418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TuskoMobile #356892 engem hülyéztek le de nem gond xD meg mi ez már? bunkóskodásból mindenki jeles azt láthatjuk
márpedig más vélemény is létezik lehet hogy nem tetszik... ennyi
Tárgytól viszont igen csak eltértünk de ugye ez se gond csak a trollkodás ami számít.
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.06.24. 08:59:29 -
lexlutor #356891 csak mert mindig kivancsi vagyok, h aki ilyen profin le tud hulyezni mindenkit, az biztos a jatekban is nagyot virit.
de aztan, ennel a pontnal szinte mindig jon a sunnyogas.
valahogy hirtelen kenylemetlen arcot felmutatni, megbicsaklik a nagy magabiztossag, aztan jon a puder...
mutass nevet, vagy huzz a picsaba.
ennyi
-
lexlutor #356890 nevet mondhatnal, tenyleg mert ez igy.. khmm..
es hadd legyek mar kivancsi valakire , aki csak igy csuklobol lehulyez mindenkit :)) -
#356889 Egy kérdés: az összes zwackos köcsög? -
Zoli105 #356888 Hm nem úgy volt hogy a 121B csak kínaiaknál lesz ? akkor ez mit keres itt ? :O
jah és hogy hogy nem lehet megnézni a srác profilját ? :O (bár ritka egy noob volt ! -.- miért is kapnak ezek ilyen tankot még akár tesztre is !? :O )
[IMG]http://[/IMG]
[IMG]http://[/IMG] -
#356887 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#356886 Engem, meg valami sfghsfgh nevűvel, aki állandóan fake aranyat árul Ma már vagy 6-szor találkoztam vele, hol a saját, hol az ellenfél csapatában. Különös -
András77 #356885 Kreditgyáros prémium tankom már van, úgyhogy csak valami spéci tankra költenék, amit legénység húzásra is tudok használni. Én tartok erősen attól, hogy ökörködni jó lesz a japán nehéz ág, de ekkora böszme, lassú tankok hamar megunhatóak lesznek és akkor felesleges a prém tank is.
Ha most kéne kredit termelő prém tankot vennem, akkor persze egy tiger mindig érdekes lehet, de ahogy én elképzelem, kb mint a vk a 8.8-al, kb ugyanaz lehet, attól az ágyútól meg nem igazán vagyok hasra esve. Jó, tier6-ban el lehet szórakozni vele, de nem látom a fun faktort ebben a tankban sajnos és ahogy írtam előbb, szerintem a japán nehéz ág poénkodni egy rövid ideig jó lesz, de hamar rá fogok unni majd. -
Angelus1991ster #356884 Nem valószínű. Fury, Is-2, Rudy, Bromwell, GrossTraktor, T-34-85M és Su-122S egyszeri alkalmak voltak ( bár ez is wg-s logikátlanság)
De a Japán Tigris ingame shopban is elérhető lesz 9.10-ben állítólag. 4,5 rupót megér - egy 8 órás műszak bére.
Bár nem vagyok egy nagy prémium vevő. Churchill III után ez lenne a második megvett prémium nehézpáncélos. Japán Tigris-nél 1000 hp lett volna vicces.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.23. 23:59:32 -
#356883 mi is a neved te tuskó? -
TuskoMobile #356882 WN8 Rating : 2,052 (Excellent) 1,483 (-0.3) 1,335 (-9.1) 997 (-99.3) 949 (-119.0)
vs
WN8 Rating : 1,706 (Very good) 1,002 (-0.3) 1,002 (-0.3) 1,535 (-2.5) 1,551 (-126.5)
alapból nem érdekel a noobmeter de már ha mondtad megnéztemés hoppá beletört a bicsakod xD +de azért aranyos volt hogy azt mondod nincs személyeskedés persze
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.06.23. 23:51:23 -
András77 #356881 Kivéve, ha ezt is a szok(p)ásos bajnokok csomagjába teszik bele. -
Nazarov77 #356880 Prémium shopban T6os tankok:
su-100y - 4300 Ft
Type-64 - 4600 Ft
Dickermax - 4300 Ft
Japán Tigris ekörül lesz árban -
Angelus1991ster #356879 3500-3800 arany között lesz talán. Olyan 3550-re tippelem. -
Nazarov77 #356878 Hát nem valószínű, mivel azok "tömeggyártva" voltak és szinte szünet nélkül jöttek a részek, míg a GuPból 2013ban volt 1 évad, és azóta pár rövid ova, meg az olasz csapat ova jött ki, viszont most November 21.-én lesz a mozikban Japánban egy 2 órás Girls und Panzer film, az várom már, de ki tudja mennyit kell még pluszba várni míg megjelenik blu-rayen és lesz hozzá felirat is :/
2 trailer van már hozzá, az utóbbi nem rég jött ki:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
lexlutor #356877 nagy kivancsi leszek a jap tigert mennyiert fogjak adni.
tuti sokat fogjak venni.
-
lexlutor #356876 is3, memyire ammorack erzekeny mostanaban? safe storage prek, meg mindig kotelezo? -
András77 #356875 Ezzel bezzeg tudok pascuccit szerezni, de meddel nem akar összejönni
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#356874 Olyan népszerű biztos soha nem lesz, de elég jól szerepelt az első évada a piacon, nem is értem miért nem jött egy második évad.
Úgy tudom a második filmet is bejelentették, mindenesetre jó lenne egy második évad vagy film amiben a magyaroknak is szerep jut:) -
Angelus1991ster #356873 Hát megnéznék olyan részeket:) Ez a sorozat felvonultathatná az összes ilyen második világháborús tankot.
Kérdés! Vajon lesz-e olyan mint a Pokemon és YuGiOh, amik már 10-15 éve mennek, utóbbinál 3-4 sorozat is van. van-e akkora rajongótábora, hogy továbbvigyék ebbe az irányba?
O-I Type 100 tonna. E-100 elbújhat mellette:D Megéri!, de persze nem IM-re való tank. De mindenképp helye lesz a garázsban :) Csak meg kell venni a Japcsi Tigrist a legénység miatt. Tier 8-9-10-eseket türelmetlenül várom! -
Faboo #356872 A prémium lőszere egy gömb alakú heat lesz, betöltöd, kigurul a csőből átégeti a melletted sunnyogó gonosz alacsony ellen tetőpáncélját, természetesen több modulsebzéssel. -
lexlutor #356871 evvel egyetertek. nekem is eloszor az jutott eszembe h az elso nagy roham utan, ha elkopnak, hogy fogja tudni kezelni majd ezt az elbaszott mm.
mert mar a toggal is vannak problemai, hat meg ezekkel a csodakkal. -
#356870 Azt csak hiszed :) Ez a -10 arra lesz elég, hogy a böhöm test közepéről induló toronyból lelógó cső elfogadható legyen.
Beáll mellé egy kistank, rá se bír nézni :D -
#356869 Ilyen alapon a Maus is mehetne t7-t8-ra, ha 100%-osan történelmi adatokat kapna.
+25%.os értékek melett a nagy többség már simán vinné oldalról 50%-os biztonsággal, de még extrémebb hatékonyságuk lenne a rengeteg olyan ágyú miatt ami önmagában 180+ átütéssel rendelkezik.
De ez most mellé beszélés a részemről...
Itt nem a tank a baj vagy a páncél, hanem az, hogy sorozatosan cseszik össze-vissza a tier balanszokat.
Ami engem speciel azért zavar, mert én a tankok gyűjtögetéséért játszom ezzel a játékkal elsősorban és minden ilyen power creep lépés után egyre nehezebb megtartanom az olyan elhaszontalanodott tankokat, mint pl a Párduc 2-t.(vagy a párducot amit nem tudok megvenni, pedig ilyen szempontból must have lenne)
Ebből kifolyólag egyre kevésbé tud motiválni a játék, hogy belépjek és grindeljek xy tankot... -
#356868 Engem már nem érdekel az, hogy mivel lőnek rám, ha játszok.
Balansz tekintetében pedig sosem a játék élvezhetőségét tartanám szem előtt, mert alapjaiban más egy nehéz tankba meg közepes tankban ülve ez a tény.
xyz emberke a medjével azt élvezi, hogy minden lövésével sebez, nyilván ő végig fogja goldspammelni a csatát ha épp a magasságos közepes tankjának nem osztottak "op" átütést/ágyút.
Ezt ő lehetőleg úgy szeretné, ha minél kevesebbet kellene finoman célozni.
xyk emberke a nehéz tankjában meg azt élvezné, ha 5 lövésből nem vinné át mind az öt úgy, hogy a tank legkeményebb részét mutatja épp arra amerről várja az ellenséges tüzet.
a wg meg csak a profitra hajt, nem érdeklik egyéb dolgok.
Így ezt a játékot nehéz egységesen kibalanszírozni. -
lexlutor #356867 szembol lesz 175os pancelja.. oldalrol csak 70mm.. ami t7ben kutyafule, melle egy 10 fokos testforgatas.. szoval nem lesz nehez oldalrol loni..
Hull traverse: 10 degrees per second
Turret traverse: 20 degrees per second
Terrain resistance: 1,151/1,247/1,822
Hull armor: 175/70 mm -
#356866 amíg ilyen formában van arany lőszer, akármilyen páncél jöhet akármilyen tierre -
#356865 meg a t8-as páncél és ágyú kombóval..
Szánalmas és hiába mindez, a tank frusztráló lesz és valószinűleg könnyen leküzdhető a sebessége miatt, mégis t8-as páncéllal meg ágyúval kompenzálni ezt szánalmas húzás és legjobb példája, hogy mennyire elcseszett ez a játék balansz ügyileg.
Sorozatosan jönnek a t8 tankok t7-re akkor a wg a páncélt szeretné kicsit felértékelni, ok itt van ez, de ezzel párhuzamosan meg vk45.02b jön a németekhez t7-re a maga 80mm-es páncéljával nehéz tanknak.
De rengeteg ellentmondást elő lehetne kaparni.
Ugye vagy az ilyen t10 jött t8-ra, miközben az egy t9-es nehéz tanként van már jelenleg is a játékba, t28 concept baromság is full t8-as mégis t7-re jön ki...
Én csak egy minimális következetességet várnék tőlük.
-
TiborTamas #356864 Ilyen játékos (56k csatával 78% winrate) nincs az EU szerveren. De 70% körüli winrate-et hosszútávon randomban leginkább csak unicum játékosokból álló szakaszozással lehet.
Mivel random csatában általában nulla csapatjáték van, ezért elmondható, hogy akkor van a legnagyobb esélyed megnyerni egy csatát, ha te magad minél többet sebzel. Ebből kiindulva az a legfontosabb, hogy egyénileg minél több sebzést ossz ki egy körben, és lehetőleg ott, ahol erre szükség van (ez a nehezebb része). Ezzel tudod legjobban növelni a győzelemre való esélyed. Jobb tanácsot nem tudok adni. -
Nazarov77 #356863 Tudjátok mi az előnye ennek a méretnek? -10 depression-el rá tud majd nézni az alacsony ruszki tankok tetőpáncéljára :D -
lexlutor #356862 megint hp-val akarjak kompenzalni, a nulla sebesseget..
-
#356861 Igazából egy kicsit magasabb és kicsit szélesebb, annyival nem, hogy ne férne el a pályákon. -
#356860 Én bírom a nehéz tankokat, meg a japánokat is, de ez már tényleg nevetséges.
Mondjuk szépen megint egy t8 tankot hoznak be t7-re...(páncél ágyú t8-as szint)
-
#356859 Hát, sose kéne ez a tank :S -
#356858 Húzzál már -
yossarianHUN #356857 Tök jó, ELC-vel át lehet majd zúzni a hasa alatt. -
Userx2 #356856 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
yossarianHUN #356855 Milyen videót, drágaság? Menj be gyakorlóba, próbáld ki, döbbenj meg.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Fuck me. -
lexlutor #356854 bassz.. ez egyaltalan himmelsdorfon elfer majd? -
Nazarov77 #356853 Na jó erre a méretre nem számítottam