Colin McRae: Dirt 3

← ElőzőOldal 47 / 47

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bosco05
Arra próbáltam utalni, hogy szerintem az F1-ük is full árkád lesz.
õ nem,de az õ nevével eladott játékok a colin 4-tõl kezdve fosparádék...

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

kifli
Colin nem volt se fos se májkrém -.-"
azért csak élethûbb egy "majdnem szim F1" mint egy fullárkád rallys gém,mert én ha már legnehezebb fokozaton,manuális váltóval,kormánnyal betudok venni múrván egy nehéz,rázós kanyart 150-el,akkor uninstall...és ez megvolt a dirt-ben...a shift kábé 10 percet töltött a vinyón

bosco05
hát két totál árkád játékról beszélünk, a szimhez egyiknek sincs köze, vagy max annyi mint a koccintós bornak a szõlõhöz 😊 , más kérdés, hogy a két árkád közül melyik a kevésbé árkádabb 😊
arty
azért a dirt2 "szimebb" mint a totál fals shift!

Forza.

bosco05
Az f1-ük se lesz más, kb annyira lesz szimulátor mint az NFS Shift, a mai napig azt hiszi a játékosok nagy része, hogy olyan egy versenyautót vezetni...
bardocz
Az oké, hogy kiadnak, de ne ilyen foskazlokat. 2-nek még a demoja is amcsi faszság volt, milyen lehet az egész játék, inkább meg se akarom tudni.
Herold
<#eljen>

leho94
lol

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

pointer4
Vagy csinálnának egy helikopter szimulátort... 😄
inkább az F1-en járna az eszük,ne az árkád fos kolin májkrémen...

bosco05
😄😄 Az elõzõ meg lehetett volna Ken Block rally 😊 . Azt nem értem, hogy miért az amcsi rally van szajkózva, mikor nem egy erõs bajnokság van ott, sõt, kifejezetten gyenge. Ha ebbõl visszavesznek, még jó is lehet, csak kár, hogy árkád 😞 , egy jól felépített szimnek jobban örülnék 😛
pxxl
mér? jimmy is felénekelt 2-3 új dalt halála után 😄

All hail the double x!

Herold
Azt hittem, Colin McRae halála után már nem adnak ki több játékot a nevével.

pxxl
hát elég idegesítõ volt hogy 3-4 pálya/ország van max <#gunyos1>

All hail the double x!

tommygear
max multi
multy legalább hangulatos, de igen.. hamar megunható :/

bertino
ja, sajna ez volt nekem is a legnagyobb gondja.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Pastrana Dirt 3.. <#idiota>

SötétBarom
Már a kettõt is abbahagytam 20-30 verseny után, brutálisan unalmas volt. Meglátjuk ez milyen lesz..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

+fav

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

kemszi2
egyet értek
LaszloLedzenyi
még egy árkád jeee

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

DeerHunter01
nem volt rossz a 2. rész de nekem az elsõ jobban bejött.
voltak jó tájak , igazi rally hangulat.
itt meg nagyrészt csak a homokban mentem ami elég monoton lett számomra egy idõ után.

\"Erről van szó!\"

báttyó02
"A második rész az angol fejlesztõk ellenére is túlságosan amerikai jellegûre sikeredett, így a Dirt 3-ban jócskán visszaveszünk az amerikai hatásokból"

hát ha ez igaz akkor nagyon várom

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

JohnnyNapalm
nekem még a 2 se indult el

Pistike 007
jajdejó

Máté94
"A Codemasters Studios alelnöke, Gavin Cheshire egy EDGE magazinnak adott interjújában bejelentette, hogy már dolgoznak a Colin McRae: Dirt 3-on.

Az új rész szintén a Dirt 2 motorját fogja használni, de elmondása szerint több olyan elemet is beleépítenek a játékba, ami új tapasztalatokat és élményeket nyújt majd a játékosoknak. A fejlesztést a Codemasters Birmingham-i részlege végzi, akik a Dirt 3 mellett a Bodycount címû FPS-en is dolgoznak.

"Sok jó dolgot fognak a srácok Birmingham-ban készíteni" - mondta Gavin Cheshire a magazinnak. "Elég, ha csak a Bodycount-ra vagy a Dirt 3-ra gondolunk. A második rész az angol fejlesztõk ellenére is túlságosan amerikai jellegûre sikeredett, így a Dirt 3-ban jócskán visszaveszünk az amerikai hatásokból. Az egésznek az a lényege, hogy hagyjuk a csapatot újítani, így a birminghami fiúk sok új ötletet pakolnak majd a harmadik részbe."

Megjelenési dátumról és célplatformról semmit nem mondott a Codemasters-fõnök, annyit azonban megemlített, hogy az E3-on pár extra információt láthatunk majd a Dirt 3-ról."

Forrás: gamepod.hu
← ElőzőOldal 47 / 47