Rift - Planes Of Telara

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én megvettem még a béta környékén és nem bántam meg, mert tetszik a játék.

szerintem egyedül a zsák miatt megérte, a mount is beadja, bár iszonyú ronda bûnronda, kegyetlen, de mivel iszonyú mennyiséget kell gyalogoli, minden plussz számít.
nem zsugoríságból, de lvl20on nem vettem helyette mást, viszont lvl40es 90%os mount sztem mindenképp kell, mint említettem kurva sokat kell lovagolni, és lvl50re is összejött a 125 platkó hogy megvehessem az epixlovat.
zárójelben jegyzem meg (de jó hangosan), hogy a lvl40mount ISZONYÚ elõrelépés (fénysebesség, vagyis inkább elképzelhetetlen sebesség a 60%mount után, a 90 és 110%között nincs ekkora érezhetõ különbség (sztem), de gyorsabb ez tény. lvl40én sztem aki nem mazochista az vegyen mountot!

a fegyver rúna "nemrossz" de ritkán szoktam már használni, az ajándék pet meg ocsmány. (szerintem)

mindent egybevetve, nekem megérte a CE, de döntse el mindenki, hogy áldoz-e rá, nekem az a plussz ojró nem volt tétel...

anti hero

Tatyla
aham,na annyit nem ér...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

KBB
10 juro

http://parallelorealms.blogspot.com

Tatyla
simárol CE-re upgradelés az mennyibe kerül?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Arról még gyõzõdj meg hogy amikor a játék elindul, akkor az ATI overdrive felcsörlõzi-e a core meg a ram órajelét. Mert ha energiatakarékos üzemmódban marad akkor kb. félgõzzel megy.

GW2: Dragonknight.5302

Sáska
igen, ezeket megcsinaltam amikor a legutobb javasoltad, de nem hozott akkora teljesitmenybeli javulast.
Most pont olyan beallitasokon jatszom, mint DragonKnight (ezt elfelejtettem irni, hogy az ultra beallitasokrol meg lehuztam az arnyekot meg az AA-t).
megprobalom a 10.4-es catalyst preview-t, hatha az segit valamennyit. Amugy headstart elott toltam egy format C:\-t, szoval szuz gepre toltam a jatekot.

MrStokes
@Dragonknight, Avenger: koszi a valaszokat, sztem CE lesz. 😊

@Avenger: amit en irtam 12K-ert az is csak kod lenne, szoval erdekelne a dolog, irtam is pm-et!

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Avenger
Igen a többi mount is 60%os. lvl40-en lehet venni 90%ost és 50esen 110-est. Alapból 20 slotos a táska, és 6os szintig questekbõl lehet kapni 3-4 darab 4 slotos táskát, utána egy kis pénzmagért cserébe lehet nagyobbat venni general goods árusnál.
Mellesleg tudok adni neked CE kódot 8000 ft-ért. Volt egy kis túlrendelésünk Count Adyn-al 😄 Ez csak kód, doboz nélkül.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

A mount bûn ronda de megspórol neked 2 platinát akkor amikor 2 aranyad se lesz.
A zsák 24 slotos, a sima craftolható táska amit max szinten elõállítanak a kézmûvesek 18 slotos. És ha nincs a guildben olyan ember aki ilyet tud neked gyártani ingyen akkor szintén egy ló ára, egy 12 slotos lootolt táskát akármikor el tudok adni az AH-ban 50 aranyért.

MrStokes
Nezegettem a CE-t. Poenos ez a 2feju teknos mount, backpack ferohelyenek 24 slot-ra emelese is hasznosnak tunik, a pet is mokas.

Az elsokent elerheto tobbi mount is 60 % speed bonuszt ad?
A backpack alapvetoen mekkora ferohelyes?
Milyen hamar jut az ember fia/lanya uj bag-hez?

12e HUF-ert kaphato a CE, csak meg nem tudom eldonteni, hogy akarom-e. 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Avenger
Ilyen gépnél szerintem minden trükk nélkül is 40fps-el kéne mennie ultra+ részletességgel. Volt régebben valami dll trükk, ati kártyánál segíthet elég sokat, ahogy olvastam.
Nekem is 20-30 közt megy Ultra beállításokkal, igaz csak 1280*1024, de fele akkora processzor, ram, és 8800GT. Szóval szerintem valami software probléma lesz az. (vagy az amd videókártya 😛 ) 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Fps téma:

jelenleg scarwood-ban 80 fps, rift raid esetén pedig min.40 fps az eredmény.

gép: I7 870(4 mag, 8 szál), gyári órajel, 4GBRAM Win7x64,
Graf: ATI HD5870 1GB RAM 10.4-es catalyst preview és a legújabb app profile ( ez a driver szépen hozott fps-t)

felbontás és beállítás: 1920x1080 fullhd, ULTRA beállítások, NO AA, max objektum detail, max látótávolság, árnyékok csak a környezetbõl.

TDC Geronimo
van pár trükk, amivel +15-20 fpst ki lehet csikarni különösebb látványbeli különbségek nélkül. Ilyen pl az AF 16-ról 8ra levétele, AA kikapcsolása (nagyobb felbontásban itt nem is igazán van rá nagy szükség) illetve a lightning 10-rõl 8ra levétele is +10 fps kb. Ha régebbi a videókari akkor az árnyékok kikapcsolása is adhat +15 fpst.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Sáska
Nalam sokkal alacsonyabb FPS-t produkal a gep, mint nalad, es nem ertem miert..
a kovetkezo konfigon jatszom:
Processor Intel Core 2 Duo E8500 (3,16/1333/6M😎
4 GB RAM
Sapphire Radeon HD 5870 Vapor-X 1 GB
24-es monitoron jatszok 1920x1200-as felbontasban.
Par hete a regi HDD-t lecsereltem egy SSD-re.

Ultra beallitasokkal atlagban az FPS-em 20-30 kozott mozog. Meridianban vagy Rift eventkor ez leesik 20 ala is.. probaltam High beallitasra tenni, nem sokat valtozott a helyzet FPS-ben (<5), igy maradtam az utlranal.
Legfrissebb ati driver van fent.
Nem ertem mi lehet a gond?

Hát igen,
Érdekes hogy miért pont 30-napra jelenik meg az új tartalom meg a raid...
Mert pont akkor jár le az elsõ 30 nap. Aki meg akarja nézni az minimum még egy hónapra befizet.
A következõ hónapban pedig megint lesz valami, mert a TRION szerint kisebb tartalmi update-tek 4-5 hetente fognak megjelenni, míg a nagyobb lélegzetvételû dolgok 8-10 hetente.
Ha ezt tartani tudják akkor mindig lesz rá ok (elõre láthatólag ebben az évben biztosan) hogy a játékosok megint csak befizessenek a következõ hónapra.
A fejlesztési költségek pedig a jelenlegi populáció mellett nagy valószínûséggel visszajönnek az év végére és onnan már tiszta profitot hoz a buli.
Persze itt lihegnek a nyakába a nagy nevek mint a SWTOR vagy a GW2, ami biztos fog okozni nem jelentéktelen mértékû elvándorlást. De ezek legfeljebb az év végén fognak gondot okozni addig pedig mindent megtesznek hogy a lehetõ legtöbb játékost megtartsák.

MrStokes
Ertem, koszi.

Ahogy igy elnezem, ezek a sracok nem csak a kezdeti, eladasbol befolyo penzre hajtanak, tenyleg komolyan gondoljak.

jól érted.

MrStokes
Ertem, koszonom a tippet.

Ha jol ertettem, az adatlapon kell UK-t kivalasztani es ezaltal mar az elofizetes letrehozasakor is a font fog megjelenni mint fizetoeszkoz, illetve majd fontban fogjak vonni a penzt.

TDC Geronimo
Default UI. Layout editorral pakolgattam odébb pár dolgot, de semmi extra. 1.1be meg be lehet állítani majd fadere az összes éppen nem aktív HUD elemet.

Avenger
Pontosan, ahogyan alattam írják a többiek 😊

állitsd át az országot ahonnan játszol UK-ra és akkor tudsz fontban fizetni, sokkal jobban jösz ki úgy

Az úgy jön ki hogy az országnak beállítod UK-t és fontban fizetsz.
az pedig 36GBP.

lecserélni nem lehet az UI-t, de minden ablakot át lehet helyezni és méretezni ahová csak akarod.

MrStokes
Ertem, koszi. Akkor amit en latam, az meg vmi korabbi, esetleg betas lehetett, vagy nem tudom. Abban a sarga es szurke/ezust szinek dominaltak, de nagyon nem tetszett.

MrStokes
Ennyi tenyleg nem sok 6 honapert, csak nem ertem hogy hoztad ki ennyire. En most neztem Rift eu oldalon, hogy ha marc. 31-ig valasztod a 6 honapos elofizut, az 54 Euro, az meg jelenleg 14500 HUF.

Bandee
az õ képein az alap ui van, aminek nincs is replacement-je. lévén semilyen addon nem támogatott hivatalosan. egyelõre ...

Bandee
most nem azért, de annyira relatív hogy kinek mit jelent a "jól megy". 6850 tapasztalat kell ? high-on tökéletes 1680x1050-be ([email protected] mellett). a játszható azt jelenti hogy 60 fps (vsync-el limitálva) és a leghúzósabb helyeken is az marad (sanctum pl kismillió emberrel,35-60 között). instákban fix 60, outdoor 1-2 shader intenzívebb helyen leesik 40 környékére, de többnyire fölötte. nálam ezt jelenti a "játszható". nem a 15-16, meg másoknál a 20-30 fps. remélem megfelelõ válasz volt 😊

MrStokes
Tenyleg nagyon szep a kornyezet.

Azt szeretnem kerdezni, hogy a kepeken lathato UI az a default, vagy vannak mar a jatekhoz UI replacement-ek?

Par napja nezegettem egy csoka youtube-os videoit es nagyon nem tetszett a benne szereplo UI. Viszont a te kepeiden szereplo UI nagyon is kellemes benyomast keltett bennem.

kigyi
5830-al játszom a moncsin 1680*1050-ben, néha a plazmán amikor nincs hely a gép elõtt akkor 1920*1080-ban. Az aláírásomban lévõ 3! éves konfiggal (csak a kártya változott azóta). Nincs vele gondom, volt néha 15 FPS körül, de ettõl a konfigtól ennyi bõven jó. Többnyire 40+ FPS-em van mindenhol, csak a raid-ek alkalmával esik 20-30 közöttre.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Sáska
mekkora felbontasban jatszol?

Fritz Von...
Figy. Nekem 4850-nel fullHDben ultra beállításokkal simán megy. Csak extrém esetben lassul be, de akkro is még 10-16 FPS simán. Azon kívül 30-45 FPS. Ezek közül bármelyiket is választod, fényévekkel erõsebb a 4850nél. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Sziasztok. Na a vas megvana alá,de kérdésem az lenne ,hogy FULL HD-hez elég egy MSI ilyen VGA Riftben mondjuk Ultran ,csak shaderek nélkül? vagy ehhez máregy 6950 vagy 560ti kell? mert havernak 6870-el tök jól megy Ultran csak nem vágom ez a VGA kicsit lasabb,de mennyivel . Van valakinek FULL HD-s 6850-es tapasztalata?
nagyon fasza, hiaba ami szep az szep!!!

anti hero

instazni kell (baromi sok mob, sok xp, cucc)
questeleni, riftraidelni az utolso szinteken
én a varosban szoktam volt kiloggolni, a rested is besegit.

rohadt gyors a fejlodes : )

anti hero

IPP: 100+ quest
SM: ~70 quest
SS: 100+ quest

1 quest 4-6k xp, 1 kill ~500 xp.
A matekot rad bizom.

Ti akik már max lvl-ek vagytok, lvl43-48at hogy húztátok ki?:s LH alig ad már lvl43on xp-t, questek xD unalmas már és kell vagy száz egy szinthez 😄(lehet most túloztam xD) szeretnék már 50es lenni 😛
Világos oldalnak nevezni a vallási fanatikus inkvizítorokat több mint merész 😄

Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0

TDC Geronimo
Ez a zóna meg az insta is pron néz ki :y

vigyazz
a radskorpio tamadni akar!

!!

anti hero

TDC Geronimo
Ez

Van valami ötletetek arra, hogyan érdemes/lehet a lehetõ leggyorsabban pár jóféle cuccot lvl50en összeszedni? Mage vagyok ha minden igaz holnap 50 és mivel 30-án jön ez a world event arra gondoltam mivel úgyis van idõm szeretném a maximumot kihozni. Egy guild mate mondta, hogy egy hét alatt sok pvp-vel rengeteg itemet lehet úgy szerezni de nemtom ez-e a legjobb döntés mert az pvp gear :s a world event meg gondolom valami pve dolog lesz.
azmiaz

anti hero

oda kell menni ahol tetszik!

nekem a technokratak jobban tetszenek bár van epicvalmeramount is
beadja (lájk)

anti hero

Tatyla
1.nem akartam pvp szerverre menni
2.béta alapján jobban tetszett a "világos" oldal 😄

jazzy
Köszönöm! Nem tudom miért nem találtam meg..
BoneDragon
Ez olyan semmilyen. Azt hittem nagyobb durranás lesz.

Me0w
http://update2.triongames.com/patcher/public/Rift_LIVE_Patcher_setup.exe

Together we'll fly someday...

jazzy
Ha van account, viszont nincs nálam a DVD, le tudom tölteni netrõl a klienst valahonnan?
TDC Geronimo
Nekem maradt a moncsicsi, de egyre jobban tetszik <3

TDC Geronimo
rohatt 😞