8196

riftstorm-banner2.jpg

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!

PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra

PvP Szerver: Bloodiron

Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
  • Tatyla
    persze hogy nem,en is kulonbozo 3 soul leosztast hasznalok,egyik foleg bard,a masik assa/nb,harmadik meg ranger/mm
  • maniac001
    Ebben a 4 role-ban nem kell ugyanannak a hármasnak lennie ugye (pl ranger/marks/sab)?

Új role, újra csak rogue és a három soult én választom ki ha jól tévedek.
  • maniac001
    Na összegezve a tapasztalataimat...

A game nálam nagyon bejön, minden téren. A wow és az aion legjobb elemeit látom benne. 15-ösön kipróbáltam a warfrontot, de 90%-ban a defiant nyert. Én guardian vagyok, de csak barátnő miatt :)

A ranger endgame pvp-ben jó? Bár úgy látom itt is healer uralom van pvp-ben mint minden más mmo-ban.
  • Tatyla
    4.-et már én is sajnáltam megvenni :D
  • krisztian922
    Annyival még bővíteném Tatyla posztját, hogy 4 rolet tudsz összesen megvenni, és ezeket bármikor 50goldért resetelheted. Én pl. smutzig vagyok :p és a 4. rolet nem vettem még meg mert sokallom rá a 20platinát :D van egy buildem pve-re egy másik pvp-re a 3. meg ált. egy "solo" de sokszor változtatom :p
  • maniac001
    Na ez jó hír. Kezdő vagyok és ranger - marks - saboteur lesz a tree-m ebben a sorrendben. De jó hír hogy ezt megváltoztathatom ha nem tetszene vagy mást kíván meg az endgame.
  • Tatyla
    minden buildet riftes questtel,majd megszerezhetsz és majd 4 variánst is csinálhatsz ha megveszed a role helyeket!
  • maniac001
    Na maradok a rugónál. a kérdésem...

Ha kezdek egy rogue-t, elsődlegesen a rangert választom, majd a marksmant, harmadiknak a saboteur-t. Később ezt meg tudom változtatni? Hogy pl. elsődleges legyen pl a marksman stb.

Másik kérdés...
    Később van arra lehetőség hogy teljesen reseteljem a talenteket rogue-ig? Hogy se ranger se marksman se saboteur ne legyen, hanem megint választhassak elsődleges, másodlagos és harmadlagos soul tree-t?
  • NikeCortez
    Köszi.
    Am légio/Guildbe akarok lépni, most hagytam ott az Aion-t...
    És egyenlőre a Blade & Soul és a Diablo III-ig ezzel tolom. Persze eredetiben ,nem törtön.
  • Morpheus_v2
    Nemigen értem hogy mit szeretnél, de sztem itt nézd ki melyik guildhez akarsz csatlakozni a Sagespire szerveren, írj rá az officerekre vagy tölts ki egy jelentkezési lapot.link a guildekhez
  • NikeCortez
    walaki rámwispelne? aki origiben játszik? Magyar PvP Guildet kersek.

nevem:

Kagura
  • TDC Geronimo
    Nem kell vele foglalkozni
  • Madmano
    Mi a nyavalyáért kér Recovery-t ma szinte egész nap,minden belépésnél?Olyan is van,hogy megcsinálom,újra belépek,megint kéri.A bánat a baja?
  • NikeCortez
    Kagura, a karim, aki tudna , most vispeljen rá :)
  • NikeCortez
    Jelentkeznék, nah gyors csinallok egy karit :) Pill :D
  • TDC Geronimo
    Mai hotfixbe javítottak
  • Morpheus_v2
    oO

• krisztian922
    Amúgy ha ennyire behatóan érdekelnek különböző classok mehetsz official fórumra is, ott biztos több ember van :p vagy simán nézegetheted a rugó classokat azon az oldalon ahol ezeket a soul tree-ket össze lehet állítani. Mage soulokat valaki átnézi is hasonló solo buildre juthat mint amit linkeltem.
  • maniac001
    A rangerről tud valaki ilyesmit írni mint krisztian922?
  • krisztian922
    Nem tudom kis szinten jó lehet-e de 50-en mage "solo" buildként én ezt ajánlom; warlock/chloro/archon Warlock részről a neddra's essence, shadow life valamint a mortality iszonyat jók. Chloro pedig a healjei és 1-2 buffja miatt jó, hasonlóan az archon max szinten 50endu és 40 int/wis/str/dex buffjai miatt jó :p Én ezzel a buildel ilyen 2-4 invázió csapatot pl. shimmersand-on simán letarolok. Egy hibája van, hogy a dps nem a legmenőbb de ezt nem nézve solo build.
  • maniac001
    Olyan nekem nibcs.
    mondjuk az én favoritom a ranger, de ahogy olvasom szar dps és nem nagyon kell sehova, de szólózni jó vele.
  • Tatyla
    elementál pet elméletileg jobb agró tartó de csak hallomásból mondom...
  • maniac001
    Egy Necro - warlock - chrolo karival próbálkozom. A skeletal horror pet nem tart aggrót é y azonnal rámjönnek. Mikor lesz tank pet? Videon lkáttam és elég jól működött :)
  • roller1015
    köszi a linket! érdekes módon most az accoutban is a live patchert tölti le...eddig ugyebár a béta patchert...
    de mind1 települ a gamma :)
  • DragonKnight
    accountot csináltál? Ha igen akkor az account oldalról le lehet tölteni a rendes patchert.
    Vagy innen https://eu.riftgame.com/en/products/allies.php
  • roller1015
    hello.
    van kulcsom hétvégére.accountban csak a beta patchert tudom letölteni.ami azonban nem frissíti fel magát. és folyamatosan #1016 errort dob. ugyebár h a béta végetért...
    ötlet?tudna e valaki normális kliens letöltési linket adni?köszi és üdv
  • Murmur
    Nekünk szerencsésen jött ki, épp most akartuk kezdeni a daily T1-et. :)
  • krisztian922
    CC uccsó boss előtt poén egy szerverüzenet miszerint "10perc múlva leállás" xD
  • maniac001
    Nekem ugye csak az 5 megás kliens van meg, töltené le a 8 gb cuccot és hiába írtam be azt a sor, 130kb/s. 19 óra. kizért hogy megvárjam, olyan szinten fogja a netet hogy semmi mást nem tudok csinálni mellette.
  • maniac001
    ez az ISP DNS alapállapotba hozást nem tudom hogy kell, nagyonn nem vágom az ilyeneket sajnos.
  • DragonKnight
    A # jel megjegyzést jelent szóval az nem kell. Ha ez nem segített és a DNS szerverek alapállapotba hozása se (ha nem az ISP DNS-ét használod) akkor nincs több ötlet.
  • maniac001
    beírtam amit a variance fórumon írtak, semmi változás. Jól írtam be? vagy az utolsó sor elé is kell a #?
  • DragonKnight
    9 órával ezelőtt ez ment a Twitteren szóval lehet hogy voltak egyéb gondok is.

"We think we've resolved the 2019 & 2020 errors. Please restart your clients to get the new patcher. Thanks for your patience. ^Zann"
  • DragonKnight
    Ez is lehet a gond...
    http://rift.variance.hu/2011/03/15/a-trion-hivatalos-valasza-a-letoltesi-es-patch-problemakra/

• Bandee
    aztán hogy mi úgy mégis ? arról nincs szó ? :D
  • Avenger
    Szürke 65 ezüstöt érő cápa orr, meg bagoly köpet is beleszámít? :D
  • TDC Geronimo
    Már csak az idegesítő elmászó bag meg raid frameket kéne javítani és teljes lenne az öröm.
  • TDC Geronimo
    * There are now two sliders to scale the size of player and NPC nameplates under Options -> Name.

Ó igen köszönöm \o/
  • TDC Geronimo

DUNGEONS AND RAIDS
    * Over 100 new item drops have been added to Expert Dungeons and Raids!

mai hotfixbe :o
  • Bandee
    én barátnőnek múlt hétvégén toltam fel notira, wifi-n keresztül is rántotta 2,5 - 3,5 mb/s-el alapból. Atírnom se kellett, mert ment. Desktop PC-n meg át kell írnom különben szarakodik. Ugyanarról a routerről ... Valami nem kerek néha. De majd meglesz előbb utóbb, szóval türelem :P