2340
-
ez egyrészt jó, mert kell a könnyedebb multi is
másrészt ezekután demo nélkül én tuti nem veszem meg, hiszen ez magával hozhatja a vezetési modell butítását is -
Multi Interview- DiRT 3
Alig egy órás, még friss ;) -
janihunk #448 Rendben. Most már csak be kéne tenni a helyére. -
elsőre nem rossz ;)
de a #438 teljesen O.K. -
janihunk #446 Nem értek hozzá:S Amúgy is ez az első próbálkozásom:D De szerintem nem lett annyira rossz. Ha valaki úgy érzi módosítaná nyugodtan csak aztán kerüljön be a bannerba legalább az alap amit beszúrtam. -

nem mondod, h paintben csinálod
hát mire való a photoshop, kérem szépen ;) -
janihunk #444 Úgy hogy most csak gyorsan megpróbáltam megint: (sajnos a szövegből kimarad a Megje(LE)nés tehát a le. De aki ért hozzá megtudja csinálni. Úgy hogy itt van:
-
janihunk #443 Próbáltam kihozni belőle valami módosítást de ez a majom paint nem mentette el. 2óra melóm oda. -
Mi a multi miatt is vesszük, mert nincs más amit szívesen játszanánk, így minél több mod van annál időtállóbb lesz a móka a sima szakasz, vagy körpálya versenyek mellett. -
De-de!! -
+1
-
nem bízzák a véletlenre :)
az agyhalott hülyegyerekek is jól ellesznek vele
ÉÉÉÉÉS
remélem, hogy elite módban mi is ;) :P -
janihunk #438 Bannerbe nem volna jó?:
-
janihunk #437 Sú ha már a kezemben lenne is késő volna. Am elég gagyi hogy a kipufogó nem szakad le. -
MauroN #436 multimóka
multimóka 2 -
-
MauroN #434 gameplay -
janihunk #433 Tudom végigkövettem mindent de egyszerűen nem jó. -
Reg5 #432 A Shift 2-ben csak a drift szar, de egyébként semmi gond nincs vele.
Na de ON -
én meg még Kexbox-kormánnyal nem próbáltam ;)
mivel "csak" DFGT-m van -
Nekem semmi bajom a Shift 2vel boxon kormánnyal. GT3as versenyeknél vagyok, és habár ki voltam akadva a grafikán az igénytelen autómodellekenek ( azon most is ), meg az idétlen AIn akik ellen nem lehet versenyezni mert kilök, a vezetési élmény jó lett és a kormánykezelés szintén pöpec. Oldalcsúszás még mindig van, de minimális, az FFB korrekt, és tökéletesen lehet érezni és irányítani minden autót, még az erőseket is, amit az elsőben nem lehetett.
Nem Forza és nem is rfactor és nem is Race Pro, de nekem kontrollerrel nem megy az irányítása, igaz csak 1szer próbáltam eddig. -
meglepően jól
talán azért is, mert a prime platformok ugye nem szim irányba mutatnak
jelzi az irányultságot az is, h az eye-candy shift2 is tökéletesen jól irányítható gamepad-del, míg kormánnyal állítólag savanyú cukor
emiatt teli is van okádva a topicja :) -
pedig visszalehet :)
dirt2 faqban le is volt írva, hogyan -
janihunk #427 Most már csak azt kéne megtudni demó lesz-e. -
janihunk #426 Hát én inkább ezt PC-n akarom a DX11 miatt. Bár sajna ez is GFWL-os lesz mint a 2 és a mentést sose tudom visszatenni win7 reinstal után. -
dirt 2-vel már jó volt teljesen, multiban mondjuk esélytelen a kormányosok ellen, de el lehet vele lenni. -
Reg5 #424 Gamepaddal ezt hogy lehet irányítani? Egyszer régen a Colin 2005-öt megpróbáltam, de teljes kudarc volt. -
am igazad van. -
alternatív gépigény :) -
janihunk #421 Hivatalos:
-
hangulat a játékhoz :)
-
jó reggelt ;) -
Ryanxx18 #418
igen az naon király
Katt
az elöbb már belet tébe, bocsesz,de ezek szerint lesz osztott képernyös game is benne?...(mondjuk PC-n is?)
Demot akarok
..lesz?
-
Azokat akár ki is vehetnék, de a dakaros kamionokat nem ártana visszahozni, mert az egyik legnagyobb állatság volt a sorozat történetében, az első részben! -
gtben a rally vicc, felesleges összehasonlítás (körtét almával) -
Reg5 #415 Remélem a buggyk ezúttal irányíthatóak lesznek. -
Pár új kép:
Katt -
Am SP3-asom van:)
Csak kíváncsi voltam miért mert nem tudtam. -
mert 1.5 éve nem jönnek hozzá biztonsági frissítések és csak az a kémprogram és társai nem másznak rá amelyek nem akarnak -
Miért?