10467
-
#5403 Mennyi most mc? -
#5402 Ha valaki akarja cisnálhatja csak szoljon ha kell server :) -
#5401 :D -
#5400 Nekem nem eredeti minecraft,én csak ötletgazda vagyok.:) -
#5399 Én a csatornán az elején máshogy keltem át!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lementem az indán, a másik oldalon pedig fel. -
#5398 [center]
Még egy kis kedvcsináló és abba hagytam :D
-
#5397 -
eLiXir #5396 végére értem, nekem nagyon tetszik, még több ilyet! -
#5395 off
weblapra kiraktam egy kis helpet ha elakadtatok volna. Ha a leírtakon kivül elakadtok csakkor csak jol körbe kell nézni :) -
#5394 Kár volt elszólnod magad. 5 perc múlva itt lesz a simonhusi féle videó :D -
#5393 persze ha megvan minden hozzá belövöm szivesen servert -
#5392 Mert Survival mod,ergo csak a könnyen szétverhető dolgokat tudod szétütni: föld,homok,hó ... stb. Ahhoz hogy sziklát vagy bármi mást, ahhoz szerszámokat kell készítened. -
#5391 Lehetne róla ilyen Yogscast jellegű végig játszást pár emberkével, SG team?:D -
dambeke #5390 Helóó.. :) Letöltöttem a játékot asszem valami 1.9-es verzió.. Creative módba akár mit tudok cisnálni,de survival-ba meg nem tudok szétverni semmit... akár meddig ütöm nem megy... Ha tud valaki valami megoldást, megköszönném ha leírná... -
#5389 Mi csináltunk servert bukittal és azon csináltuk :D -
#5388 Minecraft Save Seed Reader a .jar fájl neve, amivel át lehet állítani Survival-ról Creative-ra a pályákat és vissza, ha érdekel valakit. :) -
#5387 Köszi
Mappal kb 30 órát meloztunk :)
Próbáltunk egy szintet felállítani a kidolgozottságával.
-
#5386 A fileokban át kell írni valamit. -
#5385 Amúgy jó a pálya, biztos nagy meló lehetett megtervezni, megcsinálni! Gratulálok!
Hogyan lehet egy creative-ban elkészített mapot survivalban játszani? -
#5384 Azt is megszívtam -
#5383 Közben rájöttem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A három kapcsoló, ami nyitja az ajtót, az egyik állásában nyitva hagyja az ajtót. Nálam becsukódott, aztán bennragadtam. -
#5382 <Azzal én is megszívtam... de ha jól rakod le sprintelni sem kell.> -
#5381 X -388
Y 83
Z 31
Nincs a sarokban semmi. :S
Én nem tudok innen kijutni. -
#5380 Oké! :) -
#5379 Néz minden Sarokban rendesen szét! -
#5378 Ez jó kérdés.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kijutottam szabad ég alá ott, ahol ki lehet ugrani a hídon a kerítésen, és kint van egy raktár. Vasajtó zárja le, bementem, pár egyes láda van, képek a falon, de kifelé nincs gomb.
-
#5377 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen -
#5376 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lehet, valahogy azokon kell áthoppolni, de leestem és nyekk. :) -
#5375 Tényleg jó, grat:)
Amúgy én is leestem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Két clay blokkot kell odatenni a csatorna végén mikor át kell ugrani az aknát? -
#5374 melyik raktárban vagy? -
#5373 Nekem is tetszik, sokáig elmentem, de egy raktárból nem tudok/lehet kijönni!
Bug, vagy csak én vagyok béna? :S -
#5372 Leesetem.:( -
#5371 Köszi ^^ -
#5370 Tetszik Alcatraz,elég jól haladok, szerintem. :P -
#5369 -
#5368 Csináltam 1 hátteret... a háttere minecraftos szval nem off(1. photoshop munkám :P)
-
#5367 :D
Küldj priviben képet hol vagy meg mi van nálad és segitek :) -
#5366 Nem marha nehéz, hanem lehetetlen. 5 perc után akadtam el. -
#5365 Marhanehéz -
#5364 Lehet én vagyok kevés hozzá, de ötletem sincs merre menjek...