418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• vasasgabri
    Ma sikerült egy jót játszani. Elkezdtem kihúzni a maus ágat. Elég jó ment hármasig,viszonylag hamar meg lett a négyes light. Négyessel első négy kör saját tierben körönként 4-5 kilőtt tank, 500-700 közötti sebzés. Meg is lett a fullos kifejlesztés. Ez után 12 körön keresztül csak 7-es tierbe rakott. 11 vereség 0 sebzés. Volt hogy egy Tigris végig tollt a fél pályán, miközben lőttem ő három tankot lőtt ki közben. Végül egy saját arty lőtt ki mindkettőnket. Legalább kaptam egy kis kárpótlást:-).
  • Antimat
    A pattintsd a hp-d háromszorosát t55a küldit ti mivel csináltátok meg?
  • Angelus1991ster
    Plusz pont! Nincs a donate gomb.
  • rudii
    Csúzli! Ma adásban gazdára talál ez a bónusz kód ami tartalmaz: Tier 3 T127 + 3 nap prémium + 300 gold és nyilván egy garázs. Gyere és nyerd meg te! ;) :D
    Live Stream
  • lexlutor
    majd ha lesz kikbol klant alapitani, lesz majd cw klan is eleg. de amig az ember nem tudja eldonteni mi rosszabb egy "siemka" vagy egy "van magyar?" a csata elejen, addig nem is lesznek.
  • patchaou
    Persze.
  • Kronos79
    Egész jól látod. Abba a 3%-ba túlnyomórészt azon játékosok vannak, akik értik és használják/kihasználják a játékmechanikát.
    A többi játékos azért nem CW-zik, mert vagy tisztában van vele, hogy az ő tudása kevés, ergo még egy partraszállást sem tud(ott) összehozni sem ő, sem a klánja, vagy ők azok, akik szentül hiszik, hogy a játék folyamatosan csal azokkal együtt, akik CW-znek.
    A fennmaradó klánozó játékosok azon klánok gyűjteményébe tartoznak, amik kizárólag baráti csoportosulásból, vagy funból alakultak és sosem volt céljuk a CW.
  • Akitlosz
    Ezért jó a World of Tank Generals játék, mert az egyéni játék, mindenki a saját maga teljesítményével jut előre vagy éppen nem jut, nincsen szükség csapatra, szakasztársakra, klánra, hogy az ember sikeres lehessen a játékban, mint itt, ahol még az "egyéni küldetésekhez" is szakasztársakra van szükség, a CW-s nyeremények meg sokak számára elérhetetlenek, de nem azért mert nem tudnak játszani, hanem mert nincsen kikkel játszaniuk.

Szóval ennek a játéknak az úgynevezett "szociális" része eléggé kiborító és lehangoló. Egyes emberek szeretik szidni a másikat, itt mindenki jól játszik csak a többi 29 játékos béna, noob. Ez a hozzáállás valamennyire máshol is jellemző, de ennyire mint ebben a játékban sehol. Ennyire tömény szidalmazás mennyiségileg máshol azért nem éri a játékosokat.
  • Akitlosz
    Valahol azt olvastam, hogy állítólag csak a játékosok csupán 3%-a CW-zik azaz klánháborúzik.

Szerintem játszanának bőven sokkal sokkal többen is szívesen - természetesen magamból indulok ki - csakhogy nagyon kevés az erre alkalmas klán. Talán ha van maximum egy tucat ilyen magyar klán, s akkor valószínűleg sokat mondok, amelyek stabilan kéepsek CW-zni, s ezek általában tele vannak, úgyhogy nehéz bekerülni.

A klánháborúzás a többi klánban nem működik mert

1. Nincsen elegendő ember azaz tag a klánban.

2. Ha van elegendő ember a klánban, akkor nincsen elegendő aktivitás a klánban. Tagok ugyan vannak, de kevesen játszanak.

3. Ha van elegendő ember és elegendő aktivitás a klánban, akkor nincsen megfelelő tankállomány. Nincsenek megfelelő tankjaik az embereknek közös játékhoz, mert vagy ki sem fejlesztették még vagy már régen eladták a tankjaikat, mert "kellett a pénz".

4. Ha van elegendő tag, elegendő aktivitás, elegendő megfelelő tank, akkor pénz nincsen a CW finanszírozására. Simán el lehet CW-zni naponta több százezer ezüstöt, főleg ha sikeres a CW és több csata van, ezt pedig sokan nem képesek megkeresni.

Másik variáció, hogy nem vesznek arany lőszert, automata tűzoltót CW-re, ami miatt viszont el is bukja a csapat a csatákat. Tehát pár spórolós éhenkórász miatt szív az egész csapat.

5. Ha van elegendő klántag, elegendő aktivitás, megfelelő tankállomány, pénz sem akadály, akkor nincsen elegendő kedv.

Minden klánban szoktak akadni olyanok, akik kimondottan kerülik a közös játékot játékot valamiért. Ők az amolyan "Szóljatok ha kellek!" típusú játékosok, akik maguktól nem jönnek közös játékba, csak legfeljebb külön kérvény benyújtása esetén noszogatásra. S ha nagyon noszogatják őket, akkor inkább kilépnek a klánból, csak nehogy CW-zniük kelljen.

6. Ha van elegendő tag, nagy az aktivitás, a tankállomány is jó, pénz sem gond, kedv is akad bőven, akkor elvileg minden rendben. Lenne. De ilyenkor mindig akad egy halom ember, akik szívesen CW-znénenk, de nem férnek be a csapatba. Ez CW csapat összeállítás és eredményesség szempontjából kellemes gond, csakhogy ilyenkor megindul a klikkesedés, széthúzás, a vezetők nem értenek egyet, összevesznek, egyik nem megy a másik által szervezett CW-re, a másik nem megy az egyik által szervezett CW-re, és a nagy nehezen összehozott erős klánt szétverik, szétbontják több klánra és kezdődik minden elölről az egyes ponttal.

Így aztán a klánok jó része eredményességben megfeneklik a 6-os szinten stongholdozásban, amiben hiába jók, ha meg sem tudják védeni az erődjüket, ki sem tudnak eleve állni X-es szinten megvédeni.

Na ez van, ezért nem jár egy halom játékos CW-re, mert nincsenek elegendő mennyiségben olyan klánok, amelyikekkel ezt meg lehetne tenni.
    Amelyik kitartó és nagy munkával mégis eljut erre a szintre azt meg gyorsan utoléri a 6-os pont és szétbomlik.
  • Pityu0
    oké de az új accra nincs korlát akár 1év múlva is bejelentkezhetek és kihuzatom a t10-es tankot?
  • patchaou
    Nekem nem. Nemtom hogy írhatnám le világosabban. Ha meghívtad és a meghívóddal regisztráltad, akkor elég megvenni a 10-est. Ha már létező account volt és úgy lett a tanítványod, akkor szakaszban kell vele összeszedni az xp-t.
  • voivod32
    Van Isten: Kifejlesztve:T1 Heavy Tank jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 14055. Elköltött szabad tapasztalat: 0.
  • Pityu0
    azt tudom én csináltam 1 új accot eljutottam T6-ig de utána több mint 30nap után jelentkeztem be ez nem gond?
  • patchaou
    Vicc b+. a T110E5-öseink leállnak toronyharcolni az ellen IS-7-eseivel szemben...
  • voivod32
    Gondolom, játszottál az M3 Lee-vel. Ez az egyik...
  • patchaou
    Háhá, beképzelt majom úgy gondolta, hogy a bokor amihez igyekszem csakis az övé lehet, megpróbált kiforgatni is, nehogy oda érjek. Aztán visszanyalt a fagyi... felvillantottam magam előtte, majd mögé álltam :) aztán elhúzott, majd megpróbált lökdösni hogy felvillanjak, de őt szedték ki XD a faszparaszt pedig ezután beírta közösbe hogy a roncs előtt állok, de nem igazán foglalkoztak vele. Furcsa mód mindig kékek és lilák csinálnak ilyet, hozzáteszem rossz emberrel :)
  • Angelus1991ster
    Azt hittem táras lesz.
  • Sherman0070
    És ezt? :P
  • Sherman0070
    Kezdem is a német lightokat :D Az AFK Panther miatt elment a kedvem attól a tree-től de most már van értelme. :D
  • Nazarov77
    befejezett SP I C model és adatai

Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.06.21. 14:11:03
  • András77
    Kihívás??? Ebben mi a kihívás, hogy kifejlesztesz egy tier10 tankot? Maximum a ráfordított idő kérdése...
  • voivod32
    Hát, most az M3-al annak is beillik! :D
  • Angelus1991ster
    Mazochista.
  • voivod32
    Nnnnna! Elkezdte a szopatást az M3 Lee. Folyamatos T6 várossal, retard csapattársakkal kombinálva.
  • voivod32
    Nem szükséges. Nem a tankért csinálom, csak a kihívás kedvéért!
  • Angelus1991ster
    Azért tesztszerveren teszteld a T95E2-t.
  • voivod32
    Nem is olyan rossz ez az M3 Lee. Annyi a vérvörös "játékos", hogy néha még T6-ban is lehet vele érvényesülni.
  • joe662
    Nem nem,csak paint
  • voivod32
    Igen!
  • Gyuszopapa
    Az IS-8 is jól odatette magát.
  • Plata
    Na jah,de triplázni sem tudok.
  • Maala
    Én sem. Mivel 3x van. :P
  • Plata
    Egyszerűen nincs mákom a csapatokkal.Folyton azon kapom magam hogy egyedül hagynak egy rakás ellenséggel.

T49-el sem vicces egyszerre 5 ellenséggel harcolni,de Tigrisel még szarabb.
  • Plata
    Hát én ma nem tudok duplázni.
  • patchaou
    Úgy tudom, hogy már meglévő accountnál csak a szakaszozós verzió működik. A tier10 vásárlásos módszer csak úgy él, ha olyan accounttal csinálod aminek Te küldtél ki meghívót. És mindenképpen ellenőrizd, hogy "tanítványlént" kezeli-e a rendszer. Volt egy account amit elvittem tier9-ig és csak akkor vettük észre, hogy tök fölöslegesen...
  • TiborTamas
    Photoshop
  • TuskoMobile
    egy jó td-nek egy csatában lejön 4 találat az már 4k dimézsön
  • joe662
    Ezt hogy sikerült
  • Pityu0
    én csináltam de 30napnál léptem be akkor még folytathatom vagy csináljak újat?
  • Angelus1991ster
    Vérzik a WoT!