2340
-
#811 na, vajon mi a megoldás? :) -
#810 nekem az f1 2010 sem akad -
Laci82 #809 Sziasztok nektek nem akad?
Ugyanúgy akadozik néha mint az f 1 2010. -
#808 27font d2d-n! -
#807 Rossz helyen élsz, MO-n csak 40. -
#806 Arty mondtam, hogy mennyi lesz nemde?!:D
-
#805 Nekem sincs!!
Az asszonyéról ment a lájk:-DD -
Wanille #804 Nincs faszbúkom, mert hülye azér nemvagyok :) -
#803 Egy lájk és Tied lehet a DIRT 3. az általad választott platformon! -
#802 úúú, vazze, mi lett volna, ha nemcsak a lényeget írom.. -
#801 miután már 1 páran írtatok róla ezért csak a lényegre szorítkozom
a Codemasters a Dirt3 kapcsán - ellentétben az F12010-zel - nem hazudott. 60% szim 40% arcade
Dirt 3 teszt by Muttley
grafika - gyerekek, szép a játék
hangulat - emlékeztek a Rally Sport Challenge-re? na, ez kb olyan, csak itt jobb a fizika. nem bajnokságban mész, hanem
küldetéseket tetszőleges sorrendben vihetsz egymástól gyakorlatilag függetlenül, feltéve, ha elég hírnevet szereztél a
versenyek során. érdekesség, h rákényszerít, h kb minden autót használj, mert az újonnan megnyitottak használata esetén,
mégha nem is tetszenek, akkor is mész velük, mert több hírnévpontot ad úgy
vidám hangulatú az egész gamma, a zenéivel együtt (utóbbi azért lehetne jobb is) és széles mosoly a Codemastersnek, h
nem hozták át a Dirt2 amerikai happyboyos, roadshow hangulatot
szépek az autók és sok van belőlük - nagyon szépen ki van dolgozva a beltér és aktívak a belső műszerek. továbbra is
szemöldökráncolás az S1 AUDI és 2000 Imp kihagyásáért, cserébe van benne Audi quattro pikes peak
helyszínek: szép és relatíve változatos eddig, de a havas részek nekem (sem) tetszenek
hangok: élethűek motorhangok, süvít a turbo, fütyül a BOV :) sok benne az őserőre tuningolt atomautó
Gymkhana: ezt szánták a játékban a nagy FLASH-nek, de nekem nem olyan nagy szám. pl. shift2 drift részei sokkal jobban
bejönnek
szavatosság: na itt az első fejcsóva, nem tudnám most még megmondani, h ha végigviszem és az achi-k is megvannak, akkor
újra fogom-e játszani, mingyáááá mondom miért
nyalánkságok: KexBoxon nyomom és itt a belső visszapillantón ott fityeg aaaa - nem, nem a bologatós kutya :) hanem a
saját dashboard avatarom. :) Ken Block hangja - biztos jó, sztem b.zis :) király lett a replay, itt látszik, h sok
kameraállást "loptak" az RBRből
éééééééééééés a végére a fő attrakció
bocsi srácok - nem tudom, nem RBR szemmel nézni :)
szóval fizika:
a Dirt2-nél jobb, de az RBR-nek még mindig messziről integet
ennek ellenére azért élvezhető és játszható a játék, csak nálam itt merül fel a szavatossági kérdés
ha az RBR 100, akkor ez olyan 68-70 közötti
PC RBR-es srácoknak javasolt kapásból advanced szinten nyomni custom minden OFF-ra
az AI nehézségi szintje 1-6ig van skálázva
na, szóval megcsúszik az az autó és lehet kilinccsel előre nyomni, de mindezt sokkal nagyobb sebességgel és merészebben,
mint az RBR-ben ill. a valóságban. volt olyan, h L kanyarba voltam kénytelen belemenni 140-nel és bevette a szittya :)
a RWD és atomautókkal azért jól el lehet marhulni, és a setup beállításokat sem bonyolították agyon + van értelme
pályánként 1-1 percet elszöszmötölni velük. amatőrök no para :) mindent mond, hogy mi mire jó :) ás kihatással van az
autó viselkedesére azaz nemcsak dísznek rakták bele
SZUMMA:
még mindig nem értem, hogy miért nem lehet leprogramozni egy RBR szintű fizikát
tőlem legyen benne hülye-gyerek mode is össze-vissza assist-okkal, de ha már minden OFF, mééééééé nem lehet olyan, mint
az RBR? na, mind1 :) bizzzzztos én akarok sokat
ettől függetlenül:
ha nem RBR szemmel nézem 9 pont - a sokféle festés azonos autó helyett mehetett volna bele még több autó is
ha RBR szemmel nézem, akkor 7 pont
így összesen egy erős 8 pont
RBR-es srácok, nyugodtan nyomjátok, mert jó a gamma, de nem RBR
szerencsére nem is ígértek ilyet (meee akkóó pipa vóóónék)
:)
UFF -
#800 kösz-kösz -
#799 ha megnézitek az f1 2010 is alapból ilyen színtelen, de 1-2 hét után már kiadtak hozzá egy ligh mod ot amivel már szép színes lett -
Laci82 #798 Nem csúnya verzió az,hanem "demó" -
janihunk #797 Holnap este. -
#796 Kicsit csúnyát kérdezek! Van máz ronda verzió? -
#795 jabocs :)) (phenom2 X3 3500mhz, ati6970, 4g ram, w7x64) -
Enton #794 Én futottam át felette vagy tudnom kéne milyen géped is van? :D -
#793 1920x1080, ultra, 4xAA
---
csokis: azaz, az kellene ide is! anno dirt1-hez is volt mod, dirt2höz viszont csak olyan, amitől inkább rondább lett :( -
janihunk #792 Én már nem tudtam erről a modróll? Nagyon jól fest. -
Csokis #791 Olyan módra gondolsz, mint a Grid-hez a Dargos Mod?
Eredeti:
Dragos Mod:
Mert ilyennek én is örülnék! DiRT 2. részéhez van ilyen vajon?! -
Csokis #790 Természetesen van! -
Enton #789 Milyen gépen milyen beállítások ezek???
Amugy nekem tetszik így is. :P
De sokaknak nem fog mint a 2őben és hamar jön a mod hozzá nefélj. -
#788 pc-s verzióban is van split screen ? nagyon örülnék ha lenne mert akkor később tuti vétel lesz... -
#787 erre gondoltam:
hol vannak a színek?? -
#786 azért remélem erre a szépia/deszaturált post-processzre lesz valami mod... -
#785 Köszi! -
#784 éééén fasz! végig fejben volt, hogy kedden jelenik meg, kértem is értesítést, de ma elfelejtettem ránézni az emailemre, csak 6 óra után igazoltam vissza, szóval csak szerdán kapom meg... FUUUU -
#783 az ÖSSZES pályát át kellett volna tenniük - miért ne? :( -
#782 igen -
#781 Multiban van LAN? -
Enton #780 A letöltős valamit majd holnaptól, vagy ha GFWL megcsinálja még akár ma is le lehet majd tölteni, de ez már csak rajtuk áll. -
Enton #779 A 2-őben is ez volt a nagy rákfene. És számomra is érthetetlen miért nincsennek itt legalább az a két pálya. -
#778 5 db autó le van lockolva és csak az eredetihez mellékelt online passal lehet feloldani. -
#777 Season 3at kezdtem el, vagyis a felénél vagyok. Itt már kijönnek a hibák azért. Pályából, helyszínekből nincs túl sok. NEM ÉRTEM miért nincsenek benne a Dirt 2 rally helyszínei??? máris dupla annyi lenne... érthetetlen, vagy én nem találom mondjuk a Maláj dzsungelt, vagy a köves hegyi szerpentint? legjobbak voltak:(
-
atiwrc #776 Én meg azt láttam egy videóban hogy néhány kocsit meg lehet venni a live marketplacen vagy hol??
Ha jól rémlik valami képen egy 405os peugeot-t láttam a videoba meg a ford sierra-t.
Ez igaz? -
#775 nna, Codemasters megcsinálta, megint (annak akinek bejött a 2. rész)
félórát próbálgattam csak, ergo ezek inkább csak benyomások, mint valódi tapasztalat:
- kezeli a H váltót és a kuplungot is, ekkor KELL is kuplungolni, különben nem veszi be a sebességet
- FFB okés, de ebben vannak nála precízebbek, érezhetőbbek (egyelőre nem állítgattam semmin, semmit!)
- a kocsik vezethetőek, mint a második részben, bizonyos helyzetekben mintha könnyebb lenne, néha meg mintha nehezebb - lehet, hogy szimplán csak kicsit reálisabb, mindenesetre nem vérHC szim
- környezeti fizika továbbra is 10/10, ráadásul max nehézségen utmenti tárgyat elkoccoltam és terminal damage, azaz VÉGE a versenynek (vagy visszapörgeted, ha van még lehetőséged vagy restart vagy feladás) - na ilyen "durvajóság" a mádosikban nem volt!
- táj szép, gépigénye szvsz azonos, mint a dirt2 (ill. ezt most dx11-ben néztem, igy kicsit lassabb, de fogalmam sincs, hogy szebb-e. a dirt2-t dx9ben toltam, hogy meglegyen a fix60fps, de ugytudom az F1 2010-ben már ért is valamit a dx11, szal majd jól ki kell tesztelni)
- hó nem csúszik eléggé az én ízlésemnek :) amugyis úúútálom.
- pályákon lehet menni nappal, éjjel, esőben, de nem lehet mindent mindennel összekombinálni (single race)
- menü sokkal jobb mint a 2.-ben, hiszen gyorsabb benne a navigáció
- multi már működik, vannak is emberek
- azt irja van letölthető free car pack, de nem tudom letölteni (mert magyar vagyok? mert még nem jelent meg? nemtom :( )
első benyomások alapján jobb, mint a dirt2, de hogy mennyivel, majd 10 óra játék múlva tudom megmondani :)) egyelőre igencsak ígéretes! -
Enton #774 Ha nem tetszene a játék csak visszateszed a tokjába, felöntöd egy kis lével és pár óra alatt megsemmisíti a lemezt. -
#773 meglátjuk:) -
Laci82 #772 Látom higítót is adnak mellé