Minecraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#4145 de
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
(mellesleg nekem semmi bajom vele😊 segítõkész, és én eddig csak azzal láttam "bunkózni" - vagy hogy is mondjam - aki megérdemli.)
sry
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Mer milyen a stílusom?
Csak annak szólok be aki hülye vagy megérdemli<#nevetes1>#nevetes1>
Mindig segítek ha tudok.
Vagy az a gond hogy szeretem megmutatni amit építettem?
Mi ezzel a gond?
Meg ha lenne kicsit több idõm 😊 sebaj, meglátom hogy esetleg tehetek e valamit a bejutáshoz ha meg nem hát nem.
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
Am a képek a most készülõ mûvembõl a támadóké 😄
Fortes fortune adiuvat.

Fortes fortune adiuvat.
Fortes fortune adiuvat.
(bár ez nem a föld alatt van hanem egy hegyben)<#vigyor2>#vigyor2>

nyugodtan lehetsz tõlem BIG BOSS, creative server admin vagy akármi, csak a pirosposgás arcocskádból kéne lenyisszantani egy picikét hogy a földön járjál...

Én az elején is csak azér voltam admin hogy építhessek, AHOGY TE IS... a segítségbe meg mikor belekezdtem volna mindenki csak napolgatta... és onnantól leszartam.
Nem kell semmit se megváltoztatni... leszarom azt a szervert és téged is.
(én csak azt bánom hogy a szigetemet nem bírtam befejezni)
Ne erõlködj mer nincs esélyed.
namost ugorj neki mégegyszer Lewyty, az én munkámból töröljem ki a tieded? woot niga? segíteni? playerek 90% nem is imsert téged? na akkor hogy is volt ez pontosan??
(és ez egy szûk létszámú creatív szerveren senkit nem érdekel... mármint hogy te mit mondasz)
(szerintem te írtál olyat ami félreértelmezhetõen ilyen választ érdemelt)
2.""FIGYELEM!!! Lewyty-vel senki ne játszon egy szerveren mert romboló a gyerek""
(az elõzõben leírtam... de a segítség mióta rombolás? adminként elõzetes engedély nélkül nem is építhetek?)
De tudod mit? leszarom.. nem kell ám ide a flém mer az Sg-n utálják.
Részemrõl nincs harag, csak ugyanúgy kabbe a faszom mint eddig.<#wave>#wave>
És az én k****a a*****t hogy segíteni akartam neked és még visszacsinálni sem hagytad... mikor elõtte arról pattogtál hogy segítsek.<#wave>#wave><#mf1>#mf1><#wave>#wave>
(az meg egy másik hogy egy olyan területen ami alapból szar volt és így még jobban is néz ki tehát még mindíg segítettem neked mer feljavítottad... szóval)
Viszlát Lewyty!!!!!
de ha arra gondolsz akkor onnan is elhívhatom az embereket.<#wave>#wave>
És azt egy képpel be is bizonyítja bármilyen általa készített építményrõl.
NamelessCraft?XD
Fortes fortune adiuvat.
esetleg tudnál nekem segíteni, hogy hogyan tudnám átállítani?
írok egy Pm-et.