10467
-
GreenHun #5483 Köszönöm neked is, megpróbálom! :) -
dambeke #5482 Oké köszi az alapkőzet az... Akkor nem próbálkozok vele :) -
#5481 Feketés.. Valószinüleg obszídián (obsidian), vagy pedig alapkőzet (bedrock), az első szokott a sötétebbik lenni. Obszídiánt csak gyémánt csákánnyal tudod kibányászni, alapkőzetet meg sehogyan, az-az alja a pályának. Az obszídián egyébként pedig ércet nem ad, csak a blokkot tudod építőanygnak felhasználni (legalábbis mod/plugin nélkül), viszont annak igen erős.
-
dambeke #5480 Elkezdtem Lefele ásni és valami feketés kővel találkoztam, de nem szénérc... És hogy azt mivel tudom kibányászni mivel vascsákánnyal nem tudom... -
#5479 Esetleg a java7-et felrakni a 6 helyett, az is segíthet. -
GreenHun #5478 Ó, értem, köszi :) -
#5477 bétában volt 15 euró, a teljes 20 euró (ha jól emlékszem). Az alphások jártak a legjobban, nekik 10 euróba fájt :) -
GreenHun #5476 Rendben!
Még valami mostanában volt valamikor 15 euró a játék, vagy várható lesz esetleg? Remélem nem kérdeztem nagy hülyeséget. -
#5475 akko rporbáld meg letörölni a mostani javad és tegyél fel egy 32 est -
GreenHun #5474 Nem tudtam feltenni, sajna. -
#5473 Igen csak nevet kell beírni.. és offline belépni.
Utánna csak egy olyan szervert kell keresned ahol engedélyezve van.
például http://mine.xup.hu/# -
dambeke #5472 Köszi... :) -
Source8 #5471 Tört szervereket kell keressél!
Akár itt, vagy itt, stb.
Ha nem Hamachis, akkor csak létrehozol valamilyen néven egy új szervert és beírod a helyes IP-t.
-
dambeke #5470 Tudom mit jelent akkor Hogy fogalmazzak... Letöltöttem a játékot nyomom Singleplay-be és hogy tudok-e anélkül Multiplayerben játszani hogy megveszem a játékot... Nah érted? -
#5469 Nem vagyok biztos benne, hogy van egy kerek fogalmad arról mit jelent az, hogy a "neten vagy" és ezek vonatkozásában az "online" és az "offline". :)
De hogy konstruktívabb is legyek, sima letöltött verzióval is lehet csatlakozni szerverekhez, feltéve ha az adott szerver "tört" szerver. A fenti szerverlistában a tört/mindkettő account kategóriába tartozóakat nézheted pl. -
dambeke #5468 Nem vagyok neten csak hogy egy sima alap letöltött verzióval tudok e netre menni -
#5467 Ha offline vagy, akkor hogy vagy neten? :D -
#5466 #5464
-_- -
dambeke #5465 Hát nemtom :) -
#5464 igen tudsz :) -
#5463 szerinted? -
#5462 -
dambeke #5461 Lenne egy kérdésem... Ha én letöltöttem a game-t és offline vagyok akkor tudok Neten nyomulni?? :D -
#5460 Hát igen megint lesz pár kialvatlan nap mire kész lesz 1 giga nagy kijelző :D -
#5459 Nem én írtam.
Hát sajnos blokk nem generálódik magától 128 felett (ahogy olvastam). -
#5458 Milyen fasza kijelzőket lehet majd ebből építeni :) -
#5457 Jó cikk gratula -
#5456 Szívesen látnék egyébként egy új terrain generátort az új magassághoz, ami kicsit nagyobb léptékű dolgokat generál, mert ha jól értettem a rövid hírekből akkor egy új világ esetén is üres térként kerül be a plussz magasság.
Ami persze úgyszintén jó dolog építéshez. :) -
#5455 Og my god!!
-
#5454 ÚJ blokk = redston-nal vezérelhető lámpa (most már lehet építeni kapcsolható éjszakai világítást :)) ) -
#5453 Rég survivaloztam annyit, hogy aludjak... :) -
#5452 Igaz,régen simán bespawnolt, most kiírja, hogy a közelben vannak szörnyek. -
#5451 Sokáig próbálkoztak azzal, hogy a játék valahogy megállapítsa, hogy az ágy biztonságos helyen van-e, ennek volt része ez is, csak arra nem gondoltak, hogy az egy blokk vastag fal túloldalára spawnolhat lény.
Emellett többmindent mást is vizsgált, az eredmény persze az volt, hogy sokszor az ember nem tudta, hogy miért spawnol mellette lény.
Elméletileg az 1.0-ban már teljesen kiszedték az ágyhoz lényspawnolást, helyette nem enged lefeküdni, hogyha egy mob épp rádlát 30 blokkon belül. -
#5450 Én ezt úgy oldottam meg, hogy fa tetejére építettem a házam :))) -
szabesz91 #5449 Nincs mit! -
dambeke #5448 Én már hozzá is láttam... Csak alig találok állatokat... :D Köszi -
eLiXir #5447 isten vagy köszi! -
szabesz91 #5446 Elkerítesz 1 helyet, kezedbe fogsz búzát, megkeresel 2 disznót, odacsalogatod a búzával az elkerített helyhez, bezárod a kaput és kész. Mint 2 disznót megeteted búzával, amitől párzanak, és egyből lett is 1 kismalacuk, ezt tovább tudod folytatni. Ezt lehet tehénnel, báránnyal. -
#5445 Úúúú! Ez nagyon aranyos videó! :) Végre egy fun-made videó, ami tényleg nagyon jól sikerült, főleg az ének miatt:):D -
#5444 az se ártana de elöször probáld meg feltenni, nem baj ha 32 est használsz, sokaknak segitett