476
  • lokko
    "az iPad az okostelefonok és a kis méretű PC-k közötti űrt töltheti majd be"
    én arról nem vagyok egyáltalán meggyőződve, hogy ez az űr egyáltalán létezik ...

hamár hajlandó vagyok egy ekkora cuccot magammal cipelni, az legyen egy épkézláb PC inkább
  • narumon
    Ez Win-es szóval sok embernél rögtön ki is esett. Egyébként meg nem ismerem, még az is lehet hogy jó, bár ugye iphonera visszatérve azt is sokan összehasonlitották papiron mindenféle alap telefonokkal csak mikor kézbe veszed a kettőt akkor derül ki, hogy a sok 100e alatti érintőképernyős akármi az egy vicc az iphone mellett.
  • Justil
    F.A.I.L.
  • Oláh Herkules
    ja, szaggat mint az állat :D
  • szacsi
    600-700e forintért olyan cuccot kapsz, ami nem korlátoz téged semmiben és általában tökéletesen alkalmas pl grafikusoknak rajztábla helyett. Ez meg nem. Totál más kategória. Ennyi erővel a microsoft surfacehez is hasonlíthatnád...
  • Hegi90
    A GUI-ja meg olyan, mint egy képregény ^^
  • Polemius
    Mondjuk ha akarnék mostanában ilyet, akkor talán inkább ezt venném:
    http://www.engadget.com/photos/joojoo-unboxing/
    Érdekes módon meg tudták oldani az audio csatlakozókat, usb-t, flash-t is.
  • Ferrer
    É-é-érezd a ritmust, vedd át az ütemet!
  • passatgt
    mi az a felhallgató?
    sima 3,5-ös jack meg van rajta
  • Crane
    Hum. Szerintem így ahogy most van az iPad igazából csak egy felesleges kacat. Amúgy használtam huzamosabb ideig magam is iPhone-t, de nem tudom az egekbe magasztalni. Csak egy telefon. Ja hát van benne egy kis csiribá-csiribú, de hogy ez engem nem tud elvakítani az is biztos.
  • Glutamin
    Én örülnék, ha lenne már nálunk is.

Más cég táblagépei 6-700e Ft-ba kerülnek. Jó lenne ha beindulna végre ez a termékcsoport is rendesen. Akinek meg jó helyett a smartphone vagy netbook, annak meg hajrá.
  • Gerygrey
    Jó cucc ez az iPad. Ha ingyen adnák, biztos hogy megtartanám. Viszont nem tudom, hogy miért adnék érte akár húszezer forintot is, annál azért jóval korlátozottabb az igényem egy ilyen iránt. Hosszú úton játszani, filmet nézni, netezgetni jó egy jobb smartphone is, komolyabb dolgokra pedig egy netbook. Ez viszont netbooknak szar, tudásához képest drága, mindennapi unaloműzőnek (folyamatosan magamnál tartani, a villamoson elővenni és játszani rajta egy fél órát míg az uticélomra érek) túl nagy.
  • narumon
    Ugyanaz megy iphone esetében aki nem látott még ilyet az fikázza, aki meg használta / használja az meg isteníti. Az iphonet én már semmilyen más telefonra nem cserélném el, ipadem még nincs és nem is tervezem mert nem használnám ki, de nem mondom rá, hogy szar meg béna meg mittomén. A koncepció kifejetetten jó és mivel iphone féle szoftver fut rajta igy használhatóságban, kezelésben magasan a többi készülék felett fog állni ez biztos.
  • Polemius
    "De egy akksival?Mi gond lehet.Elég digitális szerkezet.Vagy jó, vagy nem."

Emlékeim szerint az Apple is elég sok hibás akkuval szívott.
    Másrészt meg ha naponta (2 naponta) töltőre dugják, akkor elég hamar megdöglik az akku.

"Egy akksi csere meg nehogy már olyan bonyolult dolog legyen, hogy szerviz kelljen hozzá."

De, szerviz kell hozzá. Roncsolás nélkül nem lehetséges.
  • SNP
    ha nekem lenne egy ilyenem azonnal földhöz vágnám
  • ziipp
    Ez egyébként előre el van tervezve. Lehúzás több fokozatban.
    1. kiadás: gazdagok, sznobok és hülyék metszete, akik megveszik annak ellenére, hogy nyilvánvalóan egy rossz termékről van szó.
    2. kiadás: már van benne USB, lesznek rá írt programok, így már több értelme lesz megvenni, de összességében még mindig felesleges.
    3...n-1. kiadás: fokozatosan fejlesztgetik, talán még a flasht is támogatja majd, jobb lesz a platform, és ezzel együtt az elcsábulók száma is növekedni fog.
    n. kiadás: legvégül vannak emberek, akiknek nincs szükségük reklámkampányra, hogy eldöntsék, mire van szükségük, és felismervén, hogy ez az egész koncepció csak akkor lesz használható, ha a könyvolvasók kijelzői is megfelelnek netezésre, videózásra, soha nem veszik meg az iPad-et.
  • philcsy
    Ennek semmi értelme. Ráraknak egy saját szabványű csatlakozó, amin keresztül bővítheted USB-vel, kártyaolvasóval, meg amivel akarod. Minek? Erre találták ki az usb-t. Még a nevébe is benne van: u mint universal. Ennek pénzlehúzáson kívül semmi értelme nincs.
  • neoG
    Ha gond van a géppel, akkor tényleg szerviz.
    De egy akksival?Mi gond lehet.Elég digitális szerkezet.Vagy jó, vagy nem.
    Egy akksi csere meg nehogy már olyan bonyolult dolog legyen, hogy szerviz kelljen hozzá.
  • MacropusRufus
    szóval ez a nagy durranás :) vitzes.
    "(USB csatlakozó és SD kártya olvasó is vehető hozzá, akinek kell, $30-ért a kettő) "
    tehát veszek egy tudásához képest qurva drága valamit és még 30dodót kell költenem arra, hogy mondjuk a penről adatokat tudjak rátenni... Grat.
    ja mind ezt potom 175ezerért, és ez még a belépőszint, mert van 64Gb-os, ami viszont több mint 240ezer forint és ennyit 100%-k, hogy ez a izé nem ér (modnjuk szerintem 175sem)

http://www.argep.hu/product_1196664.html
    Ezért a zséért veszek egy normál laptopot. De minimum valami brutál erős (ennél az IPad-nál mindeféleképpen erősebb) EeePC-t ami megeszi azt reggelire.

• scagnetti
    Hát igen, nem minden arany, amin egy lerágott alma van
  • pasi29uk
    Helyesírás... nézzétek el nekem ;)
  • pasi29uk
    Vagy hamarabb. Ha lenne egy ilyenem azonnal szétszedném :) Szerintem minen ott van a nyákon csak nincs ráforrastva a csati.
  • philcsy
    Gondolom tapasztalatból beszélsz.
  • philcsy
    "David Pogue, a The New York Times munkatársa ugyanakkor óvatosabban fogalmazott. Úgy vélte, az iPad sikere elsősorban attól függ, hogy milyen eladási eredményeket érhet el hosszú távon."
    A kígyó a saját farkába harapott. A siker az eladási eredményektől függ, az eladási eredmények meg ugye a sikertől, ami meg az eladási eredményektől...
  • nonicks
    egy könyvet sokkal kellemesebb papíron olvasni mint egy ilyen szarságon...
  • gulyasandras
    Nem szeretem az e-könyveket, de ha az iPad vagy valamilyen másik hasonló tudású termék ráveszi a magyar fiatalokat arra, hogy évi négy könyv helyett akár évi 6-7-8 :) könyvet olvassanak el, akkor hajrá iPad!
  • szroncs
    Ki lehet venni azt az aksit.....szervízben. Ha gond van vele akor odavaló egyébként is szerintem. A negatívumokról meg annyit, hogy ugyan ez volt az Iphone-al is mégis mivé nőte ki magát a frissítések/apps dömping és új kiadások révén. Ugyan ez lesz a helyzet az Ipad-al is jönnek frissítések meg új szériák 1 év múlva....
  • Athlon64
    Végre egy FORRADALMIAN új termék a piacon! És ez mind az Apple jóvoltából!
    Köszönöm! Köszönjük!
    Áldunk téged Szent Jobs!
  • Teperinke
    "Felhallgató-csatlakozó"-t említ a cikk, az tényleg nincs rajta. Viszont felhallgató-csatlakozó, na az van. (USB csatlakozó és SD kártya olvasó is vehető hozzá, akinek kell, $30-ért a kettő)
  • narumon
    USB nem hiányzik róla, node fejhallgató csatlakozó miért nincs????
  • tiburon26
    nem hüjebbek mint azok akik megveszik
  • Hedgehunter #3
    Nincs fejhallgato csatlakozo meg USB...?????? Ezek hulyek......
  • Evoluti0N
    "A legtöbb újságíró - komoly negatívumként - kitért az USB-port, a felhallgató-csatlakozó, a beépített kamera, valamint a flashvideók támogatásának és a multitasking képességnek a hiányára. S végül, de egyáltalán nem utolsósorban megjegyezték, hogy az integrált memória nem bővíthető és az akkumulátor sem vehető ki, így ha elromlik, akkor az egész készüléket ki kell cserélni."

Ez elég gáz. Sőt! Nagyon gáz.
  • Chris05
    Kéne!