, a kutya sem játszik vele:) Multi szobák üresek, alig vette meg valaki. Ubi sosem akciózik - ráadásul 50%-ot - 3 hónapos játékaival ok nélkül:) Kétségbe vannak esve:) -
#243 Megjelent az Open Skies DLC, ezzel együtt a H.A.W.K.X. 2 most csak 24,99 euró a steamen. -
#242 Az kemény, hogy még nincs feltörve. :D -
#241 Jó az ár, sajnos elcseszerintették, letölteni sem éri meg sajna..:/ Az első rész online viszont még mindig mókás. -
#240 Akciós 4430FT házhoz szállítással! -
zsozso29 #239 Crack nincs! Egyszer biztos lesz! Szerintem várj vele míg lentebb megy az ára. -
atkaq #238 Sziasztok!
Nincs valami infó a crack-ről? Lesz valaha működő tört verzió? Vagy mindenképp meg kell venni eredetibe:-( -
#237 a játék 15 euró a steamen, holnap hajnalig! szerintem nem drága ha már nincs normális törés. (a demó alapján jóféle) -
Odin92 #236 Teljesen igazad van -
bgabor #235 Azért ez nem csoda, ez egy Ubisoft játék, és az a kiadó az utóbbi műsfél évben(az AC2 kivételével) borzasztó minőségű játékokat produkált. Mivel demókat se adnak ki a játékaikból, hanem elvárják hogy zsákbamacska alapon adjál ki rá tizenakarhányezret, teljesen természetes hogy az emberek először szeretnék kipróbálni a warez verziót, hogy megéri e. Merthogy általában nem szokta. -
Odin92 #234 Reméljük legalább karácsony környékén kijön, jó lenne ha lenne egy működő. -
#233 -
#232 na van valami fejlemény? valaki működésre bírta ezt a kérdéses crack-et????? -
#231 A lanba be enged lépni. Feljön valaki tunggle-vel? Hátha megy a lan:) -
#230 Nem megy 32 bitesense! :) -
#229 http://www.mediafire.com/?05vak3aqn2s6evi
Ez megy valakinek? (32bites Windowson) ??
Most kaptam attól aki csinálta de 64bitesen nem ment :D -
#228 POP 2010-et is csak befejezte a Skidrow csapat.
Egy jaőó csaj törte fel. -
zsozso29 #227 Azért az nem minden esetben igaz:
Silent Hunter 5 - SKIDROW/VITALITY (ezzel kapcsolatban nincs infóm)
Assassin’s Creed II - Oroszok megcsinálták - Skidrow ellopta befejezte
The Settlers 7 - Oroszok elkezdték de megakadtak - RAZOR1911 megcsinálta
POP 2010 - Skidrow
Spinter Cell Conviction - Skidrow
RUSE - RELOADED védelem nélkül jött
H.A.W.X. 2 - ellett kezdve valamennyire működik is de közel sem tökélettes
Shaun White Skateboarding - még semmi -
#226 Háááát, inkább ellopták az oroszoktól a törést, meg másoktól. Ők nem nagyon törtek föl semmit a komolyabb védelmű játékokból. -
#225 Az nem baj, mert eleve Skidrow törte fel elsősorban az első részt is, elég, ha ők feltörik, de lassan tényleg jó lenne :P -
#224 Most olvastam egy kérdést scene ftpn kérdezték reloaded - et m hogy foglalkoznak e a töréssel! válasz ők nem! -
#223 az igaz, és bízom benne h ez így is marad. -
#222 De feltörhetetlenről beszéltünk olyan még nincs mindent feltörnek egyszer! -
#221 Splinter Cell 3nál volt ilyen -
#220 Dehogy nem volt már ilyen, anno CIty Life -ot rá évre törte föl a reloaded... -
#219 "Vagy annyira ratyi, hogy energiát sem feccőnek már a feltörésébe."
Ilyen soha nem volt és nem is lesz.Minden új védelem nekik egy új kihívás.
Majd feltörik egyszer. -
Zoliz #218 Na ez a középkategóriás játék lesz a warez veszte. Vagy annyira ratyi, hogy energiát sem feccőnek már a feltörésébe.. -
#217 Mi a fenétől lehet, hogy már majd' egy hónapja nem tudják feltörni? ilyem még nem volt soha, még az AC2-vel sem! Próbálják egyáltalán?! vagy ez a modern játéktörténelem első feltöretlen játéka?! mi lehet az oka a hallgatásnak??? -
#216 Neked sikerült elindítanod Nagy Varázsló? :) -
4850 hd #215 http://www.rlsbb.com/2010/12/04/tom-clancys-h-a-w-x-2-crack-only-goodperson542/ ez se jo még vagy 20 X inditotam 1 X sikerűlt is de exe hibával kifagyot azaz egészen a felszálásig eljutottam de kifagyot :(( -
#214 Am a cracket törölték rlslog.net -ről, gondolom akkor tényleg vagy kamu volt, vagy nem működött. -
#213 -
#212 goodperson542 - ez a jelszó -
#211 Hmm... nekem valami jelszót kér lol.