2340
  • janihunk
    Hát még egy shift 2 ben megértem hogy használják de egy ilyen játékban azért nemkéne.
  • Reg5
    Azért meg lehet figyelni, hogy főleg a konzolos játékokban erőltetik ezt nagyon, PC-n nem annyira elterjedt. Bár az alapján, hogy a gameplay videókban milyen szarul irányítják az autókat kontrollerrel meg tudom érteni.
  • benőmenő
    Azért kell, mert a 20km széles pályán már nem tudod hol van kanyar olyan baromi szélesek a pályák ebben a RALLY játékban. és nem azért, mert ez most rallycross volt, mert a sima rally szakaszokon is ilyen iszonyú széles. Ebben a dirt 2-t is sikerült alúlmúlni, pedig ott is irdatlan helyek voltak minden isten háta mögötti helyen.
  • Totti5
    Miért ne lehetne? amúgy azért mert sokan használják, és igény van rá. Mikor jelenet meg olyan autós ahol ezeket nem lehetett ki be kapcsolni? nem mindenki highpro és pl ( igaz ebbe nincs ), de azért nem biztos hogy 10ből 8 ember fejből vágja a Nordot ez elején.
  • janihunk
    Hát egy pár videóban nincs úgy hogy csak csak.
  • Reg5
    Az szerintem se kéne. remélem ki lehet majd kapcsolni.
  • janihunk
    Mi a fenének az a zöld csík bele? Ennyire papucsállatkának hiszik az embereket?
  • capa07
    Itt a cikk is hozzá
  • grebber
    Elég tré a minőség.Amúgy meg full Dirt2.
  • MauroN
    Szerintem ez a havas téma nem lesz egy nagy szám. Meg szerintem nem is csúszik eléggé a kocsi. Egyedül kanyarba mondom azt, hogy fasza.
  • capa07
    Gameplay
  • ajem kisa
    Tripla post a semmire...törlést pliz!
    Szori, szoval kit érdekel, hogy fogják hivni a következőt?
    Talán topiknyitásra akartok pályázni?
    "dört4 nemmekrével nemis kolin néven bibííí"
    Vagy forditva?:P:D
  • ajem kisa
    Istenem:S akko' így!
  • ajem kisa
  • Muttley
  • janihunk
    Grid 2 már szinte biztos hogy jövőre érkezik ép ezért nem lesz Colin McRae-vagy bármi is lesz a neve. Ha minden igaz váltakozni fog a két játék évente. Grid2-már kb 1 éve készül.
  • zotya10002
    Peersze neked szól!
  • Muttley
    ezt láttad már?

• bertino
    sohaj...
  • Totti5
    "Ronda"

• arty
    és még hozzá is szóltam anno :D

ha a harmadik rész jó lesz, szomoru leszek, de legalább feltámad a remény egy grid2-re, hosszabb fékutakkal :)
  • janihunk
    Itt van. Bár a név módosításról nem írnak de lesz változás az biztos.
  • janihunk
    Igen ha jól emlékszem itt az SG-n volt hír de már nem mostanában.
  • Reg5
    Hol olvastad?
  • wollnerd #506
    De a Dirt 1-nek volt, teljes neve: Colin McRae: Dirt
    Az igaz hogy akkor még élt Colin McRae...
  • janihunk
    Tényleg nem lesz Több Dirt. Sőt Colin McRae Rally sem. Módosul ha minden igaz Ken Blokk Rally-ra de Colin neve benne marad a játékban autókon lesz látható.
  • arty
    ezt hol olvastad?

(nem mellesleg, a dirt3 előtt már nincs colin mcrae "előtag")
  • Reg5
    Ez már nem CMR.
  • wollnerd #502
    Nem is lesz Dirt 4! A Dirt 3 lezárja a Colin McRae Rally trilógiát!
  • arty
    rendben. találkozunk a dirt4 topikban, feltéve, hogy az szép lesz egy fos youtube videon is :D
  • zotya10002
    hígfos..
  • DIESEL DOG #499
    Hasonló ez a gépigény a 2-ik részhez. Bár szvsz a dirt 2-őt is túlértékelték, már mint gépigény szempontjából. Nem szükséges alá az az i7-es CPU, az én konfigurációmon 50-60fps közti értékkel röccenés mentesen fut. Persze lehet alá rakni i7-est lehet vele nyerni néhány plusz fps-t...
  • arty
    ezen a videon szart se látni, miről beszélsz?
  • MauroN
    Én is ugyanezt mondom. Bár az elején az a háromszöges értékelés vagy mi az tetszik.
  • janihunk
    Hát nekem is jobban bejön a 2. rész így ez alapján a menü is gagyibb még képen kell kiválasztani az autót. Érdekes a 2 be meg meg lehetett fajinul nézni. Meg ahogy az autó bele megy a vízbe az is furi. Remélem csak butítás és PC-n nem lesz ilyen.
  • zotya10002
    Rohadt ronda a játék ezen a videón!!
  • Reg5
    Az a menürendszer...
  • janihunk
    Egy napos:

• janihunk
    Hát nagyon remélem hogy DX11 be el fog futni olyan 40FPS-el Mer a 60 on megy:D
  • thedriver
    Azért az ajánlott konfiguráció kicsit ütősebb lett, szóval én nem venném biztosra sajna... :)