2340
-
janihunk #530 Hát még egy shift 2 ben megértem hogy használják de egy ilyen játékban azért nemkéne. -
Reg5 #529 Azért meg lehet figyelni, hogy főleg a konzolos játékokban erőltetik ezt nagyon, PC-n nem annyira elterjedt. Bár az alapján, hogy a gameplay videókban milyen szarul irányítják az autókat kontrollerrel meg tudom érteni. -
#528 Azért kell, mert a 20km széles pályán már nem tudod hol van kanyar olyan baromi szélesek a pályák ebben a RALLY játékban. és nem azért, mert ez most rallycross volt, mert a sima rally szakaszokon is ilyen iszonyú széles. Ebben a dirt 2-t is sikerült alúlmúlni, pedig ott is irdatlan helyek voltak minden isten háta mögötti helyen. -
#527 Miért ne lehetne? amúgy azért mert sokan használják, és igény van rá. Mikor jelenet meg olyan autós ahol ezeket nem lehetett ki be kapcsolni? nem mindenki highpro és pl ( igaz ebbe nincs ), de azért nem biztos hogy 10ből 8 ember fejből vágja a Nordot ez elején. -
janihunk #526 Hát egy pár videóban nincs úgy hogy csak csak. -
Reg5 #525 Az szerintem se kéne. remélem ki lehet majd kapcsolni. -
janihunk #524 Mi a fenének az a zöld csík bele? Ennyire papucsállatkának hiszik az embereket? -
capa07 #523 Itt a cikk is hozzá -
#522 Elég tré a minőség.Amúgy meg full Dirt2. -
MauroN #521 Szerintem ez a havas téma nem lesz egy nagy szám. Meg szerintem nem is csúszik eléggé a kocsi. Egyedül kanyarba mondom azt, hogy fasza. -
capa07 #520 Gameplay -
#519 Tripla post a semmire...törlést pliz!
Szori, szoval kit érdekel, hogy fogják hivni a következőt?
Talán topiknyitásra akartok pályázni?
"dört4 nemmekrével nemis kolin néven bibííí"
Vagy forditva?:P:D -
#518 Istenem:S akko' így! -
#517 -
#516 -
janihunk #515 Grid 2 már szinte biztos hogy jövőre érkezik ép ezért nem lesz Colin McRae-vagy bármi is lesz a neve. Ha minden igaz váltakozni fog a két játék évente. Grid2-már kb 1 éve készül. -
#514 Peersze neked szól! -
#513 ezt láttad már?
-
#512 sohaj... -
#511 "Ronda"
-
#510 és még hozzá is szóltam anno :D
ha a harmadik rész jó lesz, szomoru leszek, de legalább feltámad a remény egy grid2-re, hosszabb fékutakkal :) -
janihunk #509 Itt van. Bár a név módosításról nem írnak de lesz változás az biztos. -
janihunk #508 Igen ha jól emlékszem itt az SG-n volt hír de már nem mostanában. -
Reg5 #507 Hol olvastad? -
#506 De a Dirt 1-nek volt, teljes neve: Colin McRae: Dirt
Az igaz hogy akkor még élt Colin McRae... -
janihunk #505 Tényleg nem lesz Több Dirt. Sőt Colin McRae Rally sem. Módosul ha minden igaz Ken Blokk Rally-ra de Colin neve benne marad a játékban autókon lesz látható. -
#504 ezt hol olvastad?
(nem mellesleg, a dirt3 előtt már nincs colin mcrae "előtag") -
Reg5 #503 Ez már nem CMR. -
#502 Nem is lesz Dirt 4! A Dirt 3 lezárja a Colin McRae Rally trilógiát! -
#501 rendben. találkozunk a dirt4 topikban, feltéve, hogy az szép lesz egy fos youtube videon is :D -
#500 hígfos.. -
DIESEL DOG #499 Hasonló ez a gépigény a 2-ik részhez. Bár szvsz a dirt 2-őt is túlértékelték, már mint gépigény szempontjából. Nem szükséges alá az az i7-es CPU, az én konfigurációmon 50-60fps közti értékkel röccenés mentesen fut. Persze lehet alá rakni i7-est lehet vele nyerni néhány plusz fps-t... -
#498 ezen a videon szart se látni, miről beszélsz? -
MauroN #497 Én is ugyanezt mondom. Bár az elején az a háromszöges értékelés vagy mi az tetszik. -
janihunk #496 Hát nekem is jobban bejön a 2. rész így ez alapján a menü is gagyibb még képen kell kiválasztani az autót. Érdekes a 2 be meg meg lehetett fajinul nézni. Meg ahogy az autó bele megy a vízbe az is furi. Remélem csak butítás és PC-n nem lesz ilyen. -
#495 Rohadt ronda a játék ezen a videón!! -
Reg5 #494 Az a menürendszer... -
janihunk #493 Egy napos:
-
janihunk #492 Hát nagyon remélem hogy DX11 be el fog futni olyan 40FPS-el Mer a 60 on megy:D -
#491 Azért az ajánlott konfiguráció kicsit ütősebb lett, szóval én nem venném biztosra sajna... :)