2340
-
#610 Nem lesz demo? -
#609 Semmi köze a kettőnek egymsához.
egy dirt stílusra lefordítva a jó fizika eredméynezhet látványos töréseket,részletes törést.
környezeti sajátosságok pl a sárba maradt nyomok,különböző tereptárgyak átrendezése nem pl h van 1 útjelző tábla ami ha 200-al belerohanunk is úgymarad mint annó a 4-be.
Fizika midnen játéknál nagyon fontos(kivéve az ilyen quake féléket)
főképp a terep rombolhatósága illetve a karakterek mozgása és ezzel eggyüt sokkal reálisabban tud visszadni egy szitut, ez viszont nem közös a szimulálással.
pl van egy lövöldözős játék amibe ha jó fizika van sok interekciót tudunk a környezettel folytatni így ahol gynege ott kb max annyit h egy szék mögébújunk ami minden lövést felfog, nem veszi figyelembe a réseket,lövedék típust fajtát.
ennek még midnig nem sok köze vna a szimulátori valósághoz csak jobb játékélményt nyújt.
-
#608 moss'má visszalépsz, mi? :)
szted hányan gondolnak arra, h szim v arcade alternatívát firtatsz, ha belekevered, h 'fizika gyenge'? -
DANIELTRUCKER #607 Ez a dirt 2 demoja! Én azt hittem a 3-é!
A 2 megvolt és el is futogatott ! -
#606 egy két jó ripityára törés főleg boruláskor elég kiábrándító mintha vmi törhetetlen lenne.
bár én mindig cska a vizuáis törést kapcsoltam be másnak nincs értelme egy ilyen játékba mint a dirt.
a multi módok viszont nagyon elcseszettek.
semmi másból nem áll csak amolyan roncsderbi félleség lesz.
ehelyett lehetett volna benne rally körverseny és egyéb ilyesfajta mód mint ctf meg efféle baromságok.
-
#605 szöveg értelmezésed milyen?
elég nulla, ki írta h sziet várok?isten ments, bár rendes rally bajnokságnak örülnék mint régen volt a colinnál az élvezetes volt.
-
DANIELTRUCKER #604 OK! Kipróbálom! -
#603 Steam -
#602 pl pcguruéktól! -
janihunk #601 Google. -
#600 nem lesz szim
bár úgyis lesznek emiatt még trollkodók :)
viszont reményeink szerint közelebb lesz egy RBR-hez, mint mondjuk egy Burnout-hoz -
DANIELTRUCKER #599 Nem is tudtam hogy van demoja!
Azt honnan lehet megszerezni? -
#598 dirt2 (demo) hogy fut?
na, ez is úgy fog vszeg :) -
DANIELTRUCKER #597 Nekem ULTRALOW-on is elég lenne! -
DANIELTRUCKER #596 Sziasztok! Szerintetek ez a játék el fog futni egy ilyen LAPTOPON(!!!):
Core i3-330M
ATI Mobility Radeon HD 5470,512MB -
#595 Azért nem csak hardcore szimulátorokat szoktak bemutatni, hanem olyanokat is, amelyek félúton vannak az árkád és a szimulátor között. -
#594 Nekem csak egyre bejön ez a rally játék!
Érdekes hogy nem gondoljátok hogy szimulátor ez a játék, mégis SimRacing műsorsorozatba van véve! -
capa07 #593 -
janihunk #592 Dik még a végén a kiírás? Pre-Release.. xd -
#591 Már csak pár nap, már csak pár nap, már csak..... -
#590 "a rally nem a betanult pályákról szól!"
RBRbe random generált pályák vannak, vagy ugyan azokon mész végig 2000ezerszer? nos, ha az utóbbi akkor nem érzem a kijelentésed "súlyát".
Igazából igen úgy működik de ez nem a valóság, hanem egy játék. -
#589 Első benyomások a játékról. Dicsérik orrba-szájba, állítólag javult a fizika, és nagyon jók a force feedback effektek is... Persze nem a Richard Burns leváltásra készült szerintük sem, de nem is ez volt a cél...
-
#588 nem rombol semmi semmit, mert mindegyik K-I-K-A-P-C-S-O-L-H-A-T-Ó ! :D
én egyébként értem totti problémáját, mert Forza előtt én pl szépen haladtam a GTL karrierrel, de sok-sok óra forza után a GTL-el képtelen vagyok értelmesen menni, "hozzákurvultam" a rövidebb féktávokhoz, a stabilabb autókhoz, GTL-ben állandoan lecsuszok az ívről, meg eldobom a kocsit :) hiába mondogatom magamnak, hogy itt hamarabb kell fékezni, akkor tul óvatos leszek és még az easy AI is elhagy...
szal nem tudok szimekkel is menni és eközben forza/gt/dirt-el is aktivan játszani :/ (rbr-t meg se említem, mamár a rally schoolt se tudom megcsinálni) -
#587 Nem értem, hogy miért vagytok ezen fennakadva. Akinek nem kell, az kikapcsolja. Ennyi. -
atiwrc #586 Ugylátom nem értetted a lényeget, a rally nem a betanult pályákról szól!
Ha attol félsz hogy 4 szer esel egy szakaszon menjél lasabban( ez a fos térkép szerü itineren egyébként jobban látod elöre milyen a pálya mint a normális itineren, ez már egy olyan segítség ami rombolja a rally nevét...
Az összes többi szim vagy félárkéd game amiben van tudtommal mind pályaverseny...
Forzas összehasonlitásodot végkép nem értem, én pl ha érzem hogy rövidebb a féktávot is lehet venni vagy csak azt látom hogy rámjönnek akkor következő körbe tuti megpróbálok rövidebb féktávokat venni. Ehez nem kell semmiféle ív szerintem. Másrészről nem értem ezt a féktávdologot amit mondtál, olyan mintha pl rfbe mennél egyet egy f1es moddal meg egy f3assal mondjuk és ez utóbbinál ugyanott kezdenél fékezni ahol az f1essel. Két külön játék a forza meg a shift miért kéne ugyanott fékezni???
Van-e egyáltalán olyan kocsi benne ami a valós életben ugyanazokkal a paraméterekkel rendelkező auto lemodellezve mindkettőbe.
-
#585 Semmi óta, viszont nem is árkéd. Valahol a kettő közt van, hiszen van alatta fizikai motor ami számolja a dolgokat. A tényhez amit írtam ennek semmi köze, a lényeg hogy hasznos funkció. Shiftben elég sokág használtam mire átéreztem hogy hol szabad már fékezni, ha nem tettem volna kb lassú kapitány módba tudnám csak játszani a játékot mert akarva akaratlanul mindig ott kerestem a féktávokat ahol pl a Forzában is megtettem, de mivel a Shiftbe nagyobb a tapadás, rövidebb a féktáv így ezzel időt is vesztettem és nem értettem miért jön rám az AI mindig amikor tökéletesen megyek... -
#584 szal nagyobb gáz, ha egy árkád játékban vannak segítségek? :DDD -
#583 az azér' van bennük, hogy ha a béna konzolos hülyegyerek odaül eléjük a kontrollerjével az is tudjon vele jáccani -
#582 haver is shiftet ugy játssza, szerintem olyan szinten illuzioromboló, hogy sose játszanám így - én a teljes hudot is ki szoktam kapcsolni, mert minden nem odavaló extra zavar :)
de ettől még nem baj, ha kikapcsolhatóan bennevan BÁRMI :) -
Reg5 #581 A Dirt mióta szimulátor? -
#580 Elárulom a nagy titkot. Dinamikus versenyvonal, tehát az ívek mellett mutatja a féktávokat, és főleg ez a lényege... aki pályákat tanulja vagy nagyon bizonytalan az nem biztos hogy egy hosszabb szakaszon 4szer össze szeretné törni magát mert kirepül a susnyásba.
Fasza hogy minden topikban ez 1 hetes téma, amikor az összes pécés szimbe 10 éve benne voltak ezek, sőt az összes szimbe tripla annyi segítség van, sőt autómatikus fék pl az F1 Challenge és előtti verziókban is volt, pedig azok szimek. -
atiwrc #579 Mutasd már meg légyszives hogy mi nincs elég szépen kidolgozva az alján a kocsinak? -
atiwrc #578 Úgy gondolom azért nem mert a rally az improvizációról szól, bemondja a navigátorod hogy milyen kanyar jön és vagy olyan amilyennek elképzeled vagy nem és közbe kell korrigálni, reagálni arra ami előtte van. Másrészről a rallyban általában több jó ív is lehetséges, pályaversenyek terén jóval kevesebb választható ív van ami gyors is. -
Reg5 #577 Rosszul fogalmaztam. Dirt3-ban nem, de előbb utóbb szerintem bele fogják tenni az egyik folytatásba. -
janihunk #576 Nemár. Helyettünk fékez a Dirt3 ban az autó? -
Reg5 #575 Nem kell egyből nekem esni :) F1-es játékokat nem próbáltam, de pl egy Shiftben van értelme, hacsak nem akarsz felkenődni a falra. A Dirt viszont soha nem volt szimulátoros, szvsz felesleges bele a csík. Azért remélem a következő részben nem fog helyettünk fékezni az autó, az bebaszna :) -
#574 Egy kis special stage:
-
#573 rajtad kívül itt senki nem gondolta, h szim lesz a Dirt 3
és most már remélem te sem ;) -
#572 *high -
#571 Ha ez a gyenge defíniciója mi a hagh qualitié??