330
HAWX 2
-
zsozso29 #210 Csak kíváncsiságból kipróbáltam ezt a gudspeedes törést, a menüig eljutok ezzel is, de tovább nem! -
#209 Engem nem érdekel én csak linkeltem!Annyit sem ér hogy letöltsem ezt a játékot! -
#208 fake, olvass utána warez-bb.org-on :
ERRE TESSÉK -
#207 Azt írják nem működik amúgy ... -
#206 -
#205 Akit érdekel lehet tesztelni törés -
#204 khmm khmm van crack khhm khmm -
simonl #203 Így igaz ahogy leírtad, a játékok árai nem a magyar fizetésekhez vannak kalibrálva. Nincs olyan kiadó aki, mint célcsoportot figyelembe venné Magyarországot.
"XBOX -os hülyegyerekek" a tengerentúlon, na az már valami...
A PC -s piacot pedig a hardware-gyártók tartják el (erre pedig jó példa a Crysis 2 megjelenése amit az új nVidia kártya kiadásához igazítanak)
Ha jól tudom ez a játék is már kész volt minden platformra csak a Microsoft lezsírozta, hogy elsőként XBOX -ra jelenjen meg, a többit késleltessék.
Ha ezeket végiggondoljuk és kicsit mélyebbre is nézünk, akkor ugye a warez táma is okafogyottá válik:)
-
#202 Igen azért ez nem olyan egyszerű. Adott egy grafikus engine (dirt alól átdolgozva). Erre autó modelleket , pályákat csinálni se 2 perc , rf topicba van pár hozzáértő emberke 1 pályát ha teljesen normálisan akarsz megcsinálni hónapokig lehet rajta ülni , és sok minden más is kell a játékhoz. Szóval könnyű dobálózni azzal hogy bőrlehúzás , meg minden , de van mögötte munka bőven. Nekünk csak azért fáj a game ára mert nem a magyar dolgozó fizetéséhez van igazítva. -
simonl #201 Azért ez nem ennyire egyszerű....
Hosszú és parttalan vitát lehetne indítani, szerintem teljesen feleslegesen., mert nagyon kicsi porszemek vagyunk a gépezetben.
-
tmisi #200 OFF
Sőt, épp az F1 2010-nél gondolkoztam el azon, hogy a 2011-et majd megint teljes áron le akarják majd nyomni a torkunkon, miközben ugyanazt a programot adják oda (amit már 1x megvettél), bugfixekkel, csapatfrissítéssel meg 1-2 extrával megtoldva, ahelyett hogy kiadnának egy upgradet pl. 2k-ért?
Lásd: FIFA, sok ember veszi meg újra és újra minden évben, miközben csak foldozzák a programot, de neked az alapprogramért 1x kéne igazából fizetned, nem? Na jó a 11 most tényleg teljesen új, de a 10-ig bezárólag évekig ez volt a divat.
ON -
#199 Ez köztudott tény.Ha itt is olyan szinten lennének a játék árak mint kint a fizetésekhez képest akkor elhiheted megvennék sokan. -
#198 durva innen látszik Mo-n mennyien vesznek játékokat, ha nincs varez akkor a topik se pörög
valami fasza banner jó lenne -
#197 Révén h ez a játék topikja, miért ne írhatna??? Sztem ne te fogod megszabni h ki fog írni ide és mivel kapcsolatban... másrészről crackkel kapcsolatos témához ott az off topik (igen, nagy rendszerességgel ezeket oda szokták írni) ami ide felesleges, mert így is alig van komment... -
#196 szerinted ha működne nem írták volna már le 1000x? -
jaky199 #195 hol a jelszó hozzá? -
jaky199 #194 most olvastam el pár komit, itt most konkrétan az ne írjon akinek eredeti és nem megy, most itt a crack a téma h lesz meg h mivan vele, jah meg vki linkelt vmit és az vmi lara croftos, hát az nem hawx 2 -
jaky199 #193 ha van működő crack akk mért nem linkeled? van kb 1000000 torrent oldal, pont ráfogok bukkanni ha beírom google-ba h tom clancy's hawx 2 crack torrent, sztem nem fogom megtalálni, légyszi linkeld -
#192 Nekem is, de lehet majd eredetiben fogom megvenni - habár 7ezerért meg is érné mert tényleg úgy hiszem h jó lesz, de inkább szeretem vásárlás előtt kipróbálni a "demó" verziót. -
#191 UHhhhh.Az istenes egy játék lesz.Nekem most az a nagyon várós. -
#190 Meg hát ugye ott a Ghost Reacon Future Solder... -
#189 Engem nem érint ez a game! De a védelem szempontjából jó lenne ha feltörnék ,mert AC:B-on is ilyen vagy ennél durvább lesz akkor szomorú leszek :( -
#188 Hmm úgy látszik nem egyszerű feltörni :s -
#187 bukta a dolog.nem megy vele. -
#186 sehol senki.mind1,bukta a dolog mert max hnap este leszek megint.ma még 23-óra körül leszek. -
#185 nah, valami fejlemény? -
#184 NAh.Egyetlen egy embert szeretnék megkérni h írjon privátot.És elküldöm neki a cracket,mivel én magam nem tudom megnézni h müxik-e mert nem töltöttem le a gamet még.
Előre szólok h a nod vírust fog jelezni hozzá.Sokan azt írták rá h megy vele a game,szóval privátba elküldöm vkinek aki elsőként ír. -
ricsa008 #183 én sok oldalon fennt vagyok de semmi -
#182 Jah a boltba biztos :) -
#181 VAN MŰKÖDŐ CRACK.TESSÉK BÖNGÉSZNI A TORRENT OLDALAKAT. -
#180 amúgy meg elsősorban az baszta fel az agyam hogy egy copy paste oldal, szinte minden címhez (anno, mostanában nem jártam rajta) odaírta a gyökér gyerek hogy ó, ez biztos jó játék, csak én még sose hallottam róla, meg nem tudok semmit róla baszódjatok meg. kommentek is csak rapidshare linkekkel vannak tele, info 0 -
#179 szerintem nem sokkal gyorsabb mint ha a trackert nézegeted, és nem is informatívabb. -
#178 akkor mondj jobbat.engem érdekelne. -
#177 kegyetlen szar ez az oldal, régen én is nézegettem -
#176 Nemhiszem, annyira nem jó ez a játék....:S
max 500 hsz-t (össz.) jósolok ennek a játéknak :D -
tmisi #175 Aztán beindul a topik. :) -
#174 Tom.Clancys.H.A.W.X.2-WAiT4CRACK
Hamarosan lesz crarck is. -
zsozso29 #173 Azt azért nem hinném hogy egy hamar feltörik. CloneDVD már több mint 2 hete van, 1 hete már játszanak is vele (eredetivel) úgy hogy... -
ricsa008 #172 csak az a bay hogy ettől a Shaun White még nem lesz megoldva :O -
#171 Tessék ezt az oldalt nézegetni.Ha lesz működő verzió az többek közt itt jelenik meg a leghamarabb,és letöltési linkek is vannak.MEGA,RAPID,TORRENT.Ki amit szeret.