418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
técs #356852 Ne aggódj, csak addig lesznek ilyen értékei , amíg ki nem grindeled, utána úgyis nerfelik. -
vasasgabri #356851 Meg néztem a statodat gratulálok hozzá! De neked is szinte duplája a győzelem a vereséghez képest. -
lexlutor #356850 mi ebben a szemelyeskedes?
szegyenled?
az enyem, amit itt hasznalok.
miert amit te mondtal, h a haverjaidda teszteltetek valamit valahogyan, az sokkal hihetobb :)
mondjuk kis matek a kedvedert: jagdpz e100 170esevel, 1700 mm +/- 25% az ut amit meg megtehet a lovedek. ami testverek kozott is alig lenne eleg egy loltraktorra is.
lovedek, ami elmeleti, mert elmondtak mar parszor, h grafikai elem, de talan egyszerubb igy hivni, mint elemeti csak grafikailag megjelenitett lovedek. de ha gondolod meg rugozz rajta.
-
TuskoMobile #356849 Mutassál egy ilyen videót pls? xD
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.06.23. 20:56:27 -
TuskoMobile #356848 Már személyeskedsz xD pff epic fail
Ezt mindenki ismeri szerintem ezzel nem sokat mondtál.
Ha nem bírod amit írtam egyszerűbb ignorálni szerintem maradjunk ennyiben.
De józan ésszel ha belegondolsz pl: egy átlag TierX 260mm-t átütő lövedék nem tűnik el vékonyabb pl:20mm páncélzaton ha volna minek eltűnnie de a játékban nincs lövedék csak egy lézeres célzó izéd amivel oda pöttyintesz az ellenre persze kapsz egy szép animációs tracert de az történik hogy utána számol a szerver és valószínűség alapján és az alábbi wg-s szabályok szerint összehozza de mivel ez nem szimuláció nehogy már elhiggyed hogy sebészeti precizitásokkal találkozol a játékban épp ezért lett az rng ilyen mert a szerver leterhelt bőven elég a láthatóságot is kiszámítgatnia állandóan azt is tudjuk milyen bugosan.
-
vasasgabri #356847 Ezt értem, de akinek 56k csatánál 78%-os a győzelmi aránya azt nem értem,hogy neki miért jön össze minden? Ha megyek egy 5000 kört és még nyerek is akkor utánna tuti hogy nagyon rossz körök jönnek. -
Userx2 #356846 Béla prémtank Ehh, még ez is meg fogja előzni az FV4202 cserét. -
MrSnail #356845 Az arty gyűlölet már a prém fiókkal is összefügg? Mik vannak... -
TiborTamas #356844 Stílus alapján olyan oldalakat még nem nézhet szerintem. :) -
yossarianHUN #356843 Lényegtelennek lényegtelen, de miután a kollega kijelentette, hogy kamu hókuszpókusz az egész, szükségét éreztem a megemlítésének, csak hogy lássa, hogy bizony, ilyen is van. -
vasasgabri #356842 Már próbáltuk itt a fórumon ezt orvosolni de sajnos nem sikerült, mivel a procim apus és nem tudom a biosban állítani. -
yossarianHUN #356841 Először. A HE az robbanás, azaz splash sebzés miatt szedhet le két lánctalpat egyszerre, úgyhogy eleve hülyeségből indultál ki. Kettő. AP is leszedhet két lánctalpat egyszerre, de ez általában akkor következik be, mikor a lövedéket lejjebb érkezik mint vártad, átüti az egyik lánctalpat (futógörgőket), továbbhalad a tank hasa ALATT, majd a másik oldalon elkapja a másik lánctalpat is. Ilyenkor a tank nem sebződik, mivel a testébe/sebzésmodelljébe nem hatolt be a lövedék, de mindkét lánca leesik, mert ettől függetlenül a külső modulok sérülhetnek. -
#356840 Egy pillanatra megijedtem, hogy a wikipedias DP cikket ajánlod majd neki. :D -
#356839 "Mint mondtam, a tank belsejében a lövedék a kalibere tízszeresét teszi meg (az átütés előtti irányvektora mentén), illetve még külön átütés számolás is vonatkozik az átütő skulókra (a célpont belsejében az eredeti átlag átütésük, plusz a 25 százalékos random faktor, mínusz az első átütéskor átütött effektív páncélvastagság)."
A tank belsejében, ahogy a lex által is bemásolt anyag írja, teljesen felesleges adat a penetration, az csak a penhez, és az external részekhez van. Internalnál töklényegtelen.
A pent, sebzést a randommal együtt amúgy - az én értelmezésem szerint - a kilövés pillanatában kapja meg a lőszer, tehát lősz egyet, a lőszer kap X vektort, Y pennel, és pen esetén Z sebzéssel. Aztán találkozik a páncéllal, és stbstbstb. Jó móka mindezt több 100 csatában több ezer tankkal eljátszania a szervereknek. :) -
TiborTamas #356838 Én (és yossarian is) hivatalos forrás alapján írtam, amit írtam, és nem a saját kis világrendem szerint. Szóval nem igazán van min vitatkozni ezzel kapcsolatban. Javaslom az egészet elolvasásra (ha tudsz angolul), biztosan nem fog megártani... -
lexlutor #356837 te ha ennyire profi vagy, elarulnad az ingame jatekosneved?
amugy:
http://wiki.wargaming.net/en/Battle_Mechanics#Penetration_Loss_over_Distance
Penetration Loss over Distance
Since shell speed decreases the longer a shell flies, the game models linear penetration loss over distance depending on the gun and shell type used:
Armour Piercing (AP) shells experience low penetration loss over distance.
Armour Piercing Composite Rigid (APCR) shells generally experience high penetration loss over distance (the exception are the APCR shells used by tier 10 mediums)
High-Explosive (HE) and High-Explosive Anti-Tank shells (HEAT) shells experience no penetration loss at all.
The penetration values displayed in game indicate average penetration values at 0-100m distance (no penetration loss occurs within this range). Penetration values at higher distances are not displayed. As a rule of thumb, the higher the tier of the gun used, the lower the penetration loss over distance. For example, a Leichttraktor loses up to 17.5% penetration firing AP shells and 51.4% firing APCR shells with its default gun, whereas a Maus only loses about 2% with AP and 15.4% with APCR.
Double Penetration
A shell can continue its flight path after the initial impact, either on the outside of the tank in case of ricochet or inside of the tank following penetration of spaced armour, hull armour or external modules. A shell will continue flying for ten times its caliber (a 100mm shell will continue for 1 meter). The remaining penetration potential is the initial penetration value, randomized at the point of impact +/- 25%, minus whatever effective armour thickness that was penetrated. This remaining penetration potential is then used to calculate whether any other armour plates that are hit can be penetrated. Internal modules or crew members have no armour and thus will always get hit if any penetration potential is left in the shell. -
#356836 A HE az szétrobban, és repeszekkel számol tovább a szerver. X darabbal. Nem a robbanás "hulláma" fogja sebezni a modulodat, hanem a repesz vektora fogja keresztezni a modulodat, ami a HE lövedék robbanásából származik.
További információ általános iskolai kémia: Az anyag kettős természete. :)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.06.23. 20:28:00 -
TuskoMobile #356835 de nem halad semmi ember nem érted??? nincs lövedék omg beszéltek itt zöldséget ti meg szellem történeteket a szellem lövedékről miről beszélsz? leszed itt akkor leszedi ott akkor mégis mennyit haladt már többet mint amit írtál de amúgy megsúgom nem ap apcr ami mind2 lánctalpat letudja szedni hanem ált.HE magyarán robbanás xD
-
TiborTamas #356834 Attól, hogy valakinek 60% a winrate-je, az nem azt jelenti, hogy minden meccset lehoz/megnyer, ezt nem értik meg sokan. Csak annyit jelent, hogy átlagban 10 meccsből 1-el többet nyer meg, mint azok, akiknek csak 50%. Vagy más szemszögből nézve, 10-ből csak 4x cumizik a sok szerencsétlen miatt, és nem 5x, amit az átlagos többletteljesítmény számlájára lehet írni. -
#356833 "Szerinted hogy működik a modulsebzés, bekap a tank egy lövést, aztán vagy elszáll benne valami, vagy nem?"
Mivel van a modulnak mentődobása, ezért pontosan így működik. :P Persze tudom, hogy nem így értetted. -.-" És ha a mentődobás negatív eredménnyel jár, akkor megy tovább a lövedék (AP-ról van szó), ha pozitívval, akkor pedig megáll. Egy AP egy külső és egy belső modult sebezhet. A HE az penetrationnél szétrobban bent, és a "repeszek" több belső modult is sebezhetnek.
Belső modul alatt itt most crew és pl. ammo rack is értve vagyon.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.06.23. 20:22:10 -
TuskoMobile #356832 juj de nincs lövedék az hogy a moduloknak van hp-ja(ezt én is tudtam) meg amit én is mondtam %-os valószínűsége az nagyon távol áll attól amit te állítottál szóval facepalm xD
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.06.23. 20:16:56 -
yossarianHUN #356831 Facepalm. Az, hogy nem lehet direktbe "keresztüllőni" egy tankon (és sebezni a mögötte lévőt), az miért jelentené azt, hogy a tankon belül nem számol ballisztikát a játék? Szerinted hogy működik a modulsebzés, bekap a tank egy lövést, aztán vagy elszáll benne valami, vagy nem? Mint mondtam, a tank belsejében a lövedék a kalibere tízszeresét teszi meg (az átütés előtti irányvektora mentén), illetve még külön átütés számolás is vonatkozik az átütő skulókra (a célpont belsejében az eredeti átlag átütésük, plusz a 25 százalékos random faktor, mínusz az első átütéskor átütött effektív páncélvastagság).
De ha nem hiszed, olvass utána, meg gondolkodjá óemgé. -
TiborTamas #356830 Te gondolkozz inkább, mielőtt butaságokat írsz. Ahogy yossarian írta: "Az átütő lövedék az átütött tank belsejében a kalibere tízszeresének megfelelő távolságot halad (pl. egy 122 miliméteres lövedék 1,22 métert)". Nem attól függ, mennyit fog továbbhaladni átütés után a lövedék, hogy milyen papír az átütött tank, hanem a lőszer kaliberétől, és nyilván azért nem jön ki a másik oldalon, mert szélesebb/hosszabb az átütött tank, mint amennyit továbbhalad benne a lövedék (1-2 méter).
A lánctalpas példád meg pont rossz. Amikor egy lövéssel leszedik mindkét láncod, akkor az pont amiatt történik, mert miután az egyik oldalon elkapta, halad tovább a lövedék, és eléri a másik oldalon lévő láncot is. -
TuskoMobile #356829 Milyen pc-vel v laptoppal játszol? -
Nazarov77 #356828 O-I 100t – Tier 7 Japanese Heavy
175mm front, 190 átütés, T8as heavy tankoknak megfelelő HP, megtartós lesz ,amúgy is jól néz ki :D
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.06.23. 20:00:50 -
vasasgabri #356827 Nekem csak 17-20 az fps,akkor így jártam :-). -
TuskoMobile #356826 hát inkább net kihez van közelebb a szerver de ez minden játéknál így van főként fps-eknél
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.06.23. 19:40:44 -
vasasgabri #356825 Az miért van,ha én előbb lövök mint azt ellenfél,és mégis ő lő ki. Az én lövedékem el sem indul. Lassabb a netem mint az övé, vagy egér függő is lehet? -
TuskoMobile #356824 Sőt még jobbat mondok ami bizonyítja ez nem sniper elit szintű lövedék ott van a lánctalp azon keresztül kéne menjen ha olyan szögből átlőnél hogy a sebezzen egy másik tankot de eltűnik a lövedék mert nincs lövedék csak egy valószínűség számítás
0:35
-
TuskoMobile #356823 Figyeljetek már gondolkozzatok omg
Ha volna ilyen akkor 2 ellent is lehetne sebezni ennyi xD de ugye hogy nincs mert nincs lövedék se csak egy körülbelüli számítás ami nem pontos mert a szerver eléggé leterhelt és a válaszidő (ms) is igen képlékeny
De ha nem hiszed játj utánna két papírvékony tankot egy brutál átütésű td-vel lőj át meglátod mi történik mi már kipróbáltuk szvsz
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.06.23. 19:26:22 -
#356822 Működik :) -
Angelus1991ster #356821 Szóval egy olyan animációt képzeljünk el , mint ami a War Thunder "kill cam"-ja amikor a lövedék átüti a páncélt és behatol? -
vasasgabri #356820 Ha szakaszban mennek az csak három, és hárman képesek bármilyen meccset lehozni? -
Angelus1991ster #356819 HD model annak az 5 embernek aki használja T95E2 gyakoribb lesz.
http://ritastatusreport.blogspot.hu/2015/06/99-hd-tanks-t23e3.html -
yossarianHUN #356818 1. Igen.
2. Az átütő lövedék az átütött tank belsejében a kalibere tízszeresének megfelelő távolságot halad (pl. egy 122 miliméteres lövedék 1,22 métert)
3. Elméletben igen, de ez azért ritka. Ilyen esetekben általában nem a motort éri el, hanem a váltót, ami a tank elejében van, de játékmechanikailag a motor része (kivéve azoknál a tankoknál, amiknél már szét van választva a kettő).
4. Lásd az előző két pontot. Mindazonáltal annak az esélye szinte nulla, hogy a torony átütése után a motorig nem "akad bele" semmilyen más modulba/legénységi tagba.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.06.23. 19:07:42 -
mordawn #356817 Ez a küldetés nekem bőven több, mint 1 hónap volt, szóval még ne idegeskedj nagyon :)
Pantherrel lett meg, Object 704 volt az áldozat. -
lexlutor #356816 - igen.
- minden erintett modulon veszit az atutesebol a lovedek
- elvileg igen, de szembol inkabb az elol levo valto szokott gyulladni es nem er el a motorig.
- talan, de ha mar magasabbrol ralatsz, miert nem a motorhaztetot lovod, miert a tornyot?
amugy ez a kuldetes szerintem joreszt szerebcsefuggo.
szerintem erdemes atkepezni a loveszt arra a perkre, amikor nagyobb lesz a kritikus loves eselye.
-
Gyuszopapa #356815 Keress egy T34-1-et az ellenfélnél,állandóan égek vele(szinte minden csatában)van hogy 2-szer mert az elsőt az automata megfogja.Akár szemből is gyullad. -
TuskoMobile #356814 - Ha a lövedék áthatol az ellenség páncélján, folytatja az útját ( a játékban értve) a tankban?
itt nincs ilyen komoly szimuláció ez nem szimulátor bár réges régen én is azt hittem itt véletlenek vannak főként amit a szerver dob azzal legyél boldog elvben átlőhetetlen részt is átlövik és az átlőhetőn is megakad a szellem lövedék de nem létezik olyan hogy megy a lövedék mint pl sniper elitben 2ellent is leterítesz
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.06.23. 19:01:00 -
#356813 95%-uk sokat szakaszozik kékekkel, lilákkal. A maradék 5% nem evilági szint :)