Colin McRae: Dirt 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- 100 különbözõ pálya és szakasz az egész világ bejárva
- havas, jeges felületek
- dinamikus idõjárás változás!!!!!
- visszavesznek az amcsi stílusból és európaisabb lesz
- fesztiválos körítésnek vége
- részletesebb gépjármûvek
- újragondolt karrier
- youteube támogatás
- osztott képernyõ
- parti modok
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Már csak azért is ,mert:
- azt ígérték kevésbé lesz "amerikás"
- végre hó!!!
Már csak valami erõteljesebb törés és több pálya kéne mint az elõzõben.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Forza.
Amikor a Malajziai dzsungelban csapatom a Dirt2vel egy imprezával valós hagokkal és sebességrézettel, szép látvánnyal, talán egy kicsit könyebb fizikával, de éreztre tényleg rally utóval és nem egy pihe dobozzal mint az RBRben, na akkor érzem úgy hogy ez rally...
Másrészt meg, hogy ezek a vidékies tájak közelebb is állnak hozzám (fölrajzilag is ugye 😊), jobban bele tudom magam élni a környezetbe.
Nem pedig pl ilyen, a Föld minden táján játszódó rally-k, mint amiket a Codemasters kínál, ezek számomra picit mesésebbek.
Más kérdés, hogy egyáltalán Dirt esetében beszélhetünk-e egyáltalán még "rally"-ról, mert akkor viszont szavam sincs. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
ez nem az a játék hogy tömegnyomor van és az nyer aki a legjobban lezúzza a másikat, nem ilyen vérpistikéknek való
Nagyon szeretnék már egy kormányt és akkor abban a percben törlök is minden Codemasters játékot és csak a RBR-ért fogok élni...de mivel kormányom valószínû nem lesz még egy ideig, így még sokáig érdekelt leszek a Dirt témában. 😊
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Csak érdekel már így az is. 😊
(mondjuk mind a colin3-4-5 elég ócska volt)
Forza.
A 3. résszel amúgy olyan emlékek maradtak meg leginkább, hogy akárhogy is erõlködtem, soha sem bírtam elõnyt szerezni másodpercekben semmilyen szakaszon sem. 😄
Nem tudom már, hogy csak ennyire béna lehettem-e vagy csak játékhiba miatt volt az egész, de az biztos, hogy a késõbbi részekben már simán tudtam nyerni bármilyen nehézségi szinten, szóval én játékhibára tippelek.
2005-ben is benne van az Ausztrál pálya. Szerintem minden ország szerepel abban is, amik az elõzõ Colin-okban szerepeltek.
Ez viszont most felkeltette az érdeklõdésemet, hogy írod, hogy mintha a 4.-nek az irányítása másabb lett volna, lehet csak kipróbálom majd még azt is.
Az viszont már szerintem biztos, hogy nem igen fogjuk már visszakapni a régi Rally-s érzést, Codemasters rájött, hogy nem abban van a nyereség, hanem ezekben a "bulisabb" játékstílusokban, mint pl a Dirt 2.
A menüs bug engem állandóan kivágott az asztalra úgyhogy kb. tucat próbálkozás után szomorúan töröltem 😞
Az is igaz tényleg, hogy túlzottan is hasonlóak, mert valóban nem sok újjat mutatott a 2005. 😊
Most így felrémlett, hogy pl egyes pályák egy az egybe át lettek helyezve.
A menübe meg nálam is volt egy bug, de szerencsére nem volt zavaró.
Amúgy eddig 1 Colin-t se vittem végig. A Dirt 1-nél elég közel voltam, csak vagy a Windows adta meg magát, vagy sikerült elbarmolni a mentéseket.
Csak kíváncsiságból érdekelne, hogy szerinted miért?
Nem gúnyolódából írom ezt, komolyan érdekel, mert mindkettõhöz volt már szerencsém, viszont a 4.-el olyan rég játszottam már, hogy még a játék menüjére sem emlékszem.
Viszont épp a napokban játszottam ki újra a 2005-öt és mivel számomra úgy maradt meg, hogy ez is nagyon hasonló a 4.-hez (legalábbis grafikára, autók viselkedésére), így már a 4.-el nem akarok foglalkozni, egy idõre elég ezekbõk az elõzõ generációs Colin-okból (nem mintha nem szeretném õket, épp ellenkezõleg).
Annyi maradt meg a 4. részbõl, hogy ott végigjátszás után kaptunk egy Expert nehézségi szintet, amiben játék közben a Nehéz nehézségi szinthez képest kb annyi különbség volt, hogy semmi HUD sem volt, meg csupán belsõ nézetbõl mehettünk csak.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
rengeteg dolog elnagyolt benne, naés? ettõl még egész türhetõen, autónak érezni a modellt, amit irányítasz 😊 (szemben mondjuk a fél másodperc alatt lelassuló elsõ résztõl, az irreálisan könnyen driftelhetõ World Racingel vagy épp a már emlegetett sinauto outrunnal)
vagy cibáljuk elõ _bármelyik_ pc szimet, mennyire szánalom modon viselkedik benne az auto a levegõben? és akkor kimondjuk, hogy azok is vérárkádok?
Forza.
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának