2340
  • wollnerd #690
    Hű! ez nagyon izgalmas lesz!!! :D
    Egymás kocsinak épségét fogjuk rontani!
  • Smithwarden
    Hoho, most nezem lesz benne zalszos / ctf jatekmod is.
    Az tuti hatalmas fun lesz multiban!
    Regebben az Insane-el is ezzel a moddal lanoztunk rengeteget es annyit rohogtunk kozben, hogy a vegen mar folyt a konnyunk.

(Mondjuk nem ertem igazan, hogy az Invictus miert nem csinalta meg azota az Insane 2-ot, hasonloan durva fizikaval, mint a regi. Hatalmas siker lenne, biztos vagyok benne.)
  • SpeedXHUN
    Mehetnél játékteszt írónak is :)
  • ajem kisa
    Talán...de akkor is megvárom a rbr-es embereket, hogy mit mondanak róla!:)
  • Muttley
    ez jó hííír
    hétfőn be is szerzem, ha már a ksnél tényleg ott van
  • Csokis
    Nytottam Warez/OFF topikot, kéretik a banner alá rakni. Köszi!
  • Csokis
    Kijött a CloneDVD.
  • Totti5
    Elég rég játszottam a Dirt 2vel, de érzetre lényeges változást nem tapasztalok irányítás fizika terén, vagyis semmi féle visszabutulásról szó nincs, sőt, jóval finomabb lett. Olyan apróságok hogy elég látványosan állóra lehet fékezni egy szép adag gumifüst és csikorgás keretében aszfalton, ha elrontjuk a féktávot. Ripléjben jönnek ki igazán a részletek hogy mennyire jól mozog, mennyire jó a tömege az autónak, a felfügg mozgása, a bukkanókon és minden egyeben áthajtás. A törés és ütközés szintén hibátlan, de ezek nem meglepő dolgok mert a Dirt 2 ezeket mind tudta, az F1 2010 is használta így azt kapom azt a fizikát, azt a törésfizikát, azt a hangtechnikát, azt a grafikát.

Csúszás az frankó, az ugyan olyan így elég szépeket lehet keresztbe haladni, persze megfogni az már más, mert nem mindig jön össze, de ha összejön akkor nagy siker:)) kéziféket még csak 1-2 hejtűben kellett használnom, de annak keresztbe forgás lett a vége legtöbbször, mert anélkül is eleget csúszkáltam eddig.

Grafika. Nincs megleptés F1 2010től is hanyattestem, ettől is. A pályák a valaha legszebben kidolgozttak amit ótós játék felvonultat. Annyira részletesek és annyira szépek hogy csak úgy virtuálisan is szívesen végsétálnék rajtuk, autó nélkül. Időjárás az van, és napszakok is igaz eddig csak vizes pálya és havas pálya meg szürkület volt. Azt tudom hogy éjszaka lesz, de remélem szakadó eső is mint a F1be, de hát a motor ugyan az így miért ne lenne. Az tény hogy ennek ( ára??? ) van és az autó modellek kidolgozása közelében sincsenek a Forza/GT párosnak, de ez nem is érdekel, nem akarom őket közeről vizsgálni és fotózni. Ripléjben meg szépek. Porfelhő és a felverődő hó"felhő" nagyon látványos és 8 autóval sem tapasztaltam semmi lassulást, pedig 0 méter volt a látótáv mögöttük mert mindegyik az arcomba tolta a havat. Fix 30 fps ahogy kell és 4*AA ahogy már megszokhattuk.

Az egyetlen autós játék ahol meghallottam a zenét és nem mentem egyből lenémítani. Kellemes sountrackja van, nem az a borzalom agysorvasztó mint az NFSben tud lenni, hanem igényes számok. Kár hogy a ripléj zenét nem lehet külön levenni, mert így a futamok végén ha akarom hallani az autó hangját a visszajátszásban akkor le kell tekernem, majd utána meg vissza hogy legyen muzsika a menükben meg a bejátszásokban...

Hangok... igazából az előzőekkel sem volt gond. Ha lehet ez még jobb még szebben szól, az élethűség pedig adott hiszen nem turmixgépet vették föl mint a GTben, hanem valós hangokat és mind valósan hangzik és az effektek is ott vannak minden autónál minden egyedi dolog.

Poén volt amikor nekivágtam a fának és egy jóember igazi szurkoló módjára pár méterről ordibál, hogy anyám jobban vezet nálad:)) ( nem tudom hogy a kettőbe volt e ilyen ).

Menü az jó, gyors és egyszerűen követhető, a karrier pedig változatos és hangulatos.

Mára ennyi, fáradt vagyok, majd holnap folytatom frissen.
  • arty
    grat :)

este egy gyors dirt2-höz hasonlítást kérnék, hogy legyen róla elképzelésem, milyen lett :)
  • Csokis
    First 15 minutes
  • w77d
    köszi! ez igencsak sok autó hála az égnek :D
  • Enton
    Itt megtalálod:

link
  • w77d
    van valahol autólista a játékból??
  • Timbu
    Aki már játszott vele:
    - tényleg csak a bejelentett 4 rally helyszín van (Finnorszák, Norvégia, USA, Kenya)?
    - egy helyszínen hány szakasz van?
    - egy szakasz teljesítése hány perc?
    - a szakaszok átfedik egymást? (mint a Dirt2-ben)

• janihunk
    Hát én ezt nem tudom mivel nincs PS3 mam.
  • grebber
    Igen csak semmi értelme szart sem ér,mivel nincs meghekkelve a 3.60-as FW még.
  • ajem kisa
    Ezt benéztem!:D
    Effret logóval volt..nem is értettem mé'vót e'!?:D
  • Ambrus Gergely
    na mi az filyuk hejre tegyem a rendet? kit bannoljak?
    De ő nem árulhatja még, ezt akartam írni
    Haver boltjában is van, de ő árulhatja még. Persze fű alatt elkelt 1-2 darab :P
  • Enton
    Gondolom csak box meg ps?
  • Totti5
    Ha nincs kőbe vésve és a kiadó nem szólt hogy ne forgalmazzátok hamarabb, akkor ki lehet adni, persze akkor ha megkapja a szállítmányt. Ők megkapták és egy tonna Dirt 3 volt a polcon.
  • janihunk
    Simán kiadják. Csak a PC ilyen szemtelen hogy nem lehet kiadni. Szerinted konzolra hogy másolják le 3-4 nappal előtt?
  • Prince23
    Május 24-e előtt kiadni a Dirt 3-at, hát nem tom :D
    Ez a Smash The Robots egy vicc :(
  • Totti5
    El sem hinnéd! Besétaláltam a szemközti boltba, kértem egy egy Dőrt Hármat adtam neki pénzt és kaptam játékot.

Konzolstudio, akit érdekel.
  • janihunk
    Szép még a lemez is.
  • Prince23
    Dicsak, hogy került hozzád?

A Pass kódok nem látszanak. szal még mindig benne van a pakliba h kamu :D
  • Totti5
    Nesze:)
  • Prince23
    nyisd ki a dobozát pls :D
  • janihunk
    Bár a pc-s lenne most a képen. Este jönne is a clone.
  • Totti5
    Nos... akkor íme:))

• Totti5
    PS3 hangyafasznyit gyengébb, a pécés boxos ugyan az. Szépek.
  • janihunk
    Első benyomás másabb az irányítás. Érzékenyebb. Gyönyörű tényleg boxon is. 2. meghalt az írom ezért 2 lemez ráment a játékra és a 2. még rosszabb mint az első. Így tényleg marad a PC-s verzió nekem is.
  • Muttley
    milyen szerencse, h csak Bizonyos Gépeken...

mondtam én, h ez is csütörtök-pénteken fog becuppanni :D
    aki nyomja már, jöhetnek az 1. benyomások
  • Csokis
    PC/PS3/Xbox 360 összehasonlító képek!
  • Csokis
    Review-k!

Eurogamer – 9
    GamesRadar – 9
    Gamersyde – “Excellent”
    STN – “Outstanding”
    Videogamer – 9
  • Csokis
    Ráadásul ez csak DX9 ugyebár.
  • thedriver
    Elnézve a táblázatot, durván megnőtt a gépigénye:
  • Csokis

Érdemes megnézni a CPU használatot és a GPU-t is.