2340
  • Totti5
    10 éves pécé huszároktól sem

ja meg fail...
  • lolSL
    rohadt konzolosok!
  • bertino
    konzolosoktol mast ne varj :D
  • Totti5
    Az egy dolog, de még az sem megy neki hiszen pénteken került ki a netre.
  • tutika14
    Te meg komolyan feszt csak másokat szekálsz? Foglald már el magad öreg..
  • arty
    neked komolyan egy torrentoldal a tudásod alapja?

inkább nem mondanék jelzőt
  • tutika14
    ok. kössz
  • szabii98
    Megjelenés: Május 24
    utána jöhetsz sírni.
    (valószínüleg RELOADED, vagy SKIDROW már dolgozik rajta, mert egész biztos h Oroszországban már vehető a játék)
  • tutika14
    Jó benne van hogy PC is lesz egyszerre az összes platform de Ncore-on fent van Xboxra már lassan 1 hete és ennyi semmi más...
  • arty
    ostoba hozzászólások helyett: google
  • tutika14
    Ez se lesz PC-re? :(
  • thedriver
    Egy kis Monte Carlo:
  • Fehercsoki
    Általában mindig ez van kiírva amíg meg nem jelenik a játék,de nem szokott változni,legalábbis olyan még nem volt hogy cdgalaxis növelte volna az árakat,olyan volt már hogy csökkent.
  • twi452
    Gondolom aki az előzőket szerette azoknak ez sem lesz pofára esés egyedül ezeket az egy, másfél perces pályákat sajnálom ha csak ilyen rövid részek lesznek mindenhol.
  • ajem kisa
    Igen, épp azért írtam, hogy "...még..."!:D
  • twi452
    "Fontos tudni: Az ár becsült ár."

hahahahah
    így kell boltot vezetni :)
  • ajem kisa
    Itt még csak ennyi!:)
  • arty
    :DDDD

elő is rendeltem :)) (na, nem a sztori miatt, inkább az itteni beszámolók miatt - ha csalódok, végetek!!)
  • Jaka923
    Nincs mit :)
  • Csavez
    Meg volt a dirt 2 ,de megtaláltam az ajándék opció között.
    Köszi. :)
  • Jaka923
    A Dirt 2 megvolt korábban? Megnézted az Ajándékok opciót?
  • Csavez
    Valaki megvette steamen a játékot?
    Jár hozzá egy dirt 2 is,ha meg van akkor meg elajándékozhatod.
    Na én nem kaptam semmit.
  • Gabyee
    Ha jól emlékszem kenyai pályán volt.
  • ajem kisa

(nekem vicces volt tényleg:P)
  • Totti5
    Vannak versenyek, mindig más féle, az ott megszerzett "népszerűség" pontok alapján lehet feljebb jutni, és unlockolni a következő versenyeket. Ha minél jobbra csinálod a dolgokat ( aranyra, platinumra, nem használsz visszatekerést és minden autóhoz van egy extra challenge amit verseny közben megcsinálsz ), akkor új csapatok kezdenek érdeklődni irántad és választhatod őket. Rallynál több esetben te választod ki mit szeretnél 60,70,80as évek autói vagy s2000es osztály ( jelenleg az elején ) versenyezni. Most csináltam meg a 3 event minden versenyét legnehezbben aranyra a drifteket meg platinumokra és unlockoltam a gyikamát, ahol volt egy 5 részből álló tutrial ( táblatörésm, ugratás, drift, egy helyben pörgés ), majd a végén egy gyikama verseny, ahol minél több pontot kellett összeszedni a többiekkel szemben bizonyos idő alatt. Ennek végén unlockoltam egy másik nagy gyikama pályát ahol időkorlát nélkül lehet menni és van rajta minden, 80 db challenge csinálható meg, szóval el lehet velel szórakozni keményen. Kb ennyi, most megyek a fő részre, ahol jönnek az új dolgok.
  • Klemice
    úgy hallottam az alap sztori az, hogy egy mcdonaldsban dolgozol, ám a cigiszüneted közepén kigyullad, felrobban mindenki meghal, neked pedig új munkát kell keresni ezért elszegődsz mr dirt3-hoz, mert ő 5 dolláros órabérrel felvesz kerékcserélőnek, aztán ott csöppenünk bele a történetbe, hogy összegyűjtöttél egy autóra valót
  • Enton
    Ezt ni:
    "autófizika, törés, kormány FFB stb. témákban"
  • atiwrc
    Azt lehet tudni min dolgozott? Programkódolás,Hangok,3d vagy 2d Grafika?
  • Enton
    Mondjuk, hogy ő maga közölte. :)
  • wollnerd #701
    ezt honnan tudod?
  • atiwrc
    Franciául és Németül is nagyon magyarosan hangzik az amatőr, milyen országba futottál éppen??
  • Totti5
    Volt már szakadó esőse verseny is, jól néz ki és jó kis dagonya + volt defektem is.
  • Totti5
    Kormánnyal fasza a drift, sikerült 14. restart után a 2.at is platinumra megfutni. Baromi jókat lehet csúsztatni, és ide már nagyon kell a kézifék.
  • Enton
    Mivel van magyar a fejlesztők közt, így nem kizárt, hogy ezt hallottad.
  • Gabyee
    Nálam egyszer volt hogy elszálltam és pont ott voltak szurkolók és mintha az egyik ezt kiáltotta volna hogy "AMATŐR"!Magyarul!
    Lehet én értettem rosszul de ilyesmit hallottam valaki erősítsen vagy cáfoljon
  • lolSL
    xboxhoz nincs billentyűzet
  • Jaka923
    A billentyűzetes irányítás milyen?
  • Gabyee
    Első benyomások:

Boxon tolom a pc-sel nincs összehasonlításom de ki*aszott szép a konzol verzió is!
    Az irányítás szerintebb jobb mint a 2-be,az nekem túl érzékeny volt,szinte irányíthatatlan .Hangok elég jók,drift a gamepaddal szinte lehetetlen:(
    Ennyi
  • xxxpaulxxx
    Jajj de imádtam az Insanet!!!!:)
  • sznus
    Fejléc (off topicba is beszúrtam):