Tom Clancy\'s H.A.W.X. 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez megy valakinek? (32bites Windowson) ??
Most kaptam attól aki csinálta de 64bitesen nem ment :D
Egy jaõó csaj törte fel.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Silent Hunter 5 - SKIDROW/VITALITY (ezzel kapcsolatban nincs infóm)
Assassin’s Creed II - Oroszok megcsinálták - Skidrow ellopta befejezte
The Settlers 7 - Oroszok elkezdték de megakadtak - RAZOR1911 megcsinálta
POP 2010 - Skidrow
Spinter Cell Conviction - Skidrow
RUSE - RELOADED védelem nélkül jött
H.A.W.X. 2 - ellett kezdve valamennyire mûködik is de közel sem tökélettes
Shaun White Skateboarding - még semmi
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Next PC upgrade: 2022
Ilyen soha nem volt és nem is lesz.Minden új védelem nekik egy új kihívás.
Majd feltörik egyszer.
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
"XBOX -os hülyegyerekek" a tengerentúlon, na az már valami...
A PC -s piacot pedig a hardware-gyártók tartják el (erre pedig jó példa a Crysis 2 megjelenése amit az új nVidia kártya kiadásához igazítanak)
Ha jól tudom ez a játék is már kész volt minden platformra csak a Microsoft lezsírozta, hogy elsõként XBOX -ra jelenjen meg, a többit késleltessék.
Ha ezeket végiggondoljuk és kicsit mélyebbre is nézünk, akkor ugye a warez táma is okafogyottá válik:)
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Voodoo
Hosszú és parttalan vitát lehetne indítani, szerintem teljesen feleslegesen., mert nagyon kicsi porszemek vagyunk a gépezetben.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Sõt, épp az F1 2010-nél gondolkoztam el azon, hogy a 2011-et majd megint teljes áron le akarják majd nyomni a torkunkon, miközben ugyanazt a programot adják oda (amit már 1x megvettél), bugfixekkel, csapatfrissítéssel meg 1-2 extrával megtoldva, ahelyett hogy kiadnának egy upgradet pl. 2k-ért?
Lásd: FIFA, sok ember veszi meg újra és újra minden évben, miközben csak foldozzák a programot, de neked az alapprogramért 1x kéne igazából fizetned, nem? Na jó a 11 most tényleg teljesen új, de a 10-ig bezárólag évekig ez volt a divat.
ON
valami fasza banner jó lenne
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Elõre szólok h a nod vírust fog jelezni hozzá.Sokan azt írták rá h megy vele a game,szóval privátba elküldöm vkinek aki elsõként ír.