Rift - Planes Of Telara
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...milyen hangulatos lenne egy rift eventnél mikor ottvan 50+ player és meg se tudsz mozdulni, vagy nem férsz hozzá az npc-hez mert épp vagy 20-an álnak körülötte...
Több lenne belõle a probléma, mint amennyit javítana. AOC-ban így volt, szerintem nem véletlenül nem vették át.
Legalábbis ez az én véleményem 😊.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
A másikon átfutásról meg annyit, ne lehessen már átfutni a másikon, engem piszkosul idegesít, ahelyett hogy össze-vissza ballanceolnak, inkább adjanak fizikát a testeknek és meg van oldva a probléma.
De ha nem fog szakadni akkor, amikor 15 méterrõl a háta mögé teleportálok, akkor viszont enrage-elni fogok 😄 Mert elvileg ugye targetet veszt, ha én phase shiftelek, azaz elvileg szakad a cast.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Az eddig is OP GoS pyrobuildes mage további boostal kapcs viszont én is csak pislogok.
De legalább a BW, bocsánat a pyro kap egy szép kis buffot...
Én inkább ezt tartom oltári nagy baromságnak, innentõl kezdve mi értelme van egy cc buildnek (dominator) pvpben. Ne menjünk már el buzeráns wow 1v1 pvp felé könyörgöm...
Meg alapból, ha valaki meele-k közt el kezd cast time-os spellt nyomni azzal van valami gond 😄
Másik szemszögbõl(riftstalker): elkezdi kasztolni a tûzlabdát deadeye shotot, én meg beportolok a háta mögé, akkor nehogy már ellõje a spellt. Ehhez egy kérdés is: targetet vesztenek riftstalkernél ha az teleportál? Ha igen, akkor az elõtte lévõt vegyétek semmisnek 😄 Mert gondolom akkor meg szakad bármilyen spell amit nyomnak éppen rám...
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
...
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
ATI:
HD6850 1GB GDDR5 PCIe 42K+
HD6870 1GB GDDR5 PCIe 53K+
HD5850 1GB GDDR5 PCIe 50K+
Gyorsabb mint a 6850 pár %-al viszont drágább és többet fogyaszt.
Itt egy kép egy teljesítmény listáról:
KÉP
Azért azzal remélem tisztában vagy, hogy egy 20K-s kártyával nem fogsz High-on játszani FULL HD-ban 😄.
ON
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Alsbeth is determined to crush Telara under the tread of the Endless Court, and tear down the Ward to make way for a massive invasion. It now falls to you, Ascended, to beat back the darkness before the world is snuffed out!
Update 1.1 brings a host of changes and new features, and to prepare for its worldwide debut, we are calling on everyone willing to assist in testing the River of Souls World Event. This event introduces the next phase in RIFT’s saga, and will rage across all Telara, culminating in an unforgettable battle with Alsbeth’s forces in Stillmoor... should you survive that long.
Join us tonight (while you still draw breath), Wednesday, March 23, 2011, for a special sneak peek of the event at 5:00PM PST. You will witness the grand finale of the world event and see what’s in store when 1.1 is unleashed. Leveling merchants will be available in Merdian and Sanctum to help you take part in all the action.
Be sure you don’t miss out by grabbing the Alpha client early. Simply follow these instructions and you’ll be ready to go. Remember: any previous characters you had on Alpha will still be available to play, but no live-to-Alpha character copies will be available for this event.
We look forward to welcoming you all to RIFT’s first massive world event. We can’t wait for your feedback, and we’ll see you on Alpha!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
"CLIENT
* Coin Lock: Improvements to better detect logins from the same network location when using a large ISP or proxy service. "
anti hero
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
sietni én sem siettem, de amúgy poén, hogy az utolsó szintek is gyorsan megvoltak semmi szenvedés ilyesmi és rengeteg questet megcsináltam, de még így is maradt egy csomó. szinte gyorsabb volt a 40-50 mint a 30-40 oO
de amugy jo ez a jatek!
anti hero
1.1 gondolom még sub lejárta elõtt livera is megy 😄
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
anti hero
persze nem tartom elkepzelhetetlennek, hogy azt mondja valaki az ascendedbol, hogy figyu regisztralj a forumon, de akkor legalabb beszeltel valakivel
(es talan valaki lenyegi informaciot is megtudsz hgoy egyaltalan hva mesz)o
a wowban nem bevett gyakorlat a whispereles, ahogy a sima kommunikacio sem.. meg a senki azt se tudja ki kicsoda, az, h ez a jatek hibaja (atvitt ertelemben) vagy az embereke, azt dontse el mindenki maga maga
nemakarom itt fanboyozni jatekot, de a riftben meglepett h beszelnek az emberek oO feludules
anti hero
persze babycry van mindig. de nem ártott ez 😊
anti hero
anti hero
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka