2340
  • arty
    amíg ki/ba kapcsolható és pár embernek hasznos is, miért ne lenne értelme?
  • arty
    az F1GP mennyire volt konzoljáték? mert én abban láttam anno először ezt az irányítócsíkot ... mondjuk megértem, hogy kellett, ahogy a sok bill.huszárt elnéztem :))
  • Murder3
    hát ez inkább negatív reklám a játéknak elég gynege fizika ilyen grafikánál.
    Bár ez már a 2-be se volt a játék erőssége, nem baj csak legyne benne jó rally.
  • capa07
  • Totti5
    bbbbbrutál! legyen már a kezemben!!!!
  • janihunk
    xd
  • MauroN
    Akkor te nem érted.
    Én értem, de te nem érted amit én értek, mert te azthiszed hogy nem értem, pedig értem.
    Értem?
  • ajem kisa
    Tán nemérted?
    Akkor helyesbítek a gyengéknek:"Mert NEM alulról fogod nézni sem a játék, sem a visszajátszásnál!"
    ""
  • MauroN
    "Mert alulról fogod nézni sem a játék, sem a visszajátszásnál!"
    Ez meg lett mondva
    Egyébként nekem tetszett a kettőbe, hogy vityegnek ezek a díszek.
  • ajem kisa
    Mert alulról fogod nézni sem a játék, sem a visszajátszásnál!
    Én is belekötök akkor a kinemjött játékba:
    Megint befigyelnek a tükörre akasztható baromságok!:D
    Soha nemraktam a 2-ben sem, meg ilyen "nyereményeket" még élőben is lehet, hogy kinevetnék!:P
  • janihunk
    Egy ilyen kariberű játékban miért nem lehet kidolgozni normálisan az autó alját?
  • Muttley
    remélem lesz olyan beállítás is, amikor a törés a műszaki állapotra is kihatással van
    551: tud vezetni a csávó, csak imo demonstrálni akarta, hogy lehet lapon menni a dirt 3-ban ;)
  • thedriver
    Újabb videó, ami a töréseket mutatja be:
  • janihunk
    Ha legalább olyan lesz a 3. mint a 2. akkor már jó. A 2.at a mai napig előszoktam venni.
  • Lack
    Kicsit előre szaladok az időben. Remélem a Dirt 3 után sem maradunk ralis játékok nélkül.

Szerintem akinek tetszett a 2. rész (mint Nekem), annak ez duplán bejön majd. Én várom nagyon.
  • Ryanxx18
    am, ez most irónia és kritika volt?....:Amúgy jó látni, hogy egyesek már kezdik fikázni, szarozni a játékot, mikor még se jelent.

én s emondtam hogy értelmetlen az ideális ív, én is használtam sokat, mondjuk én a pro streetbe és jóó, csak ez 1 ujdonság és most ,-személy szerint,-azt látom hogy még tartogatják azt az igazi, komoly pilota fülke nézetes részt, és ehelyett azt mutatják hogy jéééé van ideális iv......
    ...melleslegsemmi bajom sincs vele
    eza demos dolog elkeseritő sztem
  • janihunk
  • capa07
  • Reg5
    Akkor a drift nálam billes lesz :)
  • Totti5
    Az eddig is nyilvánvaló volt hogy nem a vezetési tehetsége maitt van ott Simracingnél, de könyörgöm ha már bemutató videókat csinálnak, akkor legalább előtte gyakoroljon 1-2 kört.
  • janihunk
    Komoly. Nem i tudtam hogy Drift is lesz benne.
  • thedriver
    Újabb gameplay, ezúttal drift:

• kifli
    kicsit tulkormányzottab lehetne a kocsi, tudom nem szim de akkor is :D
  • Prince23
    Sokkal szebb lett a game.
  • DIESEL DOG #546

Egy olyan pilóta cockpit nekem is kellene... :D
  • thedriver
    Gameplay videó:

• Muttley
    ez jóóóóóó :)
    1. benyomás rulez
  • Muttley
    így van és egyik sincs ebben a formában közte
    sajnos :)
    lesz viszont ilyen:

• Totti5
    A játék előrendelve és 24. előtt pár nappal már meg is lesz:)
  • Totti5
    Other new feature, and this one more than welcome: The weather. As incredible as it may seem, we had to wait for 6 years to get the weather conditions any Rally game should have right from the start. The ever nice weather isn't your only companion anymore on the road since now rain, ice and snow are there. And of course the effect isn't just pretty, it also drastically changes the behavior of the cars. Add to this the return of the night events, and I'll let you imagine the result. A landrush event on ice in the dark is some of the best (or worse?) chaos I ever got to experience in a racing game yet.

Last point, and without a doubt the most important one for racing fans: The gameplay. Codemasters keeps tweaking the behavior of the cars with each new game, with this time a focus on the weight of the car, and how it changes the way you drift around corners. The cars feel much heavier than before, and will go into oversteer much easier than before: The back of the car will tend to go to the outside of the corner faster than the inside if the entry speed is too fast. So the first few minutes will be a bit disconcerting for previous DiRT players, with lots of crashes or at least huge loss of speed. But in the end it's all for the best, as it makes the game feel a bit more realistic, and it also helps with the Gymkhana.

Jól hangzik.
  • Totti5
    Majdnem 900 paci...

• Totti5
    Suzuki SX4 Special - Hillclimb spec

ez kemény lesz:)
  • wollnerd #538
    sztem ez a teljes autólista
  • Muttley
    ez legyen a legkevesebb :)
    csak a gamma legyen O.K.

ilyen pl. nem lesz benne :/

meg ilyen sem :S
  • iScream69
    Az hogy nem adnak ki róla demót az egy trend újabban a kiadóknál/fejlesztőknél. Pár éve már mondogatták, hogy túl sok idő, energia egy demót összedobni, ráadásul -állításuk szerint - nem tükrözte a végleges állapotot (szerintem meg igen). Egy idő után már csak a kisebb csapatok fognak demót kiadni, egyébként szépen el fog elhalni az egész.
    Az ajánlott nyomvonal (zöld csík) meg igenis hasznos funkció. Az F1 Challenge-ben például nincs, és nagyon sok kört kellett megtennem, hogy kitapasztaljam hol érdemes fékezni, mekkora ívben érdemes bevenni a kanyart, és még most is azt mondom, több száz körrel a hátam mögött, hogy nem tudom mindegyik pályát maradéktalanul fejből. Igenis neki kell ülni és tanulni kell. A nyomvonal pedig ebben a tanulásban segít.
    Amúgy jó látni, hogy egyesek már kezdik fikázni, szarozni a játékot, mikor még se jelent.
  • thedriver
    A topic miért lett átnevezve? A játék címe szimplán Dirt 3, Colin nélkül. Érdemes megnézni a Codemasters honlapján. A Dirt 1, Dirt 2 még valóban CM volt, de ez már nem.
  • Ryanxx18
    ezt a zöld csik dolgot én se értem.nekem tisztára pro street es, amihez megtudtam érteni hogy kell, de ide?!,ráadásul pilota nézetet még nem naon láttunk soha pedig az lenne az igazi.
    ...ráadsul mindenki felvan má spanolva, azt 1szer csak kijöna játék és csak nézünk hogy demo sehol, ha kiakarod probálni a játékot akkor vedd meg cimszóval lesz:S, minta nfsundercover anno, bár az kicsit se összehasonlithato a dirt trilogiával, azért vár(om)juk a legjobakata game töl.......
  • Waczkor
    Istenem nem hiszem el hogy azon megy a vita,hogy van ajánlott pályavonal....
    Ez kb az a szint,ami a visszapörgetés volt anno,azon is ment a sírás ezerrel,hogy minek meg hogy ez is a konzolosok miatt került bele.
    Egy kérdésem van csak:ki kényszerít bárkit is hogy használja az ajánlott pályavonalat,vagy a visszapörgetést?
    "Remélem ki lehet majd kapcsolni."
    Ezt ugye te se gondoltad komolyan?
  • Reg5
    Most elővetted a legundergroundabb játékokat amikkel max pár 100k ember játszik. Populárisabb autós címekben, tehát nem szimulátorokban sehol nem látsz ilyet, mert nincs értelme beletenni.
  • Totti5
    "PC-n nem annyira elterjedt"

Így van mondjuk a hülyeséget és akkor a végén még el is hisszük.

GT Legends ( aminek semmi köze a konzolhoz ) : Dynamic Racing Line ON/OFF. GTR, WTCC detto.

Mit jelent az hogy erőltetik? mit, mikor, miért? rFactorba több segítség kapcsolható be és sínautósabb lehet mint a Forzába. Mi köze van ennek ehhez? Ugyan olyan srgítség mint az autómata váltó, vagy az ABS, vagy a TC. Ha kell segít, ha nem kikapcsolod.