8196

riftstorm-banner2.jpg

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!

PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra

PvP Szerver: Bloodiron

Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
  • TDC Geronimo
    jézusom. trion <3
  • maniac001
    Na ez jó, akkor a mostani gearemet megtartom mert nagyon jól néz ki. Remélem be lehet majd rakni a wardrobe-ba és akármilyen szarul kinéző cuccot kapok, mindig ezt látom majd ami most van.

mikor jön ez a patch kb?
  • sanyiiiii
    Mielőtt valaki félreérti: ezek egyikét sem mondta a trion, csak egy fórumozó összefoglalta a patch note warriorokat érintő részét.
  • sanyiiiii
    Egy kis összefoglaló az 1.2 warrior változtatásokról:

"So Trion basically said :
    - Tanks : We really think that mixing souls should not result in being able to have overlapping abilities working on independent cooldowns. Redundant abilities should really be redundant, so that you are constantly reminded how much having common roots would have made sense. Besides, this allows you to save much-needed space on that action bar of yours.
    - Melee DPS : please focus on 2H, dual wield was intended for rogues only. No, we do not really know what Paragon is supposed to be good at except providing SLI to other builds, either.
    - Ranged DPS : you don't really *need* this, do you ? Get in close and make your healers sweat, so that they are reminded how much they really love you.
    - Support : Something you need. NOT something you do. Tooltip clarified."

Mondjuk 51 pontos rifblade eléggé meele pyro feeling most alpha shardon :D
  • Morpheus_v2
    A wardrobe sztem csak skin tartó lesz, ami felül van mindig és azt látod, így végre van értelme a skin tárgyaknak (steamről és luck pontokért).
  • Morpheus_v2
    Ezt itt már rég meglehet csinálni, csak a gear helyett foglal a táskádban. Mellesleg /saveequip (slot száma(1...)) /loadequip (slot száma(1...)). :)
  • Sáska
    tenyleg jo hosszu:)

azert par reszletet kiragadnek:
    ASSASSIN
    * Serpent Strike: Damage increased. Cooldown reduced from 10 seconds to 8 seconds.
    * Impale: Damage increased.
    * Assassinate: Damage increased.
    * Backstab: Additional damage bonus from Attack Power increased to 100% from 50%. Ability base damage increased. Now has a 6 second cooldown.
    * Murderous Intent: Fixed a bug where this was not giving the correct percentage increase to physical damage.
    * Poison Malice: No longer causes stealth to break when activated.
    * Hidden Veil: Reworded ability description.

PVP/WARFRONTS
    [...]
    * Increased the experience, coin, prestige, favor, and notoriety awarded from completing Warfront daily quests.
    * Increased the Notoriety awarded for Warfront outcomes. Wins award 250, Ties award 150, and Losses award 100.
    * Also increased the amount of Prestige and Favor awarded for losses or ties in Warfronts.
    * The range for receiving rewards from kills in Warfronts now includes the entire zone.
    * The Battle for Port Scion: Infiltrators using Step Into the Shadows will lose their grip on Sourcestones.
    * Updated The Battle for Port Scion Notoriety rewards:
    - Eldritch Vanguard Steed and Noble Guard Valmera no longer have a Notoriety requirement and can be purchased from the General Favor Quartermasters.
    - Friendly-rank necklaces have been upgraded to Epic items.
    - Decorated-rank rings have been upgraded and now require Honored to purchase.
    - Revered-rank weapons have been moved down to Decorated. Two-handed Warrior weapons are now available.
    - Eldritch Vanguard Warsteed and Noble Guard Armored Valmera can now be purchased at Revered.
    [...]
  • BoneDragon
    Nem semmi... O.o
  • Sáska
    koszi!
  • DragonKnight
    http://rift.variance.hu/2011/04/22/teszt-szerveren-az-1-2-update/
  • DragonKnight
    Nem fér ide :D
    Mindjárt kiteszem a rift.variance.hu-ra
  • Sáska
    be tudnad copy-pastelni ide a patch notes-t? Munkahelyrol nem tudom megnyitni az oldalt.
    T.Hanks
  • DragonKnight
    Nem semmi kis pöcsnót. Dolgoznak a Trionnál azt meg kell hagyni. Remélem még tartani fog a lendület egy ideig.
  • maniac001
    Azt hittem a wardrobe olyan mint a wow addon, hogy "elmenthetsz" gear összeállítást, és 1 gombbal átöltözhetsz. Most a wowban ez addon nélkül megy az equip managerrel. Én az aion-ban olyanra gondoltam hogy van egy cucc ami tetszik, szerzel egy jobbat de szarabb kinézetűt, és a remodel segítségével a szar statú de szép gear skinjét átrakhatod a ronda de imba cuccra, ergo úgy alakítod a gear kinézetét ahogy akarod.
    Ez lesz a wardrobe akkor?
  • sanyiiiii
    PTS 1.2 Patch Notes
  • sanyiiiii
    Fixed a cosmetic issue causing the UI to report negative damage when damage preventing effects “attempted” to prevent more than 100% of incoming damage.* In those situations, true damage taken was (and still is) 0.

nem fogok többet -200at ütni :(
  • Bhalage
    jon a jo ido, ilyenkor kell cancelezni, nem a riftben buzdulni :d
  • TDC Geronimo
    Állítólag ezek is lesznek. Patch note még nincs, de szerintem 1-2 nap és lesz

There is now a 5th role slot for 100 platinum.
    There appears to be a rework of the Guild UI
    There is a new planar ability called Quantum Site for 25,000 planarite. Some speculate that this for artifact hunting.
  • s0n1c
    jahogy ez lesz a wardrobe, faszaság, ezt hiányoltam nagyon
  • TDC Geronimo
    Mire gondolsz? Wardrobeval majd alakíthatod kinézeted ahogy akarod a cucc lecserélése nélkül.
  • maniac001
    Item remodellezés nincs at alpha-ban? Jól jönne 1-2 cuccnál :)
    Az aion-ban volt és elég jól használható.
  • TDC Geronimo
    óje alpha serveren van wardrobe már. Valószínű jön az 1.2es patchel <3

• maniac001
    A steampike szerveren 200 WF-ból 21-et (!!!) nyert a guardian. Ez lvl25-ös szint körül van. 50-en is ennyire noob a guardian pvp-ben?
  • Hofigalopp2
    Szerintem az RP játéknézet ösztönzi őket :)!
  • ReTeK
    nagyon jól néz ki, szerintem én a Sagespire-on ilyet soha nem fogok látni itt ha megütnek még bocsánatot is kérnek, lassan az lesz hogy fizetnek csak ne kelljen pvpzni :-)
  • Sáska
  • Sáska
    Hat megprobaltuk a firesand shardon is.
    5 db full raiddel vagtunk neki Sanctumnak, de a hidon elvereztunk.
    A legnagyobb gond az, hogy a jatek engine-je nem tolt be bizonyos mennyisegu karakternel tobbet. Sanctum hidnal az orok gyorsabban spawnolnak, mint ahogy a gep betolti es megjeleniti oket.

Mindenesetre inri fognak egy ticket-et az eventrol, meg megirjak a supportnak, hogy mi a gond.
    Annak ellenere, hogy a taj kb ugy festett ahogy a te kepeden, jo moka volt:)
  • 0Fritz0
    Tudtommal eddig kb. 1-2 raid próbálkozott Sagespire-n Sanctum ostromával, de ők már a híd előtt elbotlottak.

A kép a csata után készült, szóval nem valami látványos.
  • Sáska
    ma este 3-4 raid defiant latogatast tesz Sanctum-ban.
    Sagespire serveren volt hasonlo, vagy esetleg valami tapasztalat mire lehet szamitani / mennyire lehet benyomulni a varosba ennyi emberrel?
  • Egoraptor
    Eladó acc. 50-es cleric 31-es mage - EU Blightweald - Defiant.
    Csak 6 ropi, írj ha érdekel.
  • Running
    Nem kritikaként fotóztam be, kábé 15 percet szórakoztam ezzel, nekem nagyon tetszett, tök vicces.
  • TDC Geronimo
    Most látom pyromancer...EZ moder :d
  • TDC Geronimo
    Minden MMOba van ez a mount bug szinte :D
  • BoneDragon
    Igen, rengeteg helyen van ilyen.
  • Running
    ohóó...

• TDC Geronimo
    "We've signed a multi-year agreement with Korean developer and publisher CJ E&M Games to publish a localized version of RIFT in Korean. You can check out the press release on ZAM! ^Zann"
  • eLiXir
    Valakit érdekel egy eladó account 50es rugóval Steampikeon Guardian oldalon? SZívesen elcserélném mondjuk Minecraftra. Te jársz jobban.
  • Morpheus_v2
    Természetesen viheted tovább a trialosat.
  • drop
    ha megveszem a játékot lehet folytatni a trial accot vagy ujat kell csinálni?
  • morphil2
    Akkor jó. Köszi az infot.