476
-
n3whous3 #76 talán értelmesebb weboldalak megvalósítására (míg nem jött be persze a html5 és a silverlight, mert azóta én is köpöm le azt a technológiát). Amúgy meg látom van iphoneod, innentől kezdve te is elfogult vagy, másrészt pedig gondolom programozó se vagy, szóval technológiai szempontból sem kéne leköpdösnöd a flasht, ha lófaszt se tudsz róla C: Lehet itt dobálózni havertól hallott "bughalmaz" szöveggel..... -
#75 "Ez egy átmenet a okos telefon, és a pc között. Olyan pont semmire se jó."
Vaaaagy, mint ahogy te is írod pont azoknak készül akik egy átmenetet keresnek egy telefon és egy pc között. Vannak ilyenek hidd el. Talán el kéne fogadnod, hogy nem mindenkinek arra van szüksége amire neked. -
#74 "ne támogassa a flasht... minek bele browser egyáltalán, ha flasht nem támogat? Alapvető dolog lassan"
Száljunk már le erről a flashről. A világ egyik legnagyobb bughalmaz benga szoftvere mi a francnak flash egyáltalán? Én tökéletesen megvagyok nélküle. -
#73 "Papírkönyv, vagy az már ciki?
Meg az e-köny olvasó? "
Igen, ezekkel valóban könnyen és jól lehet emailt nézni pl, esetleg papirkönyvön is fut a plants vs zombies? :P -
#72 "Táblagép...öreg el vagy te tájolva, ennek a tudása egy telefonéval egyenlő, illetve még azzal se, mert nincs flash támogatás, így jópár oldal nem jelenik meg, nincs youtube és társai..."
Ezt bírom öcsém, az iphonet is azok szokták osztani akik még nem is láttak közelről. Flashnek semmi köze youtubehoz, természetesen vigan megy rajta a youtube, ahogy itt a fenti képen is látszik. Csak utána nézni fika előtt már túl fárasztó.... -
n3whous3 #71 Vah, mindig elfelejtem, hogy adobe sara a dolog. De mindegy, ekkora cég megtehetné, hogy megregulázza adobeot, hogy csinálja már meg jóra a flasht C: -
#70 mert osx-en rakat szar a flash:D
állandóan beragad a process, 100%-on tekeri procit, meghal tőle safari ésatöbbi
és ez sajnos nem az apple hibája, hanem az adobe-é
ellenben a html5 még sosem fagyott le:D -
n3whous3 #69 Miért fagyna le flashtől? Ha nincs normálisan megírva, akkor el is hiszem, hogy felkúrná az agyamat. De illene normálisan futtatni flasht. Még az én szerencsétlen E51-em is tud flasht.... -
n3whous3 #68 Ja jó ezt nem olvastam el :) -
valaé valaé ná #67 Ráadásul pont telefonálni nem tud semmilyen módon... -
pixx #66 A tábla pc-nek mi köze az Ipad-hez...semmi öregem, kevered a kettőt. Ez egy Iphone nagyobb kijelzővel.
Ez egy átmenet a okos telefon, és a pc között. Olyan pont semmire se jó.
-
pixx #65 Akkor megint idézlek "A kétkedőknek üzenem, hogy még mindig nem látom a komoly alternatívákat egy kanapén döglős, olvasáshoz milyen eszközt ajánlanának e-helyett. "
Olvasás szóra felhívnám a figyelmedet "A hétvégi netezgetéshez, fórumozáshoz" nincs benne a mondatban, még az se lehet mondani, hogy kiragadtam a környezetből, mert "szinte" ennyi volt a kommented.
Papírkönyv e-köny olvasásra való. Amúgy kb. kanapén döglés netezéshez tudom ajánlani telefont, PDA-t, PS3-at stb.
Drága, és a tudása pedig nem sok... -
Inquisitor #64 Az eBook (ePapir) vs PDA/Tablet témát felhozókat és keverőket jól meg kéne verni. nyilván ha semmi előnye nem lenne az elöbbinek az utóbbiakhoz képest, nem lenne ilyen baromi drága :( -
#63 Nem írtam hülyeséget. A hétvégi netezgetéshez, fórumozáshoz, stb-hez teljesen jó lesz majd egy ilyesmi gép. Papírkönyv, e-reader másra való.
Kényelmesen használható tábla pc nincs 100e Ft környékén. FUSI van 700e-ért. De az ilyen célokra fölöslegesen sokat tud.
Pár éve a netbook-okat köpködte mindenki. Annak is meg lett a maga piaca. Ennek is meg lesz. Természetesen nem egy asztali pc kiváltására tervezték. Smart-ot sem családi autónak vesznek az emberek.
Telefonálni sem lehet vele, bár én a laptopommal, asztali gépemmel sem nagyon telefonálok. -
#62 flashtől állandóan lefagyna, akkor meg az lenne a baj:)
olyan szintű multitask meg van, ami alapvető dolgokhoz kell, és a programok megjegyzik hol maradtak abba, és kb egyből megnyílik minden, felesleges a háttérben is futnia bárminek is -
#61 direkt csináljátok?:D
van rajta 3,5-ös jack -
n3whous3 #60 ja és persze fejhallgató csatlakozó Megy az ember a vonaton és nem tudja bekussoltatni hát köszönjük Jobbs. Komolyan miért ekkora széjjelbaszott köcsög banda ez az Apple? DIREKT baszogatásból hagyják ki az ilyet szerintem, kizárt dolog, hogy ekkora idióták legyenek, színtiszta marketing, majd ha kiadnak valami olyat, ami ezeket is támogatja, el tudják a sok hülye apple fannak adni még drágábban. -
n3whous3 #59 "A legtöbb újságíró - komoly negatívumként - kitért az USB-port, a felhallgató-csatlakozó, a beépített kamera, valamint a flashvideók támogatásának és a multitasking képességnek a hiányára. S végül, de egyáltalán nem utolsósorban megjegyezték, hogy az integrált memória nem bővíthető és az akkumulátor sem vehető ki, így ha elromlik, akkor az egész készüléket ki kell cserélni."
hát bazmeg, az usb még ok, na de egy erős gép hogy ne legyen multitaskos... ne támogassa a flasht... minek bele browser egyáltalán, ha flasht nem támogat? Alapvető dolog lassan. Az aksi meg no comment. -
#58 youtubera külön alkalmazás van, más videómegosztó oldalon meg úgyis html5 lesz, lásd dailymotion, vimeo
skypeolni lehet -
#57 erről a fejhallgató csatiról szálljatok már le, van rajta sima 3,5-ös jack:) -
pixx #56 "A kétkedőknek üzenem, hogy még mindig nem látom a komoly alternatívákat egy kanapén döglős, olvasáshoz milyen eszközt ajánlanának e-helyett. "
Papírkönyv, vagy az már ciki?
Meg az e-köny olvasó?
Gondolkodj mielőtt hülyeségeket írsz ide, hülye lesz, aki megveszi ez nem kétséges, meg is érdemli, nem is sajnálom tőle...
-
pixx #55 Táblagép...öreg el vagy te tájolva, ennek a tudása egy telefonéval egyenlő, illetve még azzal se, mert nincs flash támogatás, így jópár oldal nem jelenik meg, nincs youtube és társai...
Ja és ezzel még telefonálni se lehet...skypolni stb.
Tábla pc nem véletlen annyi amennyi, ha pedig Apple van ráírva, akkor 2x drágább mint egy normál pc, mert Apple... -
pixx #54 Mitől forradalmi, annyit nem tud mit a laptopom, viszont annyit tud PDA-m, csak nagyobb, és azon fejhallgató csati, meg SD kártya olvasó is...
Remélem nem sok kínai munkásnak kellett túlórázni a premier dátum miatt :) -
#53 A kétkedőknek üzenem, hogy még mindig nem látom a komoly alternatívákat egy kanapén döglős, olvasáshoz milyen eszközt ajánlanának e-helyett.
Meg lesz ennek a kütyünek a piaca, és amint rájönnek a többiek is lesz értelmes alternatíva is. -
Utokverek #52 Hehe, következő meg az Ianotheruselessgadget lesz :D -
#51 "Látom értetted, amit írtam, leülhetsz.
Érintőképernyőt erőltetni olyanokra, akik billentyűzetet szeretnének, az a baromság."
Ööö senki nem késztet arra, hogy ipadet vegyél, ha meg bill kell érintőképernyő helyett akkor rengeteg alternativa közül választhatsz, de ez itt nem az. Szóval inkább te ülj le és maradj csendben is. -
#50 vegyük példának a 3 éves iphonet. 3 év alatt egyetlen egy gyártó sem tudott még csak hasonlót sem alkotni kezelés, alkalmazásbolt terén, sajnos
itt is lesznek androidos és linuxos próbálkozások, de minegyik bugzani fog és akadni mint a rossebb... -
valaé valaé ná #49 Hát, nem tudom... ennyi pénzért -
G_ArchAngel #48 eee pc egy 'hangyanyit' vastagabb es nehezebb eszkoz...
ket opciod van:
- iPad dock keyboard-dal
- Apple wireless keyboard es a toltobe helyezett iPad egy apro kijelzokent mukodik...
-
Lowosan #47 Az nem azt jelenti hogy azonnal meg kell venni ezt, mondván hogy nincs más. Vársz 1-2 évet és tuti lesz majd több tucatnyi típus amik között már lehet válogatni, és szinte biztos többet tudnak. -
#46 de sajnos még senkinek nem sikerült jobb olvasót összeállítani:( -
Lowosan #45 Nem érzem az ipadot, azt érzem hogy pénzlehúzás. Ismerem a jószág képességeit, leírták mindenhol, nagyon az egyetlen FORRADALMI benne az hogy a parasztvakítást egy új szintre emeli. És ezen nem változtat még ha 300 oldalon át is taglalják hogy "ilyen szép meg jó meg okos", nem változtat a dolgon hogy szinte bárki röhögve összeállítana egy jobb olvasót a tervezőasztalon. -
#44 örülök, amikor egy xyz emberke ilyen nagyon okos :)
Majd ha az apple bejelenti 2010 végén, hogy mennyit adtak el belőle, majd akkor okoskodjunk szerintem, addig pedig csendben kellene maradni :) -
valaé valaé ná #43 Nem vetítem vazze, az eee pc megtette helyettem is. -
#42 a te igényed ne vetísd már rá másokra is:) -
valaé valaé ná #41 Látom értetted, amit írtam, leülhetsz.
Érintőképernyőt erőltetni olyanokra, akik billentyűzetet szeretnének, az a baromság. -
#40 Egy érintőkijelzőre minek billentyűzet??? Ez a legnagyobb baromság amit hallottam. -
valaé valaé ná #39 Elmléxem rá, hogy jópár évvel ezelőtt ugyanezt az "űrt" próbálták már betömni (erőltetni, gyömöszölni) a gyártók a tablet pc-vel, meg az umpc-vel. Most is megvan még egy 6 éves Siemens Simpad tablet, Windows CE-vel. Van hozzá pcmcia Wlan, könyvolvasónak is jó. Akkor se értettem, hogy mi fenéért nem raknak rá egy rohadt billentyűzetet és csinálnak egy mini notebookot inkább, sokkal használhatóbb lenne. Egyedül a gericom próbált emberi áron ilyet csinálni, de azt meg nem lehetett sehol se kapni.
Alig 5 évre rá az asus végre feltalálta a spanyolviaszt. A többi gyártó csak az óriási siker után volt hajlandó utánakullogni.
Erre jön az Apple és megint le akarja nyomni a torkunkon ezt a tablet sz@rságot.
Pedig semmi értelme addig, amíg papírvékonyra, könnyűre e-ink kijelzősre nem tudják megcsinálni. Akkor majd forradalmi lesz, addig csak parasztvakítás. -
#38 Csak arra akartam rámutatni, hogy jelenleg a 100e-es kategóriában nem sok konkurenciája van. De remélhetőleg elindít egy folyamatot és kb egy év múlva már bőven lesznek jó árban nem Apple termékek hasonló vagy nagyobb tudással.
Tetszik nem tetszik az Appple kezdte el erőltetni ezt a termékvonalat és sikerük is lesz vele. Ezt más gyártó nem tette meg. A FuSi Stylistic pedig az ötszörös árával teljesen más kategóriát képvisel. -
Crane #37 Létezik az űr: A gyártók generálták, hogy legyen egy kacattal több, amit el lehet adni. ;)