418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#356732 az meg főleg nincs. -
#356731 Kétszerest wz-111-el sikerült. -
#356730 ebből csak is 7 és e75 van.Tovább próbálkozom. -
ilsalon #356729 e75, VK45B, KV4, IS7, IS7, ST1
Én asszem a t150-nel csináltam meg a kétszerest -
#356728 milyen tankal lehet a pattintást megcsinálni,ha nincs se e-100 se maus? -
Destydeme #356727 Hi.Wot region editor kuszáláskor a reinstall helyett van másik mód,ami helyrehozza a kliens-t?Köszönöm. -
Zoli105 #356726 Részvétem :( velem is sokszor fordul ilyen elő :( és van hogy párszor beledurrantok a delikvens hátsójába hogy érezze a törődést ! :) -
ilsalon #356725 Én a háromszorosan pattintsnál tartok. Párszor már megközelítettem, de még nincs meg.
Meg a másik régóta húzódó ügy. Gyújts fel kétszer egy tankot, vagy két tankot egy csatában. Azóta szállóige: Hát ez nem gyullad bazze. -
#356724 még sajnos nem tudom,még 1 óra és loholok haza.:) Csak neten láttam az üzenetet. :) -
#356723 a htc med-15 nél leragadtam,sebezz 2000*-et td-be....persze,hogy akkor nincs vagy nagyon kevés.
A mási a HT-12,pattints a hp-d kétszeresét.Megyek is-7el,persze,hogy engem belőnek,megyek e-75-el,el se találnak annyira noobok ellen megyek aki nem ilyen az persze betalál.Megyek kv-1 el az csak goldot kap....szal nehézkes.Nincs se igazán artym se lightom igy nehézkes. -
ilsalon #356722 Értékek alapján jobb az IS3-nál. A csatában milyennek mutatkozik?
Gondolkodom rajta, hogy megvegyem. -
ilsalon #356721 Kell hozzá egy nagy marék szerencse. Na meg sok kommunyikáció a chaten. Please let me kill the TD please! -
TuskoMobile #356720 nekem is t55a a cél xD de nem olyan könnyű mint elsőre látszik pedig ránézésre azt mondtam pl: lőj ki 2ht-t sima ügy lesz
de persze hogy olyan csatákat dobott az mm hogy volt összesen 2db egyik az egyik oldalon masírozott a másik a másikon nekem meg nem volt teleportom -
csagataj #356719 Mindig elfelejted említeni a Ki-33-at és a +1 hangárhelyet. :) -
#356718 nekem elég lenne a t55a,de a htc-nél leragadtam,nagyon nincs szerencsém. :( ja meg normális tankom se.:D -
R3nton #356717 Egyetlenegy tank van a játékban, ami érdekelne még az az OBJ260, az utolsó 4 küldi kell hozzá, de nem tudom megcsinálni őket. Mondjuk annyira komolyan nem is próbálgatom. -
#356716 10 nap azért elhozta ezt a message box-ot. :)
IS-5 (Object 730) has been purchased successfully and will be added to your Garage shortly
Utoljára szerkesztette: Forolto, 2015.06.22. 13:12:33 -
András77 #356715 Bassza meg a sok tetves siemka idióta. Ma a 3. alkalom, amikor ellopják előlem a pascucci medált. A tetves kemper fejét az összesnek, előretörök nagy nehezen, harcolok az ellenfél tetves bázis kempereivel meg kapom a lövéseket a 3 artytól és közben ölöm az artikat, amíg ezek várnak és csak akkor mozdulnak, ha már alig van életben az ellenfél, hogy frag-et lopjanak. Egy nyomorék e25 meg direkt kivárt, hogy lőjek először. kb 6 másodpercet vártam a lövéssel, ha lő rá valaki, akkor előttem tegye, mert 1 lövéssel nem tudom kiszedni, de senki nem lőtt rá, csak utánam. Csata után azt hazudta az e25, hogy ő azonnal lőtt, de ennyi idő alatt 2-3 lövést le kellett volna adnia, szóval a tetves férge csak a frag-et akarta lelopni, pedig direkt kértem őket, hogy hagyják meg az artykat nekem, amúgy is én törtem át azt az oldalt.
A f.szért kell az IM ilyen retardált küldetéseket berakni. Egyszerűen tiszta bohózat, ahogy próbálják lopni a frag-et olyanok, akik addig semmit nem csináltak, vagy az van, hogy a 3 ellen arty szétspriccel 3 irányba és próbáljam meg levadászni őket.
Egy srác korábban azt csinálta, hogy kilőtte a csába az ilyen csapattársat, aki csak akkor rohant előre, amikor már az artyk éltek meg 1 alacsony hp-s ellenfél és be is írta chat-be, hogy nem hagyja ellopni a frag-et. Nagyon igaza volt, sajnos, úgy látszik itt tényleg így lehet csak az ilyen idióta küldetéseket megcsinálni, hogy kilövöm a csába a megiramodó kemper disznót, aki fraget akar lopni. -
R3nton #356714 Igen én se szívesen vonom meg az időt barátnőtől, ott a munka stb...de mikor nincs csaj akkor se lehet ott ülni folyton a meló miatt. Meg nekem ehhez már kedvem se lenne igazán. Én már úgy vagyok vele, inkább megveszem magamnak az aranyat, mert ESL csapatban is volt bőven veszekedés. -
#356713 Én ezen az eventen jutottam el oda,hogy a CW már nem nekem való dolog.Tudtam én ezt már 1 éve is,de erre az eventre picit visszatértem,mert 10 napra az ember összeszedi magát,elmagyarázza a családtagoknak kollégáknak,hogy ez és ez miatt most inkább rohanok haza,farmolok,taktikát nézek,gyakorlóba megyek és este 6-tól 10-11 ig CW van.
Hát csinálja az, aki erre rá van szorulva.+van ideje.De egyszerűen nem tudom elképzelni,hogy az mit csinál egész nap.
Amig az ember fiatal,nincs családja barátnője munkája de még egy nyamvadt háztartása se az megteheti.
További kérdés,hogy megéri?Ott van a csapatcsata,SH amiben én szabom meg mennyit mikor és hogyan.Azon meg kiváltképp röhögnöm kell,hogy ebből én goldot kapjak.Akkor már inkább az ESL.... -
csagataj #356712 Mindig elfelejted említeni a Ki-33-at és a +1 hangárhelyet. :) -
TuskoMobile #356711 Valami olyasmi én úgy hívom inkább hogy fejlődő képesség senki nem úgy kezdi az életét hogy wotozni tud pl: volt nálunk egy 9 éves is szépen elmagyaráztuk neki utána sok gyakorlás és majdnem mindenkinél jobb lett a csapatban, de képzelheted milyen win rate-je volt előtte xD nem is értem miért játszott addig. -
R3nton #356710 Jaja sok gyakorlás kell, csapatmunka, jó FC, ezt aláírom. De a WN8 nagyon fontos. Vagyis hát nem maga a WN8, csak az, hogy az illető tudjon játszani egyénileg is, átlássa a helyzetet. Mivel nem állhat 15 darab FC mindenki mellett, és nem előre beprogramozott robotok a játékosok, ezért elengedhetetlen a jó képesség. És, ha két ugyanolyan jól felkészült csapat találkozik, akkor az fog nyerni, amelyikben jobb játékosok vannak. Kevesebbet fognak pattanni, jobban oldják meg az 1vs1 szituációkat, jobban és gyorsabban tudnak önállóan cselekedni, jobban tudnak dönteni mikor kell AP és mikor HEAT. -
TuskoMobile #356709 Hülyeség a win8 7 6 5 4 3 2 1 stb... aktivitás és gyakorlás kellene ezen alapul a siker "gyakorlat teszi a mestert"
és hiába valaki szupi játékos az bőven kevés itt mert kőkemény csapat játék kell amihez össze kell csiszolódnia legalább 15 embernek.
Voltam jó pár klánban probléma sajna mindig ez volt a baj: nincs idő az embereknek se gyakorolni se egyáltalán rendszeresen cw-re menni mert munka, család, élet.
Tiszta South Park nekem életem van nem karakterem xD. Akkor biztosan jól működne ha ez lenne a 8órás munkája az embereknek.
Esetleg ami működik még anno pts-es gyakorlat hogy csak egy mapot jól begyakorolni ami jól fizet és azt tartani de az meg ugye uncsi egy idő után.
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.06.22. 00:51:29 -
R3nton #356708 Én több évig CW-ztem, aztán meguntam. Mivel a munkabeosztásom és egyéb elfoglaltságom miatt nem tudok minden este ott ülni a gép előtt, ezért HC klánba nem tudnék menni, illetve az ottani kötelező dolgok most már frusztrálnának is. Előző klánomban elég sokáig lébecoltam és csak akkor mentem CW-zni, ha nagyon kellett az ember. De nem sok köszönet volt benne, általában vereséggel végződött.
Aztán jött az irigykedés, nekem lett meg a klánból először a T-55, ezt nem nézték túl jó szemmel. Aztán egyre többször mondták, hogy csak élősködő vagyok a klánban, és hogy miért nem megyek CW-zni. Megmondtam nekik, majd akkor megyek, ha nálam 14 jobb WN8-al (1990) rendelkező játékos lesz bereadyzve. Na itt olyan falme indult el a klánchaten, hogy inkább angolosan távoztam a klánból :D -
#356707 Hm, köszi!
Csak meg kellett kérdeznem (és visszavennem a Bélát), hogy sikerüljön - az E75-tel
Mindenesetre a HT-15-re is elég lett volna asszem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Angelus1991ster #356706 Hangja megvan hozzá, ahogy p3hlan-nak is. Sok nagy "streames","vlogger"," wot-youtubber" azelőttt, hogy elkezdené a videósdit. Nem tart önvizsgálatot, például, hogy a hangja alkalmas-e az általa legyártott műsorhoz.
Ez a műfaj is demokratizálódott , ahol sok esetben elég hitványra sikerül az elkészített "mű".
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.21. 23:27:48 -
TuskoMobile #356705 meh... xD
-
yossarianHUN #356704 Erősen kétlem, hogy össze tudnának szedni hozzá elég hightier angol nehéztankot, már ez az ág is elég lukas. A Caernarvon például abszolút erőltetett dolog, az csak egy prototípus volt, amivel a Conqueror testét tesztelték, jobb híján ideiglenesen rádobva egy Centurion tornyot. T10-be meg pont azért kellett az FV, mert nem találtak megfelelő jelöltet, elvégre a Chieftain is gyakorlatilag már MBT. Ezeken kívül nem tudok semmilyen brit nehéztank projektről a háború után, a Conqueror se lett túl sikeres, ők is belátták, hogy a nehéztank mint olyan kihalóban lévő faj (élt is még a fejükben a borzadályos Churchill sorozat emléke), és sokkal jobban megéri a Centurion továbbfejlesztése, meg az akkoriban még gyerekcipőben járó MBT koncepcióra való rárepülés (ennek az eredménye lett a Chieftain, majd később a Challenger).
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.06.21. 22:15:12 -
Angelus1991ster #356703 "clevnek legalább van annyi esze hogy néha össze csődítse azt a sok .embert néha meg témákkal feldobja a műsort ne legyen "
Megfejtettem: Cleverland-nek legalább van annyi esze, hogy néha összecsődítse azt a sok embert.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Néha meg témákkal feldobja a műsort, hogy ne legyen unalmas.( gondolok itt a HMFest-es P3lan-os rendezvényre, asszem .) -
Toweliee #356702 Kb. -
Angelus1991ster #356701 És ha új brit nehéztank ág lesz? Vagy csak kifog ágazni a Conquerer-ből? -
#356700 Minél többször olvasom, annál kevésbé értem :) -
yossarianHUN #356699 Én már több mint egy éve várom, hozzá vagyok szokva. Viszont kíváncsi vagyok, mi lesz az FV-ből. Ha prém, akkor remélem megkapjuk, ha reward, akkor megint nemtom mi lesz azokkal, akiknek megvan. Mondjuk az is érdekes, hogy miért hagyják a játékban, mikor tudtommal pár hónappal ezelőtt véres keresztesháborút hirdettek a fake tankok ellen. Vagy csak rájöttek, hogy egyszerűbb lemodellezni HD-ben, mint csinálni egy teljesen új Chieftain modellt, és majd pár éven belül biztos elfelejtkezünk róla :D -
yossarianHUN #356698 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Kryon #356697 Ebből így nem mostanában lesz Chieftain. -
Toweliee #356696 Te érted amit írtál? -
TuskoMobile #356695 clevnek legalább van annyi esze hogy néha össze csődítse azt a sok .embert néha meg témákkal feldobja a műsort ne legyen -
yossarianHUN #356694 Hmmm...
Ez kezd érdekes lenni. -
András77 #356693 béla, e75 alkalmas. Érdekes, hogy a bélával a tornyával vettem le a legtöbb lövést nem is a testével.
A T25 is jól hozza a kreditet, csak egyedül le kell hozzam a csatát a balf.sz csapat helyett.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!