8196

riftstorm-banner2.jpg

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!

PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra

PvP Szerver: Bloodiron

Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
  • maniac001
    Egyébként köszi a variance-nak a trial kulcsot, ma megrendeltem. Szerdán jön a game. Ez a 2 nap pokoli lesz :)
  • maniac001
    Mageként két tree-t is próbáltam- Necro/warlock és most a pyro/elementalist. Mindkettővel nagyon jól lehet szintezni.
  • Gyogyito
    Cleric: én az inquisitor + cabalist párossal szintezem, ranged single + aoe dps. Ha nem vagy mohó ( 5+ mob ) akkor down time nélkül lehet vele haladni. Most dolgozom, de ha nem felejtem el, majd linkelek egy buildet.
    Mage-ről majd nyilatkozik valaki, aki ért hozzá :)
  • Jockey
    szasztok
    mage-hez es cleric-he milyen szintezo buildet (soulokat) ajanlotok?
    Fokepp solozasra gondolnek...
    koszi
  • s0n1c
    A pyrot a gos miatt szapulják pvpben, mert finoman szólva imba az a skill. Emiatt nagyjából wfra mageként csak pyrora érdemes specelni. Ez a skill, a gos, egyébként számomra is egy talány ebben a játékban.
  • Tatyla
    jahogyja :D
  • TDC Geronimo
    twitter/facebook... :D
  • Tatyla
    most vagy fórumozok vagy játszok,amugy ott még csak a reggeli restart kiírást látom...
  • TDC Geronimo
    Fórum :p
  • Tatyla
    ja jó nem voltam online...
  • krisztian922
    Van valami 15perces szeró cucc most.
  • TDC Geronimo
    restart van, írták.
  • Running
    Én minden évben elégettem a dömpereimet.
  • Tatyla
    basszus most van update vagy csak simán összeomlott a login szerver?
  • krisztian922
    Poén is az :p annyi, hogy a pyromancer olyan soul aminek iszonyat nagy a burst dps-e, szal pár sec alatt annyit kihoz magából hogy ^^ emiatt szapulják annyit szerintem :p mert ez ugye pvp-ben nagyon is látszik, mivel ott nem percekig harcolsz.
  • TDC Geronimo
    Mi is műanyag katonákat gyújtogattunk
  • Running
    Innen tájékozódtam...
    Gyerekkoromban is eléggé piromániás voltam, gondoltam nem baj, ha itt gyújtogatok kicsit.
  • Madmano
    Ja,igen...Warrior-ról van szó.
  • krisztian922
    Próbáld még ki mágusnál a stormcallert :P valamint a warlockot azok is jók :D nem csak pyromancerből áll a világ, sőt az csak jó aoe-single target dps de egyikből sem a legjobb :D csak cool mer' tűzmágus xD
  • TDC Geronimo
    a pyro miatt meg kapsz egy -t :d
  • TDC Geronimo
  • Running
    Kipróbáltam a mágusokat. Pyro az egyik build, chloro a másik. Minden mmo-ban hánytam a varázslóktól, de ebben a buzi játékban még ezek is élvezetesek. A chloro-val képtelenség meghalni, vagy max 4-5 mob felett, pyro meg keményen odabasz a sebzéssel. Tök jó váltogatni őket, éppen melyik a célszerűbb.
    Végre egy mmo aminek szórakoztató majdnem minden perce. L2, AoC, WAR, Aion után tiszta felüdülés a játék.
  • Bhalage
    egyáltalán warri rogue v clericről beszélünk :o)
  • Bandee
    milyen classról beszélünk ? mindnek más a gyengéje és erőssége ..
  • Madmano
    Egy brutál tank soult adna valaki?
  • Bhalage
    a kurvak vere folyjon patakokban van
  • Bhalage
    nem.
    sztem cska nagyon alacsonyszintu vagy, kesobb lesz egy olyan skillje (nezd majd meg a talentfat ott van az vhol:) hogy a kovetkezo 8? fire spell vmi irdatlan keves manaba kerul, no es ezt add hozza a rotaciodhoz. manaregenes bubble nem is tudom milyen, de akar azt is le lehet tenni, nem probaltam

amugy az warlock cucc sem rossz, de sztem kevesebbet tolt vissza, mint amennyit ellosz : ) szal allandoan nyomogatni kene

sztem alacsony szinten mindenkepp vmi petclassal (elementalist/necro stb mint kes a vajban..) toljad es lvl20 utan amikor lehet varialgatni es kapsz mar jopar fontosabb skillt erdemes kiprobalni ezt azt!
  • Bandee
    ott a válasz :)
  • s0n1c
    Vedd fel a warlock soult (8pont), megszünik a problémád.
  • maniac001
    Háét ez a game sokkal jobb mint vártam. Most egy pyro-elemtalist karit próbálok, imba.
    Van egy out of comban manavisszatöltő skillje, de iszonyat fogy a mana. Bossharcokon nincs a pyromancernek managondja?
  • Bandee
    tooltipben kiírja hogy wisdom ill int mennyi spellpower-t ad. a spell power-re viszed pedig kiírja mennyi bonus megy belőle az adott castra.

pölö 100-as heal. 1 sec cast és legyen +100 "dps" spell power-ből akkor 100 + (1.0 x 100) = 200-at fog healelni. Hot-oknál (heal) illetve dot-oknál értelemszerűen nem a teljes időre vonatkozó bonus adódik hozzá, hanem csak valamennyi része. Erről hivatalos fórumon nem találtam még utalást ... Ahogy arról sem hogy instant cast mennyi kap meg a spell power "dmg" bonusból (más mmorpg-knél 0,4 szorzót kap az instant általában)

remélem érthető lett :D
  • Madmano
    Mace-t használhat warrior 50en?
  • s0n1c
    Ezt sajnos nem tudom, pvp miatt én wis/spellcritre gyúrok (serendipity) :)

Töltsd le a parsert, majd seggpucéran toljad a healeket, aztán adj wis buffot karidnak és nézd meg a differenciát, jobb ötletem nincs.
  • Sáska
    Ertem, thx.
    Azt nem tudod, hogy a healing done-t hogy szamoljak?

Tehat ha mondjuk alapbol a cleric tol egy 100-as healt, akkor ez a heal mennyivel lesz nagyobb, ha pl. van +10 wisdomja vagy +10 intelligence-e avagy +10 sp-je?
  • TDC Geronimo
    EZ moder!44
  • Bhalage
    tegnap kiprobaltam pyrot egesz durvulens o_X
  • s0n1c
    természetesen, ha inq/cabalist, tehát offensive cleric vagy akkor int :)
  • s0n1c
    clericeknél, ha jól emlékszem 1 wis = 0.75 sp (int = 0.25 sp), a healek többsége is wisdom alapú, plusz manaregen miatt nagyon fontos

wis > int = spellpower > spell crit, focusnak nincs hatása
  • Tatyla
    ha cleric vagy mindenkepp a wisdom a fontosabb
  • Sáska
    valaki meg tudja mondani, hogy hogy mi az osszefugges a wisdom es a spell power kozott?
    Lehet-e szamszerusiteni: +1 wisdom = ?? SP avagy forditva.

tegnap expert Iron Tombs-ban esett egy jo kis pajzs, ami melle ha berakok egy 1H macet, akkor a mostani 2H staffomhoz kepest nyerek kb 18 wisdomot, 20 int-et, nemi focust meg armort, viszont elesek kb 200 SP-tol.
    ugyhogy most nem tudom, hogy melyikkel lenne erdemesebb healelni.