Rift - Planes Of Telara

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok

Sajnos anyagi és idõ próblémák miatt nem tudok játszani a játékkal ezért úgy döntöttem eladom. Digital Collector edition-rõl van szó. Minden adat meg van hozzá. 7000 forintra gondoltam. ha valakit érdekel megtalál a [email protected] e-mail címen.

zippofcy
Köszi, még csak 12 vagyok de meglesem miket lehet kihagyni a tree-n.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Nincs addon témogatás, de a kinai gold farmerek biztos fognak neked ajánlai egy tutit. Viszint mielõtt azt használod küld el nekem a karaktereid összes pénzét és nem soulboundos itemét. 10%-ért megõrzöm neked mig a trionnál intézed a hackelt accountod visszaállitását 😄

GW2: Dragonknight.5302

Pari
megbizhato addon forras rifthez?
pure jellegure gondolnek

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

szerintem igen

Prody
Akkor a co.uk-n érdemes ugye?

Nem. a direct2drive.co.uk-n és csak ott 29.95GBP vagyis angol font a sima kiadás.

a direct2drive.eu-n pedig 49.95EUR. Szóval van különbség.

A direct2drive.com-n pedig 49.95USD de ezt EU ip címrõl nem lehet megvenni.

Prody
Okés. D2D-rõl 30€ ugye?

BETA volt a trial

Egyenlõre nincs Trial lehetõség.

Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com

nem akarlak en eluldozni, csak nem birom a sirast.. a jatek kurva jo, talalsz egy jo tarsasagot, akkor megjobb.
lvl50 sztem jovo het kornyeken nekem is meglesz, kivancsi vagyok azutan..

anti hero

Prody
Trial lehetõség van akármilyen módon? BETA-t kipróbáltam, most is benéznék, hogy milyen.

Köszi

antgecc
Megvettem, 1 hónap még él, újabb hónapot nem fizetek be, account továbbra is eladó, viszont ha már megvettem és él a játékidõ elmászkálok vele, csak hogy ne legyen totál kidobott pénz. Ez max 1 óra játékidõt jelent naponta. Szal de, húzok a búsba. De addig is remélem nem gond, hogy érdeklõdök. Mert mint mondtam már akkor is, a játék jó. Bár ezt gondolom nem fogtad, miközben letrolloltál.

Azért kösz az infót.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

nem, magas szinten jó a melee

Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0

Dreadcall tolja paragonnal és nem is rosszul.

Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0

Morpheus_v2
Warfronton most kicsit megfogyatkoztak a sabok, de több lett a stuner rogue, a manaszívó vk, pár szívatós mage (domit nem látok mostanság) és ugyebár a mm. Vk kapni fog nemsokára nerfet a manaszívására és akkor abból is kevesebb lesz. 40-49-es warfrontról van szó.
Bétában nagyon ütõs volt a paragon, nem tudom hogy azóta mi változott.
Ah van, pénzt a questeléssel és crafttal vagy gyûjtögetéssel(mining, nyúzás és favágás-növénygyûjtés(most perpill nem jut eszembe.)) lehet leginkább keresni.
Itt a hivatalos válasz a letöltési és patch problémákra.

rift.variance.hu

nem ugy volt, hogy huzol innen a busba? meg sirtal is, hogy nincs kedved mmozni?

vedd fel az osszes gyujtogetot, butcher forage mining aztan szort az AHba a cuccot.

nekem 2 gyujtogetos van es egyszerre lehet mind2t trackelni

anti hero

Running
Warfront élmények. 159 varászló/híler/íjász és Running a tõrössel. 2 perc alatt annyi nyilat kaptam, hogy a gondoltam beállok sün kapitánynak.

Ez a tendencia végig így marad?

antgecc
Paragont tolok, viszont magamon kívül még nem nagyon láttam és itt sem beszél róla senki. Van vele valami baj? Nekem bejön, csak nulla aoe a hátránya jelenleg 11-es szinten.

Másik: van itt is aukciós ház? Mivel lehet jól pénzt keresni? Mining itt is, mint wowban? Craftolós szakmát nem szeretnék felvenni, semmi kedvem tökölni vele.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

s0n1c
kiválasztottad a legjobb solo kombot 😊

build (én ezt használom jelenleg szintezésre)
lvl 46 50.000 favor earned 😊

Nem igazán vannak szerintem annyira kifinomult buildek még, csak pakolgassad ahogy jónak látod, nem drága a respecc. Szintezéshez próbáld elosztani a pontokat, tehát ilyen túlélõs, aoe sebzõs dmg-es témát. 😊

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

zippofcy
Köszi, Guardiant indítottam, a Defiant zónát majd megnézem késõbb.
Elementalist / Chloromancer vagyok, vmi jó build nem ártana, egyelõre összevissza speccelem magam.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Ne is hagyd, egyik legjobb insta amivel eddig találkoztam, nagyon ötletes hogy az évszakok váltják egymást, meg minden 😊

Ha guardian vagy akkor silverwood zóna, Realm of Fae. lvl18-tól lehet/érdemes bemenni.

zippofcy
Az elsõ insta hanyas szintû és hol található? (semmiképp nem akarom kihagyni)

kigyi
Nekem pénteken lejött kb. 2 óra alatt és semmi hókusz pókusz, gondolom akkor még rendben volt a szerverük körül minden. Azóta 3 javítás volt hozzá 2 kisebb és azok is jöttek gond nélkül. 😊 Valószínûleg szerencsém volt 😊 (annyival szedte az eddigieket amennyit tud a netem.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

zippofcy
Végül is 4 óra lett nem 2.

Bandee
updatet szedi 3.2k/s-el jéézusom 😄

Nagyon sokan szopnak most ezzel és valószinüleg ez a workaround csak elfed valami hibát. De amúgy a két óra elfogadható tempó.
Az elõzó kérdésedhez pedig azt javaslatom:
Ha már van guild akit kinéztél magadnak akkor az oldal kérdése is megoldott, ha még nincs akkor csinálj magadnak egy Guardian és egy Defiant altot és gyõzõdj meg saját szemeddel.

De ha rám hallgatsz akkor a Guardian 😄
Gondolom a FAQ-t már elolvastad, itt pedig megtalálhatod az összes magyarországi guild elérhetõségét plusz néhány hasznos információt.
rift.variance.hu

Omlás
Én is töltöttem cirka másfél napig 😄 volt mikor jött rendesen volt mikor belassult, mint az állat, de leért 😄.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

zippofcy
Köszi ez megoldotta, 10k helyett most már 350k-500k közötti sebességgel jön.
Azt nem értem az elsõ 4GBt hogy húzhatta le 6-8mbyte/seccel, na mind1 így összesen két óra alatt lenn van a 8.32GB az még elviselhetõ szvsz.

Ja az elmúlt két napban szivás van a letöltések körül. Hivatalos ok nincs, de van egy community megoldás ami sok embernek megjavitotta a dolgot.
A hiba valahol a DNS szerverek körül van.
A megoldás:
WindowsXP: start menü-> futtatás notepad.exe %SystemRoot%\system32\drivers\etc\hosts

Windows Vista vagy Windows 7.
inditsd el a notepad.exe-t rendszergazda-ként, majd nyisd meg a 'C:\Windows\system32\drivers\etc\host' file-t
a file aljára szúrd be az alábbi sort
208.94.26.142 update2.triongames.com

mentsd el a file-t inditsd újra a patchert.

zippofcy
Letöltése mondjuk jó szar, elindul 8 mbyte/seccel, aztán 1-2 perc után lemegy 10kbyte/secre. Újraindítottam párszor, így lejött 10 perc alatt 5GB. Most meg már 10b/s-el se jön, kiírja hogy error 1033 vagy 34. (routert kihúztam, firewallt kikapcsoltam)
Remélem maga a gama nem ilyen bugos. 😞

gratula

Guardian a szebb.

Count Adyn
Nah tegnap végre én is 50 lettem😊)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

zippofcy
A WoWnak télleg lowpolys (kevés polygonból álló) a grafikája, de még így is mikor kijött 2005-ben vennem kellett hozzá egy AMD64-et 6800as Geforce-al (csak ez utóbbi 70 ezerbe fájt anno) hogy normális sebességgel fusson 1024x768-ban.
Egy MMORPGnél figyelembe kell venni hogy van mikor több tucat játékost kell leszámolnia a gépnek mert ennyi van egy helyen egyszerre.

Én szerettem a DAoCot, az exploitokat (pygmy tanglizás Albiban, chanteres + buffbotos mókázás Hibbiben, meg a farkasemberes DoTozás Midgardban) a PvP része annyira nem jött be a "mezzalot" miatt, meg sajna rájöttem hogy az elsõ karim (a skald) tetszett a legjobban. De így is vagy 4 évet elvoltam vele, nálam 4/5.

A WoW viszont hiába nem tetszett a grafikája elsõre, 2 évig tök jól elszórakoztatott. Ami nem tetszett benne az a fos raidek. Egy, max 2 groupos instákat kellett volna csinálni, mert 40 emberbõl mindig van csomó aki nem oda figyel, AFK, bénázik, szal elbassza na. Meg hogy ismételni kellett volna õket ezerszer. Meg a PvP része se tetszett (PvP szerón voltam pedig de DAoC után visszalépés volt). De összességében még így is az tetszett a legjobban az összes közül, mert az endgame-ig (raidek ismétlése) tökéletes élméntyt adott. 5/5

Amúgy meg WoW óta próbáltam a:
1. LoTROt: öregerdõ nagyon tetszett de a többi zónája csak átlagos, insták 4 pont az ötbõl, játék egésze 4/5.

2. Age of Conant: grafikára nagyon jó, kezdõ zóna 5/5, aztán még volt az a zóna ahol a két hadsereg támadta egymást, ezen kívül az egész játék TÖKÜRES volt. Insták 1/5, az meg hogy küldibõl se volt elég és a dögunalmas kastély küldiket kellett volna ismételnem ... az egész játék olyan volt mintha kiadták volna 1/3-ad részben készen. 2/5 (itt vettem használtan 5 ezerér)

3. Warhammert (grafikája alig jobb a WoWnál, pláne Age of Conan után volt csalódás, zónái uncsik, de az elsõ igazi instája az a barlang izé na az tetszett), PvPje hááát ... ilyen tömegizé, na mind1. 3/5

4. Aion: grafikára tetszett, kasztok is okésak, zónák közepesek de az instái szarok, endgame content szintén, PvPje nem fogott meg (igaz sokat nem láttam belõle de nekem ez a repkedés már sok 😊 ) ja meg egy idõ után már úgy kellett vadászni a questekre. 3/5.

Rift most jön lefelé, kíváncsi leszek rá mit tud majd. Pont belefér az idõmbe a GW2-õig. 😊

Kérdés: A Guardian és Defiant zónák közül melyik a szebb? 😊

A blog jobboldali részére a mai naptól felkerült a játék hivatalos twitter feedje és a hivatalos fórum developer tracker feedje.
Jó olvasgatást.

rift.variance.hu

Hát aki raidelni akar (BTW greenscale world first megvolt tegnap) az jó sok kajával és egy raklap taktikai atomtöltettel készüljön a sárkány ellen.

Potom 250%-ot tolt a Trion a sárkány hp-ján ami igy jelenleg:
Greenscale HP at 100%

Morpheus_v2
Ahogy nézem nem jeleníti meg. 😞 Itt a link hozzá: pic
Morpheus_v2
és még ha a jelszavuk a password...

Na idekopizok én is egy képet amit az egyik cimbi csinált. Én azóta is ezzel a képpel reklámozom a játékot. 😊 Bocsi a túl nagy lesz...
Fpocok
Én nem tudnék úgy játszani ezzel, hogy közben mindig a wowra asszociálnék. Fõleg amióta jönnek a tünetek a cata kapcsán.
Persze nem azt mondom, hogy szar. Csak nekem a wow marad az alfa és omega 😄 Ha megint mmoznék, akkor csak azzal.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hát nem tudom, én is igen sokáig wowoztam, szerettem is. Viszont valahogy teljesen új élményt ad ez a játék. Nem csak azért, mert új játék. Insták sem úgy lettek megcsinálva, hogy behúzol mindent, aztán aoe és társai. Szükséges a kellõ cc, meg support heal. Riftek, inváziók is igen élvezetesre sikerültek. Részemrõl engem Trion bácsi/néni megvett egy jó idõre.
hát az a darwin dijas emberke aki ugyanazt a jelszót használja mindenhol, az megérdemli hogy a kinai hackerek szárazra szivják az accountját.

Szerintem a Trion pont abba trafált bele a Rifttel, amit az autógyártók már évtizedek óta tudnak: nem kell feltétlenül mindig mindent újítani, ami jó azt át kell venni. Ha kijön egy új autómodell, senki sem fanyalog, hogy olyan fék, meg kuplung van benne mint a többi kocsiban. Lehetne vagánykodni négyzetes, vagy ovális kormánnyal, meg tejüveg szélvédõvel, de nem biztos, hogy szeretni fogják. A fogyasztók szép, megbízható kocsit akarnak, az se baj, ha élmény vezetni.
És a Rift pont ilyen, szép, megbízható, élmény vele játszani:

Így jár az aki sokat bámészkodik:

Morpheus_v2
Nem rossz ötlet, de ezzel csak az a baj hogy az e-mail címünkkel logolunk be a játékba, amit nyilván már a kedves hacker is tud. És ha valakinek ugyanaz a 2 jelszava, akkor ugyanúgy bukta.
Omlás
Hát nem tudom nekem semmi bajom nincs az UI-val 😄 úgy jó ahogy van.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

s0n1c
Zomg, úgy néz ki az ablak, mint wowban... Szarazegész!!!