World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyira egyszerű lenne pedig a megoldás, egy full pontatlan TD mód és célkereszt szétugrása a picsába ha mozgó célpontot követsz le, cserébe szűkülhet gyorsabban az álló célpontokra. Nem egy atomfizika....
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ilyenre én nem szenvedek végig egy teljes ágat a T10-ért, prém nélkül (mert költeni meg pláne nem költenék rá).
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Waffentróger ágat céloztam meg+ Churchill III-at vettem meg farmoláshoz. Elég jó gép😊
Userx2: 162 csata - tier V-ös stock Pz Sfl IVc-em van eddig. Nincs olyansok időm , majd tavasszal csinálgatom jobban.
( 74 csata Churchill III-al)
Remélem nem félév a határidő.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.01.13. 10:00:44
angelus1991ster.blogspot.hu
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.01.13. 09:57:31
WoT: Nishizumi77
.
Szerk szívesen átadnám ezt az accot annak aki kihúzza E5-ig, és még gold ajándék is menne....
Utoljára szerkesztette: fsb1000, 2015.01.13. 09:44:00
rühes patkányfingok..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Eddig 450 csatát öltem bele a t10-húzó accommal, de már meguntam.
ui.: lehet, hogy inkább bokorcampelek valahol kezdőn, még mindig jobb mintha a sajátjaim pusztítása miatt bannolnának.
Utoljára szerkesztette: Gege00, 2015.01.13. 08:40:00
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
WoT: Nishizumi77
Sajnos csak a csata végén látja az ember hogy mennyit hozott össze.
wot nick: PsychoTrooper
Kv-1-re a trollágyú megfelelő választás? a kv1s-re pedig egy 4-5 újratöltéssel rendelkező ágyúlöveget rakjak?
Ki mit ajánl?
Új vagyok még a játékban, a szovjet tech treen szeretnék végig menni.
Na de ami még fontosabb: ti látjátok a mikrofagyásokat, "beakadásokat" a replayen? Például mikor a KT-val abajgattuk egymást a WZ-k lenyomása után, többször is beszaggatott.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.01.13. 00:12:35
Azt csak sajnálni tudom aki eladja pármillió keditért.
Az orangután csapatom majdnem hagyta az ellenségnek befejezni a foglalást, ellepték a domboldalakat, de mozdulni egyik sem akart. Szerencsére az egyik megmozdult végül és nyertünk. Ami a legszebb az egészben és a legjobban leírja ennek a majomhordának a bénaságát, hogy nulla spot sebzést kaptam. Azaz hiába villantottam fel a foglaló csapatot, hiába mutattam a rám lövöldöző chi-to-t, senki, ismétlem, senki nem lőtt rájuk vagy ha lőtt is mellé vagy lepattanó.
A végén meg beírja az egyik b.zi, hogy gg, na erre elküldtem ahova való.
Amikor nekem volt e5öm akkor még a t29 meg tigrisek is símán átlőtték, ezért adtam el.
wot nick: PsychoTrooper
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Antimat, 2015.01.12. 22:16:03
cyka blyat
A Bulldoggal nincs bajom, sőt, visszavettem most akciósan, meg a T37-et is (az jó lesz stronkhódra).
A t49-et is likeolom, a nagy trollágyúval 😊
Utoljára szerkesztette: Antimat, 2015.01.12. 21:30:43
cyka blyat
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Már a láncszemek rugómozgása is nagy előrelépés, jó lenne ha lenne a tankon lévő dolgoknak is saját mozgása. forgolódó légvédelmi géppuskák.
A rádióantenna szál szokott mozogni a HD tankokon?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.01.12. 20:51:30
Más: az egyéni küldetések mikor startolnak? Január 15-ről volt szó ugye? Vagy Január 20?
Bulldognak T8 és T9-ben vagy t10-ben ( najó ott nee) kéne mozognia főleg, csak ennyit kéne megcsinálniuk. Biztos van olyan rublika ahol beállítják ezt. És akkor nem kéne szivatni mindenkit a nerfelésel, ha PÉNZT és időt áldozott a játékra.
Könnyű harckocsi amúgyse egy nagyon jövedelmező típus.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.01.12. 18:44:26
A francia és a kínai ág után a japókkal fogom befejezni a WZ111 grindet, egy álom a fent említett kettő után a Chi-To, STB-1 páros.
cyka blyat
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88