418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lexlutor #356933 kosz! -
Angelus1991ster #356932 Ezeket a cw tankok megszerzését is megcsinálhatnák, hogy 4 típusból (nem egyforma néppel) legyen meg 1-1 tier 10-es harcjárműved ( Pl. 121, E-100, Obj.261 és FV4005 Stage II ) és akkor a Fejlesztési fában/Tech Tree-ben a tier 10-es cw tank kifejleszthető lenne. Alapfeltétele lenne a klántagság. Fejlesztése lenne 300 ezer (klán) xp és klántagokkal való szakaszozással (top 10 xp-s nyavajával) lehetne megszerezni.
Fejlesztések:
pl. az M60 Pattont az M48 Patton kiágazásából ki tudná fejleszteni. Vagy az Object 777-et az IS-7-ből vagy IS-8-ból.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.24. 21:57:00 -
András77 #356931 Mondjuk eddig nem értettem, hogy milyen hasznot remélnek a CW-ből, de valamelyik gyerek most írta be, hogy aranyért vette az is5-t. Kérdeztem tőle, hogy volt ennyi aranya, azt mondja vennie kellett hozzá, de hogy jó a tank. Megnéztem utána tele a garázsa prém tankkal, nem hiszem, hogy tényleg kellett neki, de kihúzták a zsebéből a "real money"-t.
Na b.zd +, akkor ez a nagy biznicc a WG-nek, a sok retardáltat játszatja egy csomót egy ideig és utána jó részüket még lehúzza aranyra is. Ezt a m.cskos c.gány bandát, amivé a WG fejlődik...
Mindezzel együtt én sem értem, hogy milyen hasznot remélnek a CW-ből, mert több vérpista megvenné a tankot még ilyen áron is, ha nem kéne CW-zni érte. A logikájukat nem értem, mert okés kapjon valami jutalmat a CW, ha már van ilyen, de miért pont tankokat, amikor az egész játék arról szól, hogy azért fizetek, hogy kipróbáljak tankokat.
Szerintem egy olyan logika jobb lenne, hogy aki rááldozza az idejét és CW-zik, kapja meg ingyen vagy legalább olcsón (ha már sóherkednek mindenen), aki meg nem, az tier8 prém tank árban, ha kell neki, oszt jó napot. Azt is könnyű lenne kizárni, hogy debilek tier10 tankhoz jussanak könnyen, addig nem vehetné meg, amig nincs kifejlesztve egy tier10 tank a játékosnak. -
Kronos79 #356930 Igen. Meg a wet ammorack. -
lexlutor #356929 is3on meg mindig kotelezo perk a safe storage? -
Nazarov77 #356928 - The size comparison picture between O-I and E-100 is a fake;
Na akkor jól gondoltam, kizárt hogy akkora legyen
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.06.24. 20:26:25 -
kekksz #356927 az user error akkor sztem -
#356926 "időmilliomos cw-seknek" -.-
Én sajnos nem vagyok időmilliomos, mégis CW-zek. Na ilyenkor mi van...
Utoljára szerkesztette: popey8, 2015.06.24. 19:57:25 -
Angelus1991ster #356925 Á véletlenül se legyen meg a dolgozó játékosnak. Nem. Mindent az időmilliomos cw-seknek.
Mikor már megbékélek a játékba megírt faszomságokkal, erre mindig van egy sunyi lépésük.
Ezt a szípsíget berakni cw-s tanknak vétek. Inkább IS-8-ból ágazna ki.
https://thearmoredpatrol.wordpress.com/2015/06/24/object-777-hd-renders/ -
lexlutor #356924 sot ha a wow-ba is belepsz es megcsinalod a tutorialt meg az is ad valamit.
ha jol remlik.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.06.24. 19:07:08 -
kekksz #356923 köszi, hogy szóltál! :) -
lexlutor #356922 +300 arany az elso jelszocserere -
lexlutor #356921 azt rajottem h van meg alienware meghivo eppen ha valakit erdekel: 350gol+1het prem es t3 nemet prem -
Myke28 #356920 Nyugodtan,holnap 4 körül már itthon vagyok,csak privátban hogy ne offoljuk szét a topikot :) -
lexlutor #356919 Valaki tud invite-kodot ajanlani?
koszi! -
rudii #356918 Csúzli! :D Egyszer azt mondták nekem, minden nap próbáljak ki valami újat.. azóta tudom, hogy k_rva sok mindenben szar vagyok! :D De hátha ma a tankos játékba szerencsém lesz. :)
Live Stream
-
#356917 Meg az előforduló rommel, guderian (így, kicsivel) meg hasonló figurák. Mindig megjegyzem magamban, hogy olyan képességekkel, amelyeket ezek felmutatnak, a nevek tulajdonosai már az akadémián elhasaltak volna, nemhogy évtizedekkel később is tudjunk róluk... -
Angelus1991ster #356916 Mi ez? Igénytelen név.
XVM néha nem is kell. Maga a név igénytelen megírásából rá lehet jönni, hogy az ellenfél milyen játékos.
Példának: bartek451646456, tankista515185, prokiller_2014, bestkill_er_2015, prowArrior_2015 -
Angelus1991ster #356915 Azért reménykedem :P Ja IS-6 még mindig bennt van:D engem nem zavar a modellje. -
András77 #356914 Gyanítom nem, mert a korábban kapott is6 még mindig itt rohad a garázsban, persze már nem használhatom, de a helyet foglalja. Talán majd valamikor kiveszik, de akkor garázshellyel együtt szerintem.
Azt csak találgatni lehet, hogy mit kap, akinek már megvan a TOG. A WG smucigságát ismerve, semmit, legyél boldog, hogy játszhattál. -
Angelus1991ster #356913 Ez a tankfesztivál-os küldetés mi? garázs +1, tog ii 7 napra. Akinek megvan, vajon megkapja a garázshelyet? -
#356912 Vagy ez lesz,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Vagy ezt kapod:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
De fő, hogy kapsz valamit :D -
Kronos79 #356911 Nem tudom mi lesz az elképzelés azon játékosoknál, akik már megszerezték. Egy gratuláció tuti. :) -
vasasgabri #356910 Sajnos ma nem érek rá de holnap mindenképp szeretnék erről bővebben beszélni veled, ha nem probléma. -
Myke28 #356909 Nem hiszem el ,hogy nem lehet kikapcsolni-átállítani az integrált vidkarit.Hacsak nincs az alaplapon bármiféle vidkari csatlakozó.Alaplap száma/neve és mindjárt kiderül mi a szösz van vele.Lehet kell 1 bios reset +bios frissítés hogy felismerje a vidkarit(nekem is ez volt 1 asus p5kpl-am lappal). -
#356908 De ez csak kölcsön tank lesz... -
ilsalon #356907 Hát arannyá változik, ha olyan tankot kapcs, ami már megvan. -
#356905 Garázsban van, nem kell a kölcsön v kettő lesz belőle? :D -
Kevesebb fasságot és egy ingame nevet thx -
Kronos79 #356903 Csak TOG bérlés lesz. Nem kapod meg csak használhatod kicsit. -
lammaer #356902 És ugyanabba a folyóba sem léphetsz kétszer :) -
#356901 Megint TOG grind lesz? 25k xp 3 nap alatt (játékban a küldiknél találtam). -
#356900 280 csata egy nap alatt ilyen eredménnyel.. bot or not?
Bár egy bot talán jobb, legfeljebb egy script ami automatikusan berakja a csatába a tankokat aztán amikor meghalt kilép és berak egy másikat.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.06.24. 12:17:39 -
ilsalon #356899 Mi bajotok az accommal?
-
#356898 És a végén a nyúl sosem éri utol a teknőst, mert a teknős mindig halad előre valamennyit, mire a nyúl eléri a teknős előző pozícióját. -
#356897 Tök mindegy mennyi az okoskodás. Amíg nem mutatod a "wot-os arcod" (ingame név), addig a szavad kevesebbet ér a semminél a játékkal kapcsolatban. -
FosTalicskaa #356896 Az 1000-et elosztod 20-al és 50-et kapsz, majd ha az 50-et visszaszorzod 20-al akkor meg ismét 1000-et. Whoaaa. Real Magic!
Szerintem mindenki aki játszik online játékokkal tisztában van az ennyire alapfogalmakkal, de legalább jó sokat is gépeltél miatta...
bravo, useless hsz of the year -
Zoli105 #356895 Nem mindegyik :D
de mire érted hogy köcsög ? nem köszön vagy mi ? :O
mert van ottan pár haverom és ők elég normálisak és nem beképzeltek :) -
#356894 És ilyet láttatok már? SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
TuskoMobile #356893 Visszatérve azért vannak ezek az egyszerűsített szabályok hogy ne kelljen a lövedéket kiszámítani szóval nincs ilyen hogy tankon belüli lövedék elemzés.
Van egy lézered ami a célpontra mutat és a szerver megpróbálja a 2 játékos közötti ms/ eltérést egy valós időben kiszámítani hidd el nem könnyű feladat és nem lehet pontosan elvégezni mert nincs olyan hogy valós időben játszunk ha ismered a net működését akkor tudod ha nem itt van egy kis mankó:
Remélem annyit tudsz hogy adatcsomagokban kommunikál a pc-d az adott szerverrel vagyis az elején is küld egy biztonsági csomagot és a végén is hogy kiderítse hogy minden tartalom megérkezett-e és ha nem akkor újraküldés szükséges-e ezek a dolgok eléggé időveszteségesek lehetnek ha van veszteség a küldött adatcsomagban ami net hálójában elveszhet de ezen a régi leíráson rájössz hogy lehetetlen kiszámolnia a szervernek és neked pontosan továbbítania minden adatot és ha azt is számításba vesszük mennyi minden mást is kell csinálnia.
Akkor rájövünk miért van ilyen nagy rng +-25% és miért spórolnak a "lövedékkel" aminek nincs nagy útja ami valójában egy pontra mutató dolog ami oda bök ha "lősz" és próbálja kiszámítani a szerver mikor és hova volt is az és mit, hogyan, mennyit sebzett.
"A tickrate valójában nagyon komplex dolog! Ez a szerver "fps"-e.
A 20-as tickrate azt jelenti, hogy a szerver 20 képét számolja ki az akciónak másodpercenként. Hogy még bonyolultabb legyen, mondjuk csak úgy, hogy 20-szor dolgoz fel adatot másodpercenként (játkosok mozgása, lövése, halála, laggolása és a többi nem fontos dolog 20-szor egy másodpercben).
Tehát 1 tick = 1 kép.
Mivel azt mondja, hogy per másodperc, 1 másodpercet veszünk alapul, ez 1000 milisecundum. Aszongya per, szóval valamit oszatnunk kell, próbáljuk ki a következőt: 1000 ms / 20 = 50 ms. OK! Úgy néz ki, hogy 50 ms telik el 2 tick között. Próbáljuk fordítva: 50 ms * 20 = 1000 ms. Óh igen, megfordítottuk az egyenletet és oda jutottunk ahonnan indultunk :) Tehát egy 20-as tickrate azt jelenti, hogy 50 ms telik el minden egyes frissítés között a szerveren.
Legyen mondjuk 60-as ping DOS-ban egy adott szerveren. Ez azt jelenti, hogy egy adatcsomagnak 60 ms-ba telik amíg elér a 20-as tickrate-ű szerverhez Ugandába és vissza. Mivel a net eléggé komplex dolog, nem feltétlenül jelenti azt, hogy 30 ms alatt éri el a szervert és 30 ms amíg visszajön (asszimetrikus útvonalválasztás) valaki más tutira meg tudja ezt magyarázni, hogy miért van így. De tételezzük fel, hogy ez így van, az adat 30 ms alatt megy ki, és 30 ms alatt ér vissza. Adjunk hozzá még pár számot.
Tudjuk, hogy 50 ms van minden egyes tick között a szerveren. Vegyük a legrosszabb esetet: az adatcsomagnak 30 ms telik mire eléri a szervert, a szerver épp akkor fejezett be egy tick-et mielőtt befutott az adat, így az adatnak kell 50 ms-ot várnia a feldolgozásra. Ok az adat várt 50 ms-ot feldolgozta a szerver, és a kliens nagy örömére elhagyja a szervert. Ez újabb 30 ms-ot tesz ki. Tehát adjuk össze: a csomagnak 30 + 50 + 30 = 110 ms-ba telik amíg elér a szerverig, feldolgozódik majd visszaér a klienshez.
Még egy dolog ami meghatározza a az eredményt az a saját fps. A számítógéped nem fogja kezelni az adatot addíg amíg azzal van elfoglalva, hogy megmondja a videókártyának hogy mit mutasson neked. Egy 100-as fps azt jelenti, hogy elteleik még 1000 ms / 100 = 10 ms aközött, hogy a számítógéped adatokat tudjon kezelni. "