Colin McRae: Dirt 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Visszajátszás: fel nem tudom fogni miért fáj ez valakinek, amikor semmi sem kötelezi õt a használatára, persze ha lelkileg annyira gyenge hogy folyamaotsan nyomkodja vissza, akkor az nem a játék hibája, mellesleg egy jól használható opció
Block: van egy gyakorlópálya illetve az autója, ami valami oknál fogva egyeseknek fájó doldog, de valaki elmondhantá egyszer értelmesen hogy mi vele a gond...
"sokkal több is elkelne belõle"
Az összes Codie autós játék nagyon sikeres, és ennek az oka jól eltalált játékélmény. Ha olyan nagy igény lenne HC rally szimre, akkor valaki csinálna, de nincs rá igény, arra nincs hogy pár 10 ezer menjen el belõle, mert kb ennyit tud az a szûk a réteg összehozni jó esetben, ami nem hozná vissza a belefektetett pénzt.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Tudom, hogy van kormány...tudom, hogy a rbr magasra tette a lécet (2004-ben!!!), de ha lenne egy sim mod ki/be a visszatekerés vagy a kenblokk helyett (vagy mittomé'!?), és ha ilyen grafikához társulna, akkor szerintem sokkal több is elkelne belõle!
Dehát mitakarok ééééén? Hiszen "csak egy vásárló" vagyok...nehogymá nekem tegyenek "jót"!
Pont!!! Vége!!!<#idiota>#idiota>
És ahogy elnézem ebben is lesz idõvisszapörgetés, meg ahogy rángatja a kereket gondolom, hogy ez is konzolról volt...karral...
Ezért mondom, hogyha ilyen rövid minden gyors, hogy 3 perc alatt visszajátszás is megvolt...hát, ta-ta jemé' ta-ta bõtö'!<#idiota>#idiota>
Amúgy szép meg minden, de a dirt2 és a codmw2 vakon megvásárlása után, én errõl megvárom a szimes emberek véleményét (nemakonzolossohanevezetettkormánnyalemberekét)!😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A tömeg dönt sajnos...(konzolok&pc port)
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Meg ne ígérjenek fût fát, hanem valaki csináljon egy jó szimut végre (rbr konkurenciát!)!
akkor viszont nem értem, miért mondja, h "leghosszabb"
Just do it :)
TDU-ban is volt több, mint órás szigetkör
Gran Turismo endurance versenyeirõl már nem is beszélek 😊
konkrét dolgokkal nem szoktak kamuzni
max te nem játszol azzal a pályával 😄 😛
2011-ben ez No. 1 legvárósabb gamma
aztán szorosan a nyomában az OF Red River és a Mortal

Dirt 2 - 41 útvonal. Dirt 3 - 100 feletti útvonal lesz melybõl 60 rally pálya
Fejlesztések: EGO2-n dóóógoznak - majd egyszer 😊
EGO motor továbbfejlesztve: sérülés rendszer, gumik elhasználódása, akár felnirõl való lepörgése, FIZIKA FEJLESZTÉSE (erre kíváncsi leszek 😊
Autók: 50 db
Fejlesztenek pályakészítõt is, de a Dirt3-ban még nem lesz.
A lényeges kormányokat támogatja - hurrá 😊
Szimuláció: Ha az iRacing 10 pont, akkor 5.5 😞
de a magyarázat alapján 7-8 között 😊 - meglátjuk
Napszakot és idõjárási körülményeket a küldetések teljesítése során változnak ezzel segítve elõ a folyamatos játszhatóságot és elkerülve céltalan A-B pont között repetitív ingázás érzését.
A leghosszabb rally pálya 40 perc (!) hosszú lesz.
Térségenként változó közönséggel és rajongói szokásokkal.
Gymkhana - Ken Block tesztelte - eleinte kifikázta - CM dolgozott rajta és visszahívta K.B.-t, aki eúttal odavóóót-megvissza 😊
Kris Meeke is tesztelte - õ szimulációként jellemzte (nem játszott még az RBR-rel 😉 😛)
Colin McRae is szerepet kap a játékban.
Megjelenés: May 24
YEAH! 😄
I met God. She's black
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
I met God. She's black
egyébként nem utálom, de feleslegesnek tartom ezt az agyonsztárolását, mert ha már rallyról van szó, találhatnának valami hitelesebb személyt erre.