World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ide már akkor regisztráltam, amikor még tán Wot se volt.
Egyébként nyilván nem én vagyok ismeretlen (mindenhol ez a nickem, WoT-ban is ), hanem nekem ismeretlen az a figura aki a hsz-embe belekötött.
Miért gond ha strongholdos klánt keresek?
angelus1991ster.blogspot.hu
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Utoljára szerkesztette: Arhenius, 2015.01.11. 20:06:44
nem ad, csak plusz nyomatekot.
Na jó, a kódolók igen, na de a marketing az epic.
Most vagy török vagy polák volt 50-50% 😊 lol
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.01.11. 19:52:31
Lehet vele egy-két jó kört menni, de általánosságban nekem 80+ csata után nem jön be. 1786-os a wn8-am vele, 84% hit rate.
Rengeteget pattogok vagy sebzés nélküli crit-et lövök. Borzalmasan nehéz ezzel a szar ágyúval weakspot-ra célozni, gun depression is nagyon rossz.
De a legidegesítôbb hogy mindig ammorackelnek. Minden csatában minimum egyszer, de ha megjavítom sokszor a következô lövés megint besárgítja.
A töltôn 100%-os safe stowage van, és most már wet ammo rack-et is felraktam, és még mindig ellövik az ammo racket.
Lehet vele farmozgatni, csak nem érdemes. Sokkal jobb tier 8 prémiumok vannak amik nem ennyire modulsérülékenyek, és sokkal jobb az ágyú rajta.
angelus1991ster.blogspot.hu
sikerult a tornyot bemodellezni a testbe igy elsore az uj HD modelnel.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.01.11. 19:13:09
"I'd make a TOG joke, but I'm afraid it'd be too long... "
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
.
Olyan magyar klánt keresnék amelyik rendszeresen strongholdozik és épületei már elég magasak.
És van 1-2 jó FC-je.
Hiába pontosabb, azzal a 200-as átütéssel már néhány T9 is megizzaszt, a T10 heavykről nem is beszélve. Ha már kicsit be van forgatva akkor már az oldalukról is tud pattogni. Az a +20 pen azért nem kevés. 220-as átütéssel már mindent át lehet ütni, 200-al nem. És hiába pontatlanabb, meg lassabb ez a klasszikus orosz pontatlanság. Szóval kb. nem létezik. 75%-os találati arányom van vele, összehasonlításként az E-50-nel 78%. Bár az is igaz hogy távolról szinte sose lövök vele, mert nem arra való. 100 métere meg bőven pontos. És ami még meglepő, hogy mozgás közben is meglepően pontos. Távolabbi célpontra van hogy csak benyomom az autoaimot és nézek hogy mik találnak.
Szóval szerintem egyértelműen a nagyobb penes ágyú a nyerő. Hacsak nem spammeled agyatlanul a goldot, mert akkor a másik.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Érdemes az obj416 irányból közelíteni, mert azon a tankon már meg lehet tanulni a 201-es átütés használatát. A másik dolog meg ugye, hogy az arany lőszer nagyon szigorú, 330-as átütésű. Bátrabban kell használni az aranyat, kerül, amibe kerül.
Ez az E100 buff most mi is pontosan?
A T34-2-ben tetszett a lórugás ágyú (ami szokatlan a medtől, igy remélem csak ez hiányzik a WZhez 😊
- AMX-40 in the future will get a second turret with less armor, but with better gun, a new more powerful engine and will lose a bit of weight. This will come with HD rework.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
foleg vasarnap delutan 100k jatekossal az eu1-en.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
1.csata: tier8
2. tier10
3.tier10
4.tier10
koszonjuk wg...
WoT: Nishizumi77