8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
maniac001 #5675 Egyébként köszi a variance-nak a trial kulcsot, ma megrendeltem. Szerdán jön a game. Ez a 2 nap pokoli lesz :) -
maniac001 #5674 Mageként két tree-t is próbáltam- Necro/warlock és most a pyro/elementalist. Mindkettővel nagyon jól lehet szintezni. -
Gyogyito #5673 Cleric: én az inquisitor + cabalist párossal szintezem, ranged single + aoe dps. Ha nem vagy mohó ( 5+ mob ) akkor down time nélkül lehet vele haladni. Most dolgozom, de ha nem felejtem el, majd linkelek egy buildet.
Mage-ről majd nyilatkozik valaki, aki ért hozzá :) -
#5672 szasztok
mage-hez es cleric-he milyen szintezo buildet (soulokat) ajanlotok?
Fokepp solozasra gondolnek...
koszi
-
#5671 A pyrot a gos miatt szapulják pvpben, mert finoman szólva imba az a skill. Emiatt nagyjából wfra mageként csak pyrora érdemes specelni. Ez a skill, a gos, egyébként számomra is egy talány ebben a játékban. -
#5670 jahogyja :D -
#5669 twitter/facebook... :D -
#5668 most vagy fórumozok vagy játszok,amugy ott még csak a reggeli restart kiírást látom... -
#5667 Fórum :p -
#5666 ja jó nem voltam online... -
krisztian922 #5665 Van valami 15perces szeró cucc most. -
#5664 restart van, írták. -
#5663 Én minden évben elégettem a dömpereimet. -
#5662 basszus most van update vagy csak simán összeomlott a login szerver? -
krisztian922 #5661 Poén is az :p annyi, hogy a pyromancer olyan soul aminek iszonyat nagy a burst dps-e, szal pár sec alatt annyit kihoz magából hogy ^^ emiatt szapulják annyit szerintem :p mert ez ugye pvp-ben nagyon is látszik, mivel ott nem percekig harcolsz. -
#5660 Mi is műanyag katonákat gyújtogattunk -
#5659 Innen tájékozódtam...
Gyerekkoromban is eléggé piromániás voltam, gondoltam nem baj, ha itt gyújtogatok kicsit. -
Madmano #5658 Ja,igen...Warrior-ról van szó. -
krisztian922 #5657 Próbáld még ki mágusnál a stormcallert :P valamint a warlockot azok is jók :D nem csak pyromancerből áll a világ, sőt az csak jó aoe-single target dps de egyikből sem a legjobb :D csak cool mer' tűzmágus xD -
#5656 a pyro miatt meg kapsz egy -t :d -
#5655 -
#5654 Kipróbáltam a mágusokat. Pyro az egyik build, chloro a másik. Minden mmo-ban hánytam a varázslóktól, de ebben a buzi játékban még ezek is élvezetesek. A chloro-val képtelenség meghalni, vagy max 4-5 mob felett, pyro meg keményen odabasz a sebzéssel. Tök jó váltogatni őket, éppen melyik a célszerűbb.
Végre egy mmo aminek szórakoztató majdnem minden perce. L2, AoC, WAR, Aion után tiszta felüdülés a játék. -
Bhalage #5653 egyáltalán warri rogue v clericről beszélünk :o) -
#5652 milyen classról beszélünk ? mindnek más a gyengéje és erőssége .. -
Madmano #5651 Egy brutál tank soult adna valaki?
-
Bhalage #5650 a kurvak vere folyjon patakokban van -
Bhalage #5649 nem.
sztem cska nagyon alacsonyszintu vagy, kesobb lesz egy olyan skillje (nezd majd meg a talentfat ott van az vhol:) hogy a kovetkezo 8? fire spell vmi irdatlan keves manaba kerul, no es ezt add hozza a rotaciodhoz. manaregenes bubble nem is tudom milyen, de akar azt is le lehet tenni, nem probaltam
amugy az warlock cucc sem rossz, de sztem kevesebbet tolt vissza, mint amennyit ellosz : ) szal allandoan nyomogatni kene
sztem alacsony szinten mindenkepp vmi petclassal (elementalist/necro stb mint kes a vajban..) toljad es lvl20 utan amikor lehet varialgatni es kapsz mar jopar fontosabb skillt erdemes kiprobalni ezt azt! -
#5648 ott a válasz :) -
#5647 Vedd fel a warlock soult (8pont), megszünik a problémád. -
maniac001 #5646 Háét ez a game sokkal jobb mint vártam. Most egy pyro-elemtalist karit próbálok, imba.
Van egy out of comban manavisszatöltő skillje, de iszonyat fogy a mana. Bossharcokon nincs a pyromancernek managondja? -
#5645 tooltipben kiírja hogy wisdom ill int mennyi spellpower-t ad. a spell power-re viszed pedig kiírja mennyi bonus megy belőle az adott castra.
pölö 100-as heal. 1 sec cast és legyen +100 "dps" spell power-ből akkor 100 + (1.0 x 100) = 200-at fog healelni. Hot-oknál (heal) illetve dot-oknál értelemszerűen nem a teljes időre vonatkozó bonus adódik hozzá, hanem csak valamennyi része. Erről hivatalos fórumon nem találtam még utalást ... Ahogy arról sem hogy instant cast mennyi kap meg a spell power "dmg" bonusból (más mmorpg-knél 0,4 szorzót kap az instant általában)
remélem érthető lett :D -
Madmano #5644 Mace-t használhat warrior 50en? -
#5643 Ezt sajnos nem tudom, pvp miatt én wis/spellcritre gyúrok (serendipity) :)
Töltsd le a parsert, majd seggpucéran toljad a healeket, aztán adj wis buffot karidnak és nézd meg a differenciát, jobb ötletem nincs. -
#5642 Ertem, thx.
Azt nem tudod, hogy a healing done-t hogy szamoljak?
Tehat ha mondjuk alapbol a cleric tol egy 100-as healt, akkor ez a heal mennyivel lesz nagyobb, ha pl. van +10 wisdomja vagy +10 intelligence-e avagy +10 sp-je?
-
#5641 EZ moder!44 -
Bhalage #5640 tegnap kiprobaltam pyrot egesz durvulens o_X -
#5639 természetesen, ha inq/cabalist, tehát offensive cleric vagy akkor int :) -
#5638 clericeknél, ha jól emlékszem 1 wis = 0.75 sp (int = 0.25 sp), a healek többsége is wisdom alapú, plusz manaregen miatt nagyon fontos
wis > int = spellpower > spell crit, focusnak nincs hatása -
#5637 ha cleric vagy mindenkepp a wisdom a fontosabb -
#5636 valaki meg tudja mondani, hogy hogy mi az osszefugges a wisdom es a spell power kozott?
Lehet-e szamszerusiteni: +1 wisdom = ?? SP avagy forditva.
tegnap expert Iron Tombs-ban esett egy jo kis pajzs, ami melle ha berakok egy 1H macet, akkor a mostani 2H staffomhoz kepest nyerek kb 18 wisdomot, 20 int-et, nemi focust meg armort, viszont elesek kb 200 SP-tol.
ugyhogy most nem tudom, hogy melyikkel lenne erdemesebb healelni.