8196

riftstorm-banner2.jpg

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!

PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra

PvP Szerver: Bloodiron

Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
  • maniac001
    Megcsináltam de ugyanúgy 130kb/s.el tölti a 8gb-t. Így írtam be:

# Copyright (c) 1993-2009 Microsoft Corp.
    #
    # This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
    #
    # This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
    # entry should be kept on an individual line. The IP address should
    # be placed in the first column followed by the corresponding host name.
    # The IP address and the host name should be separated by at least one
    # space.
    #
    # Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
    # lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
    #
    # For example:
    #
    # xxx.xx.xx.xx rhino.acme.com # source server
    # xx.xx.xx.xx x.acme.com # x client host

# localhost name resolution is handled within DNS itself.
    # xxx.x.x.x localhost
    # ::1 localhost
    208.94.26.142 update2.triongames.com
  • lolSL
    itt is van még ingyen kulcs a hétvégére.
  • Bandee
    az előző hozzászólásban kaptad meg a választ ...
  • maniac001
    8 megás ADSL-em van, nem tudom miért ilyen lassan jön le.
  • Me0w
    Azert az us robotics 33.6-os modem manapsag mar nem meno. Egyebkent meg

Anyway, try going to...

C:\Windows\System32\drivers\etc (or whatever the path is on your computer)
    Open hosts with notepad
    Add a line that says: 208.94.26.142 update2.triongames.com
    Save
    Close and reopen Rift patcher
    Do a happy dance.

Also changed countries in main account profile to europe. Then changed back after major update.
  • maniac001
    Sziasztok!

Kaptam kódot én is a hétvégére. letöltöttem a klienst, feltelepítettem, patchel. Ok, 19 óra van hátra. Hagyom hagy csinálja, 8 óra volt hátra és hibaüzenet: Downolad failed remote manifest!
    Nem megy tovább, újraindítom és megint kezdődik a 19 óra. Hát ez kész. Valami ötlet? Így sosem lesz meg hétvégére ha állandóan baszakodik.
  • Bandee
    jól van értem :P kicsit átértékelem mert pvp-ben valóban kicsit más a fontos :D
  • Laroa
    ez az ótvar rakás fos official fansite? :D
  • Prody
    Kaptam kódot hétvégére:)
  • Probatbicol
    Az mmorpg.com-on még van több mint 7000 kulcs...
  • Gyogyito
    Sziasztok!

Az érintetteknek jelezném, hogy a kulcsokat a hétvégi ingyen játékra kiküldtük :) További info itt.
  • Tatyla
    én most a rugót hanyagolom a mage jobban érdekel,végül is nem lóverseny...
  • Laroa
    Nincs heal debuffod, nincs pvp soulod, nincs puncture, nincs blinding powder.
    De amúgy egész jó pve build
  • Rifthungary
    A Rifthungary.com Official Magyar Fansite. Kapott hétvégi Trial kulcsokat! A hírek között megtaláljátok mindenféle e-mailezés nélkül :)Itt találhatók a kulcsok
  • Bandee
    PVP-re vélemény ?
    rouge mdps
  • Prody
    Írtam már!:)

Nagyon köszönöm.
  • Gyogyito
    A blogunk is kapott kulcsokat, az előző hozzászólásomban megadott linken tudsz hozzájutni.
  • DragonKnight
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1272345230&no=5576
  • Prody
    No more uses :(
  • Gyogyito
    Ha esetleg a valakinek szüksége volna Trial kulcsra, a RIFT Variance-on is hozzájuthat. Részletek itt.
  • krisztian922
    Főleg azok után, hogy még trionnál is valahol felhívták a figyelmét a játékosoknak arra bár nemtom már merre xD, hogy csak pár e-mail címről küldött levélnek szabad válaszolni, valamit az övéjük eleve nem lesz helyesírási hibákkal teli :p Tirion xDD
  • BoneDragon
    We're going to be giving out codes for our next "Allies of the Ascended" weekend event! To kick things off, here are 4 codes good for multiple uses (redeem them at the link). Leave a comment to let us know who you gave it to! ^Zann
    EHN6-XF9P-PH2C-D2KR-KCJN
    YNTF-PGZF-W7LC-NPDZ-GQZJ
    JNYW-KZTK-EPPZ-CFXY-7LLD
    Y39K-3TNC-NRCN-JMNZ-LPCW
  • Pari
    hidd el, elegen...
  • Gyogyito
    Sziasztok!

A guild vezetők részére egy felhívás olvasható itt.
  • radical
    Nah jönnek is a spamek. Nem meglepő módon arra az emailcímre amit a riftjunkieson és egyéb rift oldalakon adtam meg...

[email protected]; on behalf of; Trion Worlds Support [[email protected]]

Hello,

Tirion account password has been changed successfully.

Please remember to use your account or the game Tirion world record new password.

Without this change, please contact us immediately Tirion support
    Login: https://session.tri*nworlds.com/login?service=http%3A%2F%2Frift.trionworlds.com%2Fj_spring_cas_security_check <http://www.riftg*mes.net> Support Center

Sincerely,
    Terry Dion World

Nem igazán értem mit képzelnek, tele helyesírási hibával, rossz angolsággal, ki az aki valaha ráklikkel?
  • Goaulds
    Steamen már jön is a cucc :D Kiváncsi leszek mit ad a game...
  • teb
    Röviden: Elég jó az aktivitás. Sok magyar van a szerveren. Amennyiben az Inferno csak elírás, és Infernumot akartál írni, akkor látogass el az oldalunkra, ott megtudhatsz rólunk többet is. (aláírásomban a cím)
  • Goaulds
    4 évet töltöttem el a WoW ban...lassan 4 hónapja nem játszok, de hiányzik valami jó kis MMO az életemből, ahol jó csapat is van. Kérdésem, RIFT ben az inferno Guild et nézegetem és a hozzá tartózo szerveren van jó magyar aktivitás? Nem igazán szeretném kifizetni a játékot ha nincs jó magyar társaság a játékban
  • Madmano
    Miért nem tudok belépni?Eljutok a fnév,jelszó beírásához.De mikor a Play-ra nyomok,vmi szerverre nem tud kapcsolódni.....
  • krisztian922
    Majd elfelejtettem, ground of strength -30% sebzés játékosoktól, picit jó :s meg ez az ami nem csatlakozik global cd-re inferno Én pont a warrior rogue etc. classokat nem ismerem :D de az biztos, hogy ezek jók xD
  • krisztian922
    Okosodjatok mágus terén :p heat wave - cinder burst - fulminate no ezek halálosak :D
  • Running
    Pont ezt akartam írni. Én játszok a játékkal, de asse tudom mivan, főleg ami varázslókra vonatkozik.
  • koschwarz
    imádok beleolvasni az ilyen topikokba véletlenül, tök kínai nekem az egész :DDD (no offense)
  • krisztian922
    Pyromancer részben azért OP mert van egy heat wave nevű skill ami felére csökkenti a skillek castingját és még a gcd-t is csökkenti, lehet ezt láthattad amikor eltolta :p no meg van skill ami nem csatlakozik gcd-re (1-2 buildtől függően) charge-ról meg annyit, hogy ha van egy warlock soul-od akkor az 25%+ charge ha okosan használod fel a pontjaid :D
  • Avenger
    1 healer volt az, mondjuk azt nem értem tényleg, hogy mit erősködtek, simán el kellett volna bújni előle :D Mondjuk én is úgy lettem volna vele, hogy ottvagyunk 6-8an, jön egy mage meg egy healer, akkor csak van esélyünk lelőni :) De az is érdekes, hogy több embert 1 gcd alatt lőtt le a mage, nem vágom, hogy mi az ami az 1400as sebzésre 2-4 1000-1400ast proccol de nem gyenge.
  • Count Adyn
    hát na, 4 hilerel a seggében tápos bárki:D a fulminate 100 charge-ához meg vagy 6-7 spellt be kell vinni, addig életben hagyni felelőtlenség a mage-eket:D
  • Avenger
    Mages are fine, l2p videó :D
  • krisztian922
    Ja hát gondolom ahhoz a 6-8k-s (utóbbit angol fórumokon láttam) azért durva gear meg jó helyezet kell gondolom :s minden buff legyen fenn minden debuff a targeten stb. Én magam egy általános dps/healernek tartom magen van majd 800 SP-m egy 22%-os crittel, egyedül a staffom ami még szar mert T1 instás kék :P (istennek nem esik se IT-ben se CC-ben) de az ilyen 4k-nál nagyobb ütésekre még képtelen voltam :( és az se sűrű ^^
  • Bandee
    ott a válasz, nincsen semmi gond röfivel 50-en sem, csak kell hozzá a greater ;)
  • Avenger
    Gondolom ez is +100% spellpower gömbbel volt, de a buff nélküli sebzés is majdnem kétszer annyi, mint nekem egy partybuffolt finisher kritem :D