10467
  • Malakai
    Mert nem csiped a gólemeket, oké.
    Szerintem is jobb lett volna, ha rendes világítással és fallal látják el a falvakat, vagy minimum kerítéssel védelemként. Persze abba a területbe való beillesztéskor törne bele a bicskájuk szerintem. :D

De azért mert nem értek egyet az ő elképzelésükkel, még nem mondanám, hogy egyre szarabbak a frissítések, alverziószám növelésekkor is voltak már jellegtelenebb frissítések béta stádiumban. Ez meg csak egy heti snapshot.
  • woy
    egyre szarabbak az updatek
  • Bexter
    Diszitő elem építészeknek :D meg nekem
  • Sysfox
    És mire való ez az up-down stairs?
  • Wreck86
    Azt írták,hogy lesz védelme, de én falakra gondoltam, nem vmi új mobra ...
  • Petka
    Lassan elég lesz elindítani az mc-t, aztán nézni ahogy a mobok építkeznek meg ölik egymást
  • Malakai
    Vasgólem, a falvakban spawnolnak és támadják a többi ellenséges mobot, vagy téged, ha támadod őt, vagy a falusiakat.
  • Grr1234
    Új mob.
  • Wreck86
    lova is in the air :D
  • LeWyTy
    MI ez?
  • Rowlend
    :D
  • LeWyTy
    Ez szól nálam most is
  • Grr1234
    12w08a
  • V43 1105

Valamiért ez jutott róla eszembe
  • LeWyTy

• Pistike 007
    Ez az újonnan megjelent sapling az esőerdei fa csemetéje? Hogy tudok én gyorsan olyan nagy fát növeszteni? :D Régebben írtátok h sok bone meal kell hozzá. Én azt hittem csak egyszer lehet vele megturbózni a fát!
  • Pistike 007
    Komoly kis tavak ezek, de nekem akkor is fura a víz tisztasága^^

• Bexter
    biztos, nem simerem.
  • eLiXir
    nehogy elhidd már:)) a legjobb YT minecrafter
  • Malakai
    Kaevator modban volt elérhető eddig, csipem, én speciel a super slopest is, ami ráadásul kicsit rejtettebb redstone huzalozást is lehetővé tesz. :)
  • Sponnyabob
    Mi a naplemente? XD
    Amúgy épp ideje lesz már, mert ez sokszor jól jött volna, ráadásul ez volt az első ami feltűnt mint hiányosság.
  • Bexter

1.2 ben jön végre :D
  • Malakai
    Ezért készül a mod api, hogy ne akadjanak össze és a frissítésekkor ne haljanak be a modok, vagy ha valamelyik mégis, akkor könnyen frissíthető legyen az új verzióra.
    Ha a háttérben jól haladnak, akkor elméletileg kb egy hónap és az is meglesz.
  • Source8
    Ez a MOD pont el van találva.
    Nem annyira összetett mint az IC2 meg a többiek, mégis tartalmazza azokat a dolgokat, amik nagyon megnövelik a játékélményt.
  • Source8
    Azért örülök hogy ezzel nem vagyok egyedül.

Senki nem egy Industrial Craft 2-t vár az alapjátékba.
    Csak néhány elemi újítást, amiből lehetne építkezni.
    Néhány apróbb dolog és meghatványozódna a lehetőségek száma, amit módolás nélkül is élvezni lehetne.
    Akár multiban akár egy tört szerveren is normális liftek és a várárok felett látványosan felemelkedő hidak lehetnének.
    A kis blokkokkal pedig eszméletlen részletességgel lehetne építkezni.

Simán odaadnám ezekért cserébe pl. a dzsungelt az új cicával együtt.

Mondjuk a magasság növekedést már nem, az már rég kellett volna.
  • TokraFan
    Az általad említett elv mentén hiányolok én is néhány alapvető funkciót.
    Pl. mindössze azzal ha megadnák a lehetőséget a normál blokkok 3x3 részre történő bontására, máris 1000%-kal bővülne az építészeti lehetőségek száma. Hasonlóan az egyszerű color mixer esetén, ahol legalább 256 színből lehetne dolgozni. Vagy egy szimpla fogaskerék mondjuk 3 méretben az áttételek miatt.
    Ezek mind-mind apróságok, de a lehetőségek számát mégis drasztikusan emelnék a játékban, bármiféle utólagos modolás nélkül.
    De mit kezdjen a sok fan egy újabb "sárkánnyal", vagy a bűvös italokkal???
  • TokraFan
    A moddolás voltaképpen jó dolog, de az a legnagyobb baj vele, hogy:

1. Az alapjáték frissítésekor általában mind meghal...és időbe telik, mire a mod újra kompatibilis lesz (ha egyáltalán a készítője még foglalkozik vele)

2. Sok esetben összeakadnak egymással, vagy fegyasztják a játékot.

Ezért lenne lényeges, hogy legalább a legfontosabb funkciók az alapjáték részét képezzék.
  • TokraFan
    Ezt a MOD-ot nem ismertem, de ez valami elképesztően jó!
    Köszönöm az infót, már töltöm is!
    Ez már közelít ahhoz, amivé az MC válhatna, ha...
  • Bexter
    adv mapunkrol kéne egy végigjátszos vidi :P
  • eLiXir
    persze, én vagyok etho
  • Bexter
    Van itt MC-s YT video készítő? :P
  • uscGhost
    Értem mit akarsz mondani, de a készítők ilyenre képzelték el a játékot nem kell minden féle módot belerakni amit mások csináltak, bár az tény van benne 1-2 dolog amit nem ők találtak ki. Ha nem lenne little blocks mód akkor ezt fel sem hoztad volna mer senkinek se lenne eszébe kicsiben építkezni... Ráadásul én csak 4 hasznos módot használok, amit érdemes is lenne belerakni a készítőknek, ezek a: singleplayer commands, toomanyitems, backpack és a the boombox
  • Source8
    Kár, pedig én főleg ezért játszok.

Ha betesznek még pl. 50 új mobot az teljesen hidegen hagyna.
    Az új kinézet sem hozna lázba.
    Az új biome (Dzsungel) sem nagyon érdekel.

Már annak is ezerszer jobban örülnék ha betennének akár csak egy új elemet, ami ha pl. jelet kap egy kötél kijön belőle, ha pedig nem kap jelet, akkor a kötél visszahúzódik.
    Ezzel az egyetlen egy új elemmel vagy 30-féle egyszerű szerkezet lenne készíthető a liftektől kezdve, az emelhető hidakon át, a különféle horizontálisan és vertikálisan is nyitható kapukig.
    Persze most is lehet ha módolunk (vagy agyonbonyolított piston rendszerekkel), de multiban sokszor nem lehet módolni és milyen jópofa lenne használni ott is.

• Malakai
    Az ilyen fokú változások már nincsenek terítéken, helyette a mod api-n dolgoznak ha minden igaz, amivel moddereknek lesz könnyebb dolguk. Legkorábban márciust írták.
  • Source8
    Nekem leginkább néhány technikai vívmány hiányzik a játékból.
    Miért kell pl. piston-ból liftet csinálni mód nélkül?
    Néhány alap lehetőséggel simán óriásit lehetne dobni a játékon.
    A Better Than Wolves mód jó példa arra, hogy kb mit is várnának sokan az alap játékba.

Interaktív épületek egyszerű lehetősége lehetőleg nem túl bonyolítva.
    (Egyszerűen liftek, várkapuk, hidak (nyitható, emelhető), stb.)
  • Bexter
    Ezért van az hogy lehet modokat írni hozzá hogy olyan legyen amilyenre te akarod :)
  • TokraFan
    A játék sikere vitathatatlanul a Lego-szerű építési lehetőség! Semmi ördögtől való nincs abban, ha a textúrák nem a 80-as évek végét idézik.

Egyébként nem is ez a fő probléma, hanem az, hogy bár a játék kirobbanó sikerét az építkezési technika adja, ezt a részt fejlesztik legkevésbé az utóbbi időben. Pl. behozták a bűvölőt és a bájitalkeverést -aminek semmi értelme-, miközben egy nyamvadt színkeverőre már nem futja, aztán szenvedjenek a designerek azzal a 8 színnel, ami a gyapjúból kinyerhető.
    Kisebb blokkokra bontás -nagyobb részletességet igénylő tárgyaknál elengedhetetlen volna- is csak moddal oldható meg, továbbá egyéb geometriai elemek használata szintén. Pedig mindezek az építés szabadságához elengedhetetlen kellékek lennének.
    Nem kell idekeverni megint "akinek nem jó így ahogy van, az óvodás hülye" szöveget. Ez a program egy nagyszerű ötleten alapul, de bőven lenne még hová fejlődnie. Azonban, ha a készítők hozzáállása az, hogy erőltetik a nekik tetsző, ám valójában értelmetlen funkciókat (pl, alvilág, bevégzősárkány stb.), akkor csak addig fog tartani a siker, amíg egy profi csapat meg nem csinálja a maximáléis szabadságot adó MC klónt.

Egyébként én az "LB Photorealism HD" pakkot használom, de ettől még a játék pont olyan jó mint eredetiben. Nem is értem, mi köze ennek a textúrákhoz? Nem a játékot akarjuk "butítani" óvodás szintre, éppen ellenkezőleg, javítani, szebbé tenni szándékozunk.
  • LeWyTy
    LOOOOOOOOL
  • Pistike 007
    Tengeralattjáró?
    Wow! :D
  • Wreck86
    Én igazából a mobokat hiányolom,amik meg lettek adva mint lehetőség.
    Halak,több háziállat stb ...
    Meg volt tengeralattjáróról is szó,amivel fel lehetne a mély víz alatti területeket fedezni és ott is állomást kiépíteni.