Minecraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Persze semmi részletet nem férne el, de akkor hozzá kell tenni, hogy 10x-es nagyításban. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Nekem is nagynak tûnt de elméletben jól van kiszámolva minden 😄.
Sajnos a számolást nem én csinálom hanem egy barátom.
Fortes fortune adiuvat.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
....
Amúgy valaki ki tudja találni ez mi lesz? 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fortes fortune adiuvat.
Az igaz hogy a zombies modpackban lévõ izét használtam... de azt kb 1.5 körül -.-
Admin voltam mi a faxnak csaltam volna?
ÉS A LEGFONTOSABB: 1HÓNAPJA NEM JÁTSZOTTAM! csak pár órát.
(meg a másik hogy az Xrayt sosem tudtam használni mer úgy max 5fpsem volt)

"Minecraft Magyarország
Egy kis módosítás a nyereményjátékról: Szeretnétek nyereményjátékot ? Hát legyen! Viszont valamiért valamit! Osszátok meg üzenõfalatokon ezt: " Minecraft Gift Code Nyereményjáték - Klikkelj a linkre, majd ott találsz egy hírdetést, arra is klikkelned kell, hogy az enyém legyen: http://minecrafthungary.com/?p=273 - Valamint lájkokat kérek erre a posztra "
A nyereményjáték November 20ig tart, aki a legtöbb lájkot szedi össze, az nyert! Majd fényképes ( printscreenes ) fotót kérünk! További információk November 19.-én!"
Azért ez már valami! 😄 És akkor engem szidnak...😊
13 éve itt. Szép idő.
Fortes fortune adiuvat.
sõt nem is tervezem 😊
Mindig is mondtam, hogy tudok hibázni Csak egy ember vagyok és ez az én mentségem
Frissítések viszont ugyanúgy fognak jönni az 1.0 final után is.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
mert olyat hallottam hogy most már csak Minecraft 1.0 jön ki ami a teljes, és béta frissítés már nem lesz.
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
(Forrás: Wikipédia)
Ez szerintem mûvészet, nem? Mellesleg én sem értek vele egyet és Mr Csével értek egyet inkább, de ez más dolog 😄
13 éve itt. Szép idő.

Akkor mondok jobbat:
2011.11.02.
Ismerõs ugye? Mai dátum 😄
Na most olvasd el visszafele 😄
Szerintem ma kéne a világvége, nem gondoljátok? xD