2340
-
MauroN #490 Biztosra veszem, hogy nem lesz nagyobb a gépigénye. -
#489 nem. de ha egy olyan tesztelőtől látnék valamit, aki ismeri a dirt szériát, voltak kritikus megjegyzései is a korábbi részekkel kapcsolatban, na tőle egy "leborulás" biztoitaná, hogy ez a 3. rész k. jó :) -
Pierre75 #488 Én kocajátékos vagyok, így billentyűzettel siklok a pályákon. Ebből a szempontból a DIRT 1 számomra kínlódás volt, kevés élménnyel, míg a 2. részt imádom. A 3. grafikai szempontból nem sok újdonságot hoz a videók alapján. (Nekem a havas pályák eddig sem hiányoztak.) Várhatóan a gépigényt megdobja a 2-höz képest. -
#487 inkább a singlep játékidőről kéne közölniük valamit
ezek a h.lyegyerek játékok TPS nézetben engem nem kötnek le -
MauroN #486 Szerinted szar lesz? -
#485 irreleváns
egy közenincshozzá teszternek tetszett, ennyi ;) -
Reg5 #484 Első értékelés. -
#483 izé.. #421
még1 izé.. #422
:) -
#482 Ha volt már sorry.
Gépigény:
Minimale Systemanforderungen: Dirt 3
- CPU: AMD Athlon 64 X2 2,8 GHz, Intel Pentium D 2.8 GHz
- RAM: 2 GiB
- HDD: 15 GByte
- Grafikkarte: AMD Radeon HD 2000 256 MiB, Geforce 8000 Serie 256 MiB
Empfohlene Systemanforderungen: Dirt 3
- DirectX 11
- Betriebssystem: Windows Vista oder Windows 7
- CPU: AMD Phenom II oder Intel Core i7
- RAM: 3 GiB
- Grafikkarte: AMD Radeon HD 6000 Serie -
#481 Sziasztok! Szeretném a figyelmetekbe ajánlani a KingRacer.hu weboldal DiRT3 nyereményjátékát. Pár egyszerű lépéssel Ti is esélyesek lehettek egy eredeti DiRT3-ra. Részletekért kattintsatok ide! Jó játékot és sok szerencsét mindenkinek! ;) -
#480 úgy látom lesz benne zsiguli (is)
:) -
Ryanxx18 #479 sziasztok sztem jo lesz a game, én már nem idegeskedek rajta h mikor jön a jatek mert begolyozok:S
bár lesze demo tényleg jo lenne már tudni, mert ha nem az nagyon nayg kics^^s lenne a rajongokkal szembe:) -
#478 A grafikája szuper élethű!!! k*rva szép a havas táj! -
janihunk #477 Most tényleg, nem lesz demó? -
Enton #476 Exclusive demons trailer
Ebben már bőven az introba illő jelenetek is vannak. -
janihunk #475 Végre mutattak esőt, nagyon jól néz ki. -
#474 Mikor gyün mááá ez a játééék??
Már úgy várom! -
#473 -
#472 Naccerű, legalább lesz pénzük rakni a dlc-be sim modot!:D -
ez jár a konzolos, 300$-s verzióhoz :D -
#470 Ha olyan lesz mint az elődöké, akkor ismét nem lesz gond a billentyűzetes irányítással. -
Enton #469 Elméletileg ez csak beállításkérdés. Ha akarod látszik, ha nem akarod, akkor nem. -
#468 Egy fokkal jobb, de még mindig messze van a jótól, hiszen kiszúrja a szememet a képernyő határok... -
morzsi555 #467
Ez biztos jó, csak az a baj, hogy 8000 dollár :(. Már lehet tudni azt, hogy mennyire lesz irányítható billentyűzettel a játék? -
#466 mintha a rácsok mögül játszanál :D
biztos jó... (SZ*RT!) -
janihunk #465 Úristeen. Ez mekkora? 140cm? -
#464 Másnak is feltűnt, hogy a legkeskenyebb részen is min. 2x elférne az úton az autó?
Kicsit furcsa, mert amikor a tv-ben egy a rally összefoglaló elég keskeny kis utakon kell legtöbbször navigálni és ez a cmr 2-ben és 4-ben (ezekkel játszottam régebben) is voltak baromi keskeny utak.Itt miért nem? (hopsz költői kérdés, mert a videó választ ad rá: a legtöbb koca gémer még így is nekimegy minden 2. fának ) -
#463 Nagyon béna ez a berendezés, és erre képesek költeni egyesek hogy halmozottan szarabb legyen mint 1 monitorn?
Venne inkább ilyet...
-
janihunk #462 Passz:D Billel még bénább lenne. -
Reg5 #461 De miért kontrollerrel tolja, ha béna hozzá...? -
janihunk #460 PC-version:
-
#459 Nem tudom hogy volt-e:
Dirt 3 Limited Edition
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!CSAK KONZOLRA LESZ!!! :((( -
Enton #458 Most rákérdeztem egy másik topikban, kiváncsi vagyok mit válaszolnak rá! -
#457 ezen ne múljon ;) -
#456 okk :) -
Enton #455 Támogatva volt, nem azon van itt a hagsúly. Itt a kuplung olyan mint a shift1-2 ben ha használod segít, ha nem akkor is vált, habár a shiftben ezt jelzi is egy "N" üres felirattal a váltások közt.
De itt kb nulla különbség van a Dirt1-2 ben ha használod vagy nem.
És pont ez lenne a lényeg hogy ha nem kuplungal váltasz akkor csapja üresbe, mert nem sikerült váltanod, és ez sajnos hiányzik. :( -
#454 az egyik hsz szerint nyitott ajtókat döngetsz ... :) azaz lesz h váltó + kuplung szupport -
Enton #453 Akinek van G25/G27 stb hasonszőrű kormánya az légyszíves írjon egy plusz hsz-t ebben a hivatalos topikban, hogy támogassák a kuplung használatát:
Dirt 3 forum
Legalább anyit legyetek szívesek odaírni:
I have XY controller and i want it too.
XY = a saját kormányod márkamegnevezésével!
Előre is kösz!
-
janihunk #452 Köszi mindenki nevében -
#451 tessék :)