Colin McRae: Dirt 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Sim mod: felesleges, mert nem szimrõl van szó, amúgy is a nehézség/fizika pont jól be lett lõve ( a videüt nézve ezen sokat nem is változtattak )

Visszajátszás: fel nem tudom fogni miért fáj ez valakinek, amikor semmi sem kötelezi õt a használatára, persze ha lelkileg annyira gyenge hogy folyamaotsan nyomkodja vissza, akkor az nem a játék hibája, mellesleg egy jól használható opció

Block: van egy gyakorlópálya illetve az autója, ami valami oknál fogva egyeseknek fájó doldog, de valaki elmondhantá egyszer értelmesen hogy mi vele a gond...

"sokkal több is elkelne belõle"

Az összes Codie autós játék nagyon sikeres, és ennek az oka jól eltalált játékélmény. Ha olyan nagy igény lenne HC rally szimre, akkor valaki csinálna, de nincs rá igény, arra nincs hogy pár 10 ezer menjen el belõle, mert kb ennyit tud az a szûk a réteg összehozni jó esetben, ami nem hozná vissza a belefektetett pénzt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

ajem kisa
Te is így szoktad rángatni a kormányt?😛
Tudom, hogy van kormány...tudom, hogy a rbr magasra tette a lécet (2004-ben!!!), de ha lenne egy sim mod ki/be a visszatekerés vagy a kenblokk helyett (vagy mittomé'!?), és ha ilyen grafikához társulna, akkor szerintem sokkal több is elkelne belõle!
Dehát mitakarok ééééén? Hiszen "csak egy vásárló" vagyok...nehogymá nekem tegyenek "jót"!
Pont!!! Vége!!!<#idiota>

arty
konzolon nincs kormány?

de idegesíccs már teis 😉

Forza.

ajem kisa
Hát akkor mostmár érted is, hogy mit irtam az elöbb!

Totti5
Szerinted konzolon nincs kormány? amúgy a szimes emberke, azt fogja mondani hogy ez nem szim és vicc az ffb és az RBR a legjobb. Sokban nem fog eltérni a Dirt2tõl mert a jó alapok adottak.

ajem kisa
Ezt mindíg hozzákell tenni...én tudom, hogy vezethetõ volt a 2, nyomtam is egy darabig online...de baromi unalmas lett és elég hamar!
És ahogy elnézem ebben is lesz idõvisszapörgetés, meg ahogy rángatja a kereket gondolom, hogy ez is konzolról volt...karral...
Ezért mondom, hogyha ilyen rövid minden gyors, hogy 3 perc alatt visszajátszás is megvolt...hát, ta-ta jemé' ta-ta bõtö'!<#idiota>
Amúgy szép meg minden, de a dirt2 és a codmw2 vakon megvásárlása után, én errõl megvárom a szimes emberek véleményét (nemakonzolossohanevezetettkormánnyalemberekét)!😊

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Cris99
Igen, ez a SZOPÁS....
A tömeg dönt sajnos...(konzolok&pc port)

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

bertino
tomegjatek sosem lesz sim, dirt2 telleg boven elviselheto kormannyal.

Cris99
Szerintem nem is kell hogy az legyen....

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

freestyle666
Sose, de a remény hal meg utoljára.

Mercedes E320 kaszinó rójál

A Dirt 1-höz képest ég és föld, másrészt a Colin széria mikor volt hc kormányos szimulátor?

arty
hm, ez eléggé 0day megvevõsnek látszik 😊

Forza.

freestyle666
Jó de nem eléggé 😊

Mercedes E320 kaszinó rójál

A Dirt 2 jó volt kormánnyal.

ajem kisa
Fõleg hamegcsinálnák normálisan a dolgokat benne, hogy nelegyen se unalmas, és kormánnyal is jólegyen (ha szim felé hajlana végre!)!
Meg ne ígérjenek fût fát, hanem valaki csináljon egy jó szimut végre (rbr konkurenciát!)!

szabii98
nicsak:d

I met God. She's black

Cris99
Igen faxán néz ki, ha úgy lesz optimalizálva mint a dirt2 akk nagyon király lesz, mert az szerintem az egyik legjobban optimalizált játék...

grebber

Next PC upgrade: 2022

szabii98
EGO2->DiRT4 <#hehe>

I met God. She's black

Muttley
sry, tényleg 4 perc <#vigyor>
akkor viszont nem értem, miért mondja, h "leghosszabb"

Just do it :)

thedriver
Igen, lemaradtam. 😊

thedriver
4 percet mond a leghosszabb szakaszra, nem negyvenet.

lolSL
4 percet mond, nem 40et..

Muttley
május végén kiderül 😉

Totti5
TDU teljesen nyitott. Attól hogy 10szer végigmegyek a Nordon még a pálya nem lesz 40 perces. 3kmeres körpályán 24 órát is lehet menni😊

Muttley
nein
TDU-ban is volt több, mint órás szigetkör
Gran Turismo endurance versenyeirõl már nem is beszélek 😊
konkrét dolgokkal nem szoktak kamuzni
max te nem játszol azzal a pályával 😄 😛

Totti5
Akkor is. 40 perc az rettentõ sok, hacsak nincs szakaszokra bontva és úgy jön össze.

Muttley
mondja a video-ban 😉

Muttley
ahogy mondod 😊
2011-ben ez No. 1 legvárósabb gamma
aztán szorosan a nyomában az OF Red River és a Mortal

Totti5
szerintem kamu😊

40 perces pálya OMG! A Dirt 2-ben minden rally pálya megvolt max 4 perc alatt...

Totti5
A colin széria sosem volt szim, így kár is annak kezelni. Jó lesz ez nagyon!

Muttley
Dirt 2 EGO motorját használja ÁLLÍTÓLAG továbbfejlesztve
Dirt 2 - 41 útvonal. Dirt 3 - 100 feletti útvonal lesz melybõl 60 rally pálya
Fejlesztések: EGO2-n dóóógoznak - majd egyszer 😊
EGO motor továbbfejlesztve: sérülés rendszer, gumik elhasználódása, akár felnirõl való lepörgése, FIZIKA FEJLESZTÉSE (erre kíváncsi leszek 😊
Autók: 50 db
Fejlesztenek pályakészítõt is, de a Dirt3-ban még nem lesz.
A lényeges kormányokat támogatja - hurrá 😊
Szimuláció: Ha az iRacing 10 pont, akkor 5.5 😞
de a magyarázat alapján 7-8 között 😊 - meglátjuk
Napszakot és idõjárási körülményeket a küldetések teljesítése során változnak ezzel segítve elõ a folyamatos játszhatóságot és elkerülve céltalan A-B pont között repetitív ingázás érzését.
A leghosszabb rally pálya 40 perc (!) hosszú lesz.
Térségenként változó közönséggel és rajongói szokásokkal.
Gymkhana - Ken Block tesztelte - eleinte kifikázta - CM dolgozott rajta és visszahívta K.B.-t, aki eúttal odavóóót-megvissza 😊
Kris Meeke is tesztelte - õ szimulációként jellemzte (nem játszott még az RBR-rel 😉 😛)
Colin McRae is szerepet kap a játékban.

Megjelenés: May 24

YEAH! 😄

thedriver
Interjú az egyik fejlesztõvel:

Muttley
Egy kis kedv csináló 😊

Tribute to S1

szabii98
am ja 😄

I met God. She's black

Totti5
Fan made az eddigiekbõl összevágott. Fura a párhuzam a ingém Ford és a valós Impreza közt😄

szabii98

I met God. She's black

modelcar
Remélem lesz demója ennek is, mint az elõzõeknek😊

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

kifli
öööö codemasters siker címet nemhiszem hogy kiad a kezébõl.
szabii98
Hát amíg ittvan Loeb meg a többiek, Block álmodozhat...jó úton halad, de azért nehéz lenne neki

I met God. She's black

Totti5
Azért mert volt az elõzõbe egy X games pálya és ebben lesz egy gyakorlópálya még nem dõl össze a világ😊 offroad játék, erõsen rallys beütéssel.

aha végülis megértem. csak engem irritál ez a teljesen amerika orientált játék 😊

Totti5
Monster amerakai márka, ezért amerakia arc kell neki. Extrém sport és rally terén Block és Pastrana a leg eladhatóbb, ezért vannak õk a középppontban, de ebben nagy szerepe van az X gamesnak is, amit még anno Colin is népszerüsített a részvétalével így sokaknak akkor vált ismerté és pl Pastrana 9szeres gyõztes és Blocknak is van pár dobogós ereménye onnan.

még szép hogy nincs hozzá nagy arca. igazán az lenne a csúnya ha még nagy arca is lenne.

egyébként nem utálom, de feleslegesnek tartom ezt az agyonsztárolását, mert ha már rallyról van szó, találhatnának valami hitelesebb személyt erre.

bertino
ok, hat teny, hogy Block meg nem egy rally legenda, de ha megnezitek a rally-n adott interjuit, szemmel lathato, hogy egyaltalan de szo szerint egyaltalan nincs is hozza nagy arca.

Totti5
Block versenyzõ és showman. Monster egyik reklámarca, hiszen nem csak rallyval foglalkozik hanem más extrém sportal is, de fõként rallyzik.

Vannak nála sokkal jobb és technikásabb sofõrök akik európai pályákon is sokkal jobb eredményeket érnek el mint Õ. Csak az a különbség hogy õk nincsenek agyonsztárolva... pl. Turán Frici meg még egy-két külföldi egyén.

Totti5
Mert az ameraki rally pályák ovál alakúak, vagy egyenesek ugye? elég meghatározó alakja a bajnokságnak. Nem lesz világbajnok, de azért nem kellen lehordani, mert te jobban csinálod... ja bocs, te még olyan autóba sem ültél mint õ, nem hogy végigmenni egy bajnokságot az élmezõnyben.