330
HAWX 2
  • zsozso29
    Csak kíváncsiságból kipróbáltam ezt a gudspeedes törést, a menüig eljutok ezzel is, de tovább nem!
  • grebber
    Engem nem érdekel én csak linkeltem!Annyit sem ér hogy letöltsem ezt a játékot!
  • nyirog
    fake, olvass utána warez-bb.org-on :

ERRE TESSÉK
  • Carloska
    Azt írják nem működik amúgy ...
  • Carloska
  • grebber
    Akit érdekel lehet tesztelni törés
  • Fpocok
    khmm khmm van crack khhm khmm
  • simonl #203
    Így igaz ahogy leírtad, a játékok árai nem a magyar fizetésekhez vannak kalibrálva. Nincs olyan kiadó aki, mint célcsoportot figyelembe venné Magyarországot.
    "XBOX -os hülyegyerekek" a tengerentúlon, na az már valami...
    A PC -s piacot pedig a hardware-gyártók tartják el (erre pedig jó példa a Crysis 2 megjelenése amit az új nVidia kártya kiadásához igazítanak)

Ha jól tudom ez a játék is már kész volt minden platformra csak a Microsoft lezsírozta, hogy elsőként XBOX -ra jelenjen meg, a többit késleltessék.

Ha ezeket végiggondoljuk és kicsit mélyebbre is nézünk, akkor ugye a warez táma is okafogyottá válik:)
  • Vádá
    Igen azért ez nem olyan egyszerű. Adott egy grafikus engine (dirt alól átdolgozva). Erre autó modelleket , pályákat csinálni se 2 perc , rf topicba van pár hozzáértő emberke 1 pályát ha teljesen normálisan akarsz megcsinálni hónapokig lehet rajta ülni , és sok minden más is kell a játékhoz. Szóval könnyű dobálózni azzal hogy bőrlehúzás , meg minden , de van mögötte munka bőven. Nekünk csak azért fáj a game ára mert nem a magyar dolgozó fizetéséhez van igazítva.
  • simonl #201
    Azért ez nem ennyire egyszerű....
    Hosszú és parttalan vitát lehetne indítani, szerintem teljesen feleslegesen., mert nagyon kicsi porszemek vagyunk a gépezetben.

• tmisi
    OFF
    Sőt, épp az F1 2010-nél gondolkoztam el azon, hogy a 2011-et majd megint teljes áron le akarják majd nyomni a torkunkon, miközben ugyanazt a programot adják oda (amit már 1x megvettél), bugfixekkel, csapatfrissítéssel meg 1-2 extrával megtoldva, ahelyett hogy kiadnának egy upgradet pl. 2k-ért?
    Lásd: FIFA, sok ember veszi meg újra és újra minden évben, miközben csak foldozzák a programot, de neked az alapprogramért 1x kéne igazából fizetned, nem? Na jó a 11 most tényleg teljesen új, de a 10-ig bezárólag évekig ez volt a divat.
    ON
  • grebber
    Ez köztudott tény.Ha itt is olyan szinten lennének a játék árak mint kint a fizetésekhez képest akkor elhiheted megvennék sokan.
  • samsung123
    durva innen látszik Mo-n mennyien vesznek játékokat, ha nincs varez akkor a topik se pörög
    valami fasza banner jó lenne
  • nyirog
    Révén h ez a játék topikja, miért ne írhatna??? Sztem ne te fogod megszabni h ki fog írni ide és mivel kapcsolatban... másrészről crackkel kapcsolatos témához ott az off topik (igen, nagy rendszerességgel ezeket oda szokták írni) ami ide felesleges, mert így is alig van komment...
  • Firerock
    szerinted ha működne nem írták volna már le 1000x?
  • jaky199
    hol a jelszó hozzá?
  • jaky199
    most olvastam el pár komit, itt most konkrétan az ne írjon akinek eredeti és nem megy, most itt a crack a téma h lesz meg h mivan vele, jah meg vki linkelt vmit és az vmi lara croftos, hát az nem hawx 2
  • jaky199
    ha van működő crack akk mért nem linkeled? van kb 1000000 torrent oldal, pont ráfogok bukkanni ha beírom google-ba h tom clancy's hawx 2 crack torrent, sztem nem fogom megtalálni, légyszi linkeld
  • nyirog
    Nekem is, de lehet majd eredetiben fogom megvenni - habár 7ezerért meg is érné mert tényleg úgy hiszem h jó lesz, de inkább szeretem vásárlás előtt kipróbálni a "demó" verziót.
  • The Protector
    UHhhhh.Az istenes egy játék lesz.Nekem most az a nagyon várós.
  • nyirog
    Meg hát ugye ott a Ghost Reacon Future Solder...
  • grebber
    Engem nem érint ez a game! De a védelem szempontjából jó lenne ha feltörnék ,mert AC:B-on is ilyen vagy ennél durvább lesz akkor szomorú leszek :(
  • darkstreet89
    Hmm úgy látszik nem egyszerű feltörni :s
  • The Protector
    bukta a dolog.nem megy vele.
  • The Protector
    sehol senki.mind1,bukta a dolog mert max hnap este leszek megint.ma még 23-óra körül leszek.
  • nyirog
    nah, valami fejlemény?
  • The Protector
    NAh.Egyetlen egy embert szeretnék megkérni h írjon privátot.És elküldöm neki a cracket,mivel én magam nem tudom megnézni h müxik-e mert nem töltöttem le a gamet még.

Előre szólok h a nod vírust fog jelezni hozzá.Sokan azt írták rá h megy vele a game,szóval privátba elküldöm vkinek aki elsőként ír.
  • ricsa008
    én sok oldalon fennt vagyok de semmi
  • darkstreet89
    Jah a boltba biztos :)
  • The Protector
    VAN MŰKÖDŐ CRACK.TESSÉK BÖNGÉSZNI A TORRENT OLDALAKAT.
  • zorrobomber
    amúgy meg elsősorban az baszta fel az agyam hogy egy copy paste oldal, szinte minden címhez (anno, mostanában nem jártam rajta) odaírta a gyökér gyerek hogy ó, ez biztos jó játék, csak én még sose hallottam róla, meg nem tudok semmit róla baszódjatok meg. kommentek is csak rapidshare linkekkel vannak tele, info 0
  • zorrobomber
    szerintem nem sokkal gyorsabb mint ha a trackert nézegeted, és nem is informatívabb.
  • The Protector
    akkor mondj jobbat.engem érdekelne.
  • zorrobomber
    kegyetlen szar ez az oldal, régen én is nézegettem
  • Prince23
    Nemhiszem, annyira nem jó ez a játék....:S
    max 500 hsz-t (össz.) jósolok ennek a játéknak :D
  • tmisi
    Aztán beindul a topik. :)
  • The Protector
    Tom.Clancys.H.A.W.X.2-WAiT4CRACK

Hamarosan lesz crarck is.
  • zsozso29
    Azt azért nem hinném hogy egy hamar feltörik. CloneDVD már több mint 2 hete van, 1 hete már játszanak is vele (eredetivel) úgy hogy...
  • ricsa008
    csak az a bay hogy ettől a Shaun White még nem lesz megoldva :O
  • The Protector
    Tessék ezt az oldalt nézegetni.Ha lesz működő verzió az többek közt itt jelenik meg a leghamarabb,és letöltési linkek is vannak.MEGA,RAPID,TORRENT.Ki amit szeret.