418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TuskoMobile
    Én egyfolytában ilyen csatákat élek most heavy köüldetés miatt és lazán leállnak f2f akár utcát is zárni xD és összejön nekik mert pl egy fv-t vagy obj-et nem mindig tudom átlőni hp-je meg azért van nekik egyből meghalni nem fog szóval ott áll és frankón elvagyunk egymással persze én nyerek de nem sokkal ha csak golddal lő a gyökér.
  • András77
    Komolyan azt képzeled, hogy egy meddel leáll bárki és cowboyos lövöldözőst játszik szemtől szemben? Én ilyent nagyon ritkán látok, kb akkor csak ha a hp elégséges és elég biztos a helyzet. Arról nem is beszélve, hogy ilyen kis távolságra pont kisebb a pen hatása, mert könnyebb gyenge pontot lőni. Egy meddel tipikusan nagyobb távolságról kell lőni, mint a nehéz tankkal de kisebb távolságról, mint egy TD-vel, ezért van kb ide belőve a penje.

Mi a következő? Egy TD ne álljon le f2f harcolni a nehéz tankkal? Nerfeljék sz.rrá halálba a TD pent is, mert micsoda dolog, hogy ki tud állni a nehéz tank elé?

Ezek eléggé érthetetlen érvek. A legtöbb ugatás szerintem pont a "láthatatlan" medekkel szemben van, ahol ki tudja használni a pen-t és beveri a nehéz tankot sniper módban. Persze ilyenkor is a kérdés az, hogy mi f.szt keres egy nehéz tank mondjuk a mezőn virágot szedni, ahelyett, hogy elmenne a tipikus ütköző területre, de ez messzire vezet.
  • TuskoMobile
    Jah meg régen is ez volt a wg alap taktika hogy a maxos tierú medek jóval kevesebb pennel rendelkeztek.
    Nem volt probléma belőle persze még akkori időkról van szó amikor a wolfpack és t54 még félelmet kelltett és nem voltak autómata töltős francia tankok.
  • R3nton
    IS7, Maus, obj260 beüthetetlen lesz, ja és obj260 van olyan gyors, mint egy med.
  • TuskoMobile
    Arra gondoltam hogy f2f ne merjen már szembe lövősdit játszani egy nagyobb tankkal szemtelenül de ez általánosságban is igaz minden tanknál.
    Pl Kisebb tier ne kezdjen már el harcolni agytalanul f2f-ben a nagyokkal mert megeszik ugyan ez lenne a helyzet a medeknél eddig pennek köszönhetően úgy használják sokan mint egy heavyt.

Medekkel oldalba kellene támadni vagy megkerülni az ellent átttörésre a legalkalmasabb ha a pálya és a helyzet engedi de elméletben a rof is sokat segít meg a mozgás erre való nem pedig flankelni meg sniperkedni.
    Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.06.22. 23:21:31
  • AlucardHuN
    Penetration tekintetében most jobbak is.
  • lexlutor
    a mostani medes elemeny az op.
    a pancelzaton kivul, jelenleg kb alig vagy semmi hatranyban nincs egy medes, sot..
    mozgekonysag, csokiteritesben, menetkozbeni lovesben, latotavaban, camoban jobbak.
    penben hozzak a heavy szintet. goldal, pedig utnek barkit.
    hp-ben kevesebbek

azt ne mond, h ez igy frankon kiegyensulyozott.
  • Gyuszopapa
    De azért hogy félre ne értsd alapvetően HT-os vagyok szeretem a közelharcot és nem vesztem el a fejemet ilyen helyzetekben sem.
  • András77
    Szerintem is összecsúsztak itt a fogalmak egy kicsit gyuszopapánál

Én mondjuk még nem temetem a tier10 medeket, de ha nem hozzák a mostanit megközelítő játékélményt, akkor a garázsban fognak megrohadni és keresek valami értelmesebb tankot helyettük (amíg a wg szét nem cseszi azokat is). A megnövelt arany spam nálam nem opció, mert így is alíg bírom fenntartani a tier10 tankokat prémium előfizetés nélkül.

Más téma, passzívan kellett volna spotolnom prokhorovkán 2e-t, mi sem könnyebb gondolhatnánk. Bal oldalra jött 1 db ellenség! Az összes többi a hegyen és a síneknél tobzódott. A másik, ha nem kezdem el lőni az ellenfelet, akkor senki nem lövi és elmenekülnek, vicces azért. Top xp és 1580 spottal zártam, de ennek egy része aktív volt, úgyhogy ez most elég messze volt a küldetéstől.

Utoljára szerkesztette: András77, 2015.06.22. 22:39:52
  • Gyuszopapa
    Sajnos nekem muszáj messziről lövöldözgetnem még ha nem túl hatékony is mert a WG nem halmoz el olyan csapattársakkal akik esetleg a közelharcban támogatnának.Magyarul segghülyéket kapok.
    Többször lőnek hátba sajátjaim mint az ellenség.
  • yossarianHUN
    Hát aki 500 méterről lövöldöz az IS-8-cal, az meg is érdemli. Ekkora távolságról lőni egyébként is művészet a jelenlegi, dimbes-dombos pályákon, az IS-8 pedig egyébként is egy brawler.
  • Antimat
    Nem kell master. tegnap este linkeltem egy 12k damage pattintós képet, az E75 volt. Még a 2k sebzést is megcsináltam vele, hogy a másodlagos meglegyen.
  • Gyuszopapa
    De az alap ap-ját is nerfelik eléggé.258 helyett 240.500m 250 helyett 211.Eddig is csak az ágyú mentette meg az a járművet de ezután?
  • yossarianHUN
    De az IS-8-nak nem is APCR az alaplőszere.
  • Gyuszopapa
    Épp nem a 10-es medekről beszélek de nem baj ugye.Például az IS-8 eddig se volt nagy szám.
    Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.06.22. 22:10:09
  • András77
    f2f most sem lehet leállni egy komolyabb nehéz tankkal, maximum ha sikerül tornyozni valahogy, de akkor meg az arty fog elkapni vagy körbevesznek. Sokan sniperkednek a medekkel, de ugye bármivel, akár egy maus-al is sniperkednek a fogalmatlanok, annyi különbség, hogy egy sunnyogó med talán alkalmasabb rá.

Nem is értem, hogyan képzeled a f2f jelenetet, hogy leállnak az utca közepén és lövik egymást? Van ilyen? Én talán egyszer sem láttam, bár a sok idióta mellett bármi elképzelhető, de ez tutira nem egy gyakori jelenet. Sarokharc, sidescrap stb, jóval nagyobb alfás tankok, rohadtul nem ez a terepe egy kis alfás mednek.

Ami most megy velük, hogy mozgás közben, mozdulatlan ellenfelet ki lehet nagy biztonsággal kapni, rá lehet futni és megforgatni egy nagyobb tankot és nem azt figyelni állandóan, hogy most éppen pontosan derékszöget zár-e vagy gyenge pontra célzok.

Na pontosan ez fog megváltozni, rámegy az ember az ellenfélre és a lecsökkentett átütések már nem lesznek elégségesek ahhoz, hogy átüsse biztonságosan az ellenfelet. Gyenge pontot én legalábbis futás közben nem tudok becélozni, marad a háta, oldala, de ott is figyelni kell a szögre.

A sniperkedés meg marad ahogy volt, tehát a statikus, herev.akaró játékos nem érez meg sokat, hiszen neki van ideje gyenge pontra célozni.

Most mindegy is mit mondunk erről, népszerű és jó tankok (voltak), olyanok, amilyennek egy tier10 tanknak lennie kell(ene), hogy játék élményt adjon. Azért az is egy nagy kamu egyébként, hogy ezekkel elég ránézni az ellenfélre meg autoaim és mindent bevisznek, mert nem, de jó a játék velük, kevesebb szenvedés, mint sok trágya sz.rral. Nade basszus, egy tier10 tanknak már jónak kéne lennie, ha az ember ennyit grindel érte és utána is vállalja a sokszor súlyos kredit igényét.

A WG meg magasról sz.rik mindenre, ha vannak népszerű tankok, akkor azokat kinyírják és szerintük ettől lesz jobb a játék. Erősen kétlem, de ezek így gondolkodnak, mindent szétb.sznak, ami népszerű.
  • Lunki88
    Na elindítottam a HT-6-ot, örülök is hogy van pont 2 nagyobb szintű heavy. Hát kb. addig voltam életben amíg a T92 arty betöltött, mert azonnal kirakott full hp-ról... katt
  • TuskoMobile
    Szerintem jó hogy kevesebb a pen végre abba lehet hagyni a f2f csatákat a medeknek nem erre valók.
    Mozgékonyságuk van amit kell használni mindegyik igazi Rommel tank. Kerülj az ellen mögé.Mindegyik tank oldalról lőhető!!!
    Persze persze lehetetlen ezeken a gaci fos szemét kemper arty védő szar trágya pályákon mert többségében ilyenek.
  • András77
    Jók voltak ezek, pont azért mert megvolt az átütésük a mozgékonyságuk mellett. Szóval lehet(ett) velük mozgás közben is lőni. Mozgás közben nem tudom van-e ember, aki még gyenge pontot is tud célozni, gyanítom nem nagyon, úgyhogy maradt a jóval statikusabb játék velük, azt meg b.ssza meg a wg. Egy tier10 tankot így is drága fenn tartani, általában nincs prém fiókom és egy sima mostani csata is lemegy mínuszba, mi lesz a nerf után? Ha nem ad a tank játék élményt, akkor én nem fogok szenvedni a kredit kitermeléssel, hogy menjek egy szenvedős kört vele.

Igazából a trend már látszik régóta, amelyik tank egy kicsit is jobb és használhatóbb, mint az átlag trágya, azt addig nerfelik, szétszedik, hd modellesítik ami közben szétb.sszák a frontpáncélját stb stb, szóval addig ütik a nyomorult tankot, amíg ebből is ugyanaz a trágya sz.r lesz, mint a többi.

A WG szerint akkor jó a játék, ha hasonlóak a tankok, ennyi és az agyatlanok soha nem értik meg, hogy ha egyforma sz.r tankok vannak az nem ugyanaz a játékélmény, amit sokan elképzelnek, még akkor sem, ha így érik el, hogy ne legyenek túl népszerű tankok. A zsenik...
  • yossarianHUN
    Ja, a T10 medek tényleg fosrakások voltak eddig is :P
  • Gyuszopapa
    Miért nem lesz minden lőszer goldért vehető.Akkor legalább csak a fizetős játékosok maradnának a WG-nek meg.Úgy is ez itt a cél.
    Olyan járműveket nerfelnek ezzel amik eddig se voltak valami nagy számok,normálisak ezek.
  • yossarianHUN
    Igen.
  • Sherman0070
    Vajon következő patch-ben jönni fog?
  • campernoob
    Ez egy hagyományos autoaimos arty lövés volt, ezt már az arty közelharci buff előtt is tudták az artik, kb. a kezdetek óta.
  • popey8
    Thx :) WG-ék kb. 1 hete egy minipeccsel visszarakták a régi felületet. XVM-ék meg újra konfigolták. Töltsd le a legfrissebb xvm-et (6.1.2.3) és elvileg mennie kell neked is.
    Utoljára szerkesztette: popey8, 2015.06.22. 20:17:57
  • okosszöszi26
    hát arra én is qrvára kíváncsi vagyok, hogy csináltad azt, hogy mutatja az assisted dmg-t és a dmg-t
  • popey8
    Ennyi erővel ki is vehetnék. Ez kb. a medek halála. A pen nerf se volt túl biztató, de ez... Ezután vége a gyors, pozíciót váltogató játéknak. Illetve lehet pozíciót váltani, csak szart se fogsz vele érni. Heavyként kell majd velük játszani GG.
  • patchaou
    És azt hogy oldottad meg, hogy ezt mutassa ezen a képen?
    Amúgy meg gratula :)
  • popey8
    OMG Malinovkán délről a mocsárban az a bokor nagyon fizet :) 2k spot dmg volt az elvárt (LT-13) és már csak ez a küldi kellett a 15-ös unlockolásához. Gondolom most várhatok vagy 2 hetet mire beadja Malinovkát esetleg még ugyanerről az oldalról is. Hm... ez a spot dmg még az Obj LT-15-höz is bőven elég lett volna.

Ennyire még nem örültem 0 dmg-nek :D Ez az új spot dmg rekordom.

• vasasgabri
    Akkor én még egybites sem vagyok,mert az arty küldetésekkel nem haladok sehova. Vagy láncol vagy 78-at sebez 700 helyett. Ha ellenem van ugyan ilyen arty simán kiszed egy lövésből.
  • Sunsetjoy
    Hm, ahogy olvasom valószínűleg derpes BT-7 jön ingyen augusztusban, vagyis a BT-7a, 76,2 mm-es löveggel :)

A képek nem wotoldalról, hanem makettesről vannak, érdekességből.
  • Pales27
    miért nem veszik ki a normál lőszert? arany meg he azt kész.... jöjjenek a kisebb pályák és több városi pálya, a medek sebességét nerfeljék a td-k alfáját csökkentsék, a lightoktól meg vegyék el a gold ammot, vagy az összes osztályt nevezzék át heavyre
  • Master91
  • yossarianHUN
    Na az átütés nerf miatt sírók kössék fel a gatyájukat, napvilágra kerültek a WG által diszkréten kezelt (elhallgatott) rejtett változások. Dióhéjban: a távolság függvényében a 9.9-ben már sokkal nagyobb mértékben fognak csökkenni az APCR (és néha AP) átütések, mint eddig. Igen, a nerfelt átütések.

Táblázat
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.06.22. 18:35:13
  • András77
    Ilyen nincs, komolyan. Teljes sebességgel elmegyek egy arty előtt és kikap kb 150m megtétele után úgy, hogy rám rántotta az ágyúját, kapásból. Előtte nem látott, tehát kapás lövés, nem célzott, mindképpen oda kellett rántsa az ágyút és szétesett neki a célzóköre, egyszerűen ez már tényleg nevetséges. Bármibe lefogadom, ha én rá tudom rántani a tornyot, nekem mellé lőtt volna. Az artynak akkora célzóköre lehetett mint a fél képernyő, egyszerűen az ilyeneket nem lehetne meglőni és mégis a f.sz wg úgy csinálta meg, hogy mindegy mekkora az arty célzóköre, akkor is eltalál.

Ha lesz nyomós indok itt hagyni a csába ezt a játékot, akkor az artyk vannak az első helyen, mint nyomós érv. Nevetséges, primitív fasz logika, amit a wg bevezetett, csakhogy az egybites agyúak is tudjanak valamit kezdeni a csatában.

t-54___
  • Pityu0
  • ilsalon
    Csak ellenfél. De őket is meg lehet kérni dolgokra. Néha bejön.
  • TuskoMobile
    küldetésnél csapattárs számít? van pár afk ált. mindig kipróbálom hátha
  • Forolto
    e-75 el majdnem sikerült,de ahhoz nagyon mastert kellene mennem vele.
  • Tono34
    Is7-el csak 1 lövés hiányzott volna, de túl sokan vettek körül. Egyébként meg nagy lutri az egész.