8196

riftstorm-banner2.jpg

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!

PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra

PvP Szerver: Bloodiron

Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
  • Szaruman
    Eladó a digital rift CE accom, 2 50es karival. Előfizetés jelenleg nincs az accon, ár megegyezés kérdése. PMben kereshet, akit érdekel.
  • Bhalage
    wow copy
  • 0Fritz0
    Az új intelligens "lefetyke" felmosó minden modern háziasszony álma.

• Bandee
    infernum-ba jöhettek :)

infernum.co.uk
  • TDC Geronimo
    7PWH-ZM7T-97WL-CWW6-D2YC

1000* lehet felhasználni most rakták ki twitterre. Lesz trial hétvége megint.
  • BoneDragon
    Én meg nem fizettem elő. Küldtek már 3 levelet azóta, hogy nem jó a credit cardom blablabla, de ugyan úgy be tudok lépni.... Na ezt ki érte...
  • Gyogyito
    A Variance blogon fel vannak sorolva a guildek, elérhetőséggel együtt :)
    Többek közt ajánlom magunkat ;)
  • maniac001
    Na holnap nekem is megjön a gamma, remélem nem lesz gond az accountommal. A steampike szerverre tervezzük barátnőmmel a játékot. Remélem találunk ott egy barátságos klánt. 6 év wow után felüdülés lesz :)
  • s0n1c
    Végre sikerült befizetnem nagy nehezen 3 hónapot. Erre megkapom emailben, hogy nem sikerült terhelni a kártyám, persze smsbe megkaptam, hogy trion levonta, plusz accmanagementben is ott van, hogy aktív account 91 napig. Ki érti ezt...
  • Jerol
    sentinel harmadiknak, nagyobb crit sebzés miatt
  • Tatyla
    clericnek mi a jó szintezni inkvizitor/caba meg +mi?
  • krisztian922
    PvP-n dominatorral nagyot lehet aratni szerintem :D egyetlen dolog ami "gáz", hogy mindig van egy jófej gyerek aki viccesnek hiszi, hogy lelövi a mókusodat xD
  • Bhalage
    no ennek utanna kell majd jarni :D
  • krisztian922
    Mellesleg kicsit tárgyalva a pyromancerekről :p kicsit ma mivel nem volt semmire se tank átnyálaztam magam a soulokon és kipróbáltam ezt a dominatort is és nem értem az emberek miért a pyromancert szidják :D Alapjáraton a pyro akár egy cinder burst akár egy fulminate lövésével max 4k-t ha tudna szerintem lőni, ezt csökkentheti pvp gear, skill stb. Na most dominator miatt viszont olyan szintű dmg növekedést lehet elérni, nem beszélve arról a red orb-ról, hogy én a T2-es fegyómmal és 850es sp-mel red orb nélkül simán criteltem 5.4k-t fulminate-el, bele gondolni nem merek, hogy mekkora lenne ez a red orbal xD. Szal nem értem miért van fikázva az a class ami tény, hogy nem gyenge de nem önmagától erős bizonyos helyzetekben :D
  • krisztian922
    Én nem tudom milyen más játékban a pvp de szerintem ez itt így elég :D néha engem is levertek szintezés közben ami alapjáraton nem zavarna, csak gec*ség mikor 30as szinten örülök, hogy nem ölnek le a mobok pár helyen erre a lvl50 rugó odajön és megöl xD azt viszont szerettem mikor hasonló szintűek jöttek :p az legalább nem mindig végződött halállal xD
  • Bhalage
    fasza :o)
  • Count Adyn
    aza max pvp rank asszem:D
  • Bhalage
    meg aztan a riftek kornyeken is szoktak erdekes dolgok lenni :D
  • Bhalage
    assassinnal mesz ha nem tetszik a helyzet es stealthelsz... nyugodj meg ha nem azzal mentél volna, akkor legalabb 10szer tobbet kurnak meg.
    : )

van azert gank meg chaineles, en ugyanis csomot lattam (leginkabb stealthbol:o)

engem assaval soha ismetlem nullaszor tudtak legankelni.
    mivel vanish phase teleport aztan run forest run :d
  • Bhalage
    hat en 1-20kozott inkab bshamannal mentem, mert az inqnak fogyott a manaja az egyetlen ddje meg iszonyugyiknak tunt (nem jut eszembe a neve, de nem a 3secesre gondoltam, mert az meg nyitonak se hasznaltam mert beleoszulok a castba) -.- de amugy hogy beadja azt a 3seces castolost ilyen instantnak, az faszcsi :D
    csak kicsit meguntam

shaman meg baszott unalmas, ahogy kinez, viszont megy mint a kes a vajban :O
  • Sáska
    ez nekem is furcsa volt eleinte, bar en rp-pvp serveren jatszom, es ennek tudtam be, hogy nem feltetlen KOS az ellenseges frakcio tagja. Nagyon gyakran van, hogy questeles kozben guardianok csak ugy elmennek mellettem, sot mar olyan is volt, hogy amikor szarban voltam, akkor megmentettek.
    Talalkoztam olyannal is, aki megvarta, mig levagtam a mobot, amivel eppen harcoltam, es csak utana esett nekem - ez is szimpatikus volt:-)

Egyik spontan RP event alkalmaval veletlen lootoltunk egy reportot valami guardian spy npc-bol Meridian mellett, es elvittuk egy csapattal a reportot Sanctum-hoz, aztan a hidon ott ment a szajkarate. Tok jo volt, hogy spontan mentunk oda, az a guardianok meg vette a lapot egybol es ment az osztas, hogy ok nem kemkedtek blabla, aztan jo kis pvp lett belole.
  • s0n1c
    Inq speccel pedig iszonyat gyors a cleric, mivel nulla downtime-al 4-esével húzom a mobokat a questelési idő is lecsökken kb. a felére.
  • TDC Geronimo
    majd mond ugyanezt amikor mész stillmoorebe :p

Ott már tele van a wowos vérpistikkel akik a campbe felállnak egy sziklára és onnan lövik az afks embereket. Mondanom sem kell ezeknek a fele pyro mage.

Amúgy 50ig engem se nagyon vertek le. 1-2* max. Ezért se értettem itt ezt a nagy pve szerverre menekülést...
  • Running
    Azért nekem mondjuk furcsa ebben a játékban az, hogy a playerek nem annyira agresszívak. Eddig 3-4 alkalommal alakult ki egy kis pvp a questező területeken, de általában csak elmennek mellettem, teszik a dolgukat. Aionhoz képest nagyon furcsa, ahol percenként kétszer gankoltak le questezés közben addikt játékosok és napi rendszerességgel írtották végig csoportok a területeket. Abyss-t meg hagyjuk, ott egyedül senki nem élt perceknél tovább...
    Van ennek a semlegességnek valami oka, vagy csak nekem volt eddig mázlim?
  • Tatyla
    assa/rs/nb vagyok :)
  • Bhalage
    mondjuk legionnaire volt, ez nem tudom, hgoy valami nagoybb pvp rank es olyan gearje volt-e de eleg kemeny gyilokgepnek tunt
  • Bhalage
    en megprobalkoztam a clerikkel, de egyszeruen nem birom lvl30fole vinni :D kicsit lassu a haladas az eddigiekhez kepest, ugyhogy most magemmel szorakozom (bar ez sem igaz, mert par napja elo sem vettem, viszont elovettem a dead space2t ujra es estenkent azt tolom most valahoyg ujra elkapott a ds laz: )

az a marksman egesz picsadurva, multkor osszefutottam egyel egy wfen osszerakott 3szor kb, de olyan iramban, hogy csak neztem wattafak van
  • s0n1c
    altnak most rakok össze egy marksman/nightblade/inf specet, eddig bejövős -.-
  • dzsihad2
    igen, ez az miatt van.
  • maniac001
    Ja és a game indításánál ha beírom a jelszavam ezt írja ki:

You are not authorized to play this game (error2002).

Ez is a lejárt trial miatt lehet?
  • TDC Geronimo
    Na már megkaptam az első kamu trionos emailem, ami a coin lockos mail mintájára készült. Egyeseknek mennyi idejük van -.-
  • maniac001
    Volt még1 trial kulcsom, hozzáadnám az accounthioz de ezt írja ki:

We are unable to redeem your voucher at this time. Please try again later.

Ez azt jelentené hogy már lejárt a kód? udom mit jelent az üzenet de nem tudom miért írja ki. Reélem nem az accountommal van baja mert ha holnap jön a game és azt sem tudják hozzáadni megőrülök...
  • Bhalage
    fogsz meg sirni :D pvp kulonben is nightblade oO
  • s0n1c
    Szerintem sincs gond a rugókkal, marksman pl. anti-pyro class :D
  • Tatyla
    en most 41-en olyanokat muvelek assakent a rugoval hogy magam is belepirulok :D
  • Running
    Én nem vagyok a játékban egy nagy guru, de van rouge karakterem és mage is, inkább a mage oldal felé hajlanék a helyedben.
  • maniac001
    A ranger/marksman pvp-ről nyilatkozna valaki? Mennyire jó benne? Mert vagy mage-t vagy rangert akarok kezdeni szerdán.

A trial alapján mindkettő bejön de csak egyet viszek fel először.
  • s0n1c
    mage: necro/chloro, lock/chloro, elementalist/chloro (eliteeket is lehet ezzel solozni)

cleric: ranged cabalist/inq, inq/senti/justicar (én ezt használom teljesen jó)
  • DragonKnight
    Rift Mobile Authenticator for iPhone
  • Gyogyito
    Nagyon szívesen :) Amúgy nyugodtan próbálj meg belépni, szerintem menni fog ;)