8196

riftstorm-banner2.jpg

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!

PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra

PvP Szerver: Bloodiron

Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
  • Laroa
    "If you are offended by strong language, poor attempts at trolling, and bad grammar, you shouldn't be using the internet."
  • ScarY MAN
    Köszönöm a gyors választ :)
  • Sáska
    PvP Szerver: Sagespire, PvP Guildek: The Prophecy (Guardian), Hangover (Defiant)
    PvE Szerver: Steampike, PvE Guildek (Guardian): Renegade, Infernum, Zephyr; (Defiant): Ascended

Esetleg ha RP-PVP shardon akarsz jatszani akkor a Firesand serveren defiant oldalon van par magyar egy nemzetkozi guildben.
  • ScarY MAN
    Hali!
    Mai nappal csatlakoztam én is :) este neki is állok :)

Tippek a kezdéshez? (bétában játszottam, ilyesmikre gondoltam mint szerver választás, guildek ajánlása:) )

Köszönöm előre is :)
  • maniac001
    Köszi :)
  • maniac001
    Én normális hangnemben kérdeztem, ha csak ilyen stílusban tudsz válaszolni akkor ne válaszolj. a wow topicban szeretik az ilyet.
  • Bandee
    nőnek veled :)
  • Bandee
    én is olvastam, fura lett volna patch note nélküli ekkora nerfelés :D
  • Laroa
    Az esetleg feltűnt, hogy egy képességnek, így egy idézésnek is több szintjét lehet megtanulni a trainernél? Mert ha nem, akkor irány vissza ovi középső csoport, ahol megtanítanak figyelni az apróságokra.
  • maniac001
    Valami nem világos a necromancer talenteknél. Mi az hogy a summoned pet maximum level 18 meg 36 a másiknál? Nem nőnek velem együtt 50-ig? vagy egy 50-es necronak lesz egy 36-os petje?
  • TDC Geronimo
    "Hi all,This bug is purely COSMETIC and only affects the tool-tips for abilities. The abilities themselves are unaffected, wanted to let you know as soon as we did and appreciate all of your feedback regarding this issue.We have now sent out broadcasts and updated the MOTD to inform players of this un-intended display error.Thanks,"

Megnyugodtam :d
  • krisztian922
    Jah, mindenféle soul skilljeinél el lett írva valami :p Trion nem is tűnik ninja nerfelősnek mivel semmi sem volt a patch notesban
  • TDC Geronimo
    Trionos válaszolt. Állítólag csak "tooltip optimalizálás" (?) volt és hogy nem nerfeltek semmit :D
  • Bandee
    jó, mert akkor nagyon durva nerf bat xD
  • TDC Geronimo
    Nem. A live ami volt a hotfix előtt, mivel azt US tag írta mellé és náluk még nem volt patch. Ami az első szám az a patch utáni.
  • krisztian922
    Csak gondoltam azt is kiemelem :p, hogy abban sem szarok, single target dps meg hasonló ott se hiszem, hogy le lenne bárki is maradva egy mage-től, sőt :/ mage ami alatt mindenki pyromancert gondol pedig nem csak az van mindenkinek az jut eszébe, hogy jaj kaptam egy 5-10k-s ütést, az viszont mindenkinek leszarós, hogy ez hogy jön össze :/
  • Murmur
    Lehet, hogy egy MM vagy sabo aoe-ja durva trashen, de az kit érdekel?!
  • Bandee
    most akkor a live vagy = jel után az aktuális ? mert ha arra változott akkor javultak ? (ezt írtad)
  • krisztian922
    Valaki tudna értékeket mondani azzal kapcsolatban, hogy instákban/teszt bábukon rugóval vagy warriorral (lehetőleg foként single target dps speccel) miket tud tolni? Az oké, hogy rugók nerfelve voltak meg minden :s de én pve-n nem vettem észre, hogy ott is mindent a magek vinnének. Sőt, nemtom melyik class de rugó ismerős csinált simán 3/4 aoe dps-em még RD expertbe mobokon mikor én pyromancerként spammeltem az aoe-m (sok mana de jobb sebzés) ami azért szerintem nem rossz, tekintve, hogy mage inkább aoe class mint rugó(bár lehet ez csak az én fejemben van így :D) Single targetről meg hasonlókat láttam én eddig :( Már arra gondolok, hogy nem voltak mögöttem mérföldekkel.
  • TDC Geronimo
    Olyan? Nem játszom már vele :y
  • Laroa
    a bw-re gondolsz ami továbbra is ugyanolyan imba mint volt? :D
  • Murmur
    Én se értem, már eddig is szívesebben vittek bármi mást expertre, nem véletlenül. Mindenesetre most már minden rogue soult (tank kivételével) nerfeltek.
    Várom az újabb mage buffot.
  • TDC Geronimo
    Mondjuk érthetőek ezek a bődületes "balance" próbálkozások, hiszen mind jól ismerjük azt az embert aki ezért felelős. Warban csupán ~2 év kellett hozzá, mire nerfelték azt a bizonyos classt. Szerinte "fine" volt :d
  • TDC Geronimo
    Azt nem értem miért az egyik legfosabb dpshez kell így hozzányúlni. Nem mondom, hogy pyro szintű EZ módot akarok, de könyörgöm ez egy dps class lenne és még a warriorok is jobbak ebbe -.-

Én csak azért se kezdek más karit. Minden mmoba csináltam altokat és egyszerre 2-3 karit toltam. Itt meg akarok már állapodni egy mellett még ha fos is :d Tetszik az MM meg az assa is és ez nekem elég.
  • 0Fritz0
    Akkor továbbra is maradok szabotőr ágon. (kecsegek)
  • DragonKnight
    No igen mindig gyanús mikor a patch note 3 sor összesen
  • TDC Geronimo
    Szokásos weapon dmg plusz ezek az értékek. Tooltipbe amiket ír és igen, 50esek.
  • Laroa
    Ezek lvl50es sebzések? :D
    Mert a pyroval lvl 15ön sebeztem ekkorát :D
  • TDC Geronimo
    rogue stealth nerf? Lehetnek még fosabbak? :D

Marksman:
    Swift Shot 70-72 live = 98-102
    Rapid Fire Shot 294 live = 414
    Empowered Shot 139-144 live = 195-202
    Hasted Shot 339 live = 477
    Deadeye Shot 442 live = 622

Assassin:
    Savage Strike 76-79 live = 92-96
    Paralyzing Strike 79-83 live = 100-105
    Final Blow 396 live = 480
    Backstab 95-99
    Baneful Touch 217 live = 297
    Puncture 43-46 +98 bleed live = 55-58 +124bleed

Ranger:
    Quick Shot 76-79
    Shadow Fire 234-239
    Splinter Shot 226
    Trick Shot 63-66
    Rain of Arrows 1110
    Head Shot 350

Nightblade:
    Fiery Chains 69-72 live = 80-85
    Blazing Strike 278 live = 379
    Dusk Strike 74-77 live = 107-111
    Scourge of Darkness 65 live = 76
    Fiery Spike 79 live = 109
    Primal Strike 73-76 live = 92-96
    Dark Malady 123-127 live = 168-173

Bladedancer:
    Keen Strike 73-76 live = 100-104
    Dauntless Strike 291 live = 399
    False Blade 291 live = 399
    Compound Attack 366 live = 501
    Twin Strike 66-70 live = 91-96
    Precision Strike 117-122 live = 161-167
    Quick Strike 95-99 live = 131-136
    Deadly Strike 380 live = 520

Live az a mai hotfix előtti állapot a sima meg ami EUn már van. Nem tudom erre mi szükség volt. Ráadásul elbaszták a slip awayt megint. Mondanak itt valamit arról, hogy az AP bugot javították, hát nem majd megnézem.
  • Laroa
    viszont 5 pont elég a pvp soulba és van detauntod ami alap 1v2 vagy több esetében, 5 seces stun ami téged is stunolna ugyan 2mpig, de kijössz belőle egy flickerrel vagy break freevel, instant root, ami nem jön le sebzésre, disarm, aoe stun, aoe 90% snare + a 44 pontos imba -30%dmg no cc... szóval nem kell oda sok armor, elég sok eszközöd van ahhoz hogy bárkit csúnyán leszopass.
    hja az meg a másik amit mondtál, hogy dominatorban instant mókus + 5/5 controlled opportunity + cinder burst = instant halál 1v1ben
  • krisztian922
    Valami azzal lehet, hogy a pyro burst dps-e kicsit sok, mikor 2 percenként tudunk olyat, hogy heat wave = sok fireball + mikor van charge egy fulmi meg időközben, főleg ha van 10pondot warlockon mint nekem 20% esélyel tuti bejön egy insta cinder :D bárki meghal. Nem beszélve ha pl. egy dominator soul-om van xD De ezek főként 1vs1-ben vannak így, most ha pl. black gardenben vagy codexben akárhol leáll egy fos 4-5k hp-s (buff függő) mage még ha gos-ban is, annyira az ért nincs sok armorunk, hogy ne lehessen megölni :D
  • Laroa
    rogue-okat könnyű kinyírni alapesetben, necrotól féltem csak de rohadt nagy mázlim volt mert fireball után beadta az instant cinder burst-öt és mind2 kritelt, aztán flame bolt+inferno és vége is volt :D
  • Bhalage
    mert elotte egy szerencsetlent chaineltek de legalabb 10szer megoltek :D meg a vasros guuardjait/questadokat basztatták

aztan a megfelelő pillanatban megkaptak a maguket, mert is utana a kjukju
  • Bhalage
    en assaval kinyirtam egy clericet es egy pyrot, igaz nem volt manajuk :D de nagoyn poen volt :D
  • krisztian922
    :D bénák ellen voltál xD
  • Laroa
    a pyro egyáltalán nem op, 1v3-ban megöltem egy nightblade-t egy assát és egy necromancert és 70% hp-n maradtam.
  • Running
    hüje
  • DragonKnight
    Már kulcs se kell hozzá, kitett a Trion az ally oldalra egy végtelen(vagy elég nagy slot számú) kulcsot.

http://rift.variance.hu/2011/04/13/trial-keys-allies-of-the-ascended/
  • krisztian922
    Ez benne a poén, a gos tényleg overpowered mivel nem tudnak se cc-zni, se kimozdítani a helyemről és még kevesebb sebzést is kapok, de az emberek 99%-a nem amiatt van kiakadva hanem azon, hogy kap egy 5-10k-s fulminate vagy cinder burst-öt :P
  • seaedge
    Ha nem erted miert OP a pyro akkor nezd meg egy kicsit kozelebbrol a "ground of skill" kepesseget.