10467
-
GreenHun #5443 De jó, akkor húzhatom át a gépet 64bitesre?:) -
#5442 tegyél fel uj 64 bites javat -
GreenHun #5441 Sziasztok!
Meglehet írták már pár oldallal ezelőtt, de ne haragudjatok nem olvasok vissza most.Valaki megtudná mondani, hogy a játék mitől szaggathat? A Rendszer biztos, hogy elég neki mert elég erős vasam van. Szóval, ha valakinek valami ötlete van az kérem ossza meg velem Köszönöm. -
Sponnyabob #5440 Növeszteni kell búzát és ha a kezedben van akkor jönnek utánad az állatok illetve ha egymás közelében vannak és adsz nekik búzát csinálnak kölyköket azok megnőnek és így tovább. Csinálsz egy karámot és behúzod őket. Búzát meg víz mellett tudsz növeszteni magokból. -
dambeke #5439 Ha van ilyen az engem is érdekelne :D -
Sponnyabob #5438 Sziasztok!
Kell egy kis segítség. Hogyan tudom átírni a nevem a játékban? Tört szerveren játszunk és fogalmam nincs hogy kellene. -
#5437 Holnaptól elérhető az új pályamagasság!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
---> 128 helyett 256
ÚJ minecraft map formátum „Anvil” -
#5436 -
#5435 :) -
eLiXir #5434 Hogyan lehet különböző állat farmokat csinálni? Egy külön elkerített rész a disznóknak, akik szaporodnának vagy spawnolnának folyamatosan, ésígytovább.. ? -
#5433 Én skin készítőnek érzem magam mivel a sajátomat én csináltam... de másnak nem csinálok. -
schisdrec #5432 Sziasztok!
Van egy Acer Aspire 5742G notebookom, aki egy i3-370M 2.4Ghz prociból, GeForce GT 520M videokártyából és 3GB DDR3 memóriából áll. Tudom, hogy nem egy erős kombó, de szerintem a Minecraftnak közepes beállítokkal el kéne futkároznia rajta 24 fps fölött, de 15 fölé nem igazán kúszik normál látótávolság mellett sem. Próbáltam OptiFine-t és itt próbálgattam minden alacsonyra állítani ami nem particles és render distance, de alig gyorsult tőle 1-2 fps-t. Minden verziót kipróbáltam. Frissítettem Javát, LWJGL-t, priorítást állítgattam magasra, memóriával is játszadoztam, de semmi. Valakinek van ötlete, mit kéne még kipróbálnom? -
#5431 Van valaki aki skin-készítőnek érzi magát?:D -
#5430 nicns neki, pluginnal elhet berakni /tudtommal -
uscGhost #5429 Annak a cuccnak mi az ID-je ami az ender világban így forog meg ég meg minden a obszidián cucc tetején? :D -
dambeke #5428 Oké.. Köszi... Már megtaláltam én is a hiba forrását... Különben az volt a baj... -
#5427 Az a tálca miatt vagy a kisebb képernyők miatt úgy sem látszik -
#5426 honidzsú honidzsú -
Source8 #5425 Van egy bug, amit nem tudom hogy kijavítottak-e azóta:
Ha az ágyadat a fal mellé teszed, akkor éjjel jó eséllyel behúzod a mobot.
Így az ágyat a faltól legalább 1 egységgel beljebb kell tenni!
Én sosem teszek ágyat a fal mellé, próbáld meg te is a szoba közepe felé rakni.
Az a lényeg, hogy mob ne lehessen az ágytól 2 egységen belül.
Tehát ha a fal mellé teszed, akkor 1 egység a fal szélessége, utána a következő egység már maga az udvar, amit ha nem kerítéseztél körbe (A póknál az sem segít), akkor éjjel magadra húzod a mobot. -
#5424 neved igen rontja öszképet jobb lent -
#5423 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#5422 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hali! Arra van valami megoldás, hogy nem eredeti szerveren is láthatók legyenek az általunk kreált karakter skinek? Mármint, hogy mindenki lássa mindenkiét. -
#5421 A Fáraó Átka :) -
eLiXir #5420 Tudtok ajánlani még hasonlóan élvezetes adventures pályát? Megjött a kedvem hozzá, sosem csináltam még az Alcatraz előtt :) -
#5419 Ha még béta verzió, akkor ágy mellett 2 blokkon belül ne legyen olyan rész, ahol spawnolhat mob, értsd fal mellé rakot és fal túloldala kint van az nem jó.
Ha pl 1.1, akkor elméletileg ez már nincs, hanem arra kell figyelni, hogy ne legyen mob, mi kiszemelt téged 30 blokkon belül. -
dambeke #5418 Befáklyáztam az egészet és akkor is bejön a mob... -
dambeke #5417 Oké.. akkor befáklyázom mindenhol :) Köszi... -
#5416 lehet benn van sötétebb folt, akkor szokott ilyen lenni -
dambeke #5415 Belül minden falon van fáklya, meg kívül is a ház sarkain... -
#5414 fákylázd ki a helyet -
dambeke #5413 Hmm... Csináltam egy ágyat be a saját kis házamba ami teljesen zárt... éjszaka lefekszek aludni és felkelek hogy üt egy mob... de ez éjjelente 3-szor 4-szer... Ez miért van?? Próbáltam már hogy az ajtót is befalaztam és akkor is... Miért van ez?? -
#5412 Ahhw, igen jó az új esőerdős biom!! :D -
#5411 Igazad van, én az 1.2pre-t használom. :) -
#5410 Jah igaz, igaz :) -
#5409 mert 1.1-et használsz valszeg ő meg 1.2pre-t -
#5408 Nekem miért nem megy? :D -
#5407 Füvön valo állat spawnolásra nem gondoltunk szoval azt majd egy javítás keretén javítjuk :) -
#5406 Az elfogadható megoldás, hogy amikor először kiérek az udvarra, egy raktárban találtam két iron ingotot, abból csinálok szerszámot, és az udvarra spawoló birkák gyapjúját leszedem, majd a gyapjú segítségével felmegyek a külső fal tetejére, és leugrom a fal túloldalán a szabadba... :D
(tudom, hogy ez nem ér!) -
#5405 nincs, dehav valakinek ekdve felvenni, mert nekem nincs :D -
#5404 Behind the scenes video nincs? :D