Minecraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Venom
Ja sajna kivették, pedig hasznos volt.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Akkor le vagyok maradva, bocsánat.
LeWyTy
Na a végére csak benne volt az én egyik mûvem is<#nevetes1>

#4145 de

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Bexter
1.8 ból kivették azt nem?

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Szép dolgokat mutatsz be, de legközelebb kapcsold be az F8al a kamerás nézetet, sokkal jobb az összhatás úgy 😄
Bexter
Elsõ vidim 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

én is pontosan ugyan ezen a véleményen vagyok 😄
Törölt felhasználó
Utáljuk Lewyty-t nap van?😄
(mellesleg nekem semmi bajom vele😊 segítõkész, és én eddig csak azzal láttam "bunkózni" - vagy hogy is mondjam - aki megérdemli.)
Csibusz
Bár sokkal tovább bírja még 64 es texturával is kidob out of memoryval pedig van szabad memoriám... 2gb van.. abból 1 vagy 700 mindig van szabad
akk csak egyedül nekem szimpatikus? lehet mert néha én is ilyen vagyok? x'D
nekem se vagy valami szimpi már nem azért ...
sry
LeWyTy
De mér?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Grr1234
Igaza van.

LeWyTy
Bazz most vettem csak észre<#mf1>

Mer milyen a stílusom?
Csak annak szólok be aki hülye vagy megérdemli<#nevetes1>
Mindig segítek ha tudok.
Vagy az a gond hogy szeretem megmutatni amit építettem?

Mi ezzel a gond?

Venom
Nézzük... függö? okés, kreativ? okés... csak ne lennék lusta XD
Meg ha lenne kicsit több idõm 😊 sebaj, meglátom hogy esetleg tehetek e valamit a bejutáshoz ha meg nem hát nem.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Pingvinharcos ötlet 4ever xD

Nemhiszem. Ott nem nagyon van már kedvem játszani, pedig jó a társaság 😛.

Am a képek a most készülõ mûvembõl a támadóké 😄

Fortes fortune adiuvat.

Fortes fortune adiuvat.

Ja meg creativot kérsz.... XD

Ghost: pREFIXER, ha berakod megmutatom h kõ használni 😄

Fortes fortune adiuvat.

Emlékezz már rá légyszi 😄

LeWyTy
RE
(bár ez nem a föld alatt van hanem egy hegyben)<#vigyor2>

LeWyTy
Valami chat-al kapcsolatos de a nevére nem emlékszem<#nevetes1>

Most egy olyan plugin kellene amivel bizonyos emberek neve elé színesen írok valamit pl: Pista bá xD Ilyet tudtok? Mert én egyszerûen nem találok 😄

Csibusz
Ja igen 1.8 a legfrissebb nem? Mert nekem addig updatelt
Csibusz
Sziasztok, ahogy visszaolvastam azt vettem le, hogy nem éri meg 128-as texturákat telepíteni, mert úgy is kidob out of memory-val. Nekem is ezt csinálta 64-essel már nem elméletileg.. 2 giga ramom van, tény, de szerintem nem kéne csinálnia.. Vagy netalán nem van már megoldás a 128asra? Mert javát már átírtam vezérlõpultban, próbáltam sok mindent..
LeWyTy
Én már 10perce befejeztem. Õ jött ide hisztizni meg flémelni csak értelme nem volt.

Grr1234
...és akkor MOST mindketten kitakarodhattok a topikból. Gyertek vissza, ha elmúlt a hiszti. <#ejnye1>

bocs fõnök, csak én tettemis valamit a szerverért mint admin, és teszek most is folyamatosan, erõlködik a nyavalya ellened, becsukott szemmel hátrakötött kézzel is csak röhögnék rajtad milyen szánalmas vagy
nyugodtan lehetsz tõlem BIG BOSS, creative server admin vagy akármi, csak a pirosposgás arcocskádból kéne lenyisszantani egy picikét hogy a földön járjál...
LeWyTy
Kész az elsõ mû a szerveren<#nevetes1> spawn

LeWyTy
Amit építettem benõtte a város... ami nem a te munkádban van hanem a munkád csak körülötte van.
Én az elején is csak azér voltam admin hogy építhessek, AHOGY TE IS... a segítségbe meg mikor belekezdtem volna mindenki csak napolgatta... és onnantól leszartam.

Nem kell semmit se megváltoztatni... leszarom azt a szervert és téged is.
(én csak azt bánom hogy a szigetemet nem bírtam befejezni)

Ne erõlködj mer nincs esélyed.

Petka
Ez az, lassan klánháborúkat is szervezhetünk!<#idiota>

kutyafasza nem kért meg hogy csinálj spawnt nekünk, megcsináltad, megkérdeztük lehet-e ott spawn, azt annyi, de ha enyire fúrja a kicsike szívedet hogy ott van át fogom tenni, én nem fogom bántani amit építettél...
namost ugorj neki mégegyszer Lewyty, az én munkámból töröljem ki a tieded? woot niga? segíteni? playerek 90% nem is imsert téged? na akkor hogy is volt ez pontosan??
LeWyTy
2.+++
(és ez egy szûk létszámú creatív szerveren senkit nem érdekel... mármint hogy te mit mondasz)

LeWyTy
1.""szóval így?""
(szerintem te írtál olyat ami félreértelmezhetõen ilyen választ érdemelt)

2.""FIGYELEM!!! Lewyty-vel senki ne játszon egy szerveren mert romboló a gyerek""
(az elõzõben leírtam... de a segítség mióta rombolás? adminként elõzetes engedély nélkül nem is építhetek?)

De tudod mit? leszarom.. nem kell ám ide a flém mer az Sg-n utálják.

Részemrõl nincs harag, csak ugyanúgy kabbe a faszom mint eddig.<#wave>

LeWyTy
Igen? Akkor kérlek töröld ki a munkádból amit én csináltam jó? pl a spawnt...<#wave>

És az én k****a a*****t hogy segíteni akartam neked és még visszacsinálni sem hagytad... mikor elõtte arról pattogtál hogy segítsek.<#wave><#mf1><#wave>
(az meg egy másik hogy egy olyan területen ami alapból szar volt és így még jobban is néz ki tehát még mindíg segítettem neked mer feljavítottad... szóval)

Nem mondtál újat, én már a stílusán észrevettem hogy azt hiszi "BIG BOSS" <#nevetes1> (Boccs Lewyty de így van...)

nyugodtan, csalogasd csak el, bár nem tudom hova csalogatnád õket, na mindegy
szóval így? FIGYELEM!!! Lewyty-vel senki ne játszon egy szerveren mert romboló a gyerek, belekontárkodik mások munkájába és közbe azt hiszi hogy BIG BOSS. csak ennyit szerettem volna
Viszlát Lewyty!!!!!
LeWyTy
Én olyanra gondolok aki elég komoly dolgokat épít...

de ha arra gondolsz akkor onnan is elhívhatom az embereket.<#wave>

LeWyTy
Viszlát<#wave>

te Lewyty, nálunk is komoly emberek játszanak, játszottak!!!
Rowlend
Én szívesen mennék, holnap tudok képet rakni. 😊

GET OVER HERE!

Na, az élsimitási probléma megoldva! 😄 köszönöm a segítséget.
akkor ha esetleg adsz egy ip-t akkor én felmennék. sokat játszok. (:
LeWyTy
Erre a kis szerverre csak olyan jöjjön aki elszánt és függõ meg rohatt kreatív...
És azt egy képpel be is bizonyítja bármilyen általa készített építményrõl.

Lewy esetleg mehetek én is segíteni? : D
FunCraft? 😄
NamelessCraft?XD

Fortes fortune adiuvat.

LeWyTy
A spawn már kész is van a még neve nincs szerveren<#idiota>

igen igen. nekem is ez most a problémám. 😞
esetleg tudnál nekem segíteni, hogy hogyan tudnám átállítani?
írok egy Pm-et.