Tom Clancy\'s H.A.W.X. 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkstreet89
Nem megy 32 bitesense! :)

skyli991
http://www.mediafire.com/?05vak3aqn2s6evi
Ez megy valakinek? (32bites Windowson) ??
Most kaptam attól aki csinálta de 64bitesen nem ment :D

The Protector
POP 2010-et is csak befejezte a Skidrow csapat.
Egy jaõó csaj törte fel.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Azért az nem minden esetben igaz:
Silent Hunter 5 - SKIDROW/VITALITY (ezzel kapcsolatban nincs infóm)
Assassin’s Creed II - Oroszok megcsinálták - Skidrow ellopta befejezte
The Settlers 7 - Oroszok elkezdték de megakadtak - RAZOR1911 megcsinálta
POP 2010 - Skidrow
Spinter Cell Conviction - Skidrow
RUSE - RELOADED védelem nélkül jött
H.A.W.X. 2 - ellett kezdve valamennyire mûködik is de közel sem tökélettes
Shaun White Skateboarding - még semmi

nyirog
Háááát, inkább ellopták az oroszoktól a törést, meg másoktól. Õk nem nagyon törtek föl semmit a komolyabb védelmû játékokból.

Vraaanyek
Az nem baj, mert eleve Skidrow törte fel elsõsorban az elsõ részt is, elég, ha õk feltörik, de lassan tényleg jó lenne :P

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Carloska
Most olvastam egy kérdést scene ftpn kérdezték reloaded - et m hogy foglalkoznak e a töréssel! válasz õk nem!

nyirog
az igaz, és bízom benne h ez így is marad.

grebber
De feltörhetetlenrõl beszéltünk olyan még nincs mindent feltörnek egyszer!

Next PC upgrade: 2022

Rage47
Splinter Cell 3nál volt ilyen
nyirog
Dehogy nem volt már ilyen, anno CIty Life -ot rá évre törte föl a reloaded...

grebber
"Vagy annyira ratyi, hogy energiát sem feccõnek már a feltörésébe."

Ilyen soha nem volt és nem is lesz.Minden új védelem nekik egy új kihívás.
Majd feltörik egyszer.

Na ez a középkategóriás játék lesz a warez veszte. Vagy annyira ratyi, hogy energiát sem feccõnek már a feltörésébe.. <#eplus2>
Vraaanyek
Mi a fenétõl lehet, hogy már majd' egy hónapja nem tudják feltörni? ilyem még nem volt soha, még az AC2-vel sem! Próbálják egyáltalán?! vagy ez a modern játéktörténelem elsõ feltöretlen játéka?! mi lehet az oka a hallgatásnak???

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

nyirog
Neked sikerült elindítanod Nagy Varázsló? :)

http://www.rlsbb.com/2010/12/04/tom-clancys-h-a-w-x-2-crack-only-goodperson542/ ez se jo még vagy 20 X inditotam 1 X sikerûlt is de exe hibával kifagyot azaz egészen a felszálásig eljutottam de kifagyot :((
nyirog
Am a cracket törölték rlslog.net -rõl, gondolom akkor tényleg vagy kamu volt, vagy nem mûködött.

MerlinW
<#hawaii>

[merlinw.org]

nyirog
goodperson542 - ez a jelszó

Fpocok
Hmm... nekem valami jelszót kér lol.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Csak kíváncsiságból kipróbáltam ezt a gudspeedes törést, a menüig eljutok ezzel is, de tovább nem!

grebber
Engem nem érdekel én csak linkeltem!Annyit sem ér hogy letöltsem ezt a játékot!

nyirog
fake, olvass utána warez-bb.org-on :

ERRE TESSÉK

Carloska
Azt írják nem mûködik amúgy ...

Carloska

grebber
Akit érdekel lehet tesztelni törés

Fpocok
khmm khmm van crack khhm khmm

Parasite Eve 2, best game EVER!

Így igaz ahogy leírtad, a játékok árai nem a magyar fizetésekhez vannak kalibrálva. Nincs olyan kiadó aki, mint célcsoportot figyelembe venné Magyarországot.
"XBOX -os hülyegyerekek" a tengerentúlon, na az már valami...
A PC -s piacot pedig a hardware-gyártók tartják el (erre pedig jó példa a Crysis 2 megjelenése amit az új nVidia kártya kiadásához igazítanak)

Ha jól tudom ez a játék is már kész volt minden platformra csak a Microsoft lezsírozta, hogy elsõként XBOX -ra jelenjen meg, a többit késleltessék.

Ha ezeket végiggondoljuk és kicsit mélyebbre is nézünk, akkor ugye a warez táma is okafogyottá válik:)

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Vádá
Igen azért ez nem olyan egyszerû. Adott egy grafikus engine (dirt alól átdolgozva). Erre autó modelleket , pályákat csinálni se 2 perc , rf topicba van pár hozzáértõ emberke 1 pályát ha teljesen normálisan akarsz megcsinálni hónapokig lehet rajta ülni , és sok minden más is kell a játékhoz. Szóval könnyû dobálózni azzal hogy bõrlehúzás , meg minden , de van mögötte munka bõven. Nekünk csak azért fáj a game ára mert nem a magyar dolgozó fizetéséhez van igazítva.

Voodoo

Azért ez nem ennyire egyszerû....
Hosszú és parttalan vitát lehetne indítani, szerintem teljesen feleslegesen., mert nagyon kicsi porszemek vagyunk a gépezetben.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

OFF
Sõt, épp az F1 2010-nél gondolkoztam el azon, hogy a 2011-et majd megint teljes áron le akarják majd nyomni a torkunkon, miközben ugyanazt a programot adják oda (amit már 1x megvettél), bugfixekkel, csapatfrissítéssel meg 1-2 extrával megtoldva, ahelyett hogy kiadnának egy upgradet pl. 2k-ért?
Lásd: FIFA, sok ember veszi meg újra és újra minden évben, miközben csak foldozzák a programot, de neked az alapprogramért 1x kéne igazából fizetned, nem? Na jó a 11 most tényleg teljesen új, de a 10-ig bezárólag évekig ez volt a divat.
ON

grebber
Ez köztudott tény.Ha itt is olyan szinten lennének a játék árak mint kint a fizetésekhez képest akkor elhiheted megvennék sokan.

samsung123
durva innen látszik Mo-n mennyien vesznek játékokat, ha nincs varez akkor a topik se pörög<#idiota>
valami fasza banner jó lenne

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

nyirog
Révén h ez a játék topikja, miért ne írhatna??? Sztem ne te fogod megszabni h ki fog írni ide és mivel kapcsolatban... másrészrõl crackkel kapcsolatos témához ott az off topik (igen, nagy rendszerességgel ezeket oda szokták írni) ami ide felesleges, mert így is alig van komment...

Firerock
szerinted ha mûködne nem írták volna már le 1000x?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

hol a jelszó hozzá?
most olvastam el pár komit, itt most konkrétan az ne írjon akinek eredeti és nem megy, most itt a crack a téma h lesz meg h mivan vele, jah meg vki linkelt vmit és az vmi lara croftos, hát az nem hawx 2
ha van mûködõ crack akk mért nem linkeled? van kb 1000000 torrent oldal, pont ráfogok bukkanni ha beírom google-ba h tom clancy's hawx 2 crack torrent, sztem nem fogom megtalálni, légyszi linkeld
nyirog
Nekem is, de lehet majd eredetiben fogom megvenni - habár 7ezerért meg is érné mert tényleg úgy hiszem h jó lesz, de inkább szeretem vásárlás elõtt kipróbálni a "demó" verziót.

The Protector
UHhhhh.Az istenes egy játék lesz.Nekem most az a nagyon várós.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

nyirog
Meg hát ugye ott a Ghost Reacon Future Solder...

grebber
Engem nem érint ez a game! De a védelem szempontjából jó lenne ha feltörnék ,mert AC:B-on is ilyen vagy ennél durvább lesz akkor szomorú leszek :(

darkstreet89
Hmm úgy látszik nem egyszerû feltörni :s

The Protector
bukta a dolog.nem megy vele.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
sehol senki.mind1,bukta a dolog mert max hnap este leszek megint.ma még 23-óra körül leszek.

nyirog
nah, valami fejlemény?

The Protector
NAh.Egyetlen egy embert szeretnék megkérni h írjon privátot.És elküldöm neki a cracket,mivel én magam nem tudom megnézni h müxik-e mert nem töltöttem le a gamet még.

Elõre szólok h a nod vírust fog jelezni hozzá.Sokan azt írták rá h megy vele a game,szóval privátba elküldöm vkinek aki elsõként ír.

én sok oldalon fennt vagyok de semmi
darkstreet89
Jah a boltba biztos :)

The Protector
VAN MÛKÖDÕ CRACK.TESSÉK BÖNGÉSZNI A TORRENT OLDALAKAT.