World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://ftr.wot-news.com/2013/09/28/winrate-affects-your-team-position/
Kicsit idegesített, hogy lemondtam róla már az elején, és nem fektettem bele több időt.
De mind a saját tapasztalataim ellenfélként, mind a tulajok kritikái megerősítették, hogy jól döntöttem. <#vigyor0>#vigyor0>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2015.01.12. 09:50:55
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Saor Alba

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Azt még el tudnám fogadni, ha valahol ott ácsorgok sokat, akkor egy arty rám fókuszál és kiszed. Ok, ezt el tudom fogadni. Amit nem, hogy teljes gázzal, szó szerint teljes gázzal megyek, nem egyenes vonalban természetesen, ahogy a terep adja és kiszed. Ilyenek mondjuk havonta egyszer lehetnének az én elképzelésem szerint, nem naponta, néha többször is. A másik kedvencem, amikor fordulásból, célzás nélkül úgy ahogy rám néz lő egyet TD módban és telitalálat.
Ilyenkor este alig van arty, bár még így is becsúszik néha egy-egy 3-3 artys csata. Sokkal jobban szeretek ilyenkor játszani emiatt. Totális hazugság, hogy az artyk a kempelés ellen vannak, sőt pontosan az ellentettje igaz. Ha több arty nélküli csatám van, egyszer csak arra jövök rá, hogy teljesen jól szórakozom, jók és érdekesek a csaták. Mozognak, helyezkednek, taktikáznak a tankok. Megjelenik akárcsak egy égi áldás és azonnal lapos kúszás, kempelés, várakozás és a pályának a töredéke az, amit bejátszanak az emberek.
A WG a ballance-ra nagyon allergiás. Ezért a sok nerf és buff. "Egyik csapatban 15-ből 10-12 piros, másik csapatban a fordítottja. " Pont magadnak mondasz ellent. Ha stat alapú lenne, akkor szinte tükrözve lennének a játékosok stat és jármű figyelembe vételével, hogy mindegyik csapat azonos eséllyel indulhasson. Nem pedig a FORDÍTOTJÁVAL, amit írtál. Ezt szeretnék bevezetni sokan, de megvalósíthatatlan.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Egyik csapatban 15-ből 10-12 piros, másik csapatban a fordítottja.
angelus1991ster.blogspot.hu
Megint hülye vagy... pihenj kicsit.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
stat alapú mm szépen úgyis hazavágta a játékélményt.
Még barátkozok vele de már látszik hogy ez valami beteg egy masina az biztos.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
<#vigyor>#vigyor>
Saor Alba
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ruinberg-en az észak-nyugati sarokba feljutottama T-37-esemmel, hátbatámadtam az arty-t, egy FV207-est full hp-n. Én fedezékbe voltam, csak a torony fele lógott ki, belelőttem, elkezdett fordulni, a második lövésem is elkapta, erre kapásból ahogy felém fordult full hp-ról kiszedett.
De mostanában med/light-tal is lassan félek lerohanni arty-kat, mert 100-200 méterről rájuk megyek miután beérek a bázisukra, spirálba megyek, auto-aim bekapcsolva, lövök folyamatosan, a földbe, az égbe, van hogy lepattanok, ez meg egy lövésből kilő.
Utoljára szerkesztette: Arhenius, 2015.01.11. 22:07:53

Következőn Sand River(mi más...3,3 arty), talán az egyetlen arty védett helyre beállok, ki-ki kukucskálva, lövöm is az ellent, de lerohannak, Is3 mögé sietek, utolsó pár lövést még hátha le tudok adni Cromwellel, szinte súrolva megyek mellette mikor fölötte arty telibe ver...Régen így vagy nem mertek lőni, vagy kilőtték a csapattársukat, 9.5 óta ez se fedezék, ha beállok az ellenséges tank mellé.
A vázolt problémádra egy kistieres OP tankot javasolnék 10+ csatával, vagy elmész 6-8 csatára egy magyar századba bevállalva full buktát.
Utána rendben leszel, mint mikor az sztk-ban kimossák a füled és a panelben még a három lakással arrébb élők éjjeli sóhaját is meghallod.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.01.11. 21:27:51
A hétvégén 60 csata 20% winrate, a WN8 a szokásos 2000 helyett 1100!!!. A lövéseim 3/4-e a földet kapálja. Már vettem egy t-25 -öt kínomban hátha azt engedi nyerni, de egyetlen t5-ként vagyok t7 csatákban.
Ami betette a kaput egy 700 csatás játékos az m7priest artijával. 3x! találta el a tankomat a pálya másik végéről, úgy hogy sziklák között surrantam és visszanézve látszik hogy csak a parancsnoki kupak lógott ki és azt vágta telibe menet közben a szerencsétlen...
Szóval részemről kész, egy jó ideig nem játszom.
Remélem legalább titeket nem szivat ennyire az a sht
9.5 óta valami hihetetlen, hogy mit művelnek, hiába Cromwell, vagy ELC AMX, hiába vágtatok 70 km/h-val, 1 lövés és viszlát full hp!
Nehéz tanknak meg gyakorlatilag tényleg nem lőnek már soha mellé, ha épp nem mozgok.
Az meg tény, hogy valamiért sokkal, de sokkal több arty van, 10ből 1 csata, hogy nincs, és én fél évig nem találkoztam 5 artyval egy oldalon, 9.5óta egymás után jönnek...
Na meg nem nyíltak volna külön fórum témák ilyesmi címekkel: "9.5 arty buff?!"
Nem kérdezték volna annyian a wg-t, hogy hivatalosan ki kell jelentsék, ők bizony nem buffolták.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
.
Szólj ha van a birtokodban bizonyíték amivel alá tudod támasztani hogy bármilyen szabályt megszegtem. Csupán a vélemény nyilvánítást korlátozták. Ez van... joguk van hozzá.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
sok sikert a kereseshez.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.01.11. 21:07:28