2340
-
#650 Nem nagyon jonnek az infok, hogy milyen pedig mar kint van egy par oraja, kenytelen leszek megnezni valakinel boxon. -
janihunk #649 Fáj:D -
#648 ha a hulyeseg fajna... -
#647 -
janihunk #646 És dx11 sincs. Csak azért akarom pc-n tolni. -
Csokis #645 Dirt.3.XBOX360-MARVEL (Nincs rajta az új dashboard, és nincs AP2.5 se). -
capa07 #644 -
#643 Ennyik itt az webshopokban, de a helyi boltokban tuti 49,90€ lesz! Átkell költözni angliába!:D -
#642 40eur euban -
#641 Annyit még nagyduzzogva kiadnék érte, de nálunk tuti 49,90€ lesz! -
#640 -
#639 Én akkor sem találom az árat a steam-en!:D
-
janihunk #638 Dirt.3.PS3-DUPLEX És hamarabb jött PS re mint Boxra ez is ritka. -
#637 Jaja. zavvi, gamecouk, hmv-t szoktam csekkolni én is, de akkor Artynak megint igaza lesz!:P
Azért köszi! -
#636 game.co.uk-n nezem meg amazonon, hogy van-e, altalaban ezekrol rendelek. egyiken sincs bakker. se zavvin, sanszos, hogy nincs. -
HUN BECSEHELY #635 Kötelezö darab:-) -
#634 Nemlelem a steamen az árat, csak, hogy x nap még, meg dirt2 ajándék...
Viszont a dirt2 nemhiányzik 3x!:D
Megvettem aznap amikor kijött, most kaptam egy steam kupont is nemrég...:D
-
#633 Steamen 36 euró a Dirt 3 és kapsz hozzá egy Dirt 2 példányt is. megéri -
#632 Azért jólenne ha mégis!:P -
#631 szerintem angliában ez sem jelenik meg lemezen, ahogyan már az F1 2010 se volt -
#630 Mostmár én sem ugrok bele!
Kár, hogy angliából nincs pc-s előrendelés, 50-60€-t még ha jó is lesz, nem adok érte!
Bertino ha jól vettem ki te angliában vagy, megnéznéd nekem ha csavarogsz, hogy van-e(lesz-e) a boltokban pc-s verzio és mennyibe kerül?!
Köszi! -
#629 a másodikat előrendeltem 18 fontért zavvin, annyit ez is megérne
többet, látatlanban semmiképpen -
#628 meg, amint akcios lesz steamen :D
2ot elorendeltem steamen es hat... kar volt. -
#627 +1 -
HUN BECSEHELY #626 Már megrendeltem -
#625 Én majd valamikor igen :D -
janihunk #624 Amúgy innen mindenki megveszi? -
#623 péntekenként szoktak érkezni a
"kijött" hsz-ek ;) -
janihunk #622 Hétvége előtt nem igen lesz warez verzió. Carck meg majd Hétfőn vagy Kedden. Leghamarabb. Sőt szerintem boxra lesz hétvégén netes verzió. -
Robi546 #621 Értem. :D
Szerintem se a DiRT 3 vagy ha mégis az akkor meg hibás a játék és nem indul el szerintem. De azért még megnézem BeLoad -on hátha. :D -
janihunk #620 Be ne dőlj. -
Robi546 #619 Hali!
Tudom hogy nem nagyon szabadna ezt de mivel nincs off topic ezért mondom hogy torrenteken le lehet tölteni már a DiRT 3 teljes játékot és 1 Gb-ot foglal és az szerintem nagyon kevés nem ?? hisz a Dirt 2 többet foglalt 2-3 Gb-al -
#618 Új videó:
-
#617 Sziasztok! Remélem nem probléma, ha ismét a figyelmetekbe ajánlom a DiRT3 nyereményjátékunkat. Pár egyszerű lépéssel Ti is esélyesek lehettek a játékra. Már csak 1 hét van a sorsolásig. Hajrá! :) -
#616 az a baj, hogy én nem hetente 1-1 órát játszok az árkád ótókákkal, hanem sokkal többet. főleg azokkal játszok, és hetente 1-1 órát mennék gtl-el, rfactorral - nem tudok! :)
(igen ismerlek és hálás vagyok az rbr-es aktivitásodért) -
atiwrc #615 Azt nincs értelme ide keverni hogy mennyire modolható egy game, rbrbe is lehetne több pálya, ha lenne elég lelkes modder hozzá. Már több mint 5 éves game, ennyi idő alatt persze hogy megismeri mindenki az összes pályát főleg ha komolyan gondolja az online bajnoki szerepléseket.
Az RC2000ret leszámítva az rbrbe a legnagyobb a kínálat pályák terén talán csak a rallytrophyba volt ennyi.
"Igazából igen úgy működik de ez nem a valóság, hanem egy játék."
Attól még nem lehetne közelíteni a valósághoz hogy nem kifejezetten egy szim lesz?
Kíváncsi vagyok a dirt3 pályáira sajna a 2be elég kevés pálya van :(. Jó lenne ha nem szúrnák el nagyon a fizikát, ha hagyják olyannak mint a 2 volt, azzal az új kocsikkal meg pályákkal el lehet szórakozni pár hétig.... -
atiwrc #614 Igazábol én egyszerre szoktam menni rbr, rfactor, lfsen meg ugy hetente tolok 1-2 kört a dirt2-n.
Igaz egyikbe se vagyok egy top pilóta, de 4-5 perc alatt át tudok szokni a másik szimre. Nekem ez olyan mintha pl rfactorba váltok egy modot. Ezért nem értem amiről irtok. Ha ti rfbe pl átléptek egy másik modba több óra kell hogy kitudd hozni abból a kocsibol egy jó teljesítményt??
Értelek hogy kikapcsolható a segítség, de akkor is felesleges, sok hülye azt hiszi hogy ez a rally. Nemtom mennyire ismersz, rbrhez csinálgattam már néhány kiegészitést, így sokan megkeresnek msnen. És mikor ilyen izéket hallok hogy miért hülye nyilak vannak a nyomvonal helyett itiner gyanánt, meg miért ilyen hosszuak a pályák, amiken nem lehet végigmenni mert összetörik a kocsit, akkor az agyam eltudom dobni.... -
#613 Nem kell demo, van helyette warez. -
#612 vagy majd megjelenes utan... :D -
#611 Nem sajnos.