2340
-
#410 sp2-vel nem nagyon járnék a netre a helyedben -
#409 Nem tudja valaki hogy XP-n ennek SP2 kell vagy SP3?? -
20 milla!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!abból már megvan egy vadiúj R35 GTR szlovák rendszámmal, 2 évre biztosítás és benzinre is marad bőven -
#407 Dirt 3 egyértelműen!
képek alapján
a GT5 ködös téli napok autózását idézi
a Dirt3 pedig napos, verőfényes hideg téli napok csapatási feelingjét hozza
sokkal szimpibb emiatt a Dirt 3
#398: zsír az "éjszaka" megjelenítése :)
-
#406 A GT5 csak a foto módban néz ki ilyen jól, amikor is egy beállított képet renderel le a játék, állóképnek. Menet közben jóval csúnyább, mint akár a Dirt2. -
janihunk #405 Demó lesz? -
balazsgigi #404 Remélem az irányítás G27-el nem olyan lessz,mint a Shift2!Ha az jó,akkor én már veszem is. -
#403 Pc-n nem 30 fps a Dirt, azért azt ne feledjük. Nekem stabil 60 fps mindkét rész. (v-sync bekapcsolva, amúgy több is lenne) -
Reg5 #402 A cikkben lévő GT5-ös képekre először azt hittem fényképek, aztán leesett, hogy a játékból valók :O -
#401 Az összehasonlítás butsaság, mert:
GT 60 fps
Dirt 30 fps
GT nem rally játék
Dirt rally játék
Nyilván a legszebb pályák az F1 2010ben illetve a Dirt 2-3 ban vannak lesznek, de az autómodellek sokkal részletesebbek és szebbek a GTben.
Dirtben negyed annyi tartalom van mint a GTben.
Persze a GTben emiatt sok is a hiba, de hogy elvult lenne mint a cikkben írják? ekkora butaságot...
Semmi alapja és értelme sincs összehasonlítani a kettőt. GTnek egy ellenfele van az pedig a Forza, semmi más még csak megközelítőleg sem hasonló ehhez a kát játékot tartalom, grafika terén. -
balazsgigi #400 Dirt 3: D-Box Action GT5 vs. Dirt3 -
#399 A bokor elcsapása kicsit megviselte az autó orrát! Nagyon jóóó lesz! -
Stockbauer33 #398 Night Rally -
#397 mondasz valamit :)
a lényeg viszont, h örüljünk annak, ami van és
a Dirt 3 legyen most sirály :)
Fan made video - sound orientation
-
#396 kapott elég promot annakidején, nem azon múlott
egyszerűen az átlagnak túl nehéz, azaz élvezhetetlen lett. akik meg imádták, nem voltak elegen (vagy csak nem vették meg). kellett volna valamiféle árkád mód... ahogyan a dirtökbe se ártana valami "szim" mód :) -
#395 nem tudom
de azt tudom, h ISZONYAT sok múlik azon, h mennyire hypeolják
vagy mennyire nem
azt a játékot a MODokkal upgradelve még ma is el lehetne adni szép számmal, csak
mááá nincs official website-ja sem, meg nulla promo van mögötte
-
#394 germánul jelenti: "mindent egybevetve"
azt ne mondd, h oroszúúúú beszééész csak
;) -
#393 Dirt 2 grafja még most is simán megállja a helyét. Sőt! dirt 3 csak jobb lehet, ha nem is sokkal... de akkor is -
janihunk #392 Dehogy ronda. Azt akartam írni hogy pc-n várhatóan még szebb lesz. -
#391 remélem csak az lcdtévé lekamerázása miatt ennyire tulszaturáltak a videok... :/ -
#390 Mert ez ronda? Dirt 2nél és az F1 2010nél sem volt eltérés. -
janihunk #389 Hát akkor a PC-s már ennél is csak szebb lehet. -
#388 ott a második videón a sok xbox a tv előtt:D:D
Waczkor!am köszi a videókat -
#387 Mitől biztos? mivel mindig konzolon demóznak feltételezhetjük hogy 360. -
janihunk #386 Ez szerintetek DX11? Mert az biztos hogy PC-n megy. -
#385 Na akkor az összes videó az uccsóval együtt:
-
janihunk #384 A fű tetszik nagyon dx11 ben. Sokkal életszerűbben "lóg" ki a földből. -
#383 jah, patch után a DX9 verzio is szép éles lett.
persze tesszelált közönség, viz nem lett, de az annyira nem is fájt cserébe a SOKKAL jobb fps értékekért -
MauroN #382 De mi az az alles zusammen.... Muttley, bevállalom a facepalmot -
janihunk #381 1.1 patchben benne van az a DX9 nél is már nem? Nekem régebben nem volt homályos még 4xxx es karin. -
#380 DX11ben unlockolva volt a kamu homályosítás... -
janihunk #379 Hát elég az szebb azért DX11 ben a Dirt2 mint 9 ben. Csak bírja majd a gépem. -
Enton #378 Dehogynem, annyi mint a F1 2010-ben s a Dirt2-ben. Többet ne nagyon várjál. -
janihunk #377 Nem lesz benne DX11? -
#376 Nem vészes. -
#375 Nem tudom láttátok e már!
Elvileg ez az ajánlott!
Intel Processor - Core i3-530 2.9GHz
AMD Processor - Phenom II X4 905e
Nvidia Graphics Card - GeForce 8800 GTS 512MB
ATI Graphics Card - Radeon HD 4770 512MB
RAM (Memory) - 3 GB
Hard Disk Space - 10 GB
Direct X - 9 -
#374 nem, az RBR juttatta végül csődbe a Warthog(?)-ot -
#373 Colin széra sosem volt szim, de a Dirt széria nagyott lépett előre fizika, vezetési modell terén szóval panaszra semmi ok nem lehet.
Ha az RBR olyan nagyon sikeres lett volna, akkor gondolom lenne folytatás, nyilván ma már nem RBR név alatt. Mondjuk szimulátornak azt is igen sarkítva lehet csak nevezni, amikor papírautókkal kellett menni, és max modokkal lett normális, de tény hogy nehéz volt és sok gyarkolás kellett hozzá, illetve sem előtte sem azóta nem jelent meg szim kategóriás rally. -
#372 konkrét számokat nem tudok
azt tudom, h a bhmotorsport (amikor még létezett) állandóan fullos volt
ill. manapság is akárhány autós gamma megjelenik jónéhányan nyomják, h miért nem lett szim
viszont ez megtévesztő, mert a mainstream nem ír fórumokba (vagy csak ritkán és akkor sem tömegével)
mind1
a lényeg, hogy az előzetes tesztek alapján a Dirt3 is király lesz, de nyilván nem RBR fizikával -
Reg5 #371 Anno az RBR sikeres volt? Mmint milyen eladásokat produkálhatott?